Opwindend.Net
Datum: 11-08-2017
Stemmen: 44x
Cijfer: 7.4
Gelezen: 9762x
Lengte: Lang
Kiara - 3
Door Frank Es - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Kiara - 2

Voorwoord

Beste lezer.

Deze serie verhalen gaat over Kiara. Ze is een jong meisje die allerlei seksuele avonturen beleeft.
Hoewel veel verhalen wat extreem zijn heb ik ze toch in de rubriek tieners geplaatst, simpel omdat de hoofdpersoon in die categorie valt.
Vanzelfsprekend zijn de verhalen pure fictie. Ik schrijf intuïtief en weet vooraf meestal niet welke kant een verhaal op gaat. Ik laat het over me heen komen en schrijf het op.
Ik hoop dat jullie de verhalen met plezier lezen in de wetenschap dat het fictie is en vooral ook moet blijven.


Kiara 3-Gevangen en misbruikt

De volgende ochtend wordt Kiara wakker en langzaamaan komen de herinneringen aan de dag ervoor weer boven. Ze voelt zich vies en haar lijf doet pijn. Als ze een beetje wakkerder is gaat Kiara op zoek naar een lichtknopje. Heel voorzichtig loopt ze op de tast naar de plaats waar de deur zit. Al snel heeft ze de schakelaar gevonden en doet ze het licht aan.
Dan ziet ze naast haar bed een tafeltje staan met daarop een dienblad met haar ontbijt.
Een paar boterhammen met kaas en een thermosfles thee. Dat is alles.
Omdat ze honger heeft eet ze het meteen op. De thee smaakt bitter, maar omdat er niets anders is drinkt ze het toch op.
Kiara’s buik doet zeer en ze moet nodig plassen. De deur is, zoals ze al verwachtte, op slot dus ze kijkt de kamer rond of er iets is waar ze op kan gaan zitten plassen. Ook daaraan is gedacht: er staat een po-stoel. Eigenlijk vindt ze het maar goor om daarop te gaan zitten, maar ze heeft geen keuze.
Al snel klatert haar plas in de po en ook haar darmen lopen leeg. Het is een smeerboel en haar kontje doet zo’n pijn dat ze hem amper durft af te vegen.

Even later drinkt ze het laatste restje thee op en gaat op bed zitten om de kamer eens goed in zich op te nemen. Opvallend is dat er geen raam in zit, de kamer ligt dus blijkbaar ergens midden in het huis. Er ligt een oude versleten houten vloer in en ook het bed en het tafeltje zijn antiek. De kale muren zijn grauw en grijs. Alles bij elkaar is het een troosteloze omgeving om in opgesloten te zijn.
Kiara bedenkt hoe ze hier zou kunnen ontsnappen. De deur is op slot, maar het is een heel oud slot, misschien kan ze het open krijgen met iets wat er in de kamer ligt. Ze klopt op de muren om te kijken of er misschien een zachte plek in zit. Dat blijkt niet het geval te zijn en ze kan ook niets vinden om het slot mee te bewerken. Moedeloos gaat ze weer op bed zitten wachten. Wachten… waarop eigenlijk? Op de volgende verkrachting? Op haar bevrijding?

Kiara vraagt zich af hoe ze zo stom heeft kunnen zijn om terug te gaan zonder iemand te zeggen waarheen. Daar zit ze dan, moederziel alleen, opgesloten in een goor kamertje om als seksslaafje te dienen. Kiara kan haar tranen niet meer binnenhouden. Ze laat ze de vrije loop en gaat in foetushouding op het bed liggen.
Hoe lang ze daar zo heeft gelegen weet ze niet, maar als de deur opengaat is ze opgelucht.
In de deuropening staat Sietse met een lach op zijn gezicht. “Heeft mijn slavinnetje lekker geslapen?” Kiara knikt alleen maar en hoopt dat ze de kans krijgt om te ontsnappen.
