Opwindend.Net
Datum: 11-09-2017
Stemmen: 17x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 7836x
Lengte: Lang
De Bikerclub - 11
Door Muis - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Bikerclub - 10

opmerking: dit verhaal bevat respectloos taalgebruik en handelingen jegens tienermeisjes.

Deel 11: Verrassingen

Het leek wel een gewoonte te worden voor Dries. Hij zuchtte even diep en beet op zijn lip. Het meisje onder hem trilde en gaf een kort gilletje. Dries keek naar de pulserende bewegingen van zijn pik, die bezig was het zaad in haar te pompen. Het was vrijdagmiddag en vrij rustig in het lokaal. Enkel Dries, Tim en Yara waren nog aanwezig. De andere jongens en meisjes waren reeds weg en genoten van een vrije zonnige namiddag. Ook Dries was aan het genieten. Hij trok zijn pik terug, kneep nog even in de tepels op haar prachtige tienertietjes en ging bij Tim staan. "Heb je morgen iets te doen?" vroeg Tim. "Niet echt, waarom?" antwoordde hij. "Het zal een leuke dag worden op de club," zei Tim enthousiast. Dries was onmiddellijk genteresseerd. "Hoezo?" vroeg hij. "Ken je die twee kerels, uit Yara's klas? Daan en Ward." Dries keek even bedenkelijk naar de andere jongen, hij had al van die twee kerels gehoord maar kende hen niet persoonlijk. "Niet echt, waarom?" "Ik heb hen uitgenodigd," zei Tim. Dit kwam totaal onverwacht voor Dries. "Wat?!" riep hij, "waarom dat?" "Ik mag die kerels wel," antwoordde Tim, "en die Ward kan best wel een stevig potje neuken, heb ik zo de indruk." Hij knikte naar Yara, die nog steeds op het tafeltje lag uit te blazen. Het meisje had reeds kennis gemaakt met de twee. Ze kreunde bevestigend vanaf het tafeltje. "Er komt een nieuw meisje," ging hij verder, "en ik dacht haar keuring aan hen over te laten." Dries was verbaasd en een beetje jaloers, hij had gehoopt dat hij keuringen mocht doen, zoals de vorige keer met Hasna. "En Daan heeft een geile zus," zei Tim, "ze is al 19 maar nog praktisch ongeneukt. Hij gaat proberen haar te overtuigen." Dries knikte, voor wat hoort wat, zo was het meestal bij Tim. "En voor jou heb ik nog een verrassing," zei Tim met een lachje.

De volgende dag

Dries arriveerde 's avonds op de club. Aan de fietsen en motors te zien was er al wat volk aanwezig. Hij opende de deur en overzag het gebeuren. In de zetel zaten Asiye en Suraya, die beide door een biker werden geneukt. Aan het zweet op hun lijfjes te zien waren ze al een tijdje bezig. Op de biljart tafel lag Priya en het was Tim zelf die haar vol overgave aan het neuken was. Tim bemerkte zijn vriend en zwaaide. "Eerst even af maken, hoor!" riep hij en voerde zijn tempo wat op. Hij stond echter al op knappen en had maar n diepe stoot meer nodig om de hindoestaanse schoonheid vol te spuiten. Hij kneep in haar tieten en trok dan met een duidelijk hoorbare plop zijn paal uit haar kut. Hij klom van de tafel en sloeg zijn arm rond Dries. "Daar ben je dan," zei hij tevreden. Dries had de twee kerels en het nieuwe meisje niet opgemerkt en vroeg zich af waar ze waren. Misschien was de keuring helemaal niet doorgegaan. "Die gasten zijn nu ng altijd bezig!" zei Tim, alsof hij Dries' gedachten kon lezen. Alsof de duivel ermee gemoeid was, zwaaide de deur van de achterkamer open en stapten Daan en Ward luid lachend naar buiten. Beiden hadden hun broek weer aangetrokken, maar hun bovenlichamen waren nog bloot en bezweet. Tim keek even binnen in de kamer en zag het meisje op haar buik op de matras liggen, hij kon duidelijk een stroom sperma uit haar kutje zien lopen. De twee lachten eerst breed naar elkaar en dan naar Tim. "Wie is dat?" vroeg Dries en wierp een blik op het meisje, ze kwam hem bekend voor. "Femke," antwoordde Tim, "een vriendin van Zo." Zo was het nichtje van Dries en de vaste vriendin van Tim. "Komaan, kerels, vertel!"

Eerder die dag...

Femke

Nerveus fietste Femke naar het clubhuis. Ze had de aanwijzingen van Zo gekregen maar was al drie keer verkeerd gereden. Haar hart bonste in haar keel, waar had ze zich toch toe laten overhalen? Zo had haar overtuigd en ze wist ook van enkele andere vriendinnen die het deden. Uiteindelijk kwam ze dan toch aan bij het gebouwtje, er stonden reeds enkele fietsen in een schuurtje en ze plaatste de hare ernaast. Angstig klopte ze aan. Er deed een jongeman vrijwel onmiddellijk open. "Hoi," zei ze, "ik ben Femke." De jongen liet haar binnen en stelde zich voor als Tim. Dit is nu Zo's vriend, dacht ze, best een knappe kerel. Hij bekeek haar eens van kop tot teen. Femke was een mooie brunette, half lang haar samengebonden in een staartje en schattige sproetjes op haar neus. Haar ogen waren van een opvallend heldere blauwe kleur. Ze droeg een simpele jeansbroek en een wit t-shirtje waar "hard rock caf" op stond. "Mooi grietje!" zei hij tevreden. Ze bloosde. Hij nam haar mee naar de achterkamer. Daan en Ward waren al aanwezig en stelden zichzelf voor aan het meisje. Ze was ongemakkelijk en bemerkte dat die twee kerels ook wat nerveus waren. Ze keek even rond in het kamertje, er stond een tafel, enkele stoelen en een matras met kussens en dekens. Verschillende camera's stonden her en der opgesteld.

