Opwindend.Net
Datum: 02-06-2017
Stemmen: 68x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 13719x
Lengte: Lang
Wendy En Annabelle - 2
Door Muffer - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Wendy En Annabelle - 1

Annabelle is nu al vanaf vrijdagavond samen met haar moeder en haar tante in een beautyfarm. Ze heeft al in de sauna gezeten, en in het modderbad en ze ligt nu aan het eind van de middag samen met mama en tante Suze in een “Tropisch wildwaterbad” waar het water woest in beweging wordt gebracht door een paar krachtige jetstreams in de wanden en in de bodem.

De twee dertigers hebben het helemaal naar hun zin, maar Annabelle verveelt zich te pletter en ze mist haar vriendinnetje.

Daarbij heeft ze ook het idee dat ze een beetje teveel is; mama en tante Suze hebben het de hele tijd over de lekkere kerels die ze zien, maar houden er telkens snel over op als ze merken dat ze meeluistert.

Annabelle is in een bocht van het bad zo gaan liggen dat een van de jetstreams een krachtige straal tussen haar benen spuit en ze besluit dat ze dat eigenlijk wel lekker vindt.

Plotseling, zonder enige aanleiding, moet ze heel erg aan haar papa denken en tegelijkertijd overvalt haar een onverwacht geil gevoel en moest ze aan haar papa denken. Oooh wat is papa een heerlijke vent, mama moest eens weten...

Ze spreidt haar benen nog wat meer en al na een heel korte tijd komt ze heel stiekem klaar op de onderwatermassage van de jetstream. Ze wist niet dat precies op datzelfde moment Paul en Wendy thuis hun enorme climax bereiken honderd kilometer ver weg.

Dan neemt ze een besluit.

“Mama, zou je het erg vinden als ik naar huis ga? Ik heb het hier eigenlijk wel gezien”

Annabelles moeder denkt even na. Belle slaapt bij haar op de kamer, dus ze heeft wel meer privacy als ze naar huis gaat. Maar ja, samen uit, samen thuis.

“Mam, toe nou...”

“Nou, goed dan, maar bel je vader even op dat je er aan komt, dan kan hij op je rekenen met eten.”

“Goed mam...”

Terwijl ze met haar mama praatte bedacht ze plotseling dat ze dan tot zondagavond alleen zou zijn met haar papa en haar poesje trok samen bij de herinnering aan de stoute dingen die ze laatst hadden gedaan...

Thuis in de bungalow

Wendy en Paul lagen in innige omhelzing te slapen. Het was nog maar het einde van de middag maar na hun geweldige vrijpartij waren ze samen heerlijk in slaap gevallen.

Paul werd het eerste wakker. Hij keek naar het prachtige grietje naast hem en streelde haar zachtjes.

Wendy opende haar ogen en keek recht in die van Paul.

“Oh, Paul wat was dit allemaal heerlijk”

Paul kuste haar en streelde haar haar.

“Ik ga iets te eten regelen, maar eerst moeten we wel even douchen”

Wendy lachte, het hele bed plakte van hun uitspatting.

Nadat ze gedouched hadden, brachten ze de kamer weer op orde. Wanneer je niet beter wist leek het net of er helemaal niets gebeurd was...

Paul was in de keuken wat toastjes aan het smeren en Wendy stond in de badkamer ondertussen haar nieuwe lingeriesetje uit te wassen met een beetje Dreft.

“Zooooo, nu nog even droogföhnen en het kan weer in de kast” lachte ze.

Plotseling ging Pauls telefoon. Hij liep even weg voor het gesprek en kwam een minuutje later terug.

Wendy keek vragend.

“Annabelle heeft het daar wel gezien in dat bad-gedoe en ze komt naar huis, ze is om een uur of zeven hier, ik heb haar verteld dat jij hier ook bent”.

Begin van de avond

De voordeur ging open en Annabelle kwam binnen. Ze liet haar tassen vallen en rende recht op Paul af.

