Opwindend.Net
Datum: 10-01-2017
Stemmen: 85x
Cijfer: 6.7
Gelezen: 13783x
Lengte: Lang
Floor & Kiki
Door S - Zoek naar meer...

Mijn ouders zijn gescheiden en mijn moeder heeft een vriend gevonden waarmee ze nu samenwoont.

Ik ben enigs kind en heb geen contact meer met mijn vader, ik ben 16 jaar oud en 1.80m lang.

De vriend van mijn moeder heeft een dochter die ook enigs kind is, haar moeder is overleden dus ze woont ook bij haar vader, haar naam is Floor en ze is 17 jaar en 1.70m lang en heeft mooie lange blonde haren en is een van de knapste en populairste meisjes van onze school.

Als Floor door de gangen loopt kijken jongens haar altijd na omdat ze een prachtig paar borsten en een mooie ronde kont had.

Ze is sinds de brugklas single toen ze het met haar vriendje uitmaakte.

De vriend van mijn moeder is erg rijk en we wonen in een groot huis waarbij ik en Floor een groot deel hebben die afgesloten is van het stuk waar onze ouders in leven waar we slapen, feesten kunnen geven en leren op onszelf te wonen.

We kunnen het goed met elkaar vinden en we gaan vaak met elkaar om.

Het was 3 uur 's nachts en ik kwam terug van stappen, Floor was ook geweest want ik had haar daar nog gezien.

Ik had haar eerder zien weggaan rond 2 uur maar ik had nog geen zin om naar huis te gaan.

Toen ik thuis kwam hoorde ik wat gekreun uit Floor's kamer komen en hoe dichter bij ik kwam hoe harder ik ook een gezoem uit haar kamer hoorde komen, ik was aardig dronken dus viel ik bijna en stootte een fles drank om, het was meteen stil en het gezoem was opgehouden.

Ik liep Floor's kamer binnen om haar welterusten te zeggen en ik zag niemand op haar bed liggen, ik liep wat verder de kamer binnen en zag haar zitten op haar bank in de hoek van de kamer waar ze naakt lag, dit was niet de eerste keer dat ik haar naakt had gezien want we leven met elkaar en delen de badkamer met elkaar, ook als de anders staat te douchen of een bad neemt, dit hadden we afgesproken om problemen met het badkamer gebruik te voorkomen.

Wat ik hier nog nooit had gezien was dat ze helemaal bezweet was en met een vibrator naast haar daar zat, ik deed het licht aan en zag haar geschoren kutje glinsteren van haar sappen, ik hielp haar naar haar bed en deed het licht uit en liep naar de badkamer om mijn tanden te poetsen en daarna lekker te gaan slapen.

Een half uur later werd ik wakker omdat ik harder kreunen uit Floor's kamer hoorde komen, ik deed snel mijn badjas aan en liep naar haar kamer toe.

Ik deed de deur open en het licht aan en zag dat ze haar vibrator had gepakt en mee had genomen naar haar bed.

Ik kwam dichterbij terwijl Floor nog steeds door bleef kreunen, ze bereikte een hoogtepunt en schreeuwde het uit terwijl haar sappen uit haar kutje spoten, ze kwam krachtig klaar want er schoot zelfs een beetje in mijn gezicht.

Dit vond ik wel geil en ik voelde mijn lul hard worden, ik slaap naakt dus hij kwam tussen mijn badjas vandaan, ik probeert dit de verbergen door er een flap overheen te leggen, Floor zag dit en begon te giechelen toen de flap er afgleed en mijn lul weer zichtbaar was.

Floor had dit wel vaker gezien dus ik probeerde het niet meer echt te verbergen, ik liep naar Floor toe om haar vibrator af te pakken die ze nog steeds tegen haar kutje had aanstaan, de vibrator was helemaal nat dus het was wat moeilijker om het weg te trekken.

Toen Floor eindelijk losliet raakte ze snel mijn lul aan en begon weer te giechelen.

Ik legde haar vibrator weg en deed haar licht weer uit en toen ik net de deur dicht wilde doen vroeg Floor of ik haar wilde neuken.

