Opwindend.Net
Datum: 18-06-2017
Stemmen: 102x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 19950x
Lengte: Lang
Het Laatste Lesuur
Door Tom Schaap - Zoek naar meer...

Regenvlagen raasden tegen de ruiten van het klaslokaal. Het weerbericht had voor de komende dagen niet veel goeds voorspelt: een aanhoudende depressie, met vrijwel constant heftige regenbuien die de mensen in het dorp angstvallig binnen de muren zou houden. Eigenlijk hield ik wel van dit weer. De anders zo hysterisch drukke scholieren waren nu redelijk kalm en futloos. Iedereen hunkerde naar zon, warmte en vakantie. Eerlijk gezecht klonk dat laatste voor mij ook wel aantrekkelijk in de oren. Mijn eerste jaar als docent Nederlands was me zwaarder gevallen dan ik had gedacht: mijn collega’s waren allesbehalve sympathieke, sociale figuren waar je in de pauzes een goed praatje mee kon maken.

Maar vooral ergerde ik me aan die honderden tieners. Ze waren wel aardig, daar niet van, maar zo’n hele klas bij elkaar kon de boel toch flink op stelten zetten. En in orde houden was ik nog niet zo’n kei. Ik was een beginneling in het onderwijs, en toen ze mijn zwakke punt doorhadden, begonnen ze me steeds verder uit te dagen. Het waren vooral de jongens, maar soms kon een meisje er ook best wat van. De aandacht van de meiden kwam denk ik vooral door mijn opvallende verschijning hier op school. Met mijn jonge dertig jaar, strakblauwe ogen en brede schouders viel ik nogal op tussen de oude, hangbuikige types die op deze school nog meer les gaven. Ik vond de aandacht altijd wel leuk. Een beetje flirten kon geen kwaad, niet?

Ik keek op mijn horloge. Nog vijf minuten en de bel van het laatste uur zou rinkelen. De leerlingen van H4B waren huiverend bezig met hun overhoring. Ik vond het werkelijk onbegrijpelijk hoe sommigen van mijn leerlingen nog steeds moeite hadden met de grammatica. Tot in den treuren had ik het aan ze moeten uitleggen, en nog steeds hadden sommigen nog geen flauw idee hoe ze een zin moesten ontleden. Vooral Sophie bakte er niks van. Ze was een verlegen, ietwat onzeker meisje. Vaak zat ze teruggetrokken in een hoekje achterin de klas. Voor zover ik wist had ze geen vrienden, en eigenlijk had ik een beetje medelijden met haar. Met een gemoedelijke glimlach zag ik haar vol concentratie worstelen met al die moeilijkheden die de Nederlandse taal rijk was. Voor het eerst viel me op dat ze niet eens zo’n onknap meisje was. Veel make-up droeg ze niet, in tegenstelling tot de vele andere meisjes, die er vaak als halve barbiepoppen bijliepen. Maar Sophie had het ook niet nodig. Ze had grote, donkere ogen, volle lippen en golvend, half lang haar. De rest van haar lichaam was bedekt onder een dikke coltrui, en daaronder een kort rokje. Ik begon het vreemd te vinden dat er geen jongens achter haar aan zaten. Waarschijnlijk eisten de barbiepoppen al hun aandacht op, en was hun dit mooie meisje nog niet eens opgevallen.

Ik werd opgeschrikt uit mijn bepeinzingen door het schelle geluid van de bel. Meteen stond iedereen op, en één voor één verlieten de chagrijnige gezichten mijn lokaal. Zuchtend wachtte ik tot de klas was leeg gedruppeld. Toen begon ik met het ophalen van de toetsblaadjes. Ik vreesde dat slechts weinig van mijn leerlingen de overhoring goed had gemaakt. Die gedachte probeerde ik van me af te zetten. Het was niet mijn schuld, die pubers waren gewoon té ongemotiveerd om ze nog iets zinnigs bij te brengen.

Toen ik achterin het klaslokaal was aangekomen, zag ik tot mijn verwondering nog iemand zitten. Het was Sophie. Ze keek sip, en had haar hoofd beschaamd laten hangen.
“Hey Sophie, is er iets?”
Even raakte ik haar schouder aan. Toen besloot ik om even op het stoeltje naast haar te gaan zitten.
“Het lukt me gewoon niet,” stamelde ze.
Ik glimlachte even. Dat arme kind.
“Wat lukt je niet?”
“Gewoon, alles. Mijn cijfers worden steeds slechter en nou ja..” Vertwijfeld keek ze me aan. Ik verdronk in haar prachtige ogen, maar snel maakte ik me los uit haar blik. Ik moest erbij blijven.
“Ik maakte me al een beetje zorgen om je. Volgens mij ben je ook een beetje alleen hier op school, is het niet?”
Ze knikte zwijgend,en pinkte een traan weg. Het was duidelijk dat ze er helemaal doorheen zat, en ik voelde medelijden voor het meisje. Twijfelend sloeg ik een arm om haar heen. Ze verstijfde even door mijn plotselinge aanraking, maar toen drukte ze zich tegen me aan. Ze was nu echt aan het huilen, en de tranen stroomden over haar prachtige wangetjes. Ze boorde haar hoofd tegen mijn borst, en zwijgend aaide ik over haar bolletje. Ik wist niet of het echt de bedoeling was om een leerling te troosten, maar ze had het echt even nodig.
“Huil maar lekker uit,” zei ik sussend. Sophie nestelde zich in mijn armen, en duwde haar bovenlichaam tegen de mijne. Een beetje onthutst bleef ik zitten. Ik voelde haar borsten prikken tegen mijn borstkas. Het voelde vreemd aangenaam, en ik merkte dat ze al redelijke tietjes had voor haar leeftijd. Nu bewoog Sophie van haar stoel, en ging helemaal op mijn schoot zitten. Pas nu merkte ik dat ze ondanks het koude, regenachtige weer geen panty had aangetrokken. Ze snikte een beetje na, en onbewust bewogen haar billen over mijn kruis, terwijl ze me nog steeds teder omarmde. Ik wilde het niet, maar tot mijn schrik voelde ik een beginnende stijve aan komen. Toch zag ik geen andere mogelijkheid om te blijven zitten. Ik legde mijn hoofd in haar nek, en drukte er een kusje op.
“Voel je je al wat beter?”
“Ja, dit is fijn,” zei ze met een klein stemmetje.

Ze bewoog nu iets onrustiger heen en weer, en nu voelde ik echt iets groeien in mijn broek. Ik hoopte dat ze niets door had. Ik kon er simpelweg niks aan doen. Ze was zo mooi, en haar billen bewogen zo lekker over mijn kruis. Ik streek nog eens over haar bolletje, en ik liet mijn hand door haar weelderige haren gaan, over haar rug, naar de achterkant van haar rok. Ik wist dat het fout was, maar ik was een beetje opgewonden geworden door de hele situatie. Ze duwde zich iets steviger tegen me aan, en ik voelde nu duidelijk haar tepels door de dikke stof van haar coltrui prikken. Mijn andere hand lag nu op haar zei, ter hoogte van haar borst. Ik maakte masserende bewegingen, en ik hoorde haar ademhaling versnellen. Ik had nu echt een stijve, en instinctmatig bewoog ze haar billen steeds sneller tussen mijn geslachtsdeel. Ik bewoog de hand die haar achterste omvatte naar voren, naar de binnenkant van haar bovenbeen. Er ontsnapte een zacht kreuntje uit haar mond, toen mijn strelende vingers steeds verder haar been verkende, en bijna onder haar korte rokje verdwenen. Shit, waar was ik in hemelsnaam mee bezig. Ik zat in een schoollokaal, en de deur was niet eens op slot. Ik wist dat ik moest stoppen, of minstens de deur van het lokaal op slot doen, om er zeker van te zijn dat er geen collega binnen zou komen. Maar ik kon niet stoppen. Haar billen masseerde mijn lul zo heerlijk dat ik het bijna begaf. Ik begon een beetje mee te bewegen, en haar zware ademhaling ging over in een zacht gehijg. Ik wist niet of Sophie wel wist waar ze mee bezig was, maar het maakte me allemaal niks meer uit. Ik was geil, en ik wilde alleen maar door.

Ik was intussen met mijn hand onder haar rokje gekomen, en langzaam streek ik over haar verhitte bovenbeen, tot ik bij de rand van haar slipje was gekomen. Ik draaide rondjes om het warme en al redelijk natte lapje stof, en met mijn andere hand ging ik onder haar trui en zocht naar haar borsten, die nu alleen nog voor mijn aanrakingen werden behinderd door de stof van haar bh.
“Meneer, ik vind dit zó fijn,” kreunde ze zachtjes.
“Laat je maar lekker gaan, Sophie.”
Ik zocht naar de sluiting van haar bh, en bevrijdde haar heerlijke tietjes, terwijl ik met de wijsvinger van mijn andere hand over haar doorweekte slipje ging.
Ze kreunde harder, en ik streelde haar keiharde tepels.
“Ja dat is lekker, meneer, daar onder mijn benen. Zoiets heb ik nog nooit gevoeld.”
Mijn vinger glipte nu onder de stof van haar slipje. Ik voelde dat haar schaamlippen zich hadden opengesperd, en ze was zo nat dat het me geen enkele moeite kostte om haar vagina met mijn wijsvinger in te gaan. Ze slaakte een gilletje, en steeds wilder bewogen haar heupen over mijn kruis. Nu begon ook ik te kreunen, en ik moest me inhouden om niet te spuiten. Terwijl ik haar borsten onder haar trui bekneedden, gleed mijn vinger in en uit haar kutje. Ik ging iets omhoog, en probeerde op de tast haar clitoris te vinden. Dat was niet moeilijk, want haar gevoelige plekje was opgezwollen tot een duidelijk voelbaar knopje. Ik merkte dat haar organsme er aan kwam. Ik streelde zachtjes over haar clitje. Buiten zinnen bereed ze me, en al steunend en kermend kwam ze klaar. Haar lichaam kronkelde zich op mijn schoot. Het had geen haartje gescheeld of ik was ook gekomen.

Enkele minuten bleef ze zitten, nog steeds bekomend van haar heftige orgasme. Toen schuifelde ze een beetje van mijn schoot af. Ze zat nu op het puntje van mijn knieën, en keek me met een gelukzalige blik aan.
“Ik weet niet wat dat was, maar het voelde echt heerlijk meneer.”
“Fijn Sophie. Ik denk dat je klaar bent gekomen,” zei ik knipogend.
Even leek ze te schrikken. “Is dat erg meneer?”
Ik glimlachte. “Nee hoor, daar is niks ergs aan.” Ze was zo knap en zo aandoenlijk, dat ik het gewoon niet kon laten om mijn lippen op de hare te drukken. Ik drukte mijn tong zachtjes naar voren, en langzaam opende ze haar mond een stukje, om mijn tong binnen te laten in de zoetheid van mijn mond. We zoenden innig. Ik pakte haar bij haar middel en tilde haar op. Instinctief sloeg ze haar benen om me heen.
“Ik wil je,” hijgde ik in haar nek.
“Meneer, wat gaat u doen?” vroeg ze een beetje benauwd.
“Stil maar, Sophie.”
Ik was zo opgewonden dat ik niet meer wist wat ik deed. De erectie prikte heftig tegen mijn broek. Ik had een ontlading nodig.
Ik liep met het meisje naar de deur, en drukte haar tegen het hout van de deurwand. Terwijl ik mijn ene arm onder haar kontje hield, om te voorkomen dat ze uit mijn greep ontsnapte, schoof ik met vluchtige bewegingen haar rokje en slipje naar beneden. Haar kortbehaarde, nog steeds zeiknatte poesje werd nu helemaal zichtbaar.
“Meneer, moeten we niet stoppen?”
“Even wachten, Sophie. Dit moet gewoon even,” hijgde ik.
Met wilde bewegingen rukte ik mijn broek en onderbroek naar beneden, en meteen floepte mijn penis fier omhoog. Ik duwde mijn middel tegen die van haar, en gelijk floepte het puntje van mijn eikel tussen haar lipjes.
“Oohh meneer stop,” jammerde ze met een verhit gezicht.
Ik gromde van opwinding, en duwde mijn lul verder bij haar naar binnen.
Sophie slaakte een kreet toen ik voorzichtig haar vagina penetreerde.
“Sssst,” fluisterde ik. “Straks worden we nog betrapt.”
Ik kon nauwelijks meer praten, zo onbeschrijfelijk heerlijk was het om in haar te gaan. De spieren in haar smalle kut trokken samen en ontspanden zich weer, terwijl ik langzaam mijn lul weer een beetje terugtrok, om vervolgens weer iets dieper in haar te gaan. Hijgend begon ze in het opbouwende ritme mee te bewegen, en ik voelde dat mijn orgasme eraan zat te komen. Ik stond letterlijk op springen.
“Meneer stop alstublieft,” steunde ze.
“Ik ben niet aan de pil.”
“Ik zal niet in je komen,” beloofde ik.
Ik stootte hard in haar doorweekte doosje, en ik wist dat ik moest stoppen. Ik begon me al terug te trekken, maar onverwachts schoof ze naar me toe, waardoor de volle lengte van mijn geslachtsdeel weer in haar heerlijke kut terecht kwam. Ik gaf een schreeuw en spoot mijn sperma diep in haar vagina. Weer gilde ze, en nu kon het me niets meer schelen. Hijgend liet ik haar op de grond zakken. Slierten van mijn witte geil kleefden aan de lipjes van het bedeesde meisje.
“Sorry,” zei ik met oprechte spijt. “Ik hield het gewoon niet meer.” Ze knikte zwijgend, en zocht voor haar slipje en rok.
“U kunt het misschien wel goedmaken, meneer,” zei ze twijfelend.
“Vertel.”
“Een 10 voor grammatica?”
Ik lachte. “Dat komt in orde.”

Zoek naar meer verhalen van Tom Schaap...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net