Opwindend.Net
Datum: 28-04-2017
Stemmen: 59x
Cijfer: 7.1
Gelezen: 21530x
Lengte: Lang
Verkracht Door Mijn Klasgenoot
Door MeganGarcia - Mijn Profiel Pagina

Hi guys! Ik ben Megan, 18 jaar, en aangezien ik zelf best wel geil ben en super vaak over seks denk, schrijf ik graag wat verhaaltjes hier! Voor jullie: Ik ben een klein meisje, met een C-cup, goede kont en bruin-lang haar. Verder ben ik half latina, en heb ik bruine ogen. Dit verhaal was een verzoekje van een van mijn lezers en is dus helaas niet echt gebeurd, en het is het vervolg op "Vanaf nu, mijn regels" en het vervolg daarop "Verkracht door mijn leraar". In dit verhaal komt er een nieuwe rol bij, die van mijn klasgenoot Christina! Mocht je verzoekjes hebben voor verhalen (Geen seksverzoeken) dan kun je mij altijd een mailtje sturen of op Facebook een berichtje sturen!

Nog een paar dagen. Nog een paar dagen moest ik het volhouden om Peter steeds op school te zien, en dan zouden de examens komen, en zou ik hem nooit meer hoeven te zien. 9 van de 10 keer melde ik me ziek wanneer ik een les had van hem, maar helaas kon ik er soms echt niet onderuit komen, zoals zo ook vandaag.

Peter was duidelijk blij mij weer te zien, en keek de hele les ook eigenlijk alleen maar naar mij. Ik deed bewust niks fout, zodat ik niet weer zou hoeven na te blijven, maar toch vond hij weer een manier om mij wat langer te laten blijven. “Megan en Christina, kunnen jullie na de les even blijven? Jullie hebben beide veel te veel lessen gemist, daar wil ik even met jullie over praten.” Ik wist dat ik er toch niet onderuit ging komen, en aangezien Christina er nu ook was, zou het vast niet zo erg worden. Christina was net als ik een jong meisje van 18, al zag ze er al heel volwassen uit. Ik vind mezelf al best knap, maar jongens kwijlen gewoon als ze haar zien. Grote ronde tieten, lang blond haar, blauwe ogen en een geweldig figuur. Zij was de laatste tijd ook weinig op school geweest realiseerde ik me, zou dat een reden hebben?

“Ga beide even aan een tafel zitten hier meiden, ik ga even wat dingen regelen, maar ik ben zo terug. Kletsen jullie maar eventjes!” Zei Peter, helemaal opgetogen. Ik en Christina waren nooit echt super close geweest, ik was zelf wat meer verlegen en zij was super populair bij iedereen, terwijl het bij mij toch echt alleen de jongens waren. Toch konden we altijd wel een aardig gesprek houden. “Nou daar zitten we dan Megan, heb jij ook zoveel lessen gemist de laatste tijd?” vroeg Christina, een beetje ongemakkelijk. Ik speelde het rustig “Jaaa je weet hoe dat gaat he, bijna het eind van het jaar, Peter is nogal saai.. “. Christina moest nerveus lachen “Haha ja, ik weet precies wat je bedoeld. Ik word altijd een beetje ongemakkelijk van hem, ik moest laatst nablijven bij hem en...” Peter komt weer binnen. Nu met een koffertje. Hij deed opnieuw de deur achter hem op slot, en ik voelde me meteen een stuk minder veilig.

“Nou meiden, ik weet niet of jullie het al weten, maar als mijn persoonlijke sletjes moeten jullie elkaar natuurlijk wel even goed leren kennen.” Christina keek verbaasd mij aan, ik had het eigenlijk gewoon moeten weten. “Sorry meneer maar we zijn vandaag niet alleen, als ik nu gil hoort iedereen het.” Zei Christina, waarop ik meteen weer hoop kreeg. “Nou daar heb je het dus fout meiden, mocht namelijk een van jullie gillen, dan zorg ik er hoogst persoonlijk voor dat de andere dat betaald gezet gaat worden. Het moment dat ik opgepakt word door jou Christina, heb ik een mannetje klaar staan die ervoor gaat zorgen dat Megan’s leven een hel word, en dat van haar moeder, en haar jonge zusje. Wil je dat op je geweten hebben?”

Christina keek naar beneden, ik begon te huilen bij de gedachte. We zaten hier gevangen. “Daarbij..” zei Peter terwijl hij naar Christina liep, en haar shirt omhoog doet, “Vandaag heb jij helemaal niets te klagen Christina, jij bent namelijk de vorige keer braaf gebleven, dat kunnen we van Megan niet zeggen.” “Wat bedoel je daarmee?” vraag ik meteen, hopend dat het niet betekend wat ik denk dat het betekend. “Dat betekend dat Christina mij vandaag gaat helpen met het straffen van jou, maar dat zij vandaag niet eens geneukt gaat worden!” Christina zucht van opluchting. Direct mag ik haar een stuk minder, ze hoort absoluut niet blij te zijn nu. Peter pakt naar zijn koffertje, en pakt er een schaar uit. “Knip eerst maar al haar kleren kapot Christina, dan praten we weer. En Megan, stil blijven he? Je weet wat we afgesproken hebben.” Christina loopt op me af, ze lijkt het niet eens erg te vinden. Ze begint onderaan mijn shirt, en knipt hem langzaam door het midden totdat het van me afvalt wanneer ze bovenaan gekomen is. “Rustig maar Megan, ik heb een outfit voor je meegenomen voor straks!” zegt Peter, die met genot aan het kijken is, en zijn broek al omlaag heeft gedaan.

Christina was ondertussen mijn rok al door aan het knippen zonder problemen. Ik zat daar maar een beetje, zonder hoop, ik liet het maar gebeuren. Deze keer zou ik niet moeilijk doen. Niet smeken. Ik wil hier gewoon zo snel mogelijk weg zijn. Daar zat ik dan, met BH en slipje aan, voor Christina, die naar Peter keek voor verdere instructies, terwijl Peter daar met zijn lul in zijn hand zat. "Christina, ruk haar slipje en BH maar gewoon van haar lichaam af hoor, daar heb je geen schaar voor nodig!" zei Peter, terwijl hij dichterbij ging staan, rustig aan zijn lul trekkend. Christina rukte in een keer mijn BH van mijn lichaam af. Geen pijn, geen schaamte, gewoon niks. Ik probeerde mijn tieten niet eens te verbergen. 2 Seconden later ging ook mijn slipje kapot. Deze keer met iets meer moeite en iets meer pijn, wat Christina duidelijk doorhad, aangezien ze iets rustiger aan deed. "Goed bezig meiden! Maar dit is natuurlijk pas het begin voor Megan!" Peter pakte me op, ging zelf op de stoel zitten waar ik op zat, en legde mij over zijn schoot neer. Ik slaakte een klein gilletje uit paniek. "Christina, sla Megan zo hard als je kan op haar kut, en stop niet totdat ik zeg dat je moet stoppen." Ik keek naar Christina, die eventjes twijfelden, maar al snel sloeg ze me echt heel hard op mijn kut en ik gilde. "MEGAN! Wat zei ik nou? Als je nog een gilt, loopt dit niet goed af voor Christina hier!" Ik knikte, zei niks, en liet het gebeuren. De tweede klap kwam, net zo veel pijn, en weer gilde ik, alleen nu een stuk zachter. "Goedzo Christina, sneller!" zei Peter, terwijl hij mij door mijn haar streelde. Ik voelde ondertussen zijn natte voorvocht tegen mijn buik aan komen, hij had het duidelijk naar zijn zin. Christina sloeg me weer, en weer, en de natte klappen werden steeds erger. Ik had ondertussen mijn eigen hand voor mijn mond gedaan, om zo het geluid tegen te gaan.

"Okay dat is wel even genoeg Christina. Megan, aangezien je zo'n sletje bent heb je vast wel eens iets gedaan met een meisje toch?" vroeg Peter aan mij. Ik keek hem verbaasd aan, "Alsjeblieft niet..". Peter spuugt in mijn gezicht, slaat mij en roept "Geef antwoord wanneer ik je iets vraag!" Ik begin opnieuw te huilen. "Nee, nog nooit" zeg ik. Peter kijkt voldaan "Nou voor alles een eerste keer toch? Trek Christina's kleren maar even uit voor me." Ik knik, en voel me eigenlijk niet slecht voor Christina, zij heeft ongelooflijk veel geluk vandaag, het is gewoon niet eerlijk. En dus trek ik Christina's shirt uit, waaronder geen BH zat. Ik heb niks met meiden, maar zelfs ik kon toegeven dat het de mooiste tieten waren die ik ooit gezien had. Ik knoopte haar broekje los en hielp haar met het uitdoen van de broek, Christina leek het niks te boeien, ze had zelfs een klein glimlachje op haar gezicht. Ze had nu alleen nog panties aan. "Megan, ga eerst maar even op je knieën, en doe haar panties uit met je mond." zei Peter. Ik knikte, en viel op twee knieën. Een ongelooflijk sterke geur kwam van haar kut af en eventjes wilde ik gewoon wegrennen. Dit was niks voor mij. Ik hield niet van meiden. Maar ik realiseerde me dat dat geen optie was, dus begon ik maar. Met mijn tanden pakte ik de bovenkant van haar rode panties vast, en trok ik ze naar beneden. In het proces zat ik met mijn gezicht precies in haar schaamhaar, en ik voelde haar heel even huiveren. Ik keek naar haar kut. Ze was nat. Heel nat. Dat zal dan ook zijn waarom de geur zo sterk was, dacht ik.

Ga maar op de grond liggen Megan.". Ik ga rustig op de koude grond liggen, bang voor wat er gaat komen. "Oke wat ik nu wil dat je doet Christina, is dat je op haar gezicht gaat zitten met je kut op haar mond. Spreid je kut zover mogelijk voor haar uit, zodat ze lekker kan likken."

Ik had stiekem gehoopt dat zij ten minste mij moest likken, en niet andersom, maar het mocht niet baten. Zonder te twijfelen gaat Christina boven mijn gezicht staan, en zakt ze langzaam tot ze om mijn gezicht zit. "Likken Megan, je hebt geen andere keus." zegt Peter, net alsof hij medelijden heeft. Ik lik een eerste keer, en het smaakt echt heel vies, alsof ik aan metaal zit te likken, maar dan met een vieze textuur er aan vast. Ik begin met likken, en al snel word Christina geiler en geiler, en dus ook natter en natter, wat het voor mij alleen maar erger maakt. Ze kreunt, en begint zelf op mijn gezicht te rijden alsof het een lul is. "Geweldig Christina! Ga zo door!" zei Peter, die dolenthousiast was. Christina begon steeds harder op mijn gezicht te rijden, zo hard dat het pijn deed, en op datzelfde moment voel ik opeens een lul mijn kut binnengaan. Peter was zo geil, dat hij zonder pardon begon met het neuken van mij, en niet zo'n beetje ook. Nog nooit was ik zo hard geneukt, zo erg vernederd. Ik had me nog nooit zo slecht gevoelt. Door Christina werd ik gebruikt als seksspeeltje, door Peter werd ik gebruikt als neuksletje, en niets meer. Peter pakte mijn benen vast en ging nog meer tussen mijn benen staan zodat hij nog harder kon stoten. Ondertussen begin ik ook te hijgen, te kreunen, want wat je er ook van wilt zeggen, het voelt wel goed. Christina rijd nog steeds op mijn gezicht wanneer ze opeens mijn hele gezicht onderspuit. Ze gilt het bijna uit van genot, en ik zit onder haar kutsappen. Christina lacht en zegt, buiten adem, "Bedankt Megan" terwijl ze van me af springt.

