Opwindend.Net
Datum: 09-08-2012
Stemmen: 562x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 91506x
Lengte: Lang
Beter Een Goede Buur - 2
Door JohnD - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Beter Een Goede Buur - 1

Anne doet de deur open en ziet haar dochter voor de deur. 'Kachel nog niet gemaakt dus?' zegt Ilse terwijl ze naar binnen stapt. 'Nee morgen op zijn vroegst' antwoordde Anne terwijl ze de deur achter haar sloot. 'Wat ben je vroeg?' hoorde Ilse haar moeder zeggen. Ilse vertelde dat zij en haar vriendinnen het koud hadden gehad in Amsterdam en besloten hadden de trein weer in te gaan. Daarom waren ze een uur eerder thuis geweest dan gepland. 'Vinden de buren het goed dat we hier zijn?' vroeg Ilse. 'Ja, Mark vindt het prima. Zijn vader en moeder zijn er niet'. Ilse vond het balen dat ze niet gewoon thuis kon zijn. Nu moest ze bij die saaie buurjongen zijn. Hij zag er best leuk uit, maar hij was altijd alleen met school bezig. Hij ging nooit echt uit. Alleen voor school en sport kwam hij buiten. Na een minuut of 10 kwam Mark naar beneden. Hij gaf zijn buurmeisje een hand en begroette haar vriendelijk. 'Hallo Ilse, fijn dat je er bent'. 'Hallo Mark'.

Ilse was al een hele meid geworden. Ze had het wat rossige haar van haar moeder geërfd. Ook de sproetjes leek ze van haar moeder te hebben gekregen. Ze had alleen nog niet de weelderige vormen van Anne. Wel had ze mooie borstjes en een heerlijk rond kontje dacht Mark toen hij haar bij het aanrecht zag staan. Ze schilde aardappels en Anne had de broccoli gevonden in de koelkast en stond die te snijden en te wassen. Mark pakte de braadworsten uit de koelkast. 'Nemen jullie maar wat te drinken, dan kook ik wel' zei Anne. Mark vroeg wat Ilse wilde drinken. Ilse wilde cola, wat door Mark werd ingeschonken. 'Jij een wijntje Anne' vroeg Mark. 'Graag' zei Anne. Mark pakte een flesje Cabernet Sauvignon en schonk een glas voor Anne en hemzelf in. Met Ilse sprak hij over school, proefwerken, tentamens en examens kwamen voorbij. Net zoals tussenuren, lastige leraren en spijbelen.

Mark vond haar een lekker meisje. Net de jonge editie van haar moeder. Anne stond te koken en Mark moest denken aan de heerlijke pijpbeurt die hij gekregen had van zijn buurvrouw. Helaas waren ze onderbroken door het aanbellen van Ilse. Hij had met zijn vingers in haar natte kut gezeten en had over haar kittelaar gewreven. Maar nu kon het helaas niet meer. Hij fantseeerde erover dat hij Anne voorover gebogen tegen het aanrecht een beurt gaf. ze kreunde luid en haar grote tieten schommelden heen weer. In een volgende gedachte kwam Ilse de keuken binnen en ging naakt naast hem staan en begon over zijn borst te wrijven. 'Waar zit jij met je gedachten' riep Ilse ineens, die hem met een gijns op zijn gezicht zag zitten. 'Oh nog in de badkamer, ik bedacht me dat ik daar nog iets moest afwerken' zei hij vaag. Anne keek even achterom en ging toen weer verder met koken.

Ilse was met vriendinnen naar Amsterdam geweest en ze hadden veel met elkaar gekletst. Jongens was natuurlijk gespreksonderwerp nummer 1 geweest voor de meiden. Veel jongens van hun school waren de revue gepasseerd. Mark zat niet bij haar op school en ze vond hem ook een beetje een saaie piet, maar nu ze hem hier in zijn keuken zag zitten, vond ze hem een lekker ding. Hij had een strakke spijkerbroek aan waardoor zijn gespierde billen mooi aftekenden en zijn brede schouders waren ook goed zichtbaar in de trui die hij droeg. De laatste jaren was hij van jongen op weg naar man. Zijn kaak was breder geworden en de baardgroei was duidelijk zichtbaar geworden. Ze merkte dat ze zat te fantaseren over hoe zijn lul eruit ziet.

