Opwindend.Net
Datum: 12-08-2017
Stemmen: 45x
Cijfer: 7.4
Gelezen: 9284x
Lengte: Lang
Kiara - 4
Door Frank Es - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Kiara - 3

Voorwoord

Beste lezer.

Deze serie verhalen gaat over Kiara. Ze is een jong meisje die allerlei seksuele avonturen beleeft.
Hoewel veel verhalen wat extreem zijn heb ik ze toch in de rubriek tieners geplaatst, simpel omdat de hoofdpersoon in die categorie valt.
Vanzelfsprekend zijn de verhalen pure fictie. Ik schrijf intuïtief en weet vooraf meestal niet welke kant een verhaal op gaat. Ik laat het over me heen komen en schrijf het op.
Ik hoop dat jullie de verhalen met plezier lezen in de wetenschap dat het fictie is en vooral ook moet blijven.


Kiara 4-gemis

Na de aangifte wordt Kiara onder toeziend oog van een agente grondig onderzocht in het ziekenhuis. Gelukkig mag ze na de onderzoeken met haar moeder mee naar huis, daar kruipt ze haar eigen vertrouwde bedje in waar ze door haar moeder vertroeteld wordt.
Op advies van de dokter moet ze een paar dagen in bed blijven en wordt ze door haar moeder liefdevol verzorgd.
Hoe prettig dat ook is Kiara verveelt zich en nog erger: ze is regelmatig geil en mist de ruige seks die ze gehad heeft. Veel meer dan zichzelf een beetje vingeren kan ze niet doen zonder dat dit opvalt.
Na een paar dagen vindt ze het wel welletjes en komt ze uit bed. Ze wil naar buiten om een frisse neus te halen en te kijken of ze een man zover kan krijgen om seks met haar te hebben.

Onder protest van haar moeder stapt ze weer op haar fiets en gaat opnieuw naar het bos.
Ze heeft een rokje aangetrokken wat net boven haar knie valt en daarboven een strak
t-shirtje. Haar bh en slipje verdwijnen al snel in haar fietstas als ze in het bos aankomt.
Het is rustig in het bos, ze komt maar een paar keer een stel wandelaars tegen met een hond, allemaal stellen. Teleurgesteld gaat ze langs het pad in het gras zitten wachten.
Waarop ze wacht weet ze niet en uit verveling begint ze met haar kutje te spelen.
Al snel is ze zo opgewonden dat ze bijna al haar vingers in haar kutje kan steken.
Ze geniet ervan om zo gevuld te zijn en vergeet de omgeving. Dan hoort ze ineens een mannenstem. Ze doet haar ogen open en kijkt recht in het gezicht van een lange stevige gebruinde man. Naast hem staat een grote hond, die staat te trekken aan zijn riem.
“Zo meisje, zo te zien heb je er plezier in om met jezelf te spelen.” Kiara krijgt een kleur van schaamte en zegt zachtjes “ja meneer.”
“Ik zou maar oppassen als ik jou was, vorige week is hier nog een meisje door verschillende mannen verkracht.” Kiara knikt en staat op. Ze loopt op de hond af en geeft hem een aai over zijn kop. De hond stopt nu met trekken aan zijn riem en duwt zijn kop onder haar rokje.
Kiara voelt dat de hond haar direct begint te likken in haar kruis. Ze kan er niets aan doen dat ze het prettig vindt en zet haar benen een stukje uit elkaar. De man probeert de hond bij haar weg te trekken, maar deze laat zich dit lekkere hapje niet meer afnemen. Kiara kreunt van genot en even later komt ze schokkend klaar. De man staat er verbaasd naar te kijken.
De bobbel in zijn broek verraadt dat hij zelf ook opgewonden is geraakt van de taferelen voor hem. Dan duwt Kiara de hond weg. Vreemd genoeg luistert de hond wel naar haar.
Ze gaat door de knieën, gehurkt trekt ze haar rokje omhoog en begint ongegeneerd te plassen in het volle zicht van de man. De flinke straal spuit bijna over zijn schoenen en hij kan zijn ogen niet van het meisje afhouden. Zijn geilheid wint het van zijn fatsoen en hij vraagt of ze met hem mee wil lopen. Dat was precies waar Kiara op zat te wachten. Hoewel ze niet weet waar ze heen gaan loopt ze met de fiets aan de hand met de vreemde man mee. Na een minuut of vijf komen ze bij een huis dat aan het pad naar het bos staat. De man draait de deur van het slot en nodigt haar binnen uit. Ze stapt langs hem naar binnen en zorgt ervoor hem met haar kleine borstjes te raken in het voorbij gaan. Ze kan zijn stijve in zijn broek duidelijk voelen en haar opwinding komt weer even hard terug. De man geeft de hond in de keuken wat brokken en doet dan de keukendeur achter zich dicht. Hij gaat haar voor naar zijn woonkamer en biedt Kiara iets te drinken aan. Kiara gaat op de bank zitten en wacht tot de man terugkomt met een glas drinken. In de tussentijd heeft ze opnieuw haar rokje wat omhoog gedaan en streelt haar kutje. Als de man binnenkomt laat hij van verbazing het glas bijna uit zijn handen vallen. Dit mooie kleine meisje zit alweer pontificaal zichzelf te vingeren.
Hij zet het drinken voor haar op tafel en gaat tegenover haar zitten kijken. Zijn pik wordt stijver en stijver en hij besluit naast Kiara te gaan zitten. Hij slaat zijn arm om haar heen en met zijn andere hand gaat hij naar haar kutje. Kiara trekt haar hand weg en duwt zijn hand tegen haar glibberige kutje. Nu weet hij het zeker: dat is precies wat ze wil. Voorzichtig duwt hij er eerst een vinger in en als hij voelt hoe gemakkelijk dat gaat volgt een tweede en derde.
De man weet goed hoe het lijf van een vrouw werkt want in no time heeft hij Kiara zover dat ze gillend en schokkend klaarkomt. Langzaam trekt hij zijn vingers terug en doet zijn broek open. Zijn stijve pik springt er zowat meteen uit. Kiara kijkt ernaar en is tevreden. Het is een mooie grote dikke pik. Ze zakt wat onderuit op de bank tot haar billen op het randje van de bank liggen. De man ziet het gebeuren en besluit zijn broek verder uit te trekken. Ook zijn shirt trekt hij uit. Nu staat hij naakt voor haar en twijfelt of hij zijn pik in haar kutje of in haar mond zal steken. Zijn wens om dit jonge kutje te neuken overwint en hij gaat op zijn knieën voor haar zitten. Hij drukt de eikel tegen haar kutje en langzaam maar zeker verdwijnt hij erin. Tot zijn grote verbazing kan ze hem makkelijk hebben, ook al voelt het heerlijk strak.
Kiara kreunt van genot en pakt zijn heupen beet alsof ze wil zeggen: duw hem dieper.
Dat is ook wat hij doet. In een keer duwt hij nu zijn pik helemaal in het meisjeskutje voor hem en begint haar op een rustig tempo diep te neuken. Het voelt zo heerlijk dat hij moeite moet doen niet meteen te spuiten. Af en toe stopt hij met bewegen om zijn orgasme uit te stellen. Kiara ligt onder hem te kronkelen van puur genot. Als hij dan ook nog onder haar shirt haar tepeltjes vastpakt komt Kiara voor een tweede keer heftig klaar. Ze knijpt haar kutje zo hard samen dat hij het niet meer tegen kan houden en grommend al zijn zaad diep in haar kleine kutje spuit. Als hij weer bij zinnen komt schaamt hij zichzelf voor wat hij gedaan heeft.
Het meisje is veel te jong en ook al begon ze zelf, als dit ooit uitkomt is hij zwaar de pineut.
De man trekt zijn slap geworden pik uit Kiara en gaat naast haar zitten. Zijn sperma ziet hij uit haar kutje lopen. Kiara gaat met haar vingers tussen haar schaamlippen door en likt ze daarna af. Deze man smaakt lekker, denkt ze bij zichzelf. Als Kiara opzij kijkt en nog een laatste restje sperma uit zijn pik ziet komen kan ze zich niet meer beheersen. Ze bukt naar hem toe en neemt zijn pik diep in haar mond nadat ze zijn eikel heeft afgelikt.
Of hij het nu wil of niet, hij wordt al vrij snel weer stijf door het pijpen van Kiara.
Hij pakt haar bij haar blonde krullen en bepaalt het tempo en hoe diep hij in haar mond komt.
Dat is precies wat Kiara wil, de man moet bepalen wat ze doet en niet zij.
Steeds dieper duwt hij nu zijn pik in haar mond. Iedere keer stoot hij tegen haar huig en Kiara doet haar best om hem nog dieper te laten komen. Als dat eindelijk lukt kan ze niet meer ademen en gaat de man als een wilde tekeer. Hij spuit zijn tweede lading direct in haar slokdarm voor hij terugtrekt. De laatste straaltjes krijgt Kiara nog net in haar mond terwijl ze ligt uit te hijgen. Dan pakt hij haar bij haar haren en zet haar rechtop. “Zo klein sletje, dat was wel weer genoeg.” Zegt hij streng. Kiara kijkt hem verbaasd aan terwijl ze een slok van haar drinken neemt. Voor nu is het ook voor haar wel weer even genoeg, maar ze weet dat ze dit vaker wil en ook veel meer dan wat er nu gebeurd is. De brand in haar kutje is bij lange na nog niet geblust.
“Trek je kleren aan slettebak!” Zonder aarzeling doet ze wat er van haar gevraagd wordt en even later staat ze op straat. Met tegenzin pakt ze haar fiets en stapt erop om weer terug naar het bos te fietsen. Ze besluit om bij het huis te gaan kijken waar ze is vastgehouden.
Een kleine tien minuten later staat ze voor het huis. Alle deuren en ramen zijn verzegeld en er hangt een plakkaat op de deur: Niet betreden, politieonderzoek.
Kiara baalt want ze was graag nog even terug naar binnen gegaan en in het bijzonder naar de speciale kamer. Vertwijfeld gaat ze voor de deur in het gras zitten bedenken wat ze zal gaan doen.
Veel tijd om na te denken krijgt ze niet, er komt een auto aanrijden en twee mensen stappen uit. Ze pakken een paar koffertjes uit de kofferbak en gaan naar de voordeur toe.
Pas dan zien ze Kiara zitten. “Wegwezen meisje.” Zegt de een, de andere vraagt: “Ben jij niet Kiara, het meisje wat hier is vastgehouden?” Kiara knikt zo timide mogelijk.
“Wat doe je hier?” Kiara probeert zo overtuigend mogelijk te vertellen dat ze het graag goed wilde afsluiten en daarom nog een keer hier naartoe wilde.
“Eigenlijk wilde ik nog een keer naar binnen gaan, maar alles is verzegeld.”
“Als je belooft ons niet in de weg te lopen mag je wel met ons mee naar binnen.”
Dat was waar Kiara op gehoopt had. Ze knikt opnieuw en loopt naar de rechercheurs toe.
Ze halen de verzegeling van de deur en gaan naar binnen. “We moeten nog wat extra sporenonderzoek doen, dus nergens aankomen en niets verplaatsten.”
Kiara knikt dat ze het begrepen heeft. De mannen gaan direct naar beneden en Kiara volgt hen. Alle deuren staan open en pas nu ziet Kiara dat er meerdere slaapkamertjes zijn. Was ze niet de enige die hier werd vastgehouden vraagt ze zich nu ineens af. Als ze het vraagt krijgt ze geen direct antwoord. Dan loopt ze de ruimte in waar ze toen ze nog buiten zat al heen wilde.

Nu er de gewone lampen branden ziet ze pas wat een gore kamer het is, het stinkt er behoorlijk naar pis en de betonnen vloer zit vol met vieze vlekken. De kast is netjes afgesloten en verzegeld. Daar gaat haar plannetje om er wat speeltjes uit mee te nemen.
Kiara is boos en gaat op een krukje zitten. Dan komt een van de rechercheurs binnen en wordt ze meteen bestraft. “Nergens aankomen had ik toch gezegd!”
