Opwindend.Net
Datum: 25-02-2017
Stemmen: 362x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 86484x
Lengte: Zeer Lang
Het Verleidende Buurmeisje - 1
Door Verhalendoortom - Mijn Profiel Pagina

Op verzoek van een meisje dat maar al te graag mijn verhalen leest en daarom eens een verhaal over haar wilde hebben. Het verhaal is niet alleen maar gefocust op de seks, maar ook het verhaal eromheen.

Omdat het verhaal erg lang is geworden heb ik het voor het leesgemak maar opgedeeld in twee delen. De verhalen lopen wel direct in elkaar over zonder inleiding, dus raad ik voor het meeste leesplezier aan om de verhalen beiden achter elkaar door te lezen.

Geniet ervan!


---

Sinds een jaar of zeven is er een gezin naast ons komen wonen met twee jonge meiden. Vooral met de oudste van de twee (Annemijn) heb ik het altijd erg goed vinden. We werden al snel goede vrienden en trokken veel met elkaar op. Toen we jonger waren spraken we na schooltijd met elkaar af om gezellig te praten, samen naar de stad te gaan, naar het zwembad te gaan... bedenk het maar. Sinds dat we elkaar kennen doen we dus van alles met elkaar. De laatste tijd heb ik het idee dat zij echter meer voor mij voelt dan alleen vrienden. De manier waarop ze soms naar me kijkt, de knuffels die nét wat langer duren dan normaal en als we een filmpje kijken komt ze vaak dicht tegen me aan zitten. Ik kreeg dus het idee dat er best nog wel eens een relatie uit zou kunnen ontstaan, totdat er een tijdje terug iets tussen mij en haar zusje Fleur gebeurde.

Fleur is drie jaar jonger dan haar zus. Ze is ongeveer 1,70 meter lang, heeft lang blond haar en heeft een goed kontje! Ze lijkt qua persoonlijkheid niet erg veel op haar zus. Annemijn is namelijk best verlegen, terwijl Fleur heel spontaan is. Waar ik laatst ook achter kwam is dat Fleur een stuk minder preuts is dan haar zus. Dat is waar dit verhaal over gaat.

Op donderdagavond was ik bij de buren thuis een film aan het kijken. Annemijn had mij uitgenodigd omdat ze niks te doen had en zich anders de hele avond zou vervelen. In de woonkamer had ze een film aangezet waar we met zijn tweeën naar zouden kijken, maar al snel was de rest van het gezin aan het meekijken. Na een half uur kwamen we er echter achter dat het best een saaie film was en begonnen we te praten over van alles en nog wat. Ter sprake kwam dat de ouders op vrijdagavond naar terschelling zouden gaan vanwege een feest van een kennis. De meiden kenden die kennis echter niet zo goed dus hoefden ze niet mee. Ze zouden dus een weekend alleen thuis zijn.

‘Hey maar Tom, kan jij dit weekend niet oppassen op de dames? Ik denk niet dat die twee zichzelf kunnen redden hoor!’ grapte de buurman. Annemijn haakte er direct op in en zei lachend ‘Ja Tom kom maar oppassen want dan hoeven we zelf niet te koken!’ Annemijn en Fleur gaven elkaar een high five. ‘Goed bedacht zus!’ zei Fleur lachend.

Ik dacht even na en zei ‘sorry maar ik wil zaterdag naar de camping waar mijn ouders een stacaravan hebben want het wordt super lekker weer.’ ‘Wat Tom? Laat je ons nou in de steek?’ grapte Annemijn met een zielige stem. ‘Haha sorry dames, maar jullie mogen zaterdag wel mee als jullie willen?’ antwoordde ik.

‘Ja leuk! Thuis zitten met het warme weer is ook niks, doen we dat Annemijn??’ vroeg Fleur meteen. Annemijn dacht even na, maar antwoordde ‘shit dat is wel leuk, maar ik moet werken zaterdagavond... vanaf 19:00 uur...’ Gelijk zei ik ‘Annemijnnnn laat je ons nou in de steek?’ waarop iedereen moest lachen.

Annemijn dacht even na en antwoordde dat ze eventueel ook alleen overdag mee konden gaan zodat ze in ieder geval niet de hele dag thuis zouden zitten. Dit was best een goed idee, dus was de afspraak al snel gemaakt. Zaterdagochtend om 11 uur zouden we met z’n drieën naar de camping.

De avond ging voorbij. Na een tijdje was ik weer naar huis gegaan zodat de dames konden gaan slapen. Thuis aangekomen dronk ik nog even wat met mijn ouders waarna ook ik naar bed ging.

De dag erop volgde een lange schooldag. Veel bijzonders gebeurde er die dag niet. De colleges waren saai en door het warme weer was het erg benauwd in alle lokalen. Langzaam ging de dag voorbij... Regelmatig keek ik tijdens de colleges naar buiten om in gedachten te verzinken over het weekend met de dames. Ik dacht na over wat we zouden doen en hoe mooi de dames er in bikini uit zouden zien. Af en toe zat ik dan ook met een erectie in de klas waarvan ik hoopte dat niemand die kon zien.

Hoewel ik met name omging met Annemijn betrapte ik mijzelf er op dat mijn gedachten toch wel vaak afdwaalden naar Fleur. De puberteit had ervoor gezorgd dat ze inmiddels met een b-cup rondliep wat er bij haar eigenlijk best geil uit zag. Ook haar kledingstijl onderging een verandering. Steeds vaker droeg ze strakke shirts en (korte) strakke broeken of rokjes waar haar kontje altijd heel goed in uit kwam. Ook haar persoonlijkheid sprak mij de laatste tijd steeds meer aan. De dingen die ze zegt en de manier waarop.. veel spontaner dan haar zus en eerlijk gezegd ook wel wat gezelliger. Telkens als ik hier over nadacht stopte ik echter de gevoelens voor Fleur weg, ik kon immers toch niet zomaar proberen Fleur te versieren als ik al zo close was met Annemijn?

