Opwindend.Net
Datum: 17-03-2017
Stemmen: 86x
Cijfer: 6.9
Gelezen: 16062x
Lengte: Gemiddeld
Alle Schaamte Voorbij
Door Rotpuber - Zoek naar meer...

Mijn vader nam een schoonmaakster in dienst. Zelf had hij er een gruwelijke hekel aan om het huishouden te moeten doen. Vroeger knapte mijn moeder dat soort poetsklusjes altijd voor ons op, maar mijn ouders zijn uit elkaar. Na de scheiding ben ik bij mijn vader blijven wonen, in ons oude huis, vooral omdat ik geen zin had om van school te veranderen.

En toen kwam Weronika dus een paar maal per week bij ons thuis om te stofzuigen en de plee te schrobben. Mijn vader betaalde haar zwart uit. In het begin kon ik niet veel contact met haar krijgen, want ze sprak nauwelijks Nederlands. Ze was een stoot van een wijf, een blonde Poolse met zaadvragende ogen, tieten groter dan haar hoofd en een zalig, bolrond achterwerk. In plaats van een vormeloos schort en platte schoenen droeg ze tijdens haar werk hoge laklaarzen en een geile legging waarin haar opvallend grote Venusheuvel zich duidelijk aftekende. Dat wekte natuurlijk meteen mijn achterdocht. Echt verbaasd was ik dan ook niet toen mijn vader bekende dat hij en Weronika een relatie hadden. Mij interesseerde dat geen zak. Ze deden maar wat ze niet laten konden.

Op een middag vielen mijn laatste twee lesuren uit, zodat ik vroeger thuis was dan normaal. Al bij het aan de kapstok hangen van mijn jas hoorde ik het: een hoop gekreun en gezucht en gekraak van een bed op mijn vaders slaapkamer boven. Pas na een uur kwamen de tortelduifjes tevoorschijn. Mijn vader zag er tevreden en ontspannen uit. Weronika kreeg een hoofd als een tomaat en ging gauw verder met de afwas.

Die avond dronk mijn vader een whiskietje te veel. In een opwelling van openhartigheid bekende hij:

"Bij je moeder mocht ik nooit via de artiesteningang naar binnen, maar bij Weronika haal ik de schade dubbel en dwars in..."

Wat ik daarop moest zeggen, wist ik bij God niet. Mijn vader pompend tussen die volle prachtbillen van onze Poolse werkster, dat beeld kreeg ik voorlopig niet uit mijn hoofd.

Een week of twee later bracht Weronika onverwacht haar dochter mee naar ons huis. Het verzoek was of ik haar misschien wilde helpen met haar wiskunde, aangezien ik daar nogal goed in scheen te zijn. Zuzia leek sprekend op haar moeder: blond, een geile blik in haar blauwe ogen, flinke toeters en een kont om in te bijten.

Op mijn slaapkamer zaten we tegenover elkaar aan het bureau. Ik schreef twee vergelijkingen met twee onbekenden voor haar op: x=2y +1 en 2x -1=3y+3. Ze krabbelde wat op een kladblaadje, maar snapte er geen hout van. Toen stond ze op, liep om het bureau heen en knielde tussen mijn voeten op de vloer.

"Geef me maar een slokje van jouw slimme sperma. Misschien word ik dan ook wat slimmer," zei ze en knoopte mijn broek los.

Zuzia's mond was warm en glad en erg bedreven. Het was lang geleden dat ik zo'n vakkundige pijpbeurt had gekregen. Ik legde mijn handen in haar nek en liet me eens lekker verwennen. Mijn ballen zaten barstensvol zaad, want door omstandigheden had ik al vier dagen niet gespoten. Normaliter had ik de keus uit twee dikke paardrijtrutten uit een parallelklas om mee te neuken, maar de ene was een weekje op ruiterkamp en de andere had een blaasontsteking. Zodoende kreeg Zuzia de volle laag. Piepend als een cavia slikte ze de hele lading door.