Kiara verontschuldigd zich en loopt weg. Ze gaat de trap op en naar buiten, hier is nu niets te beleven. Ze pakt haar fiets en gaat onverrichter zake naar huis. Daar aangekomen gaat ze direct naar haar slaapkamer waar ze op bed gaat liggen. Ondanks dat het haar gelukt is om seks te hebben met een mooie man heeft ze een onverzadigd gevoel. Ze bedenkt wat ze in haar lijf kan stoppen om nog even snel voor het eten klaar te komen. Kiara gaat op onderzoek uit, eerst de badkamer. Daar staan wat flessen en spuitbussen deo, dat schiet niet op. Dan maar naar de slaapkamer van haar ouders. Misschien heeft haar moeder nog wel een lekker grote dildo, al kan ze het zich niet voorstellen. Toch heeft ze bij het laatje van het nachtkastje van haar moeder al beet. Daar ligt een wel hele flinke dildo in. Net als ze hem wil pakken hoort ze iemand op de trap. Het blijkt haar vader te zijn, die net is thuisgekomen van zijn werk. Ze zit in de val. Zo snel als ze kan verstopt ze zich onder het bed. Het is er stoffig en ze moet haar best doen niet te niezen. Haar vader trekt zijn werkkleren uit en loopt naakt de kamer uit. Kiara kan nog net zien dat hij een flinke pik heeft, ook al is hij nu nog slap. Het vuur in haar kutje wakkert weer aan en ze schuift onder het bed vandaan. Zo snel als ze kan grist ze de dildo uit het nachtkastje en gaat naar haar kamer. Terwijl ze de douche hoort lopen gaat ze wijdbeens op bed liggen en duwt de enorme dildo in haar kutje.
Hij past maar net, mede omdat ze niet meer zo nat is als eerder. Al snel gaat hij gemakkelijk in en uit en komt ze met een in het kussen gesmoorde gil klaar. De douche is gestopt en ze hoort haar vader over de gang lopen. Dit is wel heel spannend, als hij nu binnenkomt ziet hij haar met dat ding in haar kutje liggen. Wat zal hij dan wel niet zeggen…
Ze hoort gestommel in de slaapkamer van haar ouders en even later hoort ze haar vader de trap af lopen.
Niet veel later wordt ze geroepen voor het eten. Met de dildo in haar hand schiet ze de badkamer in om hem schoon te maken. Daarna legt ze hem terug waar ze hem gevonden heeft. Even later zit ze aan tafel met haar ouders te eten. De gedachte aan haar moeder die een dildo gebruikt kan ze niet van zich afzetten. Het idee alleen al dat haar ouders nog seks hebben! Aan de andere kant is haar moeder een mooie vrouw en nu ze weet wat haar vader in zijn broek heeft kan ze zich wel voorstellen dat haar moeder die graag in haar kut krijgt.
“Kiara, wat ben je stil. Is er iets?” “Nee hoor mam, ik zat alleen even in gedachten.”
“Weet je het zeker, je hebt niet eens even thee gedronken toen je thuis kwam.” “Echt mam, er is niets aan de hand.”
Stilzwijgend eten ze verder en na het eten ruimt Kiara zoals altijd de tafel af en gaat naar boven. In haar kamer zet ze de tv aan om wat afleiding te hebben. Veel bijzonders is er niet op tv, maar alles is beter dan de stilte.

Ze denkt terug aan het avontuur eerder vanmiddag en bedenkt zich morgen weer om dezelfde tijd daar in het bos te zijn. Wie weet komt de man weer langs met zijn hond, die haar zo heerlijk gebeft heeft. Kiara is op slag weer geil en gaat weer op bed liggen. Haar vingers glijden tussen haar schaamlippen door en ze kan het niet laten ook haar kontje even te vingeren.’ Jesus, wat is dat lekker! Ik wil meer!’ Denkt ze bij zichzelf. Met wat spuug maakt ze haar vingers glad en duwt ze allemaal in haar kontje. Alleen haar duim gaat niet mee naar binnen, die duwt ze in haar kutje. Met haar lenige ranke lijfje kost het haar niet veel moeite de vingers tot aan haar duim in haar kontje te duwen. Dit is zo heerlijk dat ze het niet kan laten ook haar duim erbij te proberen te duwen. Zonder al te veel moeite lukt dat ook nog. Haar hele hand zit nu in haar kontje en met haar andere hand stimuleert ze haar kutje en clitje. Het duurt niet heel lang voor ze luid kreunend klaarkomt. Ze voelt haar sluitspier zich om haar hand spannen als dat gebeurt, wat nog een extra dimensie geeft aan haar orgasme. Voorzichtig trekt ze haar hand terug als ze een beetje is bijgekomen. Kiara doet haar rokje weer goed en wast haar handen in de badkamer, daarna gaat ze naar beneden om iets te drinken te pakken. Haar ouders zitten samen naar de tv te kijken, dus Kiara gaat maar weer naar boven met haar drinken. De tv boeit nog steeds niet dus zet ze hem uit en een muziekje aan. Ze pakt haar laptop en neemt hem op schoot op bed. Ze zoekt de site op waar ze wel eens pornofilmpjes heeft gekeken. De meeste kunnen haar niet boeien, maar de filmpjes onder de noemer sm trekken haar aandacht. Ze kijkt het ene na het andere filmpje en stelt zich voor dat ze zelf het lijdend voorwerp is. Ondanks dat ze tegen haar wil is vastgehouden en ernstig is misbruikt heeft dat wel gevoelens wakker gemaakt die ze niet eerder kende en nu ze die kent wil ze niet anders meer.