“Hai papa...” en ze omhelsde hem en kuste hem vol op zijn mond.

Ook Wendy werd liefdevol gezoend “hey Wen” kusss kusss, “oooh schat ik was een dag weg en ik miste je al...”

Samen liepen de twee naar Annabelles kamer.

“t Was stom vervelend daar zeg, alleen maar van die middelbare types die zonodig supergezond moeten doen, waaaahh, ik was blij dat ik weg mocht.”

“Was er niemand van onze leeftijd?

“Neeehh, alleen een stel puberjongetjes die liepen te geilen op elk stukje tiet dat ze zagen..”

Wendy vertelde dat ze Annabelles vader die middag bij De Bijenkorf tegen het lijf was gelopen en dat ze een paar dingetjes had gekocht en dat hij daarna aan haar had gevraagd om te komen eten.

“Moet je kijken wat ik heb gekocht” en ze toonde haar het setje en de rode catsuit.

“Wow, laat mij die eens passen... “ en ze pakte het doorzichtige setje en trok het aan. Doordat haar borsten nog een beetje groter waren dan die van Wendy zag ze er nog verrukkelijker uit dan haar vriendinnetje. Ze bekeek zichzelf in de spiegel en streelde haar borsten.

“Hmmm, je bent wel weer lekker geil hè lekkere slet van me” en Wendy omarmde haar en kuste haar in een lange hete tongzoen terwijl ze Annabelles billen streelde.

Toen trok ze voor de tweede keer die dag alles uit en pakte de catsuit.

“Kijk het is eigenlijk meer een body dan een catsuit, ’t is alleen dat hij lange mouwen heeft”

De stof was een soort van fijn rood visnet en het had open cups en een open kruisje, dat laatste weliswaar een beetje bedekt door een dun lapje, maar dat kon zo opzij geschoven worden.

Ze liet het zien aan Annabelle.

“Ooooh, wat geil...” en ze stak haar vinger even door de opening om meteen te voelen dat haar vriendinnetje drijfnat en botergeil was. Wendy kreunde alweer van genot. Annabelle likte haar vinger af en proefde de lust van haar vriendinnetje.

“Zullen we je vader een modeshowtje geven? Ik heb hem van vanmiddag dat setje wat jij nu aan hebt ook al geshowed en hij vond het erg mooi, hihihi”

“Heb je dit aan m’n vader laten zien? Je loopt gewoon in je blote doos! Kwam ie niet gelijk klaar?”

“Nee, niet gelijk...”

“Ooohh, lelijke slet, wat heb je gedaan, heb jij met mijn vader liggen rotzooien?”

“Euhhh, ja dat kun je wel zeggen, ja”

“En... heeft ie het met je gedaan?”

Wendy zei niets maar ze keek een andere kant op en glimlachte bij de herinnering.

Annabelle wist genoeg.

“Wat een lul, met mij wilde hij alleen maar een beetje strelen en toen heb ik hem wel afgetrokken, maar daar schrok hij eigenlijk wel een beetje van had ik het idee.”

“Oh vertel...” Wendy vermoedde laatst al dat er wat was gebeurd tussen Annabelle en haar papa, alleen had Annabelle daar altijd over gezwegen.

“Ik was laatst bij hem in bed gekropen toen mama een keer vroeg weg moest en toen voelde ik dat hij een stijve kreeg. We lagen lepeltje-lepeltje en ik voelde zijn paal hard worden tegen mijn billen.”

“Had je een broekje aan?”

“Nee natuurlijk niet, alleen een nachtpon, en mama en hij slapen altijd naakt dus het was meteen “full-contact” hihi. En toen sloeg ie z’n arm om me heen en kwam toevallig precies op mijn tieten terecht. Nou, ik vond het best lekker, dus ik ging nog eens een beetje steviger tegen die dikke leuter aanliggen en hij ging met m’n tepels spelen.

