Opwindend.Net
Datum: 12-08-2017
Stemmen: 108x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 20528x
Lengte: Gemiddeld
Het Bekende Bed
Door Erik - Zoek naar meer...

Zin had Jet niet echt in het feest van haar oom Rob. Een zaterdagavond verspillen aan een feest met die paar familieleden die ze had en verder vreemde mensen, nou liever niet. Maar ja, Rob zou om 24.00 uur 50 jaar worden, dus Jets ouders hadden erop gestaan dat ze mee zou gaan. Helaas, geen avondje met vriendinnen op stap. Of een avondje slettebakken, zoals ze het met haar drie beste vriendinnen altijd noemde.

18 was Jet nu, een leuke meid van 1.70, met sprekende bruine ogen, bruin halflang haar en een strak kontje. Het meest in het oog springend waren haar cup 75D-borsten. ‘Geile tieten’ had ze al regelmatig gehoord, tijdens seks of in de kroeg. Ze vond het niet erg, integendeel, want Jet wás geil. Sinds ze seks op haar zestiende écht had ontdekt, was ze losgegaan. Twee keer masturberen per dag was meer regel dan uitzondering. Meestal omdat ze simpelweg zo bloedgeil was, dat verlossing wel moest. De steel van haar borstel had lange tijd vaker de binnenkant van haar gladgeschoren en hunkerende kutje gezien dan haar kapsel. Nu had Jet een nieuwe beste vriend, meestal diep in de la van haar nachtkastje verstopt. Maar God, wat had die paarse dildo de la al vaak moeten verlaten. Jet kwam geweldig klaar op het ding.

Deze zaterdag had haar beste vriend haar na het wakker worden weer aan een heftig orgasme geholpen. Heerlijk was dat, zo’n zaterdag. Uitslapen, beetje fantaseren en zacht over haar kutje strelen en dan klaarkomen maar. Als haar ouders niet thuis waren keek ze porno op haar laptop en dan neukte ze zichzelf in hetzelfde tempo als waarmee een meisje in beeld door een stijve lul genomen werd. Als na Jets orgasme de plannen met de vriendinnen voor de avond bedacht werden, bouwde haar geilheid zich steevast op. Niet zelden eindigde zo’n stapavond ergens neukend in een bed. Hoe lekker haar paarse vriend ook was, niets ging Jet boven een harde lul in haar altijd maar smachtende kutje. Ze schaamde zich er niet voor dat ze al heel wat verschillende bedden, banken, douches en vloeren had gezien; ze was nu eenmaal geil en vond het heerlijk. In haar vriendinnen had ze een paar goeie bondgenoten. Ze waren minstens zo geil als zij.

Ze zou ze missen vanavond, bedacht Jet zich toen ze kleding voor het feest stond uit te zoeken. Ze besloot er toch maar tiptop uit te zien. Haar roze string en bh stonden prachtig, ook al zou niemand het vandaag waarschijnlijk zien. Je koos een grijs rokje met een zwart topje. Haar borsten kwamen er goed in uit. Je wist immers maar nooit of er toevallig een lekker ding op het feest zou zijn. Die moest toch wat hebben om van te genieten natuurlijk. Typisch Jet, om haar gedachten die kant op te laten dwalen. Niet: wat voor verrassende hapjes zal tante Linda deze keer hebben? Nee: wie weet loopt er een lekker ding rond die op mijn tieten geilt. Een kriebel schoot tussen Jets benen, een kriebel die ze maar al te goed kende. Haar roepende vader bracht haar terug in de realiteit. Tegelijkertijd besefte Jet dat het tweede orgasme van de dag er niet meer in zat. Met een diepe zucht, een zachte ‘damn’ en een vochtig kutje verliet ze haar kamer.

Het feestje viel eigenlijk best nog wel mee. Ze had haar even oude nichtje Lisa weer eens gesproken, net als haar neef Daan van 21. Jet had met nog wat andere vage bekenden gepraat en ook al waren het niet zulke interessante gesprekken, ze had zich de eerste uurtjes niet echt verveeld. Nu wist ze even niet goed wat te doen, tot de oplossing zich vanzelf aandiende. „Hey, ik zal me even voorstellen. Ik ben Erik”, hoorde ze naast zich aan de tafels vol hapjes en flessen drank. Het was de jongen van een jaar of 24 die later binnengekomen was. „Hoi, ik ben Jet”, zei ze netjes terug. „Fuck, lekker ding”, was hetgeen ze dacht.

Het nieuwe feestkoppeltje ging naar een rustig hoekje, waar ze kennismaakten. Erik was de zoon van vrienden van oom Rob. Hij was aardig, praatte leuk… en keek meer dan eens naar haar tieten. Jet deed alsof ze het niet doorhad, maar de geile tieten deden weer eens wat ze zo vaak niet konden laten: harde tepels priemden door haar zwarte topje heen. Tja, verbergen was onmogelijk. „Enne”, zette Erik het gesprek voort, „waar kun je jou voor wakker maken?” „Seks.” Het floepte er bij Jet zonder nadenken uit. „Oeps…”, zei er wat beschaamd achteraan. „Hm, interessant”, zei haar gesprekspartner echter direct. „Mag ik doorvragen?” „Als in: we gaan elkaar seksvragen stellen?”, besloot Jet erin te gooien, nu het woord seks toch al gevallen was. Eerlijk gezegd vond ze het heerlijk om het erover te hebben, al was het dan meestal met haar slettebakvriendinnnen en niet met iemand die ze een kwartier kende.

Erik gaf geen antwoord, maar stelde gelijk de volgende vraag. „Heb je momenteel een vriend voor die seks?” Jet dacht weer amper na: „Geen vriend, wel seks.” Oh, wat was ze weer onbeschaamd open na een paar drankjes, realiseerde ze zich meteen. Erik was echter totaal niet overrompeld door die openheid. „Lekker”, zei hij alleen maar en: „Jij mag.” Jet wilde ook weten hoe het er bij Erik voorstond, dus vroeg ze: „Heb jij iemand voor seks of help je jezelf?” Het antwoord vond ze bijna sneu: „De afgelopen hele maand heb ik alleen seks met mijn rechterhand gehad.” Erik bleek net zo direct als Jet zelf: „Wanneer ben jij voor het laatst geneukt?” Jet dacht heel even na. „Ik heb vanmorgen mezelf geneukt met een dildo, telt dat ook?” Erik vond van wel en gaf vervolgens aan zichzelf gistermorgen voor het laatst te hebben afgetrokken.

Zo ging het nog een paar vragen door, tot Jet naar het toilet moest. Toen ze zichzelf met een toiletpapiertje schoonveegde, wist ze het zeker: Jet was niet geil, maar botergeil, overtreffende trap geil. Eenmaal terug, kreeg ze meteen de volgende vraag: „Wat zou je nu het allerliefste met me doen?” Nou nou, meneer ging er zelfverzekerd voor… Dit was Jets kans: „Je de bovenverdieping hier laten zien, met de kamer waarin ik regelmatig logeerde.” Gelukkig hadden de andere feestgangers vooral oog voor elkaar, dus toen Jet en Erik de kamer verlieten viel het amper op.

„Kijk, in dit bed sliep ik dan”, wees ze naar het logeerbed van oom en tante. Het bed waarin ze zich als seks ontdekkende tiener genot had gegeven. Waarin ze zichzelf vingerend klaarmaakte, fantaserend over de neukende pik die ze op dat moment nog nooit in zich had gehad. Waarin ze in het kussen lag te bijten als een orgasme door haar geile lijfje golfde, om haar familie niet te laten merken waarmee ze bezig was. „Wat sta je te staren, waar denk je aan?”, vroeg Erik. „Ehh„ stamelde Jet, „hier heb ik vaak liggen vingeren. Daar dacht ik aan.” De twee keken elkaar aan, met blikken die alleen maar geilheid uitstraalden. Jet leunde met haar rug tegen de slaapkamermuur. Ze tilde haar rokje op en gunde Erik een blik op haar roze doorweekte string. „Wil je me alsjeblieft klaarlikken? Ik sta op springen…”

Zo voelde ze Eriks tong eerder op haar kut dan in haar mond. Hij dook gelijk op z’n knieën en trok de string op Jets enkels. Zelf hield ze haar rokje omhoog, terwijl ze de tong tussen haar lipjes voelde gaan. Zo staan en dan klaargemaakt worden, dat was nog eens übergeil. Jet zou niet veel nodig hebben om te komen. Al helemaal niet, toen Erik al likkend haar klit gevonden had. Een schok trok door haar lichaam en vanaf dat moment begon de achtbaanrit richting orgasme. Jet trilde op haar benen en er was geen weg meer terug. „Door… door… niet stoppen…. ooohhhhwww niet stoppen”, wist ze zwaar ademend alleen nog maar te zeggen. Voor Erik was dit het sein om nog sneller te likken en daar ging Jet. Terwijl ze bijna door haar benen zakte en Erik bij zijn schouders pakte raasde er een alles bevrijdend orgasme door haar lichaam.