De rest van de dag spookte er nog van alles door mijn hoofd over zowel Annemijn als Fleur. De dag ging voorbij en al snel brak de zaterdagochtend aan.

Rond half tien werd ik wakker. Ik keek op mijn mobiel, maar had geen berichtjes. Even bleef ik nog liggen, denkend over de komende dag. Al snel schoten de gedachten over Fleur haar lichaam weer door mijn hoofd waardoor ik wat geil begon te worden. Ik fantaseerde over hoe Fleur er uit zou zien in haar bikini en hoe ik daar de hele dag naar kon kijken. Dat heerlijke kontje en de mooie borstjes, dat zou zeker geen straf worden.. dacht ik bij mezelf. Met een halfstijve lul lag ik in bed. Mijn hand zakte af langs mijn buik richting mijn boxer om deze vervolgens uit te trekken. Ik hield er wel van om naakt in bed te liggen, maar deed dit bijna nooit omdat ik niet wilde dat mijn ouders erachter zouden komen. Nu ik het weekend alleen thuis was kon er echter niks gebeuren. Mijn ouders hadden de avond ervoor gezegd dat ze om half 7 al van huis weg zouden gaan, wat betekende dat ik al alleen thuis was.

Ik pakte mijn halfstijve lul vast en begon een masserende beweging te maken. Binnen no-time stond die hard overeind en was ik mezelf aan het aftrekken. Ik wilde echter nog niet gelijk klaarkomen omdat ik eerst mijn schaamhaar nog wilde scheren, wat natuurlijk het best gaat met een stijve lul. Ik stapte uit bed en liep naar de badkamer. Daar zette ik de kraan van de douche aan haalde ik mijn scheerspullen tevoorschijn. Een half uurtje later stond ik fris en fruitig en gladgeschoren voor de spiegel. Even bleef ik staan om te kijken of alles wel echt helemaal glad was en of ik geen haartjes had gemist. Vervolgens liep ik naar mijn kamer. Ik had wat berichtjes van groepsappen, maar verder niks bijzonders op whatsapp. Wel had ik een snap van Fleur. Het was een foto van haarzelf voor de spiegel, met als onderschrift dat ze erg veel zin had in vandaag. Ik stuurde een selfie met ontbloot bovenlijf terug met de tekst ‘ik ook!’. Gelijk kreeg ik een melding ‘Fleur is aan het typen...’ Een paar seconden later kwam haar bericht binnen. ‘zozo heb je je alvast omgekleed om in het water te springen?’ Ik glimlachte en stuurde terug dat ik net had gedoucht. ‘ooh vandaar! Nou ja, niet dat ik het erg vind om te zien hoor!’stuurde ze. Gelijk stuurde ik terug dat ze er vandaag de hele dag naar kon kijken. ‘Haha dat wordt nog leuk dan’ stuurde ze. Ik stuurde weer een smiley terug en legde mijn mobiel weg.

Ik trok een boxer, korte broek en strak shirt aan en ging naar beneden om te ontbijten. Vervolgens zocht ik mijn zwemspullen bij elkaar om net voor 11 uur klaar te zijn. Een paar minuten later galmde het geluid van de deurbel door het huis.

Ik deed de deur open en zag de twee meiden in zomerse kleding voor me staan. ‘Heyy’ zeiden ze in koor. Ik begroette ze en vroeg of ze klaar waren om te vertrekken. Een paar minuten later waren we met de auto onderweg naar de camping. Een half uur lang waren we in de auto aan het praten over van alles en nog wat, tot weop onze bestemming arriveerden. Ik parkeerde de auto waarna we naar de caravan liepen.

De camping was gelegen aan een meer en beschikte dan ook over een eigen haventje en een soort zwemstrand. Het bestond verder uit een tiental rijen met stacaravans die elk omringd waren met heggen zodat iedereen over genoeg privacy beschikte. Naast onze stacaravan hadden we ook een tuinhuisje laten bouwen, zodat we daar stoelen en dergelijke in op konden slaan.

Aangekomen bij de caravan zette we onze spullen neer en haalden we de stoelen uit het tuinhuisje. Ik pakte kussens en zorgde voor schaduw. Een kwartiertje later beschikten we over ons eigen terras. Inmiddels was het al behoorlijk warm geworden, dus besloten we ons maar om te kleden. We gingen allemaal naar binnen. Ik kleedde mij om op de wc en de twee meiden kleedden zich samen om op de slaapkamer. Een tiental minuten later stonden Annemijn en ik in onze zwemkleding buiten de caravan.

Annemijn was gekleed in een triangel bikini met wat mooie kleurtjes waar haar borsten heel mooi in uitkwamen. Ook haar kontje zag er zeker niet verkeerd uit. Ze zag dat ik naar haar keek en knipoogde. Ik glimlachte, maar voordat ik wat kon zeggen kwam Fleur naar buiten. Zij was gekleed in een lichtblauwe bikini die haar heel goed stond. Het was wel wat aan de kleine kant,maar daar hoorden ze mij niet over klagen natuurlijk. Haar slanke lichaam zag er prachtig uit in haar bikini. Zelf was ik overigens gekleed in een lange zwembroek met een tropische print.

Voordat ik kon beseffen dat ik te lang aan het staren was haalde Annemijn me uit mijn verbeelding. ‘Hey Tom blijf je naar mijn zusje kijken of ga je nog wat te drinken voor ons pakken?’ De meiden lachten en gingen zitten. Ik liep ondertussen de caravan in om wat blikjes fris te pakken. Met de blikjes in mijn handen liep ik naar de meiden toe en nam ik plaats. Al pratend dronken we onze blikjes op. ‘Hebben jullie het ook zo warm?’ vroeg Annemijn na haar laatste slok. Fleur en ik antwoordde van wel waarop Annemijn voorstelde om te gaan zwemmen. We pakten onze handdoeken uit de caravan en liepen naar het zwemstrand. Daar legden we onze handdoeken neer en renden we het water in.