Toen heb ik me omgedraaid en zijn piemel gepakt. Ik was eventjes bang dat ie het niet wilde, maar toen ik m’n been over hem heen sloeg en hem begon te tongen greep hij me vol in m’n kut. Hij had meteen m’n g-spotje te pakken. Wow, wat was dat onwijs geil. Hij kan trouwens onwijs goed vingeren... (Wendy knikte bevestigend). Hij was me heerlijk met twee vingers aan het vingeren en toen ik klaarkwam voelde ik zijn pik plotseling heel dik worden in m’n hand en hij begon te kloppen en de eerste straal spoot zomaar tegen m’n tieten en helemaal over me heen. Ik ging door met aftrekken tot er niets meer uitkwam en toen zaten we allebei helemaal onder. Je had hem moeten horen kreunen joh, jemig wat was dat geil, en ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen”

En denkend daaraan begon Annabelles kutje weer heftig te kloppen.

“Ooooh, Wen, ik kom bijna alweer klaar...”

“Rustig maar lieve geile schat, vanavond gaat hij het echt met je doen, dat weet ik zeker, hij is nu over de grens...”

In Pauls slaapkamer.

Paul had zich omgekleed in een flanellen joggingbroek, het t-shirt dat hij aan wilde trekken had hij nog besluiteloos in zijn hand. Hij zat op de rand van zijn bed en zijn gedachten gingen naar die middag. Hij had in dit zelfde bed heerlijke ongeremde seks gehad met een jong tienertje en terwijl hij er aan dacht voelde hij het bloed alweer bonken in zijn lid. En nu was er nog zo'n tienertje bijgekomen maaaaarrrr dat was wel zijn eigen dochter, zijn dochter waar hij een hééél geil geheimpje mee had, maar waarmee hij tot nu toe nog nooit over die ene grens was gegaan. Hoewel hij best wist dat zij het wilde die laatste keer...

Oh, wat was hij geil geweest toen ze bij hem in bed was gekropen. Hij rilde van genot bij de gedachte aan haar heerllijke fluwelen lichaam.

Ze had haar billen tegen zijn leuter aangedrukt en toen hij zijn arm over haar heen legde had ze haar borst in zijn handpalm geduwd. Ooohh... wat een genot om haar heerlijke zacht-stevige meidentieten te voel in zijn handen. Haar kreuntjes te horen toen hij met haar tepels speelde.

Toen ze naar hem toe gedraaid was en hem was gaan aftrekken had zijn geweten één seconde geprotesteerd maar toen hadden zijn mannelijke hormonen zich gewonnen gegeven en had hij zich overgegeven aan haar. Hij had haar heerlijk zachte natte kutje gevingerd en verliefd kussend waren ze precies gelijk klaargekomen in een spetterend orgasme.

“Kijk eens pap zien we er niet mooi uit?”

De meiden kwamen binnen en Paul moest bijna kwijlen toen hij ze zag. Annabelle in het doorzichtige outfitje en Wendy in de rode body met haar spitse tepels stekend door de gaten in de open cups. Ze draaiden beide een rondje en Annabelle hield met één hand haar borst vast en streelde met haar andere hand over haar duidelijk zichtbare kutje.

Ze liep naar hem toe en ging naast hem zitten. Ze sloeg haar armen om zijn nek en begon hem te kussen. Paul voel de haar borsten tegen zijn borst en hij voelde dat haar tepels keihard waren. Wild kolkten zijn gedachten in het rond. Nog sterker dan die middag was de drift om toe te geven en zich in een orgie met deze twee heerlijke grieten te storten maar heel zwak op de achtergrond zeurde er nog een stemmetje...

Annabelle kuste hem in zijn nek en schoof haar hand tussen de band van zijn joggingbroek. Paul kreunde toen ze zijn pik beetpakte en er zachtjes aan begon te trekken. Hij keek opzij. Wendy zat in de rode catsuit op haar knieën naast hem op het bed. Haar tepels staken door de open cups en met haar fel-blauwe ogen lachte ze hem toe terwijl ze haar borsten optilde.

Paul voelde de lust door zijn lichaam golven toen hij de strelende hand van zijn dochter over zijn pik voelde en haar vriendin met haar borsten zijn gezicht streelde. Als een baby hapte hij naar Wendy's tieten en begon op haar tepeltjes te sabbelen. Wendy kreunde van genot.

Annabelle trok de joggingbroek omlaag en haalde zijn pik er uit.

Keihard en trillend stond het gevaarte omhoog. Langzaam ging ze met haar volle rode lippen naar zijn gezwollen eikel en likte langs de glanzende rand.

“Oooooooaaaahhhhggg” kreunde hij en viel bijna flauw van genot.

Wendy manoeuvreerde haar kontje boven Pauls hand en drukt haar natte pruimpje er tegen aan. Paul streelde met een vinger haar spleetje door het open kruis. Toen begon hij haar te vingeren.“Jaaaaah... oooohh... hmmmm”

Annabelle zat tussen Pauls benen en pijpte hem heerlijk terwijl ze met haar handje zijn ballen streelde. Dan weer likte ze de achterkant van zijn eikel en dan weer nam ze de paarse knots in haar mondje en sabbelde er op een ongelofelijk heerlijke manier aan.

Paul liet zich meedrijven op de golven van het genot. Zijn twee schatjes joegen hem naar een enorm hoogtepunt.

Maar zover liet Annabelle hem niet komen. Ze moest en zou de volle laag in haar kutje krijgen hoe dan ook. Met een smak liet ze zijn pik los en trok de lingerie uit. Als het zover zou komen wilde ze helemaal bloot door hem genomen worden.

Toen trok ze de joggingbroek van Paul helemaal uit en ging bovenop zijn benen zitten. Ze drukte haar natte glimmende schaamlippen op Pauls dikke tamp en begon er van voor naar achter overheen te schuiven.

“Whooooohhh...oooohhh... “kermde hij.

Wendy werd ook meegesleurd door de heftige golven van lust. De aanblik van die dikke knots die glom van haar vriendinnetjes sappen en die bij elke beweging van haar kutje dik en paars tevoorschijn kwam liet haar bijna kwijlen van opwinding. Ze zag de vervoering op Belles gezicht elke keer als zijn eikel langs haar klitje ging en ze een hees kreetje uitstootte. Annabelles hele lichaam schreeuwde om het moment dat hij haar zou binnendringen.

En toen besloot ze dat het ging gebeuren.

Ze kwam even omhoog en pakte Pauls pik.

Heel langzaam liet ze een stukje van de dikke paal in haar kutje verdwijnen. Met gesloten ogen en openhangende mond voelde ze trillend van genot hoe hij bij haar binnendrong. Heel langzaam liet ze haar pruimpje verder over de dikke paal glijden. Paul lag te sidderen van geilheid. Hij voelde dat hij niet meer veel nodig had om klaar te komen, maar juist toen hij het gevoel kreeg dat hij het net meer kon tegenhouden kwam ze omhoog en liet zijn pik uit haar kutje ontsnappen.

Ze ging naast hem op haar rug liggen en keek hem aan. Met haar armen omhoog hield ze het hoofdeinde vast waardoor ze haar borsten aan hem aan leek te bieden. Haar mond hing open en haar ogen vroegen maar om één ding;

“Papa doe het me me...”

Pauls weerstand was nu gebroken, elke controle was hij kwijt toen Annabelles haar benen spreidde en zich aan hem aanbood. Zijn dikke paal werd zo hard als nooit tevoren en toen was het moment daar dat hij zijn eigen dochter ging neuken. Zijn opgezwollen paarse eikel raakte haar drijfnatte liefdestempeltje en niets kon hem nu nog tegenhouden.

