Opwindend.Net
Datum: 08-10-2012
Stemmen: 150x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 20716x
Lengte: Lang
Beter Een Goede Buur - 6
Door JohnD - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Beter Een Goede Buur - 5

‘Triinnnng’. De deurbel klonk indringend. Snel pakte Mark de handdoek en veegde zijn gezicht droog. Geen tijd om zijn gezicht te wassen. Ilse trok snel haar slipje omhoog en borg haar kletsnatte kutje op. Geen tijd om het eerst goed schoon en droog te maken en wat nog erger was, geen tijd om lekker geneukt te worden door Mark. Snel knoopte ze haar broek dicht en knikte naar Markt die richting de voordeur liep. Toen hij open deed, zag hij Anne weer voor de deur staan. Anne keek wat bedrukt. Met een haast trieste blik in haar ogen keek ze Mark aan. Hij keek in de bruine ogen van zijn buurvrouw en een golf van verliefdheid maakte zich opnieuw van hem meester. Het leek alsof zijn buik gevuld was met een orkest dat zigeunermuziek speelde terwijl kleine nimfen er rond dansten. Hij moet heer dromerig aangekeken hebben want Anne zei lachend: ‘Ga je me nog binnen laten of moet ik hier blijven kou lijden terwijl jij staat te dagdromen’?

‘Waar was je met je gedachten?’, vroeg ze tijdens het naar binnen stappen. Mark, die net achteruit gestapt was, kon niet veel meer dan hakkelen. Echte woorden wilden niet komen. ‘Tong verloren?’ lachtte Anne. Mark kleurde zo rood als een tomaat. Zijn tong had hij niet verloren, maar slechts een minuut of drie geleden had zijn tong nog in het kletsnatte kutje van Anne’s dochter Ilse gezeten. Ilse, een meisje van 15, dat hem had gedwongen seks te hebben. Ze had hem gechanteerd, maar Mark had het ook lekker gevonden. Hij was geil geweest en zijn pik was keihard geweest toen hij haar likte. ‘Nog een opvlieger ook?’ lachtte Anne weer. ‘Je ziet zo rood als een biet’. ‘Nee, geen opvlieger hoor, maak je geen zorgen’, wist Mark uit te brengen.

‘Hoe is het met de verwarming’? ‘Niet best’, reageerde Anne: ‘De pomp is kapot en die moet vervangen worden’. ‘Ze hebben die pomp niet op voorraad en die moet dus besteld worden, maar de importeur heeft die ook niet liggen, want het is een oud model’. ‘En nu?’ vroeg Mark. ‘Nieuwe ketel of een pomp uit Zweden laten komen’. ‘Ik heb geen geld voor een nieuwe ketel en dus laat ik die pomp maar uit Zweden komen’. ‘Het goede nieuws is dat ik dan maar 400 euro kwijt ben, het slechte nieuws is dat het nog twee dagen duurt’. ‘Da’s geen slecht nieuws, want je kunt gewoon hier blijven’, zei Mark. ‘Mijn ouders blijven nog drie dagen weg’. ‘Da’s heel lief van je Mark, maar ik wil geen misbruik van je goedheid maken’. ‘Dat is toch geen probleem, daar heb je buren voor’. ‘Beter een goede buur dan een verre vriend’ lachte Mark.

‘Nou als je het zo stelt, dan maak ik graag gebruik van je gastvrije aanbod’, zei Anne terwijl ze haar jas aan de kapstok hing. Ze wreef haar koude handen om ze op te warmen.’Zal ik de haard even aansteken?’ vroeg Mark. Zonder op het antwoord te wachten pakte hij de mand en liep naar buiten naar het houthok. ‘Hoi Ilse’, begroette Anne haar dochter. Ze vertelde dat de kachel nog niet gemaakt was en dat het nog twee dagen ging duren. Ilse luisterde met een half afwezige blik. ‘Jij staat ook al te dagdromen’ zei Anne. ‘Huh, wat’ reageerde Ilse. Ilse was met haar gedachten nog bij de befbeurt die ze net gekregen had van Mark. Enerzijds had ze verlangd naar zijn pik, maar ze had genoten van zijn tong in haar kutje en was gigantisch klaargekomen. Het gekke was alleen geweest dat ze niet alleen aan Mark gedacht had, maar ook aan Eline. Eline zat bij haar in de klas en ze trok veel met Eline op. Eline had voor haar leeftijd enorme borsten. Dat ze zo groot leken, kwam waarschijnlijk ook door haar zeer beperkte lengte en tengere postuur. Met 1,57 meter was ze klein. De kortgeknipte donkere haren en de blauwe twinkelende ogen, maakten haar een zeer mooi meisje. Ze had dan ook niks te klagen over belangstelling van de jongens op school. Maar op de één of andere manier leek het haar niet echt te boeien.

Waarom had ze aan Eline gedacht toen ze gelikt werd door Mark? Ze wist het antwoord niet, maar wist wel dat ze het wilde uitvinden. 'En dus blijven we nog twee nachten hier' zei Anne. 'Huh wat,...waar...?' stamelde Ilse. 'Dat we nog twee nachten hier bij Mark mogen blijven slapen' reageerde Anne 'Jeetje wat zijn jullie allebei afwezig, zat er wat in het eten van vanmorgen'? 'Nou dat denk ik niet hoor' zei Ilse. Dromerig liep Ilse haar moeder voorbij en Mark kwam met een mand hout binnen. 'Eerst eens wat vuur maken' mompelde hij terwijl ook hij Anne voorbij liep. Anne ging een kop koffie maken. 'Jullie ook koffie?' vroeg ze. 'Ik niet' antwoordde Ilse. 'Ja lekker' riep Mark die het hout in de kachel op stapelde. Ilse pakte haar telefoon en belde Eline. 'Hee Eline met Ilse, heb je plannen vanmiddag?' vroeg ze. 'Heb je in vanmiddag samen wat te doen dan'? 'Leuk, ja dan kom ik wel naar jou toe' 'Uurtje of drie? Ja prima..tot dan'.

Ilse pakte haar boek en begon te lezen. De haard brandde al uitbundig nu. Mark ging in de stoel zitten en na een paar minuten kwam Anne met de koffie binnen. 'Ik ga vanmiddag naar Eline' zei Ilse. Anne beloofde pannekoeken te bakken. 'En ben je er vanavond met het eten wel?' vroeg ze aan Ilse. 'Ik denk het niet' zei Ilse. 'Nou Mark dan eten wij vanavond samen' zei Anne zo onschuldig mogelijk. Haar gedachten waren echter ondeugender dan haar toon deed vermoeden. Ze voelde haar kut al vochtig worden bij de gedachten aan wat ze allemaal met Mark wilde doen. Mark zal vast ook dit soort gedachten hebben bedacht Anne zich. Maar Ilse wist natuurlijk van niks en kon ook niet vermoeden wat haar moeder met de buurjongen uitspookte. Maar in feite wist Ilse dat heel goed. Ze had gezien hoe hard Mark haar moeder tegen het aanrecht had staan neuken. Anne was spuitend klaar gekomen op de keiharde paal van Mark. Ilse had nog een nat kutje van de befbeurt van daarstraks, maar werd nog natter bij de gedachten aan de spuitende kut van haar moeder die door die harde pik werd uitgewoond. Door de gedachten aan de schommelende tieten van Anne. De soppende geluiden en de kleine tengere Eline met de grote borsten. Ilse was in de war.

Mark dacht aan hoe hij met zijn tong het honigzoete gleufje van zijn buurmeisje had mogen likken. Hoe hij haar tot een vochtig orgasme had gebracht. En hij had weer dat schuldgevoel. Schuldgevoel omdat het voelde als bedriegen van Anne. Mooie rooie Anne met haar grote strakke borsten en prachtige kaalgeschoren kut. De mooie ronde billen de wiegende heupen en de slanke taille. Wat werd hij geil van de afdwalende gedachten. Afdwalend naar die ochtend waar hij eerst Anne geneukt had en daarna Ilse gebeft. Vanmiddag was hij alleen met Anne. Toen de koffie op was, stond Anne op en liep naar de keuken. Even later kwam ze terug. ‘Ik ga even pannekoekenmix en melk halen’ zie ze. ‘En stroop, want die hebben we volgens mij ook niet meer’ vulde Mark aan. Anne trok haar jas aan en liep naar buiten. ‘Dit mag dus nooit meer gebeuren’ zei Mark tegen Ilse. ‘Wat niet’ reageerde Ilse? ‘Nou wat we net in de keuken gedaan hebben’ zei Mark. ‘Als je moeder erachter komt, kijkt ze me nooit meer aan’. ‘Dan is er dus des te meer reden om het wel te doen’ zei Ilse. ‘Want anders weet ik zeker dat ze erachter komt’. Ilse liep naar Mark en zakte op haar knieën voor hem. Ze tilde haar trui op en toonde hem haar mooie tietjes. Prachtige ronde bolletjes met harde roze tepeltjes erop. Natuurlijk moest Mark kijken en zijn lul werd direct hard.

‘Vindt je ze mooi’? ‘Je mag ze wel even aanraken hoor’, sprak ze op zoete toon. ‘Nee, we moeten dit niet doen’ sprak Mark streng. Ilse stak haar hand uit en wreef over Mark’s kruis. Mark sputterde tegen en wilde haar hand wegduwen. Het was maar een zwakke poging. Het handje van zijn buurmeisje dat over de harde pik wreef was teveel van het goede voor Mark. ‘Lekker pik heb je, Mark’. Binnenkort ga je me vertellen hoe ik je moet pijpen en daarna gaat die pik va jou in mijn natte kutje verdwijnen’. ‘Bespaar je de moeite om nee te zeggen’ vervolgde ze toen ze zag dat Mark iets wilde zeggen. ‘Want jij weet heel goed dat mam niet mag weten dat ik weet dat jullie samen neuken’. ‘En zo aan de stijfheid van je lul te zien, wind ik je ook behoorlijk op’. ‘Maar nu hebben we geen tijd, want mam komt zo terug en ik ga zo weg’. ‘Ik wil dat je mam neukt en dan ook aan mijn strakke kutje denkt’. ‘Aan hoe jouw dikke lul mijn vliesje kapot stoot’. ‘Hoe mijn strakke vagina om jouw eikel klemt terwijl je me hard neukt’. Al die tijd wreef ze over zijn lul en keek ze hem strak aan. Mark kon er dan ook niets aan doen dat zijn orgasme al kwam. Hij verkrampte en kreunde zacht. ‘Kom je nu al klaar?’, vroeg Ilse. Ze wreef nog wat door en voelde een natte plek in de broek van Mark komen. ‘Ooooh wat een heerlijk geil idee, dat ik je gewoon wrijvend over je lul klaar kan laten komen’.

Met het schaamrood op de kaken stond Mark op en mompelde iets over de was doen. Hij liep snel naar boven en trok zijn broek en onderbroek uit. Hij waste zijn lul, zijn buik en zijn zak en pakte het overige wasgoed uit de wasmand. Hij sorteerde wat was en liep met het wasgoed naar de machine. Zijn broek en onderbroek gingen met wat andere stukken in de machine op zolder. Snel trok hij een schone broek aan en kwam net beneden toen Anne weer thuis kwam. ‘Zo effe de was aangezet en wat makkelijkers aan gedaan’, zei Mark, die in zijn grijze joggingbroek de trap af kwam lopen. Anne liep door de keuken in en begon pannekoeken te bakken voor de lunch. Mark ging weer in de kamer zitten in de stoel. Ilse zat op de bank en keek hem strak aan. Ze spreidde haar benen en wreef met haar hand over haar kruis, terwijl de andere hand haar borst beroerde. Anne kon niks zien vanuit de keuken, maar Mark had wel een goed zicht op de geile Ilse. Hij wilde weglopen, maar genoot ook zoveel van wat hij zag dat hij het eigenlijk niet kon opbrengen om op te staan.