Langer dan een half uur zwommen we bij het strand en praatten we weer over van alles. De dames zeiden af en toe wat over knappe jongens die voorbij zwommen waarop ik opmerkingen maakte dat ik anders ook twee knappe dames zag. De meiden konden hier wel om lachen. Tijdens het zwemmen zag ik Annemijn vaak naar mij kijken. Ook kwam ze opvallend vaak tegen me aan. Regelmatig zocht ze lichamelijk contact door mij in mijn buik te prikken, op mijn rug te springen of ‘per ongeluk’ tegen me aan te komen tijdens het zwemmen. Het gevoel van haar borsten tegen mijn rug als ze weer eens op mijn rug sprong maakten me best geil. Ook ik werd daardoor wat losser en zorgde ervoor dat ik haar regelmatig aanraakte. Terwijl ik haar vastgreep om haar een stukje verderop in het water te gooien plaatste ik mijn hand op haar kont en dicht bij haar borst. Zij deed haar armen om mijn nek en duwden haar borsten tegen mijn borst. Toen ik naar beneden keek kon ik in haar bikini kijken. In een flits kreeg ik een van haar tepels te zien, wat mij niet onberoerd liet. Ik gooide haar een paar meter verder het water in om haar vervolgens weer vast te grijpen. Ik kwam achter haar te staan en greep haar om haar middel om haar tegen mij aan te drukken. Ze lachte het uit en probeerde los te komen. Tijdens deze worsteling drukte ik haar zo stevig mogelijk tegen mij aan waardoor haar kont tegen mijn lul drukte. Stijf was die nog niet, maar ze zal hem ongetwijfeld gevoeld hebben. Toen Fleur zich realiseerde dat Annemijn zich met geen mogelijkheid los kon krijgen besloot ze haar te helpen. Ze sprong op mijn nek waardoor ik kopje onder ging. Onder water voelde ik heel even een hand op mijn lul, maar wist niet of deze nou van Annemijn of van Fleur was. Ik kwam boven water en ging verder met de worsteling.

Annemijn probeerde mij weer kopje onder te krijgen, maar ik wist haar omver te duwen. Toen focuste ik mij op Fleur. Ik pakte haar armen vast en probeerde haar omver te krijgen. Opzij duwen had echter niet veel effect, dus duwde ik haar achterover. Met een kreet viel ze achterover onder water. Doordat ze mij nog vast had wist ze mij mee te trekken. Ik viel bovenop haar en liet haar los. Meteen voelde ik haar armen om mijn nek en probeerde ze om mij onder water te houden. Omdat ik niet veel adem meer over had greep ik haar vast en duwde ik ons samen omhoog. We vielen weer om waarna ik haar weer omhoog tilde en ik met haar in mijn armen boven het oppervlak kwam. Pas toen realiseerde ik me dat ik haar bij haar kont vast had gegrepen. Ik wilde haar los laten, maar zij trok zich even tegen mij aan. Haar slipje kwam hierdoor tegen mijn zwembroek waar inmiddels een bobbel in was ontstaan. Even voelde ik hoe haar schaamlippen zich tegen mijn bobbel drukten. Ik bewoog iets omhoog en tegen haar aan waarna ik een zachte kreun meende te horen. Fleur keek me ondertussen strak aan, maar liet me toen los. ‘Had ik me dat nou verbeeld?’ dacht ik bij mezelf. Toen zei Fleur ‘Kom, we gaan weer terug naar de caravan want ik krijg het toch wel koud zo in het water.’ Ik keek om me heen en zag ook Annemijn al richting de kant gaan.

We waren best een stuk van de kant af gezwommen, wat we nu helemaal weer terug moesten zwemmen, of nouja we konden overal staan dus waren we maar gaan lopen. Rechtopstaand kwam het water tot net onder Fleur haar navel, dus helaas had ik tijdens het lopen geen uitzicht op haar kont. Wanneer Fleur had voorgesteld om naar de kant te gaan was ze gelijk gaan lopen, terwijl ik eerst nog om mij heen had gekeken om te zien waar Annemijn was. Fleur had dus een kleine voorsprong op mij. Gelukkig liep ik iets harder waardoor ik al snel weer dichterbij haar kwam. Toen ik weer naast haar liep zei ik ‘heyy jij ook hier?’ Fleur lachte en zei ‘jaa toevallig he? Dat we elkaar hier nou tegenkomen!’ ‘Ja heel toevallig, kom je hier vaker?’ Vroeg ik. Ze speelde mee en ging er weer op in. ‘Nou nee eigenlijk niet, maar ik ben met mijn zus en mijn knappe buurjongen meegegaan naar hier.’ ‘Met je knappe buurjongen zeg je? Past wel goed bij je dan, want jij bent ook al zo’n knappe meid!’ Zei ik. Ze lachte en keek me lief aan. ‘Charmeur’ zei ze. We bleven elkaar aankijken terwijl ik verdwaalde in haar ogen. Er was iets waardoor ik niet kon wegkijken, iets speciaals, een gevoel dat je alleen krijgt als je iemand heel erg leuk vind. Ze kwam iets dichter naast me lopen en bracht haar hand naar de mijne. Ze pakte mijn vingertoppen vast om te testen of ik het wel wilde. Natuurlijk ging ik hier maar al te graag op in en pakte ik haar hand vast. Hand in hand liepen we een stuk naar de kant, totdat het ondieper werd en we niet meer ongezien elkaars hand vast konden houden. Ze liet mijn hand los en zei zachtjes ‘vertel dit maar niet aan Annemijn’ voordat ik iets kon terugzeggen kneep ze snel in mijn kont. Ondeugend keek ze mij aan. ‘Kom, nu gaan we wat drinken’ zei ze waarna ze versnelde en door het ondiepe water richting Annemijn rende. Toen haar kont boven water kwam viel het mij gelijk op dat haar bikini tussen haar billen was gekropen, wat ze vast zou voelen. Ze deed hem echter niet gelijk weer goed. Pas toen ook ik bij mijn handdoek was aangekomen haalde ze haar slip tussen haar billen vandaan.

We liepen over de camping terug naar de caravan en gingen daar weer zitten. Annemijn bibberde een beetje. ‘Heb je het zo koud Annemijn?’ vroeg ik. ‘Ja het water heeft me goed afgekoeld zeg, ik mag nu eerst wel weer even opwarmen.’ Gelijk stelde ze voor om te gaan zonnen zodra we het drinken op hadden. Fleur en ik stemden daarmee in. Annemijn was de eerste die haar drinken op had en stond gelijk op om te gaan zonnen. Ze legde haar handdoek op het gras en ging op haar buik liggen. ‘Hmm heerlijk dit’ zei ze, waarna ze haar ogen sloot.

Fleur en ik bleven nog even zitten om onze blikjes fris leeg te drinken. Fleur en ik zaten naast elkaar, iets naar elkaar toe gedraaid en zo opgesteld dat we uitkeken over het grasveld waar Annemijn lag te zonnen. Annemijn lag met haar voeten naar ons toe waardoor ze ons niet kon zien.

Een paar tellen nadat Annemijn was gaan liggen voelde ik Fleur’s hand weer bij de mijne. Onze handen hingen naast elkaar tussen onze stoelen in en kwamen met de bovenkanten tegen elkaar. Fleur bewoog haar vingers tussen mijn vingers. Ik deed mijn vingers uit elkaar om haar de ruimte te geven waarna we met onze vingers verstrengeld naast elkaar zaten. Er heerste een spanning, we keken elkaar niet aan maar bleven naar het grasveld kijken, waarschijnlijk gewoon om te zien of Annemijn iets door had.

Ook Fleur’s voet kwam dichter bij de mijne. Ze zette hem eerst tegen mijn voet aan, maar zette haar voet al snel op de mijne. Het was duidelijk dat ze iets met me wilde, maar omdat Annemijn nietsvermoedend voor ons op het gras lag wist ik niet of ik wel verder moest gaan. Fleur merkte dat ik mij inhield en kwam dichterbij om in mijn oor te fluisteren. ‘Ze heeft echt niks door hoor’ fluisterde ze. Ik draaide mijn hoofd naar haar toe om iets te zeggen, maar voordat ik wat uit kon brengen voelde ik haar lippen op de mijne. Haar zachte lippen spreidden ze uit elkaar waarna haar tong langs mijn lippen gleed. Ik opende mijn mond en liet haar binnen. Gelijk verwikkelden we in een intieme tongzoen. Met haar tong verkende ze mijn mond en gaf ze mijn een goed gevoel. Ondertussen voelde ik hoe zij haar hand langs mijn gezicht plaatste en zachtjes streelde. Met een zachte beweging aaide ze langs mijn wang omhoog en door mijn haren.

Met een opgewonden gevoel ging ik in haar spelletje mee. Mijn vrije hand bracht ik naar haar hoofd om door haar haren te gaan. Op dat moment verbrak ze de zoen om mij aan te kijken. ‘Zullen we eerst maar zonnen? Voordat Ann ons door krijgt’ fluisterde ze. Ik stemde ermee in en gaf haar een snelle kus. Ze liet mijn hand los en stond op. ‘Nou kom, laten wij ook gaan liggen’ zei ze hard genoeg zodat Annemijn het ook kon horen. We stonden op en legden onze handdoeken op het gras. Ik in het midden met aan mijn beide zijden een van mijn buurmeisjes. Alle drie genoten we met gesloten ogen van de warme zonnestralen.

Na een paar minuten liggen bedacht ik me dat we ons nog niet eens hadden ingesmeerd. Daarom stond ik op en liep ik naar de caravan. Binnen zocht ik tussen mijn spullen mijn zonnebrand op en keek ik even door het raam naar buiten. De meiden lagen beiden nog rustig op het gras, het leek erop alsof ze niet eens hadden gemerkt dat ik naar binnen was gelopen. Terwijl ik aandachtig naar de meiden keek en nadacht over de passionele zoen met Fleur voelde ik een erectie opkomen. Een bobbel vormde zich in mijn zwembroek. Net toen ik nadacht over hoe ik er snel weer vanaf kon komen draaide Fleur zich om. Ze ging op haar rug liggen en keek om zich heen waar ik was. Ik ging weg bij het raam en besloot maar gewoon weer te gaan liggen in de hoop dat de erectie over zou gaan. Toen ik naar buiten liep met de zonnebrand in mijn hand zei Fleur gelijk ‘Ha Tom! Dat vind ik een goed idee! Wat leuk dat je ons gaat insmeren!’ Annemijn draaide zich daarop op haar zij en keek mijn kant op. Fijn, tot zover mijn plan om rustig te gaan liggen. ‘Nou ik had de zonnebrand eigenlijk gepakt zodat jullie mij kunnen insmeren. Dat vind ik wel een goed plan. Maar ik wil jullie ook wel doen hoor.’ Zei ik nonchalant. Natuurlijk was het bepaald geen straf om de twee zusjes in te smeren, maar om nou meteen te laten merken dat ik het maar al te graag wilde doen leek me ook geen slim plan. Wat zou Annemijn er wel niet van denken als ik zei dat ik Fleur graag zou insmeren?