'Dekken jullie de tafel even?' vraagt Anne aan Ilse en Mark. Mark staat op en pakt het tafelkleed terwijl hij aanwijzingen aan Ilse geeft over waar de borden en bestek te vinden.'Wat fijn dat we van Mark hier mogen zijn nu ons huis zo koud is, he Ilse?' zegt Anne. 'Gelukkig hebben we een goede buur' lacht Ilse. 'Vindt je het goed dat we blijven tot het slapen gaan?' vraagt Anne aan Mark. 'Jullie kunnen ook blijven slapen' antwoord Mark 'het bed van mijn ouders is vrij en morgen in een ijskoud huis opstaan lijkt me ook geen pretje'. 'We willen je niet tot overlast zijn' reageert Anne, maar ze denkt gelijk aan de mogelijkheden die dat geeft om die lekkere pik nog eens vast te houden. 'Helemaal geen overlast, ik vind het juist leuk dat jullie er zijn' en hij geeft een knipoog aan Anne als Ilse even niet kijkt.

Anne en Ilse zitten aan de ene kant van de tafel en Mark aan de andere. Normaal zitten zijn ouders tegenover hem. Aan de tafel staan altijd maar drie stoel. Het gezin is niet groter en toen één van de vier stoelen kapot ging hebben ze hem gewoon niet vervangen. Mark zat dus altijd in het midden van de kant van de tafel. Ze praatten wat over koetjes en kalfjes en plotseling voelde Mark een voet langs zijn been strijken. De voet ging steeds hoger en het duurde niet lang voor hij de voet tussen zijn dijen voelde duwen. Hij gaf wat ruimte omdat hij al vermoedde waar de voet naar op zoek was. Zijn pik was van de aanrakingen en de gedachte dat Anne hem aan het opgeilen was met haar dochter erbij al keihard geworden. De voet duwde met de tenen tegen zijn pik en wreef wat op en neer. Mark keek Anne aan terwijl ze maar door bleef praten. Wat kon zijn buurvrouw goed toneel spelen. Door blijven praten alsof er niks aan de hand was en tegelijk zijn pik met haar voet masseren. Mark droomde helemaal weg door de heerlijke manier waarop zijn lul gestreeld werd.

Hij schrok zich echter te pletter toen Anne zei dat ze de vla ging pakken en opstond. Niet omdat ze blijkbaar zin had in een nagerecht, maar omdat Anne op stond terwijl hij de voet op zijn pik bleef voelen. Hij kreeg het helemaal benauwd en werd rood. 'Wat is er met jou?' vroeg Anne terwijl ze verbaasd naar het rode hoofd van Mark keek. 'Ja wat is er, je ziet zo rood?' vroeg Ilse onschuldig kijkend, terwijl ze haar voet tegen zijn eikel drukte. 'Oh niks, ik krijg ineens een golf van warmte' zei Mark terwijl hij de voet voorzichtig wegduwde. 'Ik denk dat ik te snel het warme eten gegeten heb' vervolgde hij. Anne pakte de vla en zette schaaltjes op tafel. Mark keek naar Ilse die met het puntje van haar tong eerst langs haar bovenlip likte en vervolgens haar tong aan de binnenkant tegen haar wang begon te duwen. Door dat meerdere keren achter elkaar te doen zag het eruit alsof ze een lul aan het pijpen was. Dit grietje van 15 zat hem op te geilen. En met succes, want de harde pik wilde maar niet verdwijnen. Maar dit kon natuurlijk helemaal niet. Haar moeder liep hier rond en die had hem net een paar uur geleden in haar mond laten klaar komen.