“Ooooooohh... jaaaaaa... papaaaaaa... je doet ... het... met... .me... nuuuuuuuu”

Paul dreef zijn keiharde dooraderde pik in haar druipendnatte tienergrotje. Hij werd verwelkomd door een sabbelend boterzacht kloppend spleetje dat als een mondje aan hem zoog.

“Jaaaaaaahhhh...ooooohhh...papa...ik..voel... je...in m’n buikje...

Paul was nu helemaal van de wereld, wat hij deed was zoo fout, maar tegelijkertijd zooooooo heerlijk.

“Oooohh... aaaahhh... jaaahh... papaaaa...” kreunde Annabelle en haar hele lichaam krulde zich om Paul heen om hem dieper in zich op te nemen. Elke keer als hij zijn pik in haar kutje dreef stootte Annabelle een geile kreet uit. Geen enkele controle hadden ze nog.

Annabelle gilde van genot, het enige op de wereld waren de ongelofelijk heerlijke stoten die diep in haar buik drongen en die haar orgasmes aan elkaar regen tot een keten van onbeschrijfelijke heerlijkheid.

Het hele universum bestond alleen nog maar uit orgastische lustgolven en gepassioneerd gekreun.

Wendy voelde haar buik samentrekken toen ze de extatische passie van de twee zag. Ze perste twee vingers in haar druipende kutje en begon zich daarmee op het zelfde tempo van Pauls stoten te vingeren. Toen zag ze dat Paul zijn rug kromde ten teken dat het ging gebeuren.

“Ja Paul, spuit je dochter vol met je lekkere zaad, fluisterde ze en ze streelde hem over zijn opgezwollen zak en duwde haar middelvinger in zijn reet.

Toen kwam de uitbarsting; Paul brulde als een stier, Hij zag de hele wereld draaien en hij voelde zijn pik opzwellen tot enorme proporties.

“Jaaaaahhh... pappie... toeoeoeoe... doe het...iiiiikkk... OOoooooooooohhhhhhh”

En toen gebeurde het; vanuit zijn tenen en vanuit zijn nek, stormde de vloedgolf aan. Niets kon het nog stoppen, alles in hem was gericht op één punt: een vuurbal van zuiver licht waar hij van grote hoogte in stortte, en een megalading zaad spetterde uit uit zijn pik in het zachte open kutje van zijn dochter. Straal na straal spoot hij in haar krappe tienerpoesje en obscene woorden schreeuwend paarde hij met haar en nooit had hij zich meer één gevoeld nooit had hij meer liefde gevoeld, en huilend en vloekend leegde hij zich in haar schoot totdat hij uitgeput op haar in elkaar zakte.

Annabelles genot nam heel langzaam af en ze kuste haar lieve papa terwijl ze zijn rug streelde.

Ze had het voor elkaar en het weekend was nog lang niet voorbij...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Wendy En Annabelle - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 1778x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.4
:: Twee Onder één Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 942x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.4
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 9339x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 6453x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 10211x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3106x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.7
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 16953x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 7144x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
:: Anne & Menno 1 Door: CarolM
Gelezen: 11424x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Anne, Film Kijken, Pijpen, Beffen, Neuken, Sex, Seks
16-06
8.6
:: Gescheiden En Gefrustreerd - 2Door: Dam
Gelezen: 24685x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Cougar, Creampie
15-06
9.4
:: Twee Onder één Kap - 4Door: Jonl
Gelezen: 12741x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
15-06
9.1
:: Het Volleybalteam - 24Door: Badjas
Gelezen: 14309x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.9
:: Pleegouders - 11Door: Indigo
Gelezen: 11634x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.7
:: Twee Onder één Kap - 3Door: Jonl
Gelezen: 15681x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.8
:: Date Met Een... - 2Door: Geile Tiener
Gelezen: 5708x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
13-06
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net