Annemijn haakte gelijk in. ‘Zullen we een deal maken? Als jij ons insmeert dan smeer ik jou in.’ Gelijk keek ik naar Fleur, aan wiens gezicht af te lezen was dat zij mij ook wel in wilde smeren.’ Daarom zei ik ‘maar dat is ook niet helemaal eerlijk, dan komt Fleur er wel heel makkelijk van af. Wel ingesmeerd worden, maar zelf niks hoeven te doen. Annemijn en Fleur keken elkaar aan. ‘Weet je wat?’ zei Fleur, ‘laten we hem samen insmeren, dan doen we allebei een kant.’ Bedachtzaam keek Annemijn Fleur aan. ‘Hmm.. okee is goed!’ Terwijl ze dit zei keek ze naar mij en zag ik haar ogen naar beneden gaan. ‘Ik doe de voorkant!’ Voegde ze eraan toe. Fleur keek ook naar mij en zag de bobbel. Ze knipoogde en zei ‘is goed. Wie gaat er eerst?’ Annemijn zei gelijk ‘eerst mag die mij insmeren. Begin maar met mijn rug!’ Ze ging op haar buik liggen en wachtte rustig af.

Fleur en ik keken elkaar aan, weer heerste er een spanning. Ik liep naar Annemijn toe terwijl Fleur aandachtig mijn bewegingen volgde. Op mijn knieën ging ik naast Annemijn zitten, maar wel zo dat ik Fleur ook in de gaten kon houden. De fles met zonnebrand maakte ik open en hield ik boven Annemijn’s rug om vervolgens de zonnebrand over haar rug te gieten. Annemijn slaakte een klein gilletje en zei dat het koud was. ‘Even doorzetten meid, je bent zo weer warm. Of wil je dat ik stop?’ Zei ik terwijl ik glimlachend knipoogde naar Fleur. Ook bij haar verscheen een glimlach. Annemijn zei iets te snel dat ik door moest gaan en niks moest overslaan.

Rustig begon ik het koude goedje uit te smeren over haar rug. Met lange halen verspreidde ik het geleidelijk en zorgde ik dat ik niks oversloeg. Haar schouders gaf ik extra aandacht waarna ik langs haar zij afzakte naar haar onderrug. Met strelende bewegingen werd haar onderrug voorzien van een beschermingslaag. Om ervoor te zorgen dat ze geen rode strepen zou krijgen, en tevens om de spanning nog iets op te bouwen en te testen wat ik kon doen, trok ik haar slip een klein stukje naar beneden. Haar lichaam verstijfde even terwijl dit gebeurde. Toch hield ze mij niet tegen. Gespannen liet ze mij doorgaan. Ik bracht mijn vingers onder de rand en tilde het iets op, zodat ik met mijn andere hand alles onder de rand kon insmeren. Vanaf het midden smeerde ik haar in tot aan haar zij, om vervolgens weer terug te gaan naar het midden. Vanaf daar smeerde ik ook alles tot aan de andere zij in. Daar aangekomen maakte mijn hand weer zijn weg naar het midden. ‘Zo, je rug is klaar. Nu je armen en benen nog’ zei ik.

Ik schoof iets op om beter bij haar benen te kunnen en pakte de fles. Een paar tellen later sloeg ze weer een kreetje van het koude goedje op haar lichaam waarna ik aan haar benen begon. Lekker langzaam smeerde ik haar benen in, zodat ik wat extra tijd had om van mijn stijve af te komen. Van boven naar beneden smeerde ik haar benen in, beneden pakte ik ook gelijk haar voeten mee waarna ik mijn weg weer naar haar kont vervolgde. Bij haar kont deed ik hetzelfde met haar slip als net. Ik verschoof de rand iets en tilde de rand op om er goed bij te kunnen. Ook tussen haar benen werd ze van zonnebrand voorzien, met twee vingers ging ik langs de rand van haar slip tussen haar benen. En niet een klein stukje, maar zo ver dat ik haar schaamlippen net niet kon voelen. Op dat punt hield ik mijn vingers even stil. Als reactie daarop duwde Annemijn haar kont omhoog zodat ik er beter bij kon. Nu voelde ik echt het begin van haar gleuf. Annemijn liet het toe en was volgens mij even helemaal vergeten dat haar zusje naast ons zat. Fleur, die al mijn bewegingen aandachtig had gevolgd zat nu met een verhit hoofd toe te kijken. Haar hand lag op haar schoot, zou ze zichzelf stiekem hebben gestreeld?

Ik draaide mijn hoofd naar Fleur en liet mijn ogen van onder naar boven over haar lichaam glijden, we keken elkaar vervolgens recht in elkaars ogen aan. De spanning tussen Fleur en mij bleef bestaan. Telkens weer verdwaalde ik in haar ogen en kon ik niet genoeg krijgen van haar glimlach die toch wel regelmatig te zien was. Er ontstond een gevoel in mijn buik, een gevoel dat ik bij Annemijn ook wel had, maar bij Fleur was dat gevoel een stuk sterker. Terwijl Fleur en ik elkaar aankeken verscheen de glimlach weer op haar gezicht. Zachtjes beet ze op haar lip en ging toen anders zitten. Ze ging uit de kleermakerszit en zette haar benen voor haar neer. Ze leunde achterover en steunde op haar armen. Terwijl ze haar hoofd achterover liet vallen en haar haren prachtig achter haar langs hingen zette ze haar benen verder uit elkaar. Ik keek recht op haar kruis in, wat waarschijnlijk ook haar bedoeling was geweest, en zag haar schaamlippen afgetekend door de stof. Iets te lang bleef ik hiernaar kijken, niet alleen omdat daarvoor mijn lul weer hard overeind kwam, maar ook omdat Annemijn in de gaten had dat ik met iets anders bezig was.