Hij wendde zich daarom tot Anne en begon weer een gesprek. Dat hielp en leidde zijn aandacht voor het geile meisje af. Het overtllige bloed verdween weer uit zijn pik en er was weer voldoende ruimte in zijn broek. Na het afruimen van de tafel ging Ilse even thuis wat kleding en andere spullen halen. Anne en Mark bleven samen achter en zodra Ilse de deur uit was pakte Mark Anne vast en kuste haar heftig. Zij beantwoordde zijn kus en woelde wat door zijn blonde krullen. Mark had haar enorme borst vastgepakt.en kneedde er zachtjes in. Hij voelde hoe geil hij was en gleed zijn hand in haar broek. Haar slipje was vochtig en hij duwde de stof tussen de natte schaamlippen. Ze kreunde toen hij zacht op haar klit duwde. 'Jezus, wat is ze geil' dacht Mark. De kus was lang en heftig. Anne wreef over de dikke bobbel in de broek van Mark. Toen ze de kus onderbrak fluisterde ze in zijn oor 'Ilse mag hier niks van merken'. 'Als ze vannacht slaapt kom ik naar je toe'. Ze schrokken beiden toen de bel weer ging. 'Ik ga ook even wat spullen halen' zei Anne en liep naar de voordeur. Ilse stapte binnen en Anne liep naar buiten.

Toen Ilse binnenstapte liep ze direct op Mark af. Ze stak zonder aarzelen haar hand uit en wreef over zijn pik. Die was nog stijf van de innige kus met haar moeder van daarnet. 'Nog steeds stijf, of weer omdat je mij weer ziet?' vroeg ze ondeugend. Mark pakte haar hand en voelde dat hij weer zo rood als een kreeft werd. 'Niet doen' zei hij streng. 'Vindt je me niet leuk dan' vroeg ze met ene pruillipje.'Dat is het niet' zei Mark, 'maar je moeder loopt hier ook rond en je bent pas vijftien en je bent mijn buurmeisje' ratelde hij maar door. 'Oh maar ik heb al wel eerder geneukt hoor' verrastte ze hem. 'Ik ben al twee jaar aan de pil' zie ze en hield de strip met de kleine pilletjes omhoog. Mark schaamde zich nu nog meer. Hij was 17 en nog maagd en zijn buurmeisje was al twee jaar aan de pil en had geneukt. 'Nou ja, hoe dan ook, het kan gewoon niet' zei Mark stoer 'niet nu'. Dat was de toevoeging die hij beter niet had kunnen doen, besefte hij toen ze reageerde. 'Nee dat snap ik ook, mam komt zo terug, maar vannacht zou wel kunnen'. 'Nee, ook niet vannacht' zei hij resoluut. 'Niet nu en niet vannacht' zei hij toen hij zich herpakt had en duwde haar resoluut maar voorzichtig achteruit. Hij was blij dat de voordeurbel weer ging en liet snel Anne binnen.

Mark ging op de bank zitten en zette de TV aan. Anne kwam naast hem zitten en Ilse volgde haar voorbeeld door aan de andere kant naast hem te gaan zitten. Ze keken TV, ten minste de dames, want Mark kon zijn aandacht er niet bij houden. Hij zat hier tussen een moeder en een dochter die allebei vreselijk aantrekkelijk waren en die allebei geil waren. Daarbij wilden ze allebei zijn gezelschap. Ze hadden allebei over zijn pik gewreven en... weer was zijn pik keihard. Hij stond op en bood aan koffie te zetten. De beide dames keken hem na en bleven beiden naar zijn billen kijken terwijl hij wegliep. In de keuken lukte het hem om even te bedaren en hij zette rustig koffie. Hij pakte een dienblad en plaatste de kopjes erop en een pak koekjes. Toen de koffie bijna was door gelopen voelde hij ineens een hand op zijn kont. 'Gaat het allemaal?' hoorde hij Anne vragen die hem tegelijkertijd in zijn billen kneep. Geschrokken reageerde hij dat het goed ging en de koffie er zo aan kwam.

Anne keerde terug naar de kamer en niet lang erna volgde Mark met de koffie. Hij gin nu niet op de bank zitten, maar zakte in de fauteuil. Ze dronken koffie en keken nog wat TV. Na de koffie zei Ilse dat ze even wilde douchen. 'Maar natuurlijk, ga je gang, doe alsof je thuis bent' zei Mark gastvrij. Ilse stond op en liep naar boven. Toen ze de douche hoorde lopen tikte Anne op de bank naast haar. Het gebaar dat Mark bij haar moest komen zitten. Mark gehoorzaamde snel. Anne tilde haar billen op en schoof haar broek een stukje omlaag. 'Vinger me klaar' zei ze en ze gaf wat aanwijzingen aan hem. Hij maakte zijn vingers van zijn linkerhand nat door ze door haar natte kutje te wrijven en begon daarna op de aanwijzingen van Anne haar klitje te bewerken. Van de andere hand duwde hij de middelvinger en de ringvinger in haar natte gladde vagina.

