Opwindend.Net
Datum: 27-04-2017
Stemmen: 71x
Cijfer: 7.2
Gelezen: 25519x
Lengte: Lang
Verkracht Door Mijn Leraar
Door MeganGarcia - Mijn Profiel Pagina

Hi guys! Ik ben Megan, 18 jaar, en aangezien ik zelf best wel geil ben en super vaak over seks denk, schrijf ik graag wat verhaaltjes hier! Voor jullie: Ik ben een klein meisje, met een C-cup, goede kont en bruin-lang haar. Verder ben ik half latina, en heb ik bruine ogen. Dit verhaal was een verzoekje van een van mijn lezers en is dus helaas niet echt gebeurd, en het is het vervolg op "Vanaf nu, mijn regels". In dit verhaal draaien we de rollen om, en word ik tegen mijn wil geneukt door dezelfde leraar! Dit is iets meer naar wat ik zelf geil vind, dus hopelijk word het verhaal daar ook beter door!

Het was nu een maand sinds ik het akkefietje met Peter had gehad. Behalve wat boze blikken heen en weer, en verrassend goede cijfers, was er tussen ons niks meer gebeurd. De grootste reden daarvoor was omdat ik een nieuw iemand aan het daten was, die ik gewoon echt heel leuk vond. Dankzij mijn dominantie over Peter de eerste keer had ik best veel zelfvertrouwen gekregen, zeker als ik in de klas bij hem zat. Ik kon alles doen wat ik maar wilde, want die man is gewoon een mietje, wat gaat hij eraan doen? Maar toen, op een dag, had hij er genoeg van. Het was een van de laatste dagen voor de zomervakantie en ik was door de warmte bewust schaars gekleed, een lichtblauwe croptop, en een wit rokje met daaronder witte panties. De croptop was van een stof gemaakt die ik zelf nog niet echt kende, maar het zorgde er wel voor dat je niet kon zien dat ik geen BH draagde, wat natuurlijk wel fijn was, het knelt toch een stuk minder zo.

Peter's les was de laatste van de dag, iedereen had het gehad, waaronder ook ik, en dus was ik niet heel erg oplettend. Meerdere malen tijdens de les vroeg Peter of ik stil kon zijn, maar steeds luisterde ik niet. In tegen deel, ik praatte juist meer. Wat ging hij doen? Nou, hij zou me opnieuw laten nablijven. Aangezien ik wist wat er de vorige keer gebeurde, en daar nu niks meer mee te maken wilde hebben, ging ik daar natuurlijk weer op in, waardoor hij nog bozer werd, en me een dubbele nablijf straf gaf. Ik probeerde me er nog uit te praten, maar het had geen zin. Alles wat ik nu kon doen was er voor zorgen dat hij wist dat ik niks met hem wilde.

Iedereen was weg, en ik zat opnieuw in het donkere lokaal zonder ramen met Peter. "Peter, ik ben nu iemand aan het daten, wat er de vorige keer gebeurde... gebeurd niet weer." Peter glimlachte, "Oh daar ben ik het zeker mee eens, wat er de vorige keer gebeurde zal zeker niet weer gebeuren." Ik keek hem verdacht aan, wat bedoelde hij daarmee? Ik besloot er niks op te zeggen, en gewoon met mijn soon-to-be vriendje te whatsappen op mijn telefoon. Een heel uur was voorbij, en ondertussen was iedereen waarschijnlijk onze vleugel al uit.

Peter loopt op me af "Weet je Megan, ik heb lang nagedacht hoe ik jou terug ging pakken voor jou onuitstaanbare gedrag de laatste maand. Jij denkt dat jij hier de baas bent? Nou dat ben je dus niet. IK ben hier de baas." Ik kijk verbaasd op, ik verwachte eigenlijk niet dat hij opeens zoiets zou zeggen, maar ik verwacht wel dat ik me hier uit kan praten. "Luister Peter, ik heb nu iemand anders, ik heb hier geen zin in, ik zal in het vervolg aardiger zijn oke?" Ik hang een beetje achterover op mijn stoel, met mijn voeten op tafel. Peter staat nu voor me, en heeft perfect uitzicht op mijn witte panties onder mijn rokje. Hij pakt met een hand mij bij mijn rug zodat ik niet achterover val, en met de andere hand gaat hij recht naar mijn panties toe. "Nee Megan, jij hebt vandaag niks te willen. Niet na waar je me de laatste maand doorheen hebt gebracht."

