Opwindend.Net
Datum: 09-08-2017
Stemmen: 15x
Cijfer: 5.0
Gelezen: 4406x
Lengte: Gemiddeld
Jessie - 5
Door Ralos - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Jessie - 4

Nadat Jessie naar huis was gegaan konden Peter en ik gaan nadenken over hoe we het hele feestje zouden gaan aanpakken, waar we het zouden gaan doen, en wat er aan investeringen nodig was, elektronica en dat soort zaken. “nou” zei Peter, “in het meeste daarvan kan ik wel voorzien, het is ten slotte een beetje een hobby van me, en wat ik erbij moet kopen halen we wel van de winst af”.

Een locatie vinden was een stuk minder makkelijk, een hotelkamer huren had geen nut, veel te klein, een zomerhuisje zou voldoende ruimte geven, maar was lastig in te richten met de opnameapparatuur. Een bevriend aannemers duo bracht uitkomst. In ruil voor deelname mochten we een loods van hen, die toch vrijwel leeg stond, verbouwen tot hobbyruimte.

Na enkele weken van verbouwen was de ruimte klaar, een ontvangstruimte met een kleine bar, een grote kamer waar Jessie, Karin en Brechtje op een groot bed hun “werkzaamheden” zouden gaan doen, en achter een afscheidingswand een kleine kamer, waarbij in de muur een mooi rond gat was gemaakt, beter bekend als Gloryhole.

Nadat we tevreden waren over het resultaat, en we al moesten lachen om de voorpret, was het tijd voor een biertje en prikten we een datum. Zaterdag 12 juni zou de dag worden dat wij geld gingen verdienen, Brechtje een volleerde zaadslikster zou gaan worden, en de ex van Jessie, tegen wil en dank in, ingewijd zou worden in de mannenliefde.

De site, die dankzij Peter op het IP adres van de ex van Jessie draaide, was in de lucht, de aanmeldingen stroomden binnen, waarbij we moesten besluiten 2 sessie te houden. Een middagsessie en na een uurtje rust een avondsessie. Voor de middagsessie werden homo mannen uitgenodigd, immers was daar ook een advertentie voor, voor de avondsessie alleen heteromannen.

Op 12 juni was alles in gereedheid, de meisjes waren er, de ex van Jessie was er ook, ietwat stoer lacherig, en een 10tal homo’s. We verwelkomden hen, gaven ze wat te drinken, en ik nam de ex van Jessie even apart. “luister, en luister goed” zei ik. “je hebt vast dat meisje gezien, die te dikke meid met dat leuke koppie vroeg ik?” “ja” was zijn antwoord. “loop even met me mee dan, naar dat kleine kamertje, dan zal ik je wat laten zien”. “Brechtje, loop je even mee”.

Nadat we in het kleine kamertje waren vroeg ik Brechtje of ze mijn broek wilde losknopen, en haar specialiteit te laten zien. “ja meneer, heel graag” was haar reactie, en de ex van Jessie keek me stomverbaasd aan. Ze zakte door haar knieën, knoopte mijn broek los, en nam mijn lul in haar mond. Binnen no time was deze zo hard als staal, en begon ik haar mond te neuken. Na enkele minuten gaf ik Brechje een seintje, ze ging iets verzitten, en wist at ik nu mijn eikel in haar keel zou stoten. Het duurde heel even voordat ze weer gewend was, en nu kon ik rustig haar keel neuken. Ruw neukte ik me klaar, en spoot ik haar mond vol. Ze slikte het niet door, maar spuugde het in een klaarliggende handdoek.

“wil je dit ook” vroeg ik aan de ex van Jessie? Hij gilde nog net geen ja, maar wat hij niet wist, was dat dit de bevestiging was die we wilden hebben. Hij wilde het ook graag, maar hi vergat te vertellen dat hij graag Brechtje wilde gebruiken. Wij vertaalden zijn reactie als “ja ik wil ook in mijn keel geneukt worden”. Ik vertelde hem te wachten, en zei dat Brechtje even wat ging drinken, en dan terug zou komen voor een 2de sessie. Helaas voor hem kwam niet Brechtje terug, maar het aannemers duo, die hem stevig vastgrepen, en hem vertelden dat het beter was om mee te werken. Van zijn bravoure was niks meer over, hij stribbelde nog wel wat tegen, maar een flinke por in zijn zij deed hem gewillig worden.

Nu kwam ik terug in het kamertje en zei “je hebt zelf gezegd dat je dit graag wilde, het staat uiteraard op camera dus niet zeiken!!” Ik gebood de aannemers hem op de goede hoogte voor het gat te plaatsen, en vast te binden, met zijn mond voor het gat, en 1 hand op zijn rug, en vertelde hem wat de bedoeling was. “er komt straks een lul door dit gat, die ga je verwennen, met je hand en je mond. Doe je dat niet zoals wij verwachten dan gaat er een riem om je hoofd, en laten we je door elke kerel in je keel neuken”. Hij keek me angstig aan, en zei “maar ik val helemaal niet op mannen”!! “Dat klopt zei ik, maar je hebt nog en lesje tegoed. Buiten dat, je hebt zelf deze advertentie gezet, want de website die we gebruiken draait op jouw IP nummer. En je begrijpt, het wordt ook allemaal keurig gefilmd”.

“Overigens” zei ik “er komen maar 10 mannen dus met een beetje geluk en goed je best doen ben je in een uurtje klaar”. Lachend liep ik weg en gaf de eerste man een seintje dat hij kon gaan. Uiteraard was het tegenstribbelen, dat hadden we voorzien, maar na een minuut of wat was hij toch aan het pijpen, en kwam zijn eerste klant klaar. Het zaad liep over zijn hand, wat hij snel probeerde af te vegen, maar doordat nummer 2 zijn lul presenteerde lukte dat niet. Nadat hij 5 klanten had afgewerkt liep ik naar het kamertje toe, opende de deur en zei “van de volgende 5 klanten slik je netjes alles door, begrepen”!!

Hij knikte van ja, en nummer 6 was al het gat binnen. Deze gast was vrij fors geschapen, een echte grote bloedlul met een flinke paddenstoel erop. Moeizaam ging hij de mond in, en met zijn hand probeerde hij de man snel klaar te krijgen, wat wonderbaarlijk snel lukte. Gelukkig voor ons slachtoffer kwamen er maar een paar druppels zaad uit, wat hij kokhalzend wegwerkte.

Nummer 7 en 8 waren vrijwel hetzelfde, kwamen snel klaar en hadden een normale zaadproductie wat wederom moeizaam werd weggewerkt. Nummer 9 was van een ander kaliber, een relatief kleine lul, maar wat een zaadproductie. Zijn gezicht vol, mond halfvol, en het zaad liep uit zijn mondhoeken. Half kotsend slikte hij wat zaad door, maar het meeste viel op zijn benen en grond.

“vriend” zei ik, “hiervoor ga je straf krijgen, en zal je hetzelfde ondergaan als Brechtje. Jij gaat in je keel geneukt worden” Ik gaf de aannemers opdracht zijn andere hand ook op zijn rug te binden, en riem om zijn hoofd te spannen, zodat hij niet kon wegtrekken met zijn hoofd. Nummer 10 was een Antiliaan, en ja, ook met en redelijk lange lul. Hij ging voor het gat staan, stak zijn lul naar binnen, en ging zachtjes heen en weer. Ik zei hem “rustig aan, zijn keel is nog maagd, maar als je even oprekt kan je hem zo in zijn keeltje neuken”. De gast begreep het, en ging steeds wat dieper en dieper, tot het moment dat hij tegen zijn keel aan zat. Aan het gegorgel en gesnik was duidelijk te begrijpen dat ons slachtoffer wist dat hij “ontmaagd” zou gaan worden. Zonder enige waarschuwing ramde de Antiliaan zijn eikel in de keel, en haalde hem er direct weer uit, om het vervolgens weer te doen. Na enige tijd was het slachtoffer gewend, en ging de Antiliaan richting hoogtepunt. Grommend boorde hij zijn lul de keel in, en spoot zijn zaad direct in de slokdarm van zijn verwenner, die niets anders kon doen dan proberen het weg te slikken.

Nadat de donkere man weg was werd het slachtoffer bevrijd uit zijn positie, kreeg wat te drinken en ik zei hem “nooit meer iets met Jessie uitvreten, doe je dat wel gaat deze film het net op, met je naam en toenaam erbij”. “ga je nu maar opknappen, dan krijg je bij de avondsessie als beloning een flinke pijpbeurt van Brechtje, en mag je haar keeltje neuken”.

Op naar de avondsessie

Zoek naar meer verhalen van Ralos...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Avondwinkel - 2Door: Beowulf
Gelezen: 10303x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Broer
16-07
7.4
:: Ffe Weddenschap - 2Door: Xavier
Gelezen: 12018x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daphne
13-07
7.5
:: Emma's Nieuwe HuisartsDoor: Jonl
Gelezen: 38402x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Buurmeisje - 4Door: Jessica
Gelezen: 16801x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Tiener, Meisje
13-07
8.3
:: De Bikerclub - 17Door: Muis
Gelezen: 4589x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Hoertjes, Prostitutie, Zaad, Creampie
12-07
8.6
:: Mijn Geile Engels DocenteDoor: Daan
Gelezen: 17115x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Docente, School, Tiener, Docent, Leerling, Taboe, Geheim, Pijpen, Kussen, Doggystyle
12-07
8.2
:: Genietend Van Het ZonnetjeDoor: DennisZwolle
Gelezen: 18521x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf, Vakantie, Buurjongen, Pijpen
12-07
8.1
:: Op Neefje PassenDoor: JohnD
Gelezen: 27172x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-07
9.0
:: Emma Gaat Op De FotoDoor: Jonl
Gelezen: 20379x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Foto
11-07
8.7
:: ServicebalieDoor: Robin
Gelezen: 10844x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk, Pijpen, Titjob, Zaadslet
11-07
8.1
:: Bo & Thomas - 2Door: NerdThomas
Gelezen: 6386x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Doggy, Cowgirl, Delen
11-07
8.9
:: Kampvuur In FrankrijkDoor: MBrinx
Gelezen: 18182x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Kampvuur, Frankrijk, Strand, Zee, Zomer, Vakantie, Vrienden
10-07
8.5
:: Verboden Te WerkenDoor: MBrinx
Gelezen: 15763x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Albert Heijn, Teamleider, Kassa, Caissiere, Werken, Supermarkt, Baas, Leidinggevende, Floor
10-07
8.6
:: Buurmeisje - 3Door: Jessica
Gelezen: 14305x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Tieners, Buurmeisje, Beffen, Vingeren
09-07
8.5
:: Buurmeisje - 2Door: Jessica
Gelezen: 24448x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Tieners, Beffen, Lesbisch
09-07
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 650