In de maanden daarop bleef Zuzia regelmatig met haar moeder meekomen voor wiskundebijles. Neuken wilde ze niet, omdat ze al een ander vriendje had, maar me afzuigen deed ze altijd met veel plezier en zo vaak als ik maar wilde.

Op een keer vergat ze haar tas met al haar spullen bij mij. Ik was zo aardig hem de volgende ochtend op weg naar school even langs te brengen. Zuzia deed de voordeur open in een knalroze babydoll met spaghettibandjes en op blote voeten. Ze vroeg of ik koffie wilde.

In de keuken kwam ik achter haar staan en duwde mijn kruis tegen haar mollige billen. Door haar heupen zachtjes van voor naar achter te bewegen begon ze een beetje tegen me op te rijden. Ik schoof haar slipje omlaag en zei:

"Mijn vader neukt jouw moeder in haar kont, wist je dat?"

Zuzia giechelde en zei:

"Mijn vriendje vindt kontneuken vies. Hij is bang dat er poep aan zijn piemel komt."

Ik maakte mijn broek los en liet hem een eindje zakken. Mijn pik was steenhard. Op de tast stak ik hem tussen die roomblanke heuvels. Haar aars was te stroef, ik kreeg hem er niet in. We pakte de margarine uit de koelkast. Ik smeerde een klodder op mijn eikel, zij smeerde een klodder in haar poepgat. Daarna probeerden we het nog eens.

Heerlijk strak voelde het toen ik naar binnen gleed. Leunend op het aanrecht stond Zuzia voorover en liet zich neuken. Ze kreunde er luidkeels op los en kwam twee keer binnen vijf minuten klaar. Het kutsap droop langs de binnenkant van haar dijen. Een onbeschrijfelijk genot was het om mijn zaad diep in haar darmen te lozen.

Na afloop controleerde ze of er viezigheid aan mijn lul zat. Dat viel allemaal reuze mee. Wel rook hij anders dan na een nummertje gewoon in een poes. Voor koffie was geen tijd meer. Ik moest hard fietsen om niet te laat op school te komen.

De zomervakantie brak aan. Het was mijn vaders idee om een tweedehands camper te kopen en naar Polen te rijden, met ons vieren: Weronika, Zuzia, ik en hijzelf.

We kampeerden in de vrije natuur, ver van de bewoonde wereld, in de bossen in de uiterste zuidoosthoek van het land, aan de grens met

Slowakije. 's Nachts in het busje konden we te pas en te onpas meegenieten van elkaars neukgeluiden. Het wond me op om Weronika in het donker te horen klaarkomen. Voor de vakantie had Zuzia het uitgemaakt met haar vriendje, dus gelukkig mocht ik nu wel in haar botergladde kutje. Ze was een echte, kleine hoer, die me helemaal gek kon maken met haar soepele lijf en geen gelegenheid onbenut liet om zich vol zaad te laten spuiten.

Overdag lagen we naakt in de zon of spetterden rond in het kraakheldere water van een smalle beek. We maakten de barbecue aan onder de bomen en aten geroosterde worstjes en gepofte aardappelen. Het weer was prachtig. We leefden als nudisten in de hippietijd. Ook Weronika zag ik nu heel vaak zonder kleren aan. Op haar onderrug prijkte een kleurige vlindertatoeage. Haar hoge Venusheuvel was volmaakt gladgeschoren, alleen rond haar schaamspleet krulde nog een dun ringbaardje.

Op een ochtend moest mijn vader al vroeg het bos in om hout te sprokkelen. Zuzia klom eveneens uit de camper, omdat ze heel nodig moest plassen. Stilletjes kroop ik naar Weronika toe. Die lag half op haar buik gedraaid nog wat te soezen. Het laken was van haar afgegleden. Ik duwde mijn gezicht tegen haar vlezige billen en snoof genietend de geur ervan op. Haar kont rook vrijwel hetzelfde als een ongewassen kut, lekker ranzig en vissig, naar de seks van die nacht.

Ik ging bovenop haar liggen. Zonder veel moeite drong ik naar binnen. Haar poepgat knelde duidelijk een stuk minder strak dan dat van haar dochter. Gewillig liet Weronika zich pompen. Kreunend spoot ik mijn ochtend kwakje in die geile, Poolse reet.

Daarna ging ik mijn lul wassen in de beek. Even later hurkte Zuzia naast me in het water. Er lekte vers sperma uit haar brievenbusje. Ze zei:

"Ik zat achter een struikje te piesen toen je vader voorbij kwam. Hij zag me en kreeg een stijve. Hij heeft me een beurt gegeven op het mos."

Vanaf die dag schaamde niemand zich nog voor een ander. Iedereen mocht alles zien. Zuzia en ik neukten open en bloot in de buitenlucht, gewoon waar onze ouders bij waren. Op dezelfde manier neukte mijn vader met Weronika waar en wanneer hij maar wilde. We mochten van dichtbij toekijken hoe hij zijn leuter in haar opgezwollen mossel of in haar geoliede hol stak. Een vreselijk hitsig gezicht was dat. Af en toe neukte mijn vader met Zuzia en ik met Weronika. Vooral van Weronika's kut genoot ik enorm, meer nog eigenlijk dan van haar kont. Het was echt zo'n lekkere, volwassen moederpruim: een beetje te wijd en een beetje muf ruikend naar sardientjes uit blik, maar heerlijk om je paal in te soppen en een paar flinke stralen zaad in te spuiten. Van mij had deze vakantie de rest van mijn leven mogen duren. De realiteit was echter dat we na drie weken vrije liefde en vrije seks gewoon weer naar Nederland moesten.

Mijn vader meldde zich weer op kantoor en ik weer op school, maar het goede nieuws was dat Weronika en Zuzia bij ons introkken. Voortaan leefden we als een echt gezinnetje samen onder één dak. Weronika besloot dat ze niet langer wilde schoonmaken bij andere mensen. De camper werd ingericht als rijdende peeskamer, met velours gordijntjes, roze lampjes en een grote spiegel tegen het autodak boven het bed. Namens haar zette ik een commerciële seksadvertentie plus een zwoele foto op verschillende websites en al gauw lag ze 4 à 6 klanten per dag af te werken. Dat verdiende prima. Mijn vader neukte nu eigenlijk alleen nog maar met Zuzia, vanwege haar strakkere kutje. Zelf neukte ik met iedereen ongeveer even vaak: met Zuzia, met Weronika, maar ook nog steeds met die dikke paardrijtrutten uit een parallelklas. Ik heb nou eenmaal altijd van afwisseling gehouden, omdat geen twee kutten precies hetzelfde voelen.

Zoek naar meer verhalen van Rotpuber...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Stage KineDoor: Nina
Gelezen: 2223x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.4
:: Anne & Menno 3: De Vakantie Door: CarolM
Gelezen: 1204x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Anne, Menno, Sex, Zwembad, Hotel, Pijpen, Beffen, Negenenzestig, Sex, Cowgirl
20-06
8.2
:: Stiefbroertje Van HuisgenootDoor: JasmijnH
Gelezen: 2750x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Chantage
20-06
9.1
:: Date In Het BosDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 1096x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Tinder, Bos, Beffen, Pijpen
20-06
8.1
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 17633x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.1
:: Twee Onder één Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 7737x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.1
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 11826x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 7690x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 11686x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3543x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.8
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 18324x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 7645x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
:: Anne & Menno 1 Door: CarolM
Gelezen: 12902x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Anne, Film Kijken, Pijpen, Beffen, Neuken, Sex, Seks
16-06
8.6
:: Gescheiden En Gefrustreerd - 2Door: Dam
Gelezen: 25786x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Cougar, Creampie
15-06
9.4
:: Twee Onder één Kap - 4Door: Jonl
Gelezen: 14520x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
15-06
9.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net