Ik val alsnog bijna achterover en probeer met een hand zijn hand tegen te houden, en weg te duwen. In plaats van zijn hand ook echt weg te duwen, duw ik zijn hand tegen mijn been aan, zo hard dat mijn hele stoel meedraait. Ik zit nu op de stoel, met Peter achter me. "Blijf zitten" zegt Peter, terwijl hij met zijn handen voor mijn tieten gaat. en ze vol door mijn shirtje vastpakt. "Alsjeblieft Peter, niet nu, please? Als je nu niet stopt dan schreeuw ik en dan heb je een probleem." Ik begin bang te worden, dit is niet de Peter die ik ken. Peter kneed in mijn tieten, terwijl ik met mijn handen zijn handen probeer weg te halen zonder succes. Peter komt dichterbij, en fluistert in mijn oor. "Megan, het is 7 uur, er is absoluut helemaal niemand in dit gebouw. Als je schreeuwt maak je mij alleen maar geiler." Ik weet dat hij gelijk heeft, en ik probeer op te staan, maar Peter heeft me zo stevig vast bij mijn tieten dat ik alleen maar pijn voel. "Luister Megan, als je gewoon doet wat ik zeg, ben je zo klaar." En zo ging ik er ook over denken. Ik ging gewoon meedoen, totdat ik mijn kans zag om weg te komen. Ik laat mijn handen langs mijn lichaam vallen. "Oke." zeg ik zacht.

"Goedzo" zegt Peter, terwijl hij mijn shirt over mijn hoofd uittrekt. "Weer geen BH Megan? Het lijkt wel alsof je ervoor leeft.." Hij draait de stoel zijn kant op, en ging recht voor mijn hoofd staan. "Nou Megan, maak mijn broek maar open, maar dan zonder handen!" Ik probeer het meteen, maar een knoopje loskrijgen met mijn tanden was een stuk moeilijker dan het leek. Peter had er genoeg van om te wachten, pakte mij bij mijn haar, trekte me bij mijn haar en sloeg me met platte hand zo hard als hij kon in mijn gezicht. "Je gaat me toch niet vertellen dat een slet zoals jij dit nog nooit gedaan heeft?!". Hij spuugt in mijn gezicht, en ik begin te huilen. Ik wil gewoon dat dit afgelopen is. Ik wil gewoon naar huis, en nooit meer terug komen.

"Dan doe ik het zelf wel." zegt Peter, terwijl hij zijn broek losmaakt, en zijn lul tevoorschijn haalt. "Ik kan me herinneren dat je de vorige keer niet heel aardig was voor mijn lul, nu zit je gelukkig op de perfecte hoogte!" Peter haalt zijn grote, en al steenharde lul die een beetje naar boven wijst naar beneden, en stopt hem compleet in mijn mond. Mijn laatste vriendje had dan niet zo'n grote lul, maar heeft er wel voor gezorgt dat ik nu helemaal geen gagreflex meer heb. Peter ramt zijn lul in en uit mijn mond "Nou sletje, het lijkt erop dat je dit weldegelijk vaker doet!". Ik mag dan wel geen gagreflex hebben, maar hij gaat zo ruig met mij om dat het alsnog pijn doet. Hij heeft me bij mijn haar vast en ookal doet hij zelf veel van het werk, zorgt hij er vaak ook voor dat zijn lul compleet in mijn mond zit door me er tegen aan te duwen, en me er dan met mijn haar weer vanaf te trekken. Keer op keer ramt hij zijn lul mijn mond in, uit mijn mond druipt spuug, en ik heb met mijn kin al zo vaak zijn schaamhaar geraakt, dat er vast en zeker een paar haartjes tegen aan plakken nu. Terwijl ik me probeer te focussen op hoe ik hier weg ga komen en de pijn te onderdrukken, komt hij klaar in mijn keel. Hij duwt wederom mijn hoofd compleet tegen zijn lichaam aan en ik stik bijna in zijn warme sperma. Het is afgelopen, denk ik.

Peter kreunt "Godverdomme slet, waarom heb je dit de vorige keer niet ook zo gedaan, je bent er zo goed voor!" Hij haalt zijn lul uit mijn mond, en aan zijn lul zit nu een hele draad sperma en spuug. "Nou, ben eens een lief meisje Megan en maak alles eventjes schoon." En dus ga ik met nieuw hoop aan de slag, ik ben bijna klaar. Ik lik pijp hem nog een keer goed en zuig alles eruit, waarna ik het laatste beetje van zijn ballen af lik. "Zo goed?" vraag ik. "Ja hoor, perfect! Doe nu maar je rokje en panties uit." Ik schrik: "Ik dacht dat we klaar waren!". Peter lacht "Klaar waren, waar heb je dat gehoord? We zijn absoluut nog niet klaar." Ik heb wel genoeg gehoord. Als ik nu weg ren, dan moet ik een goede kans maken om op tijd bij de deur te komen. En dus sta ik op en begin ik met rennen. Zonder topje aan, maar dat boeit me dan ook helemaal niks nu. Voordat ik nog bij de deur aan kom, voel ik opeens dat mijn voeten van de grond zijn. Ik had gefaald. Peter had me met een arm van de grond af kunnen pakken, en heeft me precies waar hij me hebben wil. Ik begin te gillen en te huilen "LAAT ME GAAN!" maar het heeft geen zin. Ik stop met gillen, maar niet met huilen. Peter duwt me tegen het bureau aan zodat ik voor het bureau voorover gebogen sta, met mijn gezicht op het bureau.

"Oh Megan toch, je was zo goed bezig! Nu moet ik je weer straffen.." Zegt Peter, terwijl hij in een ruk mijn rokje en panties naar beneden trekt. "Nee, alsjeblieft.." fluister ik, huilend. "Nee Megan, dit is voor je eigen bestwil." Zegt Peter, terwijl hij me begint te spanken op mijn kont. Harder en harder, sneller en sneller. Hij geniet er duidelijk van. Ik niet, ik voel alleen maar pijn en schaamte. Elke keer als hij me slaat sla ik een klein kreetje uit, uit pijn, wanhoop, ik weet het niet zeker eigenlijk. Wanneer ik er eindelijk een beetje aan wen, slaat hij mij op mijn kut. Niet zacht, en niet een keer. Ergens voelt het goed, maar het doet ook kapot veel pijn, dus begin ik opnieuw met het "piepen" wanneer hij me aanraakt. "Dat vind je lekker of niet Megan? Mooizo, want dan hoop ik dat je dit ook lekker vind. " Peter spuugt op mijn kont, en ik weet meteen wat er gaat komen. Peter ramt zijn lul in een keer in mijn kont en ik schreeuw het uit van de pijn, terwijl hij van genot schreeuwt. Hij buigt zich voorover, en begint met het neuken van zijn kont, terwijl zijn hoofd ongeveer op de hoogte van mijn gezicht hangt, en zijn handen weer voor mijn tieten grijpen. Al zijn gewicht ligt nu op mij, en hij begint met mijn tieten te spelen terwijl hij kreunt, elke keer als hij in en uit mij gaat. Het begint langzaam, ongetwijfeld om mij de kans te geven mijn kringspier wat te laten wennen, maar al snel ging het sneller en sneller. Het deed pijn, maar het voelde ook net iets te goed. Ik begin net iets te geil en nat te worden voor mijn doen, en dat terwijl ik nog steeds huil.

Peter pakt met een hand mijn gezicht vast en draait het naar zijn gezicht, hij knijpt me in mijn wangen "Mond open sletje, laat maar even zien hoeveel je van me houd!" En ik gehoorzaam met tegenzin. Hij stopt zijn tong in mijn mond, en ik ga er in eerste instantie niet in mee. Het aanzicht van mij daar hulpeloos geramd wordend, pijn in mijn gezicht en huilend, maakte hem alleen maar geiler, en hij ramde nog harder zijn lul mijn kont in. Hij slaat me in mijn gezicht. "Ik zei, laat zien dat je van me houd, bitch" en ik begin nog harder te huilen, alleen deze keer tong ik terug, en ik zie een glimlach op zijn gezicht verschijnen. "Dankjewel sletje, dan heb je verlossing verdiend." Hij haalt zijn lul uit mijn kont, en ramt hem in mijn kut. Nogmaals schreeuw ik het uit, al zat er nu meer genot tussen dan pijn. "Oh je houd hiervan of niet Megan? Je bent wel heel nat!" De natte geluiden, het kijken in mijn gezicht, en het duidelijke genot op mijn gezicht werden Peter te veel, en nog een keer komt hij klaar in mijn kut, warm zaad vult mijn lichaam, en ik voel me goed. Dat genot duurde ongeveer 5 seconde, totdat ik realiseerde wat er nou echt gebeurd was, met wie ik was, en het feit dat hij zojuist in mijn kut was klaargekomen, en ik niet op de pil was. Peter haalde zijn lul uit mijn kut, en ik viel verslagen naar de grond, op mijn knieŽn. Peter draait mijn hoofd naar zijn lul, en veegt nog een keer zijn lul af aan mijn lippen, "Dankjewel meisje, dit gaan we zeker vaker doen.". Voor een of andere reden, alsof het instinct is, lik ik mijn lippen en slik ik alles door. "Zie je wel, je vond het geweldig" zegt Peter. Ik ga op de grond liggen, en begin opnieuw met huilen. Het was afgelopen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Hoe Lynn, Steeds...Door: Angela
Gelezen: 5515x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Over Gebruiken
19-07
8.2
:: Avondwinkel - 2Door: Beowulf
Gelezen: 10794x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Broer
16-07
7.5
:: Ffe Weddenschap - 2Door: Xavier
Gelezen: 12367x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daphne
13-07
7.5
:: Emma's Nieuwe HuisartsDoor: Jonl
Gelezen: 39347x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Buurmeisje - 4Door: Jessica
Gelezen: 17184x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Tiener, Meisje
13-07
8.3
:: De Bikerclub - 17Door: Muis
Gelezen: 4681x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Hoertjes, Prostitutie, Zaad, Creampie
12-07
8.6
:: Mijn Geile Engels DocenteDoor: Daan
Gelezen: 17586x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Docente, School, Tiener, Docent, Leerling, Taboe, Geheim, Pijpen, Kussen, Doggystyle
12-07
8.2
:: Genietend Van Het ZonnetjeDoor: DennisZwolle
Gelezen: 18764x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf, Vakantie, Buurjongen, Pijpen
12-07
8.1
:: Op Neefje PassenDoor: JohnD
Gelezen: 27759x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-07
9.0
:: Emma Gaat Op De FotoDoor: Jonl
Gelezen: 20755x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Foto
11-07
8.7
:: ServicebalieDoor: Robin
Gelezen: 11006x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk, Pijpen, Titjob, Zaadslet
11-07
8.1
:: Bo & Thomas - 2Door: NerdThomas
Gelezen: 6478x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Doggy, Cowgirl, Delen
11-07
8.9
:: Kampvuur In FrankrijkDoor: MBrinx
Gelezen: 18363x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Kampvuur, Frankrijk, Strand, Zee, Zomer, Vakantie, Vrienden
10-07
8.5
:: Verboden Te WerkenDoor: MBrinx
Gelezen: 15906x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Albert Heijn, Teamleider, Kassa, Caissiere, Werken, Supermarkt, Baas, Leidinggevende, Floor
10-07
8.6
:: Buurmeisje - 3Door: Jessica
Gelezen: 14532x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Tieners, Buurmeisje, Beffen, Vingeren
09-07
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 586