‘Waarom ben je gestopt?’ vroeg Annemijn. Fleur bracht haar hoofd weer overeind en gaf mij een knipoog terwijl ze weer in de kleermakerszit ging zitten. ‘Oh ik werd afgeleid toen ik de zonnebrand wilde pakken’ zei ik maar. ‘Waardoor dan?’ vroeg Annemijn. ‘Oh niks bijzonders, ik dacht alleen dat ik iemand hoorde lopen. Maar dat was niet zo.’ reageerde ik.

Op dat moment hield ik de fles zonnebrand boven Annemijn haar armen, die ze nu langs haar lichaam had liggen. Ik begon bij haar ene schouder en smeerde snel haar arm en hand in, waarna hetzelfde gedaan werd met haar andere arm. ‘Klaar! Omdraaien maar!’ Riep ik enthousiast. Fleur en Annemijn schoten in de lach omdat ik zo overdreven enthousiast was. Annemijn draaide zich om en stelde nu haar voorkant voor mijn handen ter beschikking.

De zonnebrand werd weer over haar lichaam gegoten. Bij haar schouders smeerde ik het als eerst goed in, om vervolgens haar hals in te smeren en af te zakken naar haar borsten. Ik smeerde alles rondom haar bikini topje in en ook iets onder de rand. Daarna was haar buik aan de beurt, waar ik extra lang bleef insmeren. Ook bij de rand van haar bikini slipje zorgde ik ervoor dat het ook onder de rand ingesmeerd was. Ik voelde dat het onder de rand mooi glad was, ze had zich dus nog recent geschoren. Om haar te plagen bracht ik een vinger even heel snel ver onder de rand waardoor ik haar schaamlippen weer voelde, maar trok deze ook meteen weer weg. Aan haar gezicht was af te lezen dat ze liever had gehad dat ik daar meer aandacht aan besteedde. Ook haar benen smeerde ik in waarbij ik tussen haar benen extra vaak omhoog wreef richting haar gleuf, met mijn nagels strelend over haar huid. Haar benen spreidden zich steeds verder uit elkaar waaraan ik merkte dat ik het lekker deed. Omdat ik echter niet te seksueel wilde worden waar haar zusje bij was liet ik het hierbij. Ook haar voeten en armen smeerde ik nog in om ten slotte haar gezicht te voorzien van een beschermlaag.

‘Klaar!’ Zei ik toen ik haar gezicht had gedaan. ‘Wie doen we nu?’ Vroeg ik. Meteen antwoordde Annemijn dat het mijn beurt was. Ze gebood mij dat ik op mijn rug moest liggen en pakte gelijk de zonnebrand. Ik ging op mijn rug liggen en wachtte af. De tent in mijn broek zou duidelijker zichtbaar zijn dacht ik nog bij mezelf, maar daar was ook niks meer aan te doen. En daarbij had ik niet het idee dat mijn buurmeisjes dat zo erg vonden.

‘Eerst je gezicht’ zei Annemijn. Ik sloot mijn ogen en voelde vrijwel gelijk Annemijn haar vingers op mijn gezicht. Fleur hoorde ik ondertussen telkens lachen waardoor ik vermoedde dat mijn buurmeisjes over de tent in mijn broek communiceerden. Of dat ook zo was wist ik echter niet zeker.

Na mijn gezicht was mijn hals aan de beurt. Daarna pakte ze mijn schouders mee en deed ze mijn armen. Toen was het tijd voor mijn borst. Annemijn goot een hoop zonnebrand over me heen en begon uit te smeren. Met gesloten ogen genoot ik van haar handen over mijn lichaam, strelend en geen enkel plekje missend smeerde ze mij in. Door de grote hoeveelheid zonnebrand die ze erop had gegoten duurde het alleen wel extra lang voordat mijn borst niet meer wit was. Na een tijdje gaf ze het maar op en lag ik daar met een lichte laag over mijn borst en buik. Fleur merkte het ook op en lag in een deuk. ‘Nou ik ben blij dat je mij niet insmeert Annemijn!’ Riep ze. Annemijn werd wat rood toen ik haar aankeek en ging maar snel verder. Dit keer met minder zonnebrand...

Door de witte gloed op mijn lichaam verdween de aandacht voor de tent in mijn broek even en voelde ik Annemijn haar handen snel over mij benen. Op een relatief normale manier smeerde ze mijn benen in, na een tijdje kwam ze nog weer wat meer naar boven op onder de pijpen van mijn zwembroek een beschermlaag aan te brengen, maar meer dan dat gebeurde er niet meer. Ook mijn voeten smeerde ze snel in waarna het Fleur haar beurt was om mij in te smeren.

Ik draaide mij om en kwam met mijn buik op de handdoek te liggen. Annemijn nam weer plaats op haar eigen plekje terwijl Fleur dichter bij mij kwam zitten. Als snel voelde ik de koude zonnebrand op mijn rug en Fleur haar handen over mijn lichaam strelen. Ze begon in mijn nek en masseerde de zonnebrand op een rustige manier in. Ze nam er duidelijk de tijd voor om mij een lekker gevoel te bezorgen. Enkele minuten lang was het genieten voor mij. Met mijn rug geheel ingesmeerd ging Fleur verder met mijn armen.

Ik vroeg mij af waarom Fleur het zo normaal deed, ik had juist verwacht dat zij ook wat zou proberen. Toen ik naar links keek wist ik al gelijk het antwoord, haar zus was haar namelijk goed in de gaten aan het houden. Ik bleef haar kant op kijken en genoot maar gewoon van het insmeren. Enkele tientallen seconden later draaide Annemijn haar hoofd even van Fleur weg, meteen voelde ik snel een kneepje in mijn kont. Annemijn draaide haar hoofd weer terug en had niets gezien. Mijn armen waren ingesmeerd dus begon Fleur met mijn benen. De zonnebrand goot weer over mijn lichaam waarna ik Fleur’s handen overal, maar met name tussen mijn benen, voelde. De pijpen van mijn zwembroek had ze ver omhoog getrokken zodat ze lekker dicht bij mijn kont in kon smeren en zodat ik geen randjes zou krijgen. De tent in mijn broek werd inmiddels weer groter omdat ik vermoedde dat Fleur een plan had voor de rest van de dag. Even kon ik nog genieten van Fleur’s handen, maar toen was ook ik helemaal ingesmeerd.