Peter stopt met stoten. "Christina, heb ik gezegt dat je mocht stoppen?! Pak even de slagroom uit mijn koffer, wil je?" Terwijl Christina de slagroom pakt, draait Peter me om, en ramt hij zijn lul in mijn kont, ik schreeuw het uit van de pijn, terwijl Peter kreunt van genot. "Christina, je mag zelf kiezen. Of je doet alle slagroom steeds op je kut, en laat haar het eraf likken, of je doet het op je kont." Terwijl Christina haar kut volspuit met slagroom, begin ik opnieuw te huilen. Waarom ik? Hoe heeft Peter het voor elkaar gekregen het nog erger te maken dan de vorige keer? "Kop op Megan, dit is je beloning!" Christina moest lachen, terwijl ze mijn gezicht in haar kut duwde, en mij alles liet oplikken. De slagroom maakte haar kut iets draagbaarder, maar dat maakte het misschien nog wel erger. Weer begon Christina te kreunen, terwijl ik ondertussen alles had opgelikt. Zonder daarbij Peter erom te vragen, deed Christina er nog meer slagroom op, en zonder erna te vragen, likte ik het er weer uit. Weer kwam Christina klaar, en deze keer duwde ze mijn hoofd verder tegen haar kut aan "Please Megan stop niet met likken, stop niet met likken!" en dus deed ik dat niet. Wat een kutwijf, ze moest gewoon lachen. Ze vond dit gewoon leuk. Ik vond het belachelijk, maar ik was blijkbaar niet de enige. "Nou Megan nu komt het echte toetje! Christina, schuif even naar achter!" Tot mijn verbazing ging hij niet voor mijn mond, maar in plaats daarvan, voor de kut van Christina. "Wat doe je?? Ik dacht dat je haar vandaag een lesje wilde leren!" zei Christina verbaasd, en in paniek. Peter kwam klaar in haar kut, en ik zag al het zaad er uit spuiten. "Iedere slet die zo erg met zichzelf bezig is verdiend wel even een lesje. Maar oke, ik weet het goed gemaakt. Lik alles maar uit haar kut Megan, dan kunnen we gaan!"

Alsof het voor mij niet erg genoeg was om haar kut te likken, moest ik nu ook de sperma eruit likken. Maar hij zei dat we daarna mochten gaan, dus ik ging aan het werk. Met lange likken likte ik al het vieze sperma uit haar kut, en likte het laatste beetje van de grond af. Christina moest nu huilen, duidelijk van het idee dat ze nu zwanger zou kunnen raken, maar dat kon me niks schelen, ik had mijn eigen problemen.

"Goed gedaan Megan, hier heb je je nieuwe pakje om mee naar huis te nemen!" zei Peter, terwijl hij mij nieuwe kleren aanreikte. Ik keek naar de kleren, een extreem kort rokje, en een veel te klein shirtje, daarmee moest ik de trein in. Ik keek hem smekend aan, hopend dat hij iets anders had, maar wetend dat dit het was. Opnieuw was ik vernederd door Peter, en nu moest ik nog thuiskomen..

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Hoe Lynn, Steeds...Door: Angela
Gelezen: 5448x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Over Gebruiken
19-07
8.2
:: Avondwinkel - 2Door: Beowulf
Gelezen: 10790x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Broer
16-07
7.5
:: Ffe Weddenschap - 2Door: Xavier
Gelezen: 12365x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daphne
13-07
7.5
:: Emma's Nieuwe HuisartsDoor: Jonl
Gelezen: 39336x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Buurmeisje - 4Door: Jessica
Gelezen: 17181x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Tiener, Meisje
13-07
8.3
:: De Bikerclub - 17Door: Muis
Gelezen: 4681x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Hoertjes, Prostitutie, Zaad, Creampie
12-07
8.6
:: Mijn Geile Engels DocenteDoor: Daan
Gelezen: 17580x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Docente, School, Tiener, Docent, Leerling, Taboe, Geheim, Pijpen, Kussen, Doggystyle
12-07
8.2
:: Genietend Van Het ZonnetjeDoor: DennisZwolle
Gelezen: 18764x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf, Vakantie, Buurjongen, Pijpen
12-07
8.1
:: Op Neefje PassenDoor: JohnD
Gelezen: 27751x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-07
9.0
:: Emma Gaat Op De FotoDoor: Jonl
Gelezen: 20751x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Foto
11-07
8.7
:: ServicebalieDoor: Robin
Gelezen: 11006x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk, Pijpen, Titjob, Zaadslet
11-07
8.1
:: Bo & Thomas - 2Door: NerdThomas
Gelezen: 6476x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Doggy, Cowgirl, Delen
11-07
8.9
:: Kampvuur In FrankrijkDoor: MBrinx
Gelezen: 18362x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Kampvuur, Frankrijk, Strand, Zee, Zomer, Vakantie, Vrienden
10-07
8.5
:: Verboden Te WerkenDoor: MBrinx
Gelezen: 15905x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Albert Heijn, Teamleider, Kassa, Caissiere, Werken, Supermarkt, Baas, Leidinggevende, Floor
10-07
8.6
:: Buurmeisje - 3Door: Jessica
Gelezen: 14531x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Tieners, Buurmeisje, Beffen, Vingeren
09-07
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 566