Opwindend.Net
Datum: 18-06-2017
Stemmen: 58x
Cijfer: 7.1
Gelezen: 10054x
Lengte: Gemiddeld
Mijn Muziek Docent
Door Mvijver - Zoek naar meer...

Ik ben Max en ben 16 jaar oud.

Het was het 7e lesuur en ik was ontzettend moe van de lange dag school. Het laatste uur had ik muziek van mevrouw de Goede. Mevrouw de Goede is een jaar of 27-28 en ze heeft blond lang haar. Voor een docent ziet mevrouw de Goede er best goed uit. De hele les deed ik niks en daar was mevrouw de Goede niet van gediend. Ze zei: ''Max ik wil dat je aan het einde van het uur even bij me komt''. ''Okay mevrouw'' zei ik. De bel ging en mijn klasgenoten verlieten het lokaal. Ik wilde graag naar huis dus ik hoopte dat het niet zolang duurde. Mevrouw de Goede kwam naar mij toe en ze zei dat ik morgen om half 8 voor dat het eerste lesuur begon me moest melden bij haar en in haar lokaal. Dit omdat ik de hele les niks had gedaan en eigenlijk voor een piano liedje moest oefenen. Ik luisterde naar mevrouw de Goede en ik zei tegen haar dat ik er om half 8 zou zijn. En vervolgens verliet ik het lokaal en ging naar huis.

De volgende morgen klopte ik op de deur van het lokaal van mevrouw de Goede. Het lokaal zat namelijk op slot. Mevrouw de Goede deed open en ik liep naar binnen. ''Zo Max we gaan even productief bezig'' zei mevrouw de Goede. Ik ging zitten bij de piano en mevrouw de Goede ging achter de piano zitten. Mevrouw de Goede probeerde het bladmuziek te pakken wat achter haar lag, maar ze kon er niet bij en liet het bladmuziek dan ook vallen. In mijn hoofd gebeurde opeens allerlei rare dingen ik had namelijk een ontzettend mooi uitzicht op de kont van mevrouw de Goede. Ze zag er vandaag sowieso mooi uit. Mevrouw de Goede had een jurkje aan en hierdoor kon je zien dat ze echt een goede kont had en een beste voorgevel. Ook had mevrouw de Goede haar haar in een knot wat er ook best sexy uitzag. Er spookte in mijn hoofd allemaal seksistische gedachtes. Zonder dat ik het doorhad groeide mijn paal enorm. Mevrouw de Goede stond nog steeds voorovergebogen de bladmuziek op te rapen. Zonder erbij na te denken stond ik op van mijn stoel en ging ik met mijn stijve paal tegen de kont van mevrouw de Goede staan.

Mevrouw de Goede gilde heel zachtjes en ze draaide haar knappe koppie. Ze likte haar lippen af. ''Ik wist niet dat je mij aantrekkelijk vond Max'' zei mevrouw de Goede. ''Uh ja mevrouw de Goede echt wel!'' zei ik voorzichtig. Mevrouw de Goede ging overeind staan en ze draaide zich om richting mij.'' Zozo daar zit iets lekker lang in jouw broek Max'' Ze gooide haar blonde haren los en begon haar jurkje langzaam naar beneden te trekken. Dit zag er ongelooflijk sexy en geil uit. Mevrouw de Goede begon mijn broek los te maken en pakte mijn kloppende paal in haar hand. ''Ohh wat is ie van jouw groot Max'' Vervolgens nam mevrouw de Goede mijn pik in haar mond en ze begon me stevig te pijpen. Ik pakte brutaal haar tieten vast en begon er mee te spelen. Mevrouw de Goede was druk bezig met mijn eikel te verwennen. Ik pakte haar blonde haren stevig vast en drukte mijn lul diep in haar keelgat. Vervolgens trok ik mijn lul uit haar mond en ze zei: ''Nu is het jouw beurt tijger'' Ik pakte haar bij haar middel en begeleide haar op de piano. Mevrouw de Goede en ik waren inmiddels poedelnaakt. Ik begon haar hard te vinden en ging al snel met mijn mond richting haar o zo natte kutje. Mevrouw de Goede begon hard te kreunen. ''Aaahhhh o Max ga door!'' Ik stond op en pakte haar stevig beet. We begonnen te tongzoenen wat heerlijk was. Ik draaide haar om duwde haar voorover en drukte mijn harde paal in haar natte kutje. ''Doggystyle I like it'' zei Mevrouw de Goede en ze likte haar vingers er bij af. Ik neukte haar hard en het duurde niet lang voordat ze klaarkwam. Ook mijn hoogtepunt kwam snel daar achter aan. Mevrouw de Goede zoog nog even aan mijn pik totdat ik klaarkwam. Ik spoot haar hele gezicht onder. Mevrouw de Goede likte mijn lul schoon en veegde met een zakdoek haar gezicht schoon. ''Wat was dit ontzettend lekker'' zei ze. Ik lachte naar haar. We begonnen nog even te tongen. We trokken onze kleren snel aan, want het eerste lesuur zou bijna beginnen. Ik gaf haar voordat ik wegging snel nog een kus op haar mond en zei:'' Dit moeten we vaker doen o zo geile mevrouw de Goede''. Ze begon te lachen en zei:''Gaan we zeker doen maar noem mij voortaan maar Denise groot geschapen Max''. Ik liep naar de deur en draaide nog even om. Nog even kijken dacht ik. Mevrouw de Goede zag er nog steeds fantastisch uit met haar lange blonde haren. Ik gaf nog snel een luchtkus en maakte dat ik wegkwam voordat andere mij daar zouden zien.

Wat was dit een ongelooflijke ervaring dat ik!

Dit was het verhaal ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Plaats ff een reactie wat je ervan vond. Dit is namelijk mijn eerste verhaal.

Zoek naar meer verhalen van Mvijver...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net