Hier heb ik wel vaker over gedroomd maar ik kon aan haar zien dat ze flink dronken was dus ik hield me in.

Ik deed haar deur dicht en ging weer slapen, ik heb de hele nacht niks gehoord dus ze zal wel gewoon lekker hebben geslapen.

De volgende dag hadden we allebei uitgeslapen en ging ik zodra ik wakker was liep ik naar de badkamer om te douchen toen ik Floor in de gang tegen kwam die ook naakt was ik begroette haar en vroeg of ze liever wilde douchen of baden, ze antwoordde dat ze ging baden omdat ze toch de hele dag thuis bleef door haar kater.

Hierdoor kon ik gewoon gaan douchen, vanuit de douche kon ik zien hoe Floor het bad liet vollopen en er alvast in ging zitten.

Ik keek een paar keer snel maar probeerde ervoor te zorgen dat ze mij niet zag, Floor zat op haar mobiel dus ze had niet zo veel aandacht voor andere dingen.

Ik stapte uit de douche en ik keek nog een keer naar haar prachtige borsten en voelde dat mijn lul stijf werd, ik draaide me weg van haar en begon mezelf af te drogen.

Ik heb de hele dag lopen denken en me afgevraagd waarom ik Floor gister niet gewoon had geneukt, ik werd er helemaal gek van en ik moest en zal Floor neuken of ze het nou leuk vind of niet.

Die middag kwam er een vriendin van Floor, Kiki heette ze, ze was een meisje van mijn leeftijd en ongeveer 1.60m, ze had net als Floor een enorm lekker lichaam en wist dat wel van haarzelf omdat ze altijd strakke shirtjes met veel inkijk aan had.

Ik had altijd al het idee dat Kiki mij leuk vond.

Floor en Kiki hadden een leuke middag en ze vonden het een leuk idee dat Kiki bleef logeren.

Ik ging die avond sporten en ging douchen toen ik thuis kwam.

Toen ik aan het douchen was kwam Kiki de badkamer inlopen, ik zag haar maar ik dacht dat ze even naar de wc ging of zo maar opeens pakte iemand mijn lul van achter vast, ik draaide mij meteen om en zag daar een naakte Kiki tegen mij aan staan, ze had nog steeds mijn lul vast en ik probeerde weg te lopen.

Kiki liet niet los en begon me zachtjes af te trekken, ik merkte dat ze onervaren was want het ging niet helemaal soepel maar het feit dat zo'n lekker meisje mij aftrok maakt het al een stuk lekkerder.

Opeens ging Kiki door haar knieŽn en begon op mijn topje te zuigen en kneedde mijn ballen tegelijkertijd, ze wisselde dit af door mijn lul heel diep in haar keel te nemen, toen Kiki dit deed voelde ik mijn lul tegen de achterkant van haar keel aankomen wat echt een heerlijk gevoel was.

Ik voelde dat ik klaar zou gaan komen en trok mijn lul uit haar mond en spoot mijn sperma over haar gezicht heen die ze helemaal schoon maakte en oplikte.

Nadat ze alles had opgelikt tilde ik haar op en zette ik haar op de rand van het bad, ik spreidde haar benen wijd open en begon haar kletsnatte kutje te likken en masseerde haar klitje want in tegenstelling tot Kiki heb ik wel ervaring met seks gehad en verwende ik haar heel goed, ze kreunde heel hard dus ik vond het een wonder dat Floor nog niet was komen kijken.

De badrand was niet de fijnste plek voor kiki om te liggen, dus stond ik op en schoof mijn lul in haar kutje dit ging erg soepel omdat ze al helemaal nat was, ik drukte mijn lul helemaal in haar door en zag de tranen in haar ogen springen.

Ik tilde haar op met mijn lul nog diep in haar en liep met haar naar mijn kamer, gelukkig kwam Floor niet kijken waarom haar vriendin zo aan het gillen was dus kon ik zonder dat Floor het zag naar mijn kamer lopen, tot mijn schrik stond Floor 's deur open waardoor ze ons kon zien maar ze zat op haar mobiel dus konden we gewoon door gaan waar we mee bezig waren.