‘Klaar! Nu ik!’ Riep Fleur enthousiast. Gelijk ging Fleur op haar plaats liggen. ‘Eigenlijk lig ik ook wel lekker zo, kan ik niet blijven liggen? Annemijn wil je wel insmeren.’ grapte ik. Fleur en Annemijn gingen allebei tegen me in en zeiden dat ik me aan de afspraak moest houden. Ik rekte mij uit en kwam overeind. De zonnebrand nam ik in mijn hand om vervolgens naast Fleur plaats te nemen, natuurlijk wel zo dat ik Annemijn ook kon zien.

Fleur was op haar buik gaan liggen, dus begon ik met haar rug. De zonnebrand stroomde over haar lichaam waarna ik het uitsmeerde. Met mijn handen streelde ik over haar schouders en nek en zorgde ik ervoor dat ze nergens meer kon verbranden. Via haar schouderbladen zakte ik af naar haar middenrug en smeerde ik ook dat goed in. Vervolgens was haar onderrug aan de beurt. Mijn vingers gleden vanaf het midden naar haar zijden om vervolgens haar beiden zijden tegelijk in te smeren. Snel kietelde ik haar ook even waardoor ze hard lachte ‘nou lul hou op’ lachte ze. Ze probeerde me met haar arm te slaan maar kon er niet goed bij waardoor het niet al te hard aan kwam. ‘Pas maar op, als je me gaat slaan sla ik gewoon je armen over zodat je verbrand.’ Zei ik op een gemene toon. Fleur lachte en bood niet al te serieus haar excuses aan. Toen ik merkte dat Annemijn op dat moment even niet oplette kneep ik Fleur in haar kont. ‘Excuses aanvaard hoor.’ zei ik. Fleur bleef stil en ik ging door met insmeren. Mijn handen vervolgden hun weg langs haar zij naar boven en kwamen bij haar oksels. Vanaf daar smeerde ik haar armen in.

Na haar armen waren haar benen aan de beurt. Ik goot er wat zonnebrand overheen en begon haar bovenbeen in te smeren. Ook de zijkant en met name de binnenzijde van haar been smeerde ik goed in. Ze spreidde haar benen iets zodat ik er extra goed bij kon en genoot van mijn handen die tussen haar benen omhoog richting haar slip bewogen. Omdat Annemijn zat toe te kijken besloot ik maar om niet haar slip op te schuiven en ook niet onder de randjes alles goed in te smeren. Ik zakte weer af en deed haar onderbeen en voet, om vervolgens vanaf haar andere voet weer omhoog te gaan.

Toen ook haar andere been klaar was goot ik nog wat zonnebrand over haar kont en smeerde ik ook die goed in. Met zachte kneepjes nam ik het ervan, het gebeurt namelijk niet vaak dat je zomaar aan zo’n mooi meid haar kont mag zitten. Ook haar heupen smeerde ik in waarna ze om mocht draaien.

Ik goot weer wat zonnebrand over haar lichaam. Ik startte met haar hals. Vanaf daar nam ik haar schouders en armen onder handen, om vervolgens vanaf haar schouders de rest van haar lichaam te doen. Op het moment dat ik begon boven haar borsten stond Annemijn op en zei ze dat ze even naar de wc ging. Ze liep naar de caravan en stapte naar binnen. Ik smeerde ondertussen om Fleur haar borsten heen in terwijl Fleur mij aankeek. Met een ondeugende blik staarde ze me aan en keek daarna naar de caravan om te kijken of Annemijn nog ergens te bekennen was. Dat laatste was niet het geval. Plots pakte Fleur mijn polsen vast. Ik keek haar aan terwijl ik mijn handen stil hield en probeerde te bedenken wat ze van plan was. Ze verlegde mijn handen waardoor ze op haar borsten kwamen te liggen. Vanzelfsprekend begon ik te masseren. ‘Hmm lekker hoor’ zei ze. ‘Jammer dat Annemijn zo weer terugkomt.’ zei ze zacht. Fleur voelde zich even fantastisch, ze was een jongen aan het verleiden en had al zo’n idee waar dit heen zou gaan. Ik daarentegen dacht dat er niet meer dan dit in zou zitten omdat Annemijn erbij was.

Fleur keek weer even naar de caravan en luisterde of ze gestommel hoorde. Niks, Annemijn zat nog rustig op de wc. Fleur keek me ondeugend aan en duwde mijn handen opzij. Ze bracht haar vingertoppen onder de stof van haar bikini en tilde het omhoog waardoor haar borsten langzaam zichtbaar werden. Haar cup B zag er werkelijk waar prachtig uit, twee heuvels met tepels waar ik maar al te graag zou spelen. Ze tilde haar bikini tot boven haar borsten en legde haar armen boven haar hoofd. Terwijl ze me strak aankeek voelde ze hoe mijn handen zich weer om haar borsten vormden en de masserende bewegingen weer oppakten. Ze voelde hoe mijn duimen rondjes om haar tepels draaiden en ik met mijn hele handen over haar borsten streelde. Ze zuchtte diep en bleef me strak aankijken. Een van haar handen bracht ze naar mijn zwembroek, waarna ze mij in mijn kont kneep. Met een glimlach op haar mond ging ze verder en bracht ze haar hand naar de bobbel in mijn zwembroek. Ik voelde haar hand door de stof van mijn broek om mijn staaf vormen en voelde dat ze er zacht in kneep. Een zachte kreun ontschoot mijn mond wat voor haar het sein was om door te gaan. Een paar keer kneep ze er subtiel in waarna haar hand naar mijn ballen daalde. Ze drukte door de stof van mijn zwembroek en bewoog haar hand heen en weer over mijn balzak. Een golf van spanning raasde door onze beiden lichamen, elk moment konden we worden betrapt door Annemijn, maar we waren te geil om te stoppen.