‘Gaat alles goed, jullie zijn zo stil?’ riep Anne uit de keuken. ‘Ja hoor prima’ riep Mark terug. Ilse bleef hem aanstaren en maakte met haar tong in haar mond een beweging die leek alsof ze een pik in haar mondje had. Mark kon er niks aan doen maar voelde weer een erectie ontstaan. Hij stond snel op en liep richting de keuken. Net op tijd om zijn erectie niet volledig te laten groeien. Hij moest aan andere dingen denken. Wiskunde, de stelling van Pythagoras. Of geschiedenis, 1600 slag bij Nieuwpoort. Het hielp, de zwelling nam af. ‘Wil je d’r spek onder?’ vroeg Anne. ‘Graag’ antwoordde Mark. Na een minuutje of twintig waren de pannekoeken gebakken en met zijn drieën genoten ze van de warme lunch. Rond half drie vertrok Ilse. ‘Misschien blijf ik wel slapen bij Eline, maar dan bel ik nog wel even oké?’. ‘Is goed meid’ reageerde Anne.

Anne keek naar Mark en zei: ‘Dat was een ongelofelijk geile beurt die je me vanmorgen gaf’. Ze vertelde hoe geil het haar gemaakt had. Dat ze er van hield om hard geneukt te worden. Dat ze graag had dat een man wat dominanter het heft in handen nam. Dat ze wilde dat Mark haar op alle mogelijke manieren zou nemen. Anne voelde haar kut nat worden terwijl ze met Mark sprak. ‘Ik ga ook wat makkelijks aandoen’ zei ze. Ze liep naar de slaapkamer waar ze haar weekendtas met kleren had neergezet. Mark sloop achter haar aan naar boven en keek stil toe hoe ze haar broek uittrok. Toen ze zich bij haar tas bukte, greep hij haar van achteren tussen haar benen. Ze sprong een stukje op van schrik. Mark kneep hard in haar kut en dat ontlokte een kreun van pijn en genot. ‘Zo dus jij wil hard geneukt worden?’ zei Mark. Hij had veel porno gekeken en had ook de filmpjes gezien met dominante mannen. ‘Mark wat doe je nu?’ vroeg Anne geschrokken. ‘Waar lijkt het op?. ‘Ik pak je aan kut en ik voel dat die nat is’. ‘Ben je soms geil’? ‘Verlang je naar pik in je kutje’? Ze kon alleen maar geil kreunen. ‘Op je knieën buuf’ vervolgde hij. Geschrokken van zijn aanpak, maar botergeil zakte ze door de knieën.

‘Haal mijn lul uit mijn broek en open je mond slet van me’. Mark wilde weten tot hoever hij kon gaan. Mocht hij haar slet noemen. Wond dat haar op. Ze reageerde door onmiddellijk met haar hand over zijn kruis te wrijven. De pik stond keihard in zijn joggingbroek. Ze schoof haar handen omhoog tot boven het elastiek en trok langzaam de joggingbroek omlaag. Een onderbroek had hij niet aan. De pik sprong tevoorschijn en Anne omklemde geil de stam terwijl de andere hand onder zijn zak kriebelde. Langzaam trok ze aan zijn pik. ‘Ik had gezegd dat je je bek open moest doen snol’. Mark gaf nog wat extra gas. Snel ging haar mond open en plaatste ze haar lippen om de eikel. Zijn dominatie maakte haar nog geiler. ‘Zuigen hoer’ zei hij en voelde hoe zijn pik steeds natter werd van het speeksel dat rijkelijk om zijn pik werd achtergelaten. Dit maakte Mark geil. Het gevoel van macht, de warme mond om zijn pik, de gewillige en heerlijke buurvrouw. Hij wilde haar gagreflex testen en pakte haar hoofd vast. Zijn handen hadden nu de rode haren stevig vast en hij hield haar hoofd stevig op de plaats vast terwijl hij met zijn heupen zijn pik steeds dieper in haar mond stootte. Ze liet het gewillig toe en Mark stootte iedere keer dieper en dieper. Als hij diep in haar keel duwde hield hij haar hoofd stevig om zijn pik waardoor ze nauwelijks adem kon halen. Als ze kokhalsde, trok hij weer terug om daarna weer hard naar binnen te stoten. Hoewel hij vandaag al twee keer klaargekomen was, wist hij dat dit ook tot een orgasme zou leiden. Na een minuut of vijf voelde hij het zaad uit zijn zak opborrelen. Anne had haar vingers in haar kut gestoken toen ze hard in haar mond geneukt werd en toen ze voelde dat Mark ging klaar komen had ze met haar natte vinger tegen Mark’s anus geduwd. De vinger was naar binnen geschoven en Mark’s orgasme was daardoor onbedaarlijk heftig. Grote stralen sperma schoten in Anne’s keel. De rillingen over zijn lijf waren zo sterk dat hij trilde op zijn benen. Toen hij uitgeschokt was zakte hij op het bed van zijn ouders.

Wat was hij ongelooflijk lekker klaar gekomen. Maar Anne had in zijn kont gezeten met zijn vinger. Dat was iets wat hij helemaal niet wilde, maar het was zo megageil geweest. Hij wist dat hij daar nog wat voor terug wilde doen. ‘Was het lekker?’ vroeg Anne die met haar kut speelde. ‘Wat doe jij daar?’ vroeg Mark streng. ‘Zit jij nou jezelf te vingeren?’ ‘Ja’ reageerde Anne. ‘Ja meneer, met twee woorden spreken slet’. ‘En je mag pas met jezelf spelen als ik het zeg, begrepen’? ‘Ja meneer’ Kom op me zitten en hou je schaamlippen wijd uit elkaar’. Anne zakte boven Marks borst naar beneden, op haar knieën. Ze bleef hem aankijken en spreidde haar lippen open. Mark keek tegen de mooie roze binnenkant van haar kletsnatte kut aan. ‘Vinger jezelf’ zei hij.

Anne stak twee vingers in haar natte gleuf en wreef met die natte vingers vervolgens over haar klit. Ze kreunde zacht terwijl ze het tempo langzaam opvoerde. De rechterhand wreef over haar clitoris en met de linkerhand steunde ze achterwaarts op het bed. Mark genoot van de prachtige roze kut en de opgezwollen klit en schaamlippen. Ze hijgde en kreunde steeds heftiger. Mark zag dat ze nu ook snel haar orgasme naderde. De bewegingen van haar onderlichaam werden steeds onregelmatiger. ‘Op mijn mond’ beval hij. Snel schoof ze haar heupen naar voren en plaatste Mark zijn lippen op haar clitoris. Razendsnel bewoog zijn tong over haar klit. De heupen van Anne schoven steeds sneller naar voren en achteren over de tong van Mark. ‘Ooooooooh Mark ik kom klaaaaaaar’ brulde ze terwijl de stralen geil over zijn gezicht, borst en het bed spoten. Ze kwam weer spuitend klaar. Mark had dat al vaak gezien in pornofilms, maar dit was hoe het echt voelde. Hij proefde haar vocht en voelde hoe zijn pik al weer het kopje begon op te richten. Anne hijgde nog na en boog zich naar zijn mond. Een lange heftige zoen volgde. ‘Dat was heerlijk lieve Mark’. ‘Nog even energie opdoen en dan ga ik je neuken sletje van me’ zei Mark en zoende haar terug.

Sorry dat jullie zo lang moesten wachten op deel zes, maar ik heb momenteel niet veel tijd, dus duurt het wat langer. Ik hoop dat jullie er toch van genieten en ben benieuwd naar jullie reacties. Tik even een berichtje en geef een cijfer. Dan kan ik zien of een zevende deel op prijs wordt gesteld. Groeten JohnD.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Beter Een Goede Buur - 7

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Het BubbelbadDoor: Demi
Gelezen: 17385x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwembad, Crush
21-06
8.1
:: Dochter Wil Graag...Door: Angela
Gelezen: 18004x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rustige Opbouw
21-06
7.9
:: Het Volleybalteam - 25Door: Badjas
Gelezen: 9199x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
9.1
:: Stage KineDoor: Nina
Gelezen: 10650x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.0
:: Anne & Menno 3: De Vakantie Door: CarolM
Gelezen: 6377x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Anne, Menno, Sex, Zwembad, Hotel, Pijpen, Beffen, Negenenzestig, Sex, Cowgirl
20-06
9.0
:: Stiefbroertje Van HuisgenootDoor: JasmijnH
Gelezen: 11865x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Chantage
20-06
8.6
:: Date In Het BosDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 5411x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Tinder, Bos, Beffen, Pijpen
20-06
8.1
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 22018x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.1
:: Twee Onder één Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 9674x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.1
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 14190x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 8377x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 12619x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3877x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.8
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 19145x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 8022x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net