Ik legde Kiki neer op bed en begon haar te neuken, eerst met langzame krachtige stoten en daarna heel snel en hard.

Ze kreunde hard en vond het zichtbaar lekker.

Kiki bereikte snel een hoogtepunt en ik voelde haar sappen uit haar kut stromen.

Toen ze bijgekomen was draaide ik haar om en zette haar neer op handen en knieŽn en richte mijn lul op haar kleine kontgaatje, ik stootte in een keer naar binnen en ik hoorde haar piepen ik stootte door tot ik klaarkwam in haar prachtige ronde kont.

Ik ging naast haar liggen en zag dat er wat tranen in haar ogen stonden, ik vroeg haar of ze het wel fijn vond en ze zei van wel maar dat het wel pijn deed toen ik haar in haar kontje neukte.

Ik gaf haar een zoen, keek nog eens naar haar prachtige lichaam en liep weer met haar naar de badkamer waar we samen nog wat knuffelde en zoende onder de douche tot Floor binnenkwam en ons naakt zag staan, ze was er van geschrokken en rende terug naar haar kamer.

Floor had geen zin meer in Kiki dus bleef Kiki maar bij mij slapen wat ik niet erg vond, Kiki heeft de hele nacht met haar naakte warme lichaam tegen me aangelegen, ik kon het niet laten om soms aan haar borsten, kont en kutje te zitten omdat ik nog nooit met zo'n lekker meisje in bed heb gelegen.

Telkens als ik haar aanraakte zag ik een glimlach op Kiki's gezicht komen.

Die ochtend erna werd ik wakker met een van de knapste meisjes van mijn school die naakt tegen mij aanlag.

Ik pakte mijn mobiel en stuurde Floor een bericht hoe het met haar ging.

Ze antwoordde dat ik haar met rust moest laten vanwege het incident van gister, dit deed ik dan maar.

Ik wachtte tot Kiki eindelijk wakker werd en ging wat met haar eten.

Ze zei dat ze naar huis ging en gaf me nog een kus toen ze het huis verlaatte en vertelde me dat we dit vaker moesten doen.

Die dag whatsappten we veel met elkaar en het voelde alsof ze nu mijn vriendin was, dit vond ik helemaal niet erg want zoals ik al zei is Kiki na Floor het meisje met het lekkerste lichaam en het knapste koppie van de hele school.

Maar er was nog 1 probleem, ik moest en zou Floor nog neuken voordat ik echt een relatie kon beginnen met Kiki.

Die avond waren Floor en ik alleen thuis ik was tv aan het kijken in onze woonkamer en Floor was nog steeds boos en zat op haar eigen kamer.

Het was zo'n een uur en ik ging mijn tanden poetsen toen ook Floor de badkamer binnen kwam, ze had alleen een BH en string aan wat weer een mooi uitzicht gaf op haar lekkere lichaam.

Ik ben het nu wel aardig gewent om niet steeds een stijve lul te krijgen als Floor binnen loopt, maar het blijft moeilijk.

De gedachten gingen door met hoofd dat ik haar string nu zou uitrekken en haar op de badrand neuken, maar voor dat ik het wist was Floor alweer weg.

Die avond in mijn bed kon ik aan niks anders meer denken als aan Floor.

Ik stond op en liep naar Floor's kamer, het was erg warm dus ze lag half op de dekens.

De dekens zaten tussen haar kutje en haar borsten lagen er allebei boven.

Ik liep verder naar binnen en ging naast haar bed staan, ik ging naast haar liggen en trok de dekens rustig weg.

Ik lag nu tegen mijn naakte warme stiefzus aan, ik begon haar overal aan te raken waar ik maar kon en streelde haar prachtige borsten terwijl mijn al aardig stijve lul tussen haar warme benen zat.

Ik stak en vinger in haar kutje toen ze opeens wakker werd, Floor schrok aardig maar vond het duidelijk fijn want ze begon met haar heupen heen en weer te bewegen met nog steeds mijn stijve tussen haar benen.

