Opwindend.Net
Datum: 02-08-2006
Stemmen: 45x
Cijfer: 7.0
Gelezen: 25457x
Lengte: Kort
Manege - 1
Door Paul M - Zoek naar meer...

Als leraar in een manege geef je de hele dag les aan jonge mensen, en de meeste daarvan zijn meisjes. Tijdens het lesgeven geef ik mijn ogen goed de kost, en de meeste meisjes geven er niet veel om als ik een beetje met hun flirt. Op een warme dag was ik alles aan het afsluiten, omdat het sluitingstijd was geweest, toen ik geluiden in de stal hoorde. Zachtjes liep ik naar de stal, en zag onze machtige hengst een merrie beklimmen. Tot mijn verbazing stond Jasmijn met open mond naar dit tafereel te kijken. Jasmijn was een achttien jarige, donkerharige, prachtige meid waar ik al veel keer stiekem naar gekeken had. Ik besloot even te kijken hoe Jasmijn reageerde op dit wellustige beeld, en was niet verbaast toen haar hand over haar truitje gleed. Haar andere hand verdween in haar paardrijbroek en genietend leunde ze tegen een pilaar. Zachtjes sloop ik achterlangs naar haar toe, en toen de enorme paardenpik bij de merrie naar binnengleed hoorde ik een geil zuchtje uit de mond van Jasmijn komen. Zonder te waarschuwen pakte ik achterlangs haar stevige tieten vast, en lachte om de hoge gil van schrik, die Jasmijn gaf. Goed volk schatje, fluisterde ik in haar oor, ik help je wel een beetje, en masseerde haar stevige borsten. Gelukkig was Jasmijn de schrik snel te boven, en vond ze het goed dat ik haar tietjes masseerde. Haar ogen gingen weer naar de paarden en ongemerkt liet ik mijn handen onder haar truitje glijden. Direct vond ik twee heerlijke jonge borsten, en ik voelde de tepels snel harder worden.

Voorzichtig duwde ik Jasmijn naar voren, en ging ik zelf tegen de pilaar staan en trok Jasmijn tegen me aan. Zo bevoelde ik het jonge meisje, terwijl mijn harde pik tegen haar billen stond. Langzaam haalde ik het truitje omhoog, en tot mijn verbazing deed het schatje haar handen omhoog, zodat het stukje textiel makkelijk van haar lijf gleed Half naakt ging ze weer tegen me aan staan, en richtte haar ogen weer op de hijgende paarden. Jasmijn voelde mijn kloppende paal tegen haar billen, en plagend schuurde ze haar billen langs mijn pik. Langzaam trok ik haar paardrijbroek naar beneden, en kreeg mijn koppende pik steeds meer contact met de blote meidenkont. Al snel was de broek voorbij haar knieŽn en schopte ze hem zelf helemaal uit, in haar slipje stond het meisje tegen me aan en keek naar de paarden terwijl ik haar begon te vingeren. Na een poosje kon ik het niet meer houden en trok ik Jasmijn naar de hooizolder. Op de steile trap trok ik haar slipje van haar billen, en genoot van de naakte tiener de voor me uit naar de hooizolder klom. Ik legde haar op het hooi en deed snel mij kleren uit, helemaal naakt ging ik naast het meisje liggen en zocht met mijn mond haar tepel.

Sabbelend liet ik mij tong over haar harde tepeltjes gaan, terwijl mijn hand weer op zoek ging naar haar kutje. Hijgend liet Jasmijn zich in het hooi door mij betasten, en deed haar benen open voor mijn vingers. Vingerend liet ik me steeds meer op Jasmijn glijden, en al snel raakte de kop van mijn keiharde pik had natte, wachtende kutje. Soepel gleed mijn pik diep haar kutje in, en sloeg Jasmijn haar benen om me heen. Heel de wereld waren we vergeten, en begonnen onstuimig hard en lang te neuken. Aan haar adem voelde ik dat Jasmijn begon klaar te komen, en direct voerde ik het tempo op. Sidderend kwam Jasmijn klaar en gaf een hoge gil, ik kon me niet meer houden en schoot mijn zaad diep in haar kutje. Lang lagen we nog te zoenen en te vingeren, en ik mocht pas naar huis toen ik belooft had dat we dit vaker zouden doen.

Vanaf dat moment benutte we elk vrij moment op de manege om ons af te zonderen en flink te neuken.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Manege - 2

Zoek naar meer verhalen van Paul M...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net