Kiara schaamt zich een beetje voor haar gedachten en zet haar laptop weer uit. Door het kijken naar deze filmpjes is ze echter alweer supergeil geworden en weer gaan haar handen naar haar kutje en kontje. Het voelt allemaal zo lekker glad en opwindend, ze kan er niet vanaf blijven. Ze duwt drie vingers diep in haar kleine kutje maar ze wil meer. Dan bedenkt ze dat wat ze net met haar kontje gedaan heeft ze ook met haar kutje zou moeten kunnen doen. Ze trekt haar vingers terug en duwt nu ook haar pink en duim mee naar binnen.
Wow, dit voelt vol! Met haar andere hand bewerkt ze nu haar clitje en draait met haar hand in haar kutje. Dit voelt waanzinnig! Dan begint ze met haar hand in haar kutje te pompen. In en uit. Het duurt geen vijf minuten totdat ze bijna gillend klaarkomt. Haar hele bed is nat geworden van haar geil wat er letterlijk uitspoot. Kiara blijft met haar hand in haar kutje liggen tot ze bijna in slaap valt. Pas dan trekt ze haar hand eruit en likt hem af. Even later is ze in diepe rust.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Kiara - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Avondwinkel - 2Door: Beowulf
Gelezen: 3447x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Broer
16-07
8.5
:: Ffe Weddenschap - 2Door: Xavier
Gelezen: 9282x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daphne
13-07
7.6
:: Emma's Nieuwe HuisartsDoor: Jonl
Gelezen: 33498x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Buurmeisje - 4Door: Jessica
Gelezen: 14723x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Tiener, Meisje
13-07
8.3
:: De Bikerclub - 17Door: Muis
Gelezen: 4029x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Hoertjes, Prostitutie, Zaad, Creampie
12-07
8.6
:: Mijn Geile Engels DocenteDoor: Daan
Gelezen: 14535x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Docente, School, Tiener, Docent, Leerling, Taboe, Geheim, Pijpen, Kussen, Doggystyle
12-07
8.2
:: Genietend Van Het ZonnetjeDoor: DennisZwolle
Gelezen: 17153x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf, Vakantie, Buurjongen, Pijpen
12-07
8.1
:: Op Neefje PassenDoor: JohnD
Gelezen: 24189x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-07
9.0
:: Emma Gaat Op De FotoDoor: Jonl
Gelezen: 18587x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Foto
11-07
8.7
:: ServicebalieDoor: Robin
Gelezen: 10061x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk, Pijpen, Titjob, Zaadslet
11-07
8.1
:: Bo & Thomas - 2Door: NerdThomas
Gelezen: 5929x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Doggy, Cowgirl, Delen
11-07
8.9
:: Kampvuur In FrankrijkDoor: MBrinx
Gelezen: 17434x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Kampvuur, Frankrijk, Strand, Zee, Zomer, Vakantie, Vrienden
10-07
8.5
:: Verboden Te WerkenDoor: MBrinx
Gelezen: 15122x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Albert Heijn, Teamleider, Kassa, Caissiere, Werken, Supermarkt, Baas, Leidinggevende, Floor
10-07
8.6
:: Buurmeisje - 3Door: Jessica
Gelezen: 13129x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Tieners, Buurmeisje, Beffen, Vingeren
09-07
8.5
:: Buurmeisje - 2Door: Jessica
Gelezen: 22963x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Tieners, Beffen, Lesbisch
09-07
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 593