“Kom mee, dan kun je douchen.” Kiara springt van het bed en loopt met Sietse mee, ondertussen de indeling van het huis goed in zich opnemend. Het ziet er allemaal heel anders uit dan ze zich kan herinneren en er komt nergens daglicht naar binnen. Sietse leidt haar naar een ruime badkamer waar een douchestoel instaat. “Ga daar maar op liggen.”
Kiara sputtert wat tegen maar als Sietse haar pijnlijk stevig bij haar bovenarm beetpakt doet ze toch maar wat hij zegt. Sietse draait de douchekraan open en wacht even tot het water warm is. Dan begint hij haar helemaal af te spoelen. Vooral de plek tussen haar benen krijgt veel aandacht. De warme waterstraal voelt aangenaam op haar schaamlippen en clitje en een tinteling gaat door haar lichaam. Dan klikt Sietse de douchekop van de slang en duwt er iets langwerpigs op waar het water aan alle kanten uitkomt. “Benen wijd!” Kiara doet wat haar gevraagd wordt en Sietse steekt de speciale sproeier zonder pardon in haar kutje.
Dieper en dieper gaat hij erin en Sietse draait het ding behendig rond in haar kutje. Ze wordt vanbinnen helemaal schoongespoeld. Vervolgens trekt hij het ding er langzaam uit en duwt hem tegen haar kontje. Ze probeert hem nog tegen te houden maar Sietse duwt gewoon door. Een pijnscheut gaat door haar heen als het ding naar binnen dringt. Dan voelt ze dat haar darmen gevuld worden met warm water, wat best aangenaam is. Verder en verder duwt Sietse het ding naar binnen terwijl het water even hard weer uit haar kontje spuit.
Het is een vreemde, maar prettige gewaarwording totdat Sietse nog verder doorduwt en ze ziet dat zelfs de slang er zo’n twintig centimeter ingaat. Haar buik vult zich met water en het wordt zelfs pijnlijk. Sietse ziet aan haar gezicht dat het pijn doet en trekt het ding langzaam weer uit haar kontje. Het bruinige water spuit uit haar kontje tegen de muur en Sietse gebiedt haar te blijven liggen en alles eruit te persen. Ondertussen sproeit hij haar schoon met de gewone douchekop. Een hevige kramp in haar darmen komt opzetten en Kiara kan niets anders doen dan deze eruit persen. Ze leegt haar darmen op de stoel en ook al spoelt Sietse het weg, de zurige lucht maakt Kiara misselijk. Dan voelt ze het ding opnieuw in haar kontje, het brandt. Opnieuw wordt ze gevuld met water en laat ze het eruit lopen. De branderigheid verdwijnt hiermee ook en dan mag ze eindelijk gaan staan om afgespoeld te worden. Kiara kan haar kontje niet meer dichthouden en bij iedere beweging loopt er nog water uit. Blijkbaar vindt Sietse dat ze nu klaar moet zijn want hij draait de kraan dicht en geeft haar een handdoek. Kiara droogt zich goed af en tussen haar benen extra voorzichtig omdat het daar schraal is van de dag ervoor.
Kiara houdt het gevoel dat ze moet poepen en gaat op de wc zitten. Tevergeefs want er komt niets meer uit. Sietse neemt haar mee naar de woonkamer waar ze de avond ervoor bij de kachel heeft gezeten. Nu valt het haar pas op dat ook hier geen ramen zijn, vreemd.

Ze mag op de bank gaan zitten en krijgt een glas ranja. Kiara proeft heel voorzichtig, maar deze keer smaakt het normaal.
“Zo slavinnetje, wat vond je van je inwijding gisteren? Is het een beetje bevallen?”
Kiara schudt haar hoofd.
“Ik hoor niets!”
“Nee, het was niet fijn en ik wil naar huis! Nu!”
“Je weet dat je niet naar huis kunt, je hebt geen kleren meer en ook geen fiets.”