Terwijl ze genoot van het gevoel van mijn handen om haar borsten genoot ik van het gevoel van haar hand op mijn balzak en staaf. Fleur staarde even naar de caravan om te kijken of Annemijn niet al klaar was en besloot verder te gaan. Ze haalde haar hand van mijn ballen en bracht haar vingertoppen achter de rand van mijn zwembroek. Haar vingertoppen kwamen al tegen de eikel van mijn staaf die inmiddels recht overeind tegen mijn buik stond. Het gevoel van haar vingertoppen tegen mijn eikel en het gevoel van mijn zwembroek die steeds verder omlaag werd getrokken zorgde voor een tinteling van spanning en geilheid door mijn lichaam. Het was alsof er vlinders in mijn buik tekeer gingen die tegelijkertijd zorgden voor een heerlijk gevoel in mijn staaf.

Mijn zwembroek trok ze tot onder mijn balzak waarna ik haar hand om mijn paal voelde. Gefixeerd staarde ze naar waar ze mee bezig was. Zou ze dit eerder hebben gedaan? Dacht ik bij mezelf. Ik voelde mijn inmiddels van voorvocht voorziene eikel bevrijd worden van mijn voorhuid. Ze trok aan mijn staaf omlaag tot de voorhuid volledig van mijn eikel af was en bekeek de glinsteringen. Haar mond kwam iets open te staan waarna ze op haar lip beet, wat zag dat er schattig en tegelijkertijd geil uit zeg! Nog steeds starend naar haar hand trok ze zachtjes aan mijn staaf omlaag en omhoog en zorgde voor een stimulatie van mijn gehele paal. Stevig had ze haar hand er omheen geklemd, waardoor het gevoel extra sterk was.

‘Hmm lekker Fleur’, zei ik zacht. ‘Ja doe ik het goed?’ Vroeg ze. Waarop ik antwoordde dat ze het heerlijk deed. ‘Jij doet het anders net zo goed hoor’ zei ze terwijl ze me weer strak aankeek. ‘Maar er is iets waardoor je het nog beter kan doen’ voordat ik überhaupt kon antwoorden pakte ze een van mijn handen en plaatste die op haar slip. ‘Vinger me, voordat Annemijn terugkomt!’ Zei ze snel en op een dwingende toon. Ik had niet verwacht dat mijn buurmeisje van 16 zo de leiding kon en zou nemen, maar natuurlijk deed ik dit maar al te graag.

Mijn vingers lagen op de natte stof. Deels was haar slip nog nat van het zwemmen, maar dat vast niet de enige oorzaak zijn geweest. Ik drukte de stof tussen haar schaamlippen en bewoog mijn hand heen en weer. Fleur keek me ondertussen nog strak aan, smachtend naar mijn vingers in haar gleuf. Heel even ging ik door met de beweging en trok vervolgens haar slipje opzij. Een heel mooi gladgeschoren tienerkutje kwam tevoorschijn. Het glom van het vocht dus ze was duidelijk ontzettend geil. ‘Ga door Tom, ik wil je vingers in me...’ hoorde ik haar zeggen. Ik plaatste mijn hand op haar gleuf zodat mijn vingers tussen haar schaamlippen konden glijden en haar clit gestimuleerd werd door mijn handpalm. Ze voelde hoe een van mijn vingers langzaam bij haar naar binnen gleed terwijl mijn handpalm over haar clit schoof. Een diepe zucht verliet haar lichaam terwijl ze haar heupen gelijkertijd omhoog duwde. Heerlijk vond ze het hoe de vinger van haar buurjongen haar lichaam binnen drong. Eenmaal helemaal binnen liet ze zichzelf weer zakken en bleef ze weer liggen. Mijn hand ging door met de beweging waardoor een lekker gevoel weer door haar lichaam ging. Enkele keren herhaalde de beweging zich, tot wij plots een geluid hoorden. Het geluid van voetstappen was plots te horen en niet zo zacht ook, wat betekende dat Annemijn al bijna de caravan uit liep. Mijn vinger verliet haar lichaam waarna ik mijn zwembroek omhoog trok. Fleur deed snel haar bikini weer goed waarna ik mij omdraaide.

Op dat moment zag ik Annemijn in de deuropening van de caravan. Ze kwam naar buiten en zei ‘zijn jullie nou al eens klaar?’ Ik wilde zeggen van niet, maar Fleur was mij voor. ‘Ja ik ben klaar! Tom heeft me heel goed ingesmeerd!’ We keken elkaar aan waarna Fleur zich op haar buik draaide om weer te gaan zonnen. Ze sloot haar ogen en deed alsof er niks was gebeurd.

Verrast was ik even stil, ik keek even naar Fleur die op haar buik lag en keek toen Annemijn aan. ‘Nou Tom, hup hup, liggen jij. Anders word je nooit mooi bruin!’ Zei Annemijn. Zonder iets te zeggen gingen Annemijn en ik weer liggen. We sloten onze ogen waarna we een uur op het gras bleven liggen, uiteraard draaiden we ons af en toe om. Echt rustig lag ik trouwens niet, want de gebeurtenis van net bleef maar door mijn hoofd gaan. Wat een geil moment.. Fleur had ervoor gezorgd dat ik aan niet anders kon denken dan haar lichaam...

Dit was het einde van deel 1, lees snel verder in deel 2! Laat vooral even weten wat je ervan vond, in de reacties of via de mail! Ik hoor graag wat het met je doet ;)
Heb je ook een (persoonlijk) verzoek? Laat het me weten!

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Het Verleidende Buurmeisje - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (12)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net