Langzaam begon hij haar te vingeren en zij sloot haar ogen en genoot. 'Sneller, Mark' fluisterde ze. 'Sneller, sneller'. Ze vertelde hem precies wat ze wilde en het duurde dan ook maar een paar minuten voor hij voelde hoe haar vaginawand samen leek te trekken en ze begon te schokken met haar onderlichaam. Ze kreunde zacht en beet op haar onderlip. De grimassen in haar gezicht toonden ook de heftigheid van haar hoogtepunt. Het vocht leek nog in hoeveelheid toe te nemen. Toen haar orgasme weg zakte boog Mark snel tussen haar benen en likte wat van het vocht op. Zijn tong door haar kut. Anne legde haar hand op zijn hoofd en wreef door zijn haren. Toen ze hoorde dat de douchestraal stopte, duwde ze zacht tegen zijn hoofd en trok haar broek weer omhoog. 'Nu staan we gelijk' fluisterde ze lachend 'vannacht de verlenging'. 'Ik sluit niet uit dat de verlenging nog meer spektakel zal bevatten dan we tot nu toe gezien hebben' vervolgde ze met een knipoog.

Mark had net een vrouw klaar gevingerd en haarnatte kutje geproefd. Ze was klaar gekomen. Een orgasme door hem veroorzaakt. Ze had genoten van een knul van 17. Hij voelde zich een seksgod. Hij had nog een glimlach van oor tot oor toen de deur weer openging en Ilse kwam binnenstappen. Hij was inmiddels weer in de stoel gaan zitten en zag zijn buurmeisje binnenkomen. Ze droeg haar roze pantoffeltjes en een roze badjasje. Het was een badjasje dat net tot een centimeter of tien voorbij haar kruis viel. Hij had een vrij uitzicht op haar mooie slanke benen en de vorm van haar borsten was zichtbaar in het badjasje. 'Moest je dat nou weer aandoen?' vroeg Anne streng. 'Hoezo, hier is toch niets mis mee, of wel Mark?' zei ze uitdagend. 'Nee niks' reageerde Mark lachend. Ilse ging zitten en keek weer TV. ten minste dat dachten Mark en Anne. Maar al snel had Mark door dat Ilse haar benen wat van elkaar deed en hij keek zo onder haar badjasje. Ze draagt volgens mij geen slipje bedacht Mark zich en hij keek nog eens. Weer gingen haar benen iets verder uit elkaar. 'Jezus, ik kijk tegen haar kale kutje aan' dacht Mark en de erectie keerde weer terug. 'Verdomme ze zijn allebei botergeil, hoe moet dat vannacht?'...

Het tweede deel van Beter een goede buur, eindigt hier. Zijn jullie benieuwd hoe het verder gaat? Laat me dat dan even weten door een reactie te geven. Ook zie ik graag in het cijfer terug of jullie vinden dat het verhaal de goede kant uitgaat. Groeten JohnD.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Beter Een Goede Buur - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Stage KineDoor: Nina
Gelezen: 2232x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.4
:: Anne & Menno 3: De Vakantie Door: CarolM
Gelezen: 1208x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Anne, Menno, Sex, Zwembad, Hotel, Pijpen, Beffen, Negenenzestig, Sex, Cowgirl
20-06
8.2
:: Stiefbroertje Van HuisgenootDoor: JasmijnH
Gelezen: 2763x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Chantage
20-06
8.9
:: Date In Het BosDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 1105x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Tinder, Bos, Beffen, Pijpen
20-06
8.1
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 17635x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.1
:: Twee Onder n Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 7739x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.1
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 11826x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 7690x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 11687x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3543x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.8
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 18324x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 7645x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
:: Anne & Menno 1 Door: CarolM
Gelezen: 12903x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Anne, Film Kijken, Pijpen, Beffen, Neuken, Sex, Seks
16-06
8.6
:: Gescheiden En Gefrustreerd - 2Door: Dam
Gelezen: 25786x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Cougar, Creampie
15-06
9.4
:: Twee Onder n Kap - 4Door: Jonl
Gelezen: 14520x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
15-06
9.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net