“Dan ga ik wel lopen, desnoods in die achterlijke badjas. Ik wil hier weg en nooit meer terugkomen”
“Helaas meisje, dat zal niet gebeuren. Als je hier al wegkomt zal ik je weten te vinden en kom ik je gewoon weer ophalen. Wen er maar aan dat je hier blijft en zolang je netjes doet wat ik je zeg zal je niets tekortkomen.”
Kiara staat op en rent de kamer uit. Sietse reageert niet. Ze probeert alle deuren die ze tegenkomt, maar ze zijn allemaal op slot, behalve de kamer waar haar bed staat en de badkamer. Kiara geeft het op en gaat weer terug naar de kamer waar Sietse rustig zit te wachten. “Ik wist wel dat je terug zou komen, je kunt nergens heen.”
Verslagen gaat ze weer op de bank zitten. Sietse staat op en gaat naast haar zitten. Hij slaat zijn arm om haar heen en trekt haar stevig tegen zich aan. Kiara laat het maar gebeuren, winnen kan ze het niet: Sietse is een sterke man die haar met gemak kan optillen en wegdragen.
Met zijn vrije hand speelt hij met haar tepeltjes, die meteen rechtop gaan staan.
“Je bent een mooi meisje, precies wat ik wilde. En nog lekker geil ook”
“Ik ben helemaal niet geil, ik vind het niet leuk wat je met me doet.”
“Je hebt wel een grote mond voor een slavinnetje. Ik zal je dat eens afleren. Ga maar staan en buk voorover!” Kiara doet wat hij zegt en ook Sietse staat op. Hij trekt zijn riem uit zijn broek en slaat Kiara daarmee hard op haar billen. De tranen schieten in Kiara’s ogen van de pijn. Nog een slag volgt en nog een. “In het vervolg spreek je mij aan met meneer en je gaat niet in discussie.” Kiara knikt. En nog hardere klap volgt. “Ik hoor je niet!”
“Ja.. meneer.”
“Goed zo, ga maar weer zitten sletje.”
Voorzichtig gaat Kiara weer op de bank zitten. De stof doet pijn aan haar gestriemde billen.
Tot haar verbazing merkt ze dat haar kutje nat is geworden van deze behandeling. Zou ze dan echt zo’n geil sletje zijn als Sietse zegt? Lang de tijd om over die vraag na te denken krijgt ze niet want Sietse spreidt haar benen en duwt een vinger in haar kutje. Die gaat er zo soepel in dat al snel een tweede en een derde volgt. Met zijn duim wrijft hij over haar clitje terwijl zijn vingers in haar kutje wroeten. Ze kan de opwinding niet tegenhouden en al snel komt ze kreunend klaar. Sietse trekt haar ruw aan haar kutje overeind tot ze staat en dan kromt hij zijn vingers en begint heftig in en uit te bewegen. Het orgasme van Kiara blijft maar doorgaan en na een tijdje komt ze spuitend tot een nog intenser orgasme.
“Hoezo ben je niet geil?” zegt Sietse dan cynisch. “Blijf zo staan!”
Sietse doet een paar stappen opzij en ritst zijn broek open. Zijn harde pik staat al overeind als hij weer op Kiara afstapt. Hij pakt haar bij haar haren vast en duwt zijn pik in een keer diep in haar kutje en begint hard te stoten. Kiara gilt het uit maar Sietse denkt er niet aan om te stoppen. Dat doet hij pas als hij zijn zaad diep in haar kutje heeft gespoten. Dan trekt hij hem eruit en dwingt Kiara op haar knieën. “Lik hem schoon.” Kiara doet wat haar gezegd wordt terwijl ze zijn zaad langs haar benen naar beneden voelt druipen.
Ineens stapt hij achteruit en doet zijn broek weer dicht. “Zo, dat was wel weer even genoeg voor nu. Ga maar naar je kamer.”
Kiara doet het en gaat daar op haar bed zitten. Ze veegt met haar hand het zaad van haar been en smeert het af aan de rand van haar laken.
Ook al wilde ze het niet, Kiara heeft toch genoten van de hardhandige nekpartij zojuist.
Ze schaamt zich ervoor en zou zich het liefst meteen weer schoonspoelen onder de douche.
Kiara staat op en loopt naar de douche waar ze meteen de langwerpige sproeier op de slang klikt. Zodra het water warm genoeg is duwt ze het ding naar binnen en spoelt zich goed uit.
Dan staat Sietse ineens in de deuropening. “Heb je gevraagd of dat mocht?”
“Nee meneer.” Sietse pakt haar ruw bij haar arm en sleurt haar naar haar kamer. Daar gooit hij haar op bed en slaat Kiara opnieuw met zijn riem op haar kont. Kiara gilt het uit van de pijn.
“Zo, jij hebt je lesje wel geleerd denk ik zo.”
“Ja meneer, de volgende keer zal ik het eerst vragen.”
Zonder nog wat te zeggen verlaat Sietse de kamer en draait de deur op slot.
Kiara blijft op haar buik liggen. Haar billen doen even te veel pijn om te gaan zitten.
Als Sietse wegloopt in de gang telt Kiara het aantal stappen, ze wil weten welke deur hij neemt om later te kunnen vluchten.
Het zijn maar vijf stappen voor ze hem een deur van het slot hoort draaien en even later weer op slot.
Daarna is het weer akelig stil. Nu de pijn een beetje is weggetrokken gaat Kiara opnieuw op verkenning in de kamer. Er moet toch iets te vinden zijn waarmee ze het slot kan openmaken.
Maar hoe goed ze ook zoekt er is geen losse spijker of schroef te vinden in de kamer.
Teleurgesteld gaat ze op bed zitten. Er móet toch een manier zijn om te vluchten.
Na zeker een uur denken en proberen hoort ze weer iets op de gang. Kiara hoopt dat ze haar kamer weer uit mag maar tegelijk is ze bang voor wat er nu weer met haar zal gebeuren.
Pas na een minuut of tien wordt haar deur opengedaan. Deze keer is het Sjoerd die haar uit de kamer haalt. Hij neemt haar mee naar de ‘huiskamer’ waar hij een bord neerzet met een paar boterhammen en een glas melk. Kiara begint meteen te eten, ze heeft flinke honger.
Ook de melk smaakt haar prima. Zodra alles op is grijpt Sjoerd haar ruw bij de arm en neemt haar mee naar een andere ruimte. Deze herkent ze niet, er zitten overal ogen aan de muur en aan het plafond en er staat een grote kast en een soort van bok.
Sjoerd zet haar daar tegenaan en zegt haar te wachten. Dan voelt ze dat ze touwen om haar polsen en enkels krijgt gebonden. De schrik slaat toe: Niet weer!

Sjoerd maakt de touwen die aan haar polsen zitten vast aan een paar ringen in het plafond.
Met haar armen wijd omhoog staat ze nu midden in de kamer. Ook de touwen om haar enkels haalt hij door een paar ogen in het plafond en dan trekt hij er ineens hard aan waardoor haar voeten onder haar vandaan getrokken worden. Niet veel later hangt ze wijdbeens in de touwen. Het is pijnlijk, de touwen snijden in haar vlees en ze kan er niets aan doen om dat te voorkomen. Kiara laat haar hoofd hangen en wacht op wat gaat gebeuren.
Heel lang hoeft ze niet te wachten. Sjoerd doet de kast van het slot en opent hem. Met wat moeite kan Kiara zien wat er allemaal in ligt. Ze ziet verschillende dildo’s liggen en veel touw.
Aan de deuren hangt een heel arsenaal verschillende zwepen. Ze slikt als Sjoerd een enorme dildo uit de kast pakt met een flesje. Dat ding kan nooit in haar kutje, dat weet ze zeker.
Sjoerd gaat tussen haar benen staan en giet wat van de vloeistof uit het flesje op haar venusheuvel, vanaf daar wrijft hij het uit tussen haar schaamlipjes en haar kontje.
Het voelt glad en geeft een tintelend gevoel in haar onderlijf. Het zal toch niet dat ze hiervan meteen alweer opgewonden raakt. Het lukt Kiara niet langer om haar hoofd overeind te houden en laat het weer hangen. Op dat moment voelt ze dat Sjoerd een paar vingers ruw in haar kutje steekt. Zijn bewegingen zijn hard, maar vreemd genoeg glijden zijn vingers gemakkelijk in en uit haar kutje. Als ze weer even de kracht heeft om haar hoofd op te tillen kijkt ze naar haar kutje. Het zijn maar liefst vier vingers die er steeds opnieuw ingeduwd worden tot aan zijn duim die daardoor iedere keer haar clitje raakt. Ze laat haar hoofd weer hangen en geeft zich over aan het gevoel wat dit oplevert. Ze raakt meer en meer opgewonden en hangt te kronkelen van genot. Even later komt ze luid kreunend klaar en trekt Sjoerd zijn vingers uit haar kutje om ze direct terug te duwen in haar kontje. Kiara gilt het uit van de pijn maar Sjoerd duwt gewoon hard door. Kiara probeert door haar tranen heen te zien wat hij doet, maar ziet het niet. Ook nu stoot hij keer op keer diep in haar en na een tijdje begint het zelfs fijn te voelen. Dan stoot hij ineens heel diep door en voelt ze zijn duim in haar kutje verdwijnen. Hij moet dus wel al zijn vingers in haar kontje hebben nu. Kiara schrikt van het idee, maar het gevoel wat het haar geeft overwint. Keer op keer stoot hij nu diep in haar kontje en met zijn duim helemaal in haar kutje. Ze kan haar orgasme niet meer tegenhouden en komt spuitend en luid kreunend klaar. Sjoerd stopt nu echter niet maar blijft door stoten in haar knijpende kontje. Even doet het weer pijn, maar Kiara blijft klaarkomen. Onder haar ligt nu een flinke plas van haar geil. Dan voelt ze hoe hij zijn vingers langzaam terugtrekt en dat er iets groots tegen haar schaamlippen gezet wordt.
Denkend aan de enorme dildo probeert ze weg te draaien waarmee ze precies het tegenovergestelde bereikt van wat ze wilde. De dildo verdwijnt langzaam maar zeker in haar kutje tot hij tegen haar baarmoeder aan zit. Ze heft even haar hoofd op en kijkt omlaag.
Het enorme ding zit inderdaad diep in haar kutje en Sjoerd staat tussen haar benen zichzelf uit te kleden. Als ze de dildo eruit probeert te persen wordt hij ruw weer teruggeduwd. “Je moet hem vasthouden!” is het commando wat ze erbij krijgt. De pik van Sjoerd springt uit zijn broek als hij hem omlaag doet. Hij gooit zijn kleren op een hoopje en gaat weer tussen Kiara’s benen staan. Dan voelt ze de grote pik tegen haar kontgaatje aan duwen. “Nee” gilt ze maar hij zit er al in. Dit kan gewoon niet waar zijn denk Kiara. Die enorme dildo in mijn kutje en dan ook nog zijn pik in mijn kontje. Sjoerd stoot diep in haar en ook al voelt alles super strak, het doet geen pijn. Kiara kan niet anders doen dan zich overgeven aan wat er gebeurt en er dan maar van genieten. Bij iedere stoot duwt Sjoerd ook de dildo even dieper naar binnen tegen haar baarmoeder aan. Dat voelt bijna pijnlijk maar o zo geil. Met een flink tempo wordt ze nu door Sjoerd dubbel geneukt en weer komt Kiara luid kreunend klaar.
Daarbij knijpt ze de pik van Sjoerd er bijna af waardoor hij ook spontaan klaarkomt en zijn zaad diep in haar kontje spuit. Direct daarna trekt hij zich terug en loopt naar de kast waar hij een dildo uit pakt met ongeveer dezelfde afmeting als zijn pik. Hij smeert er wat van het goedje uit het flesje op en duwt hem dan diep in haar kontje. Zo diep dat Kiara weer die vreemde sensatie krijgt die ze eerder ook gevoeld heeft. Dan pakt Sjoerd een stuk touw waarmee hij de dildo’s fixeert aan haar lijfje.
Zodra hij daarmee klaar is laat hij de touwen aan haar benen zakken zodat ze weer op de grond kan staan. Kiara heeft moeite overeind te blijven. Het is maar goed dat haar armen nog vast zitten.
Sjoerd loopt de kamer uit en laat Kiara alleen achter met de dildo’s diep in haar lijf.

Het duurt lang voordat er weer iemand de kamer inkomt. Kiara kan niet zien wie het is omdat ze met haar rug naar de deur staat. Degene die binnengekomen is voelt even aan de dildo’s, duwt ze even net wat dieper en pakt haar dan bij haar tepeltjes beet. Hij knijpt er hard in en Kiara gilt. Hij laat haar direct los en loopt naar de kast waar hij een zweep pakt.
Een paar keer zwaait hij met de zweep vlak voor haar langs en laat hem dan met volle kracht op haar borstjes neerkomen. Om en om krijgt een van haar borstje een flinke klap.
Kiara staat te kronkelen van de pijn en om de slagen te ontwijken.
Dat lukt natuurlijk niet en al snel zitten haar borstjes vol met bloeddoorlopen striemen.
De vreemde man dept ze even met een nat koud washandje en pakt dan een andere zweep.
Daarmee richt hij zich op haar kontje, waar de striemen van de riem nog op zitten. Hij raakt haar hard, keer op keer. Kiara staat op het punt haar bewustzijn te verliezen als de man stopt, de zweep weglegt en zich voor haar uitkleedt. Kiara schrikt als hij zijn broek laat zakken. De man heeft een hele dikke grote pik, zelfs nu hij nog niet helemaal stijf is.
Hij maakt Kiara’s armen los en legt haar over de bok, dan maakt hij het touw van de dildo’s los en trekt de dildo uit haar kontje. Het zaad van Sjoerd stroomt meteen langs haar benen.
De man aarzelt geen moment en duwt zijn enorme pik diep in haar kontje. Kiara heeft gevoel dat ze uitscheurt en gilt. Dat is blijkbaar iets wat de man niet wil want ze krijgt meteen de dildo die hij net uit haar kontje getrokken heeft in haar mond geduwd. Op die manier houdt de man haar vast terwijl hij langzaam doorneukt.
Dan ineens stoot hij een paar keer extra hard en begint te schokken. Het is duidelijk dat ook hij zijn zaad diep in haar darmen spuit. Na een kus in haar nek haalt hij de dildo uit haar mond, legt hem naast haar neer en vertrekt. Kiara hangt nog een tijdje over de bok om bij te komen, de dildo glijdt uit haar kutje en het zaad van de mannen loopt langs haar benen.
Ze is uitgeput maar realiseert zich dat ze nu alleen is en misschien wel weg kan komen.

Kiara strompelt naar haar kamer, doet de badjas aan en past de vijf stappen uit vanaf haar deur. Ze staat nu voor een andere deur en heel zachtjes probeert ze of hij los is.
Hoera, dat blijkt het geval te zijn. Heel voorzichtig doet ze hem open en stapt een halletje binnen met een trap naar boven. Tree voor tree gaat ze naar boven. Niemand te zien.
In de gang waar ze nu is zit aan allebei de einden een deur naar buiten. Kiara schat de situatie in en sluipt naar de deur waarbij ze de minste deuren in de gang moet passeren.
Bij de deur aangekomen duwt ze zachtjes de klink naar beneden en kan ze de deur openen.
Achter die deur is haar vrijheid. Ze verkent de omgeving buiten met haar ogen, dan zwaait ze de deur open en begint te rennen. Al snel is ze het erf af en komt in het bos terecht waar ze eerder nog verdwaalde. Deze keer blijft ze op de hoofdpaden. Ze rent maar door en door.
Af en toe ziet ze mensen en verstopt ze zich. Uiteindelijk komt ze bij een dorpje wat ze herkent. Hier wonen haar oom en tante. Ze rent verder, zo snel mogelijk naar het huis van haar oom en tante in de hoop dat die thuis zijn. Dan bedenkt ze zich: kan ik die eigenlijk wel vertrouwen? Ze stopt met rennen en kijkt om zich heen. Overal staan mensen verbaasd naar haar te kijken. Als ze omlaag kijkt snapt ze waarom. Haar badjas hangt gewoon open waardoor ze vol zicht hebben op haar lijf. Haar ceintuur is ze blijkbaar ergens onderweg kwijtgeraakt. Kiara slaat snel de badjas dicht en loopt naar het buurtwinkeltje waar ze vraagt of ze even mag bellen.
Het mag en even later heeft ze haar huilende moeder aan de telefoon.
Kiara vertelt waar ze is en haar moeder belooft er binnen tien minuten te zijn.
Ze besluit ergens te wachten waar ze niet gezien wordt.
Dat blijkt een goed idee want even later ziet ze Sietse in zijn auto zoekend voorbijrijden.
Dan stopt haar moeder met de auto voor het winkeltje en Kiara rent naar de auto, stapt in en doet de deuren op slot. “Rijden mama!”
Haar moeder is zo verbaasd dat ze meteen wegrijdt. Pas thuis vallen ze elkaar in de armen en vertelt Kiara wat er allemaal gebeurd is. Diezelfde middag nog doen ze uitgebreid aangifte op het politiebureau en worden Sietse, Sjoerd en nog een paar mannen opgepakt, waaronder haar eigen oom, die ook in het complot bleek te zitten.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Kiara - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Avondwinkel - 2Door: Beowulf
Gelezen: 3447x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Broer
16-07
8.5
:: Ffe Weddenschap - 2Door: Xavier
Gelezen: 9281x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daphne
13-07
7.6
:: Emma's Nieuwe HuisartsDoor: Jonl
Gelezen: 33497x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Buurmeisje - 4Door: Jessica
Gelezen: 14723x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Tiener, Meisje
13-07
8.3
:: De Bikerclub - 17Door: Muis
Gelezen: 4029x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Hoertjes, Prostitutie, Zaad, Creampie
12-07
8.6
:: Mijn Geile Engels DocenteDoor: Daan
Gelezen: 14533x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Docente, School, Tiener, Docent, Leerling, Taboe, Geheim, Pijpen, Kussen, Doggystyle
12-07
8.2
:: Genietend Van Het ZonnetjeDoor: DennisZwolle
Gelezen: 17153x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf, Vakantie, Buurjongen, Pijpen
12-07
8.1
:: Op Neefje PassenDoor: JohnD
Gelezen: 24189x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-07
9.0
:: Emma Gaat Op De FotoDoor: Jonl
Gelezen: 18587x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Foto
11-07
8.7
:: ServicebalieDoor: Robin
Gelezen: 10061x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk, Pijpen, Titjob, Zaadslet
11-07
8.1
:: Bo & Thomas - 2Door: NerdThomas
Gelezen: 5929x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Doggy, Cowgirl, Delen
11-07
8.9
:: Kampvuur In FrankrijkDoor: MBrinx
Gelezen: 17433x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Kampvuur, Frankrijk, Strand, Zee, Zomer, Vakantie, Vrienden
10-07
8.5
:: Verboden Te WerkenDoor: MBrinx
Gelezen: 15121x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Albert Heijn, Teamleider, Kassa, Caissiere, Werken, Supermarkt, Baas, Leidinggevende, Floor
10-07
8.6
:: Buurmeisje - 3Door: Jessica
Gelezen: 13129x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Tieners, Buurmeisje, Beffen, Vingeren
09-07
8.5
:: Buurmeisje - 2Door: Jessica
Gelezen: 22963x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Tieners, Beffen, Lesbisch
09-07
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 578