Eenmaal zover gekomen was het voor Jet nooit genoeg. Dan kwam er een algehele geilheid over haar heen die alleen maar weggenomen kon worden door nog meer klaarkomen met een harde neukpartij. Nu zat ze op haar beurt op haar knieën en had Eriks pik al snel in haar handen. „We moeten snel zijn”, zei ze in een moment van helderheid. „Het is bijna twaalf uur, oom Rob weet je wel?” Een halve seconde later had ze de lul in haar mond. Niet dat ze die nog stijf hoefde te pijpen, want ze had een al keiharde pik tot haar beschikking. Toch nog, op deze zaterdagavond… Ze zoog de lul even af als beloning voor de befbeurt van zojuist en trok toen al haar kleding uit. Erik deed hetzelfde in razend tempo en dacht er nog net aan om een condoom uit z’n portemonnee te pakken en om zijn stijve pik te doen.

Wijdbeens lag Jet met een druipende kut op haar rug op bed. Dat gelukzalige gevoel trok weer eens door haar lichaam… ze zou klaargeneukt worden door een harde lul. Ze trok haar lipjes wijd en hijgde: „Snel, we hebben amper tijd meer. Pomp gewoon zonder genade op me in. Naai me klaar.” En pompen deed hij. Als twee geile beesten werd er keihard geneukt, in een race tegen die kutklok naar een orgasme. Erik was zo verschrikkelijk geil door Jet geworden dat hij al snel ‘ga komen… ga komen’ begon te kreunen. Jet hield het meteen niet meer. Zijn gehijg, die pompende lul en de plek waar ze geneukt werd waren genoeg voor weer een orgasme, een belachelijk hard orgasme. Er kwam alleen nog maar jammerend gekerm uit haar mond. God wat kwam ze klaar. Terwijl haar lichaam spastisch begon te kronkelen en ze haar sufgeneukte lichaam totaal niet meer onder controle had, keek ze in de verbaasde ogen van neef Daan.

Zoek naar meer verhalen van Erik...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Avondwinkel - 2Door: Beowulf
Gelezen: 10306x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Broer
16-07
7.4
:: Ffe Weddenschap - 2Door: Xavier
Gelezen: 12019x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daphne
13-07
7.5
:: Emma's Nieuwe HuisartsDoor: Jonl
Gelezen: 38407x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Buurmeisje - 4Door: Jessica
Gelezen: 16803x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Tiener, Meisje
13-07
8.3
:: De Bikerclub - 17Door: Muis
Gelezen: 4590x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Hoertjes, Prostitutie, Zaad, Creampie
12-07
8.6
:: Mijn Geile Engels DocenteDoor: Daan
Gelezen: 17115x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Docente, School, Tiener, Docent, Leerling, Taboe, Geheim, Pijpen, Kussen, Doggystyle
12-07
8.2
:: Genietend Van Het ZonnetjeDoor: DennisZwolle
Gelezen: 18521x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf, Vakantie, Buurjongen, Pijpen
12-07
8.1
:: Op Neefje PassenDoor: JohnD
Gelezen: 27175x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-07
9.0
:: Emma Gaat Op De FotoDoor: Jonl
Gelezen: 20381x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Foto
11-07
8.7
:: ServicebalieDoor: Robin
Gelezen: 10845x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk, Pijpen, Titjob, Zaadslet
11-07
8.1
:: Bo & Thomas - 2Door: NerdThomas
Gelezen: 6387x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Doggy, Cowgirl, Delen
11-07
8.9
:: Kampvuur In FrankrijkDoor: MBrinx
Gelezen: 18183x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Kampvuur, Frankrijk, Strand, Zee, Zomer, Vakantie, Vrienden
10-07
8.5
:: Verboden Te WerkenDoor: MBrinx
Gelezen: 15763x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Albert Heijn, Teamleider, Kassa, Caissiere, Werken, Supermarkt, Baas, Leidinggevende, Floor
10-07
8.6
:: Buurmeisje - 3Door: Jessica
Gelezen: 14308x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Tieners, Buurmeisje, Beffen, Vingeren
09-07
8.5
:: Buurmeisje - 2Door: Jessica
Gelezen: 24450x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Tieners, Beffen, Lesbisch
09-07
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 635