Ik haalde mijn lul tussen haar benen vandaan en legde haar op haar rug terwijl ik mezelf richt haar hoofd verplaatste, mijn lul bleef haken aan haar kin en schoot hard door tegen haar neus waar ze hard om moest lachen.

Ik zette mijn lul tegen Floor's lippen die ze open deed en meteen aan mijn lul begon te likken.

Ik ramde mijn lul heel diep in haar keel en bleef dit een tijdje doen.

Floor ging rechtop zitten om mij beter te pijpen, ik pakte haar haar vast en trok eraan en duwde mijn lul daarna zover in haar keel dat ze moeite had om te ademen en allemaal stik geluiden maakte, dit was zo geil maar ik moest mijn lul eruit halen omdat ze echt geen lucht meer kreeg.

Met mijn lul nog steeds enorm stijf schoof ik naar achter en begon aan haar tepels te zuigen.

Ik kuste haar buik en ging steeds verder naar beneden tot ik bij haar kut aankwam die al helemaal nat was, ik duwde mijn vinger er helemaal in en masseerde haar klitje, ze kreunde nog harder dan de vorige keer.

Ik haalde mijn vinger eruit en begon haar te likken, ik proefde haar heerlijke sappen en toen ze bijna klaarkwam pakt ik mijn lul en stootte die hard ik haar, ze keek me ontzettend geil aan en beet op haar onderlip.

Ik stootte hard door en voelde haar kutje samentrekken, ze gilde hard en haar sappen spoten eruit.

Ik draaide floor op haar buik en drukte mijn lul zachtjes in haar kutje, ik begon harder te neuken en trok aan haar haar waardoor ze een beetje omhoog kwam, ze gilde hard maar ik weet niet of het pijn deed of dat ze het lekker vond.

Ik liet haar haar los en pakte haar handen vast en trok die naar achter waardoor ze in de lucht hing, ze bewoog op en neer op mijn lul wat een van het meest heerlijke gevoel was die ik heb gehad met seks.

Floor's armen begonnen pijn te doen dus zette ik haar tegen de muur en liet ik haar steeds zakken op mijn lul, mijn hele lul ging in haar en ik zag dat ze het lekker vond, ik liet haar steeds sneller op en neer gaan ik voelde dat ik klaar zou komen, ik zette haar snel neer en Floor opende haar mond ik trok mezelf af terwijl Floor mijn eikel likte die nat was van haar sappen en mijn voorvocht en zachtjes in mijn ballen kneedde, ik kwam klaar zoals ik nog nooit was gekomen, Floor's gezicht, tong en tieten zaten helemaal onder mijn zaad.

Ze slikte het zaad door en likte haar lippen af waar ook nog een beetje zaad op zat.

Toen ze klaar was met zichzelf schoon te maken pakte ze haar tieten en drukte mijn lul ertussen.

Floor bewoog haar prachtige ronde tieten op en neer langs mijn lul, terwijl ze dit deed likte en zoog ze aan mijn eikel.

Ze ging steeds harder op en neer en nam opeens mijn hele lul weer in der mond en begon me hard te pijpen, ze spuugde op mijn lul en begon me af te trekken.

Ik tilde haar op bracht haar naar de woonkamer, legde haar op haar buik op de tafel en neukte Floor hard in haar kleine kontgaatje, ze gilde van de pijn dus stopte ik, maar ze zei dat ik door moest gaan dus deed ik dat, ik stootte hard door en Floor bleef gillen.

Ik sloeg met mijn platte hand hard op haar kont die helemaal rood werd.

Toen ik weer voelde dat ik klaar zou komen, draaide ik Floor om die meteen mijn lul weer vast klemde tussen haar tieten.

Ik kwam over haar tieten en gaf haar niet eens de tijd om alles schoon te maken en ik begon haar meteen te vingeren, ze was al kletsnat dus het ging erg soepel.

Ik vingerde haar klaar en toen vonden we het wel mooi geweest.

Dit zal ik nooit meer vergeten.

Zoek naar meer verhalen van S...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net