"Je weet waarvoor je hier bent?" vroeg Tim. Femke knikte van ja.
"Dan weet je ook waarvoor deze twee heren hier zijn?" Ze keek naar de twee jongens. Daan glimlachte breed en ook Ward had een grijns op zijn gezicht. Ze had niet gedacht dat er meerdere jongens zouden zijn, ze had enkel Tim of een vriend verwacht. Ze slikte en knikte opnieuw van ja.
"Hoe oud ben je eigenlijk?" vroeg hij. "Zeventien," antwoordde ze.
"OK," zei Tim, "kleed je dan maar uit." Femke stond plots aan de grond genageld en keek angstig van Tim naar de twee andere kerels. "Komaan!" zei Tim, "deze jongens kunnen je niet door die broek heen neuken!" Dat was het woordje waar ze op wachtte, neuken, daar ging het over.
"Ben je nog maagd?" vroeg Daan, die het meisje wou geruststellen. Ze stamelde wat en mompelde stilletjes "nee". "Eerst je t-shirt," zei Ward. Aarzelend deed Femke zoals gevraagd; ze trok haar shirt van over haar hoofd en had daarmee de eerste stap gezet. Ze legde haar t-shirt op een stoel en wendde zich terug tot de jongens. Femke had niet gemerkt dat Tim ondertussen achter haar was komen staan. Vliegensvlug maakte hij haar BH met n vlotte beweging los en voor ze het wist dwarrelde het ding op de grond. Ze slaakte een kreet van verbazing en sloeg haar handen voor haar borsten. Tim nam haar handen vast en deed ze weg zodat de jongens perfect zicht kregen op haar tieten. "Kijk eens aan!" zei Daan. "Mooie tepels, zeg!" ging Ward verder. Ze voelden om beurten elk aan haar borstjes. Dan maakte Tim haar broek los en trok ze naar beneden. Ze zagen haar roze Hello Kitty slipje tevoorschijn komen en het was Daan die er als eerste bij was om het kleinood naar beneden te rukken. Daar stond ze dan, met blote tieten en kale kutje voor het drietal jongens. Tim ging op zijn hurken zitten en spreidde zonder schroom haar kutje. Hij likte eraan en nam een foto.
"Kerels, ik denk dat ze een heel strak kutje heeft!" Hij stak er zijn middenvinger in en bewoog hem enkele keren op en neer. Zijn vinger kwam er vochtig terug uit en hij likte hem smakelijk af. Tim stond op en gaf beide jongens een schouderklopje. "Ik laat haar in jullie handen," zei hij en verliet het kamertje om voorbereidingen te treffen voor de rest van de dag.

Femke stond met haar broek en slipje nog op haar enkels voor de jongens. Ze maakte haar schoenen los en schopte de kledingstukken opzij. Daan en Ward bekeken haar zwijgend. Wat moest ze nu doen? Haar hart ging nog wat heviger tekeer toen ze zag hoe de kerels hun broek begonnen los te knopen. Ward trok als eerste zijn hemd uit en toonde zijn gespierde bovenlijf aan het meisje. Beide lieten hun broek op de grond vallen en Femke kon de harde palen reeds in de boxershorts zien zitten. Dit zijn geen kleintjes, dacht ze bij zichzelf. Ze lieten haar echter nog even in spanning en kwamen rond haar staan. Ward nam haar tietjes vast en kuste haar nek. Daan legde een hand op haar kutje en betastte haar spleetje. Zachtjes liet hij een vinger naar binnen glippen. Met z'n tween knabbelden ze aan haar harde tepels. Ze begon lichtjes te kreunen en Daan merkte dat haar kutje natter begon te worden. "Ze wordt geil," zei hij tegen zijn vriend. Ward knipoogde naar het meisje en stak eveneens een vinger in haar gleufje terwijl Daan haar kontje kneedde en in haar oorlel beet.

Dan deden de jongens een stapje achteruit en het was Daan die als eerste zijn boxer naar beneden schoof. Zijn harde paal sprong tevoorschijn. Hij lachte tevreden toen hij het meisje naar zijn lul zag staren. "Op je knien," zei hij streng. Femke besefte dat ze de kerel moest pijpen, ook al had ze dit nog nooit gedaan. Ze wist dat ze geen andere keuze had, ze kon nog altijd proberen weglopen, maar dat zouden deze twee niet toelaten. Ze nam de pik voorzichtig vast en kneep er zachtjes in. Daan liet haar rustig begaan, het meisje was bloednerveus. Aarzelend kwam ze dichterbij, ze lachte even nerveus, stak haar tongetje uit en likte haar lippen af. Ze probeerde een likje te geven aan de eikel maar wendde op het laatste moment haar gezicht af en giechelde het uit. Daan bleef rustig staan en zei niets. Femke raapte haar moed bij elkaar en probeerde opnieuw. Ze gaf een snel kusje op het tipje van zijn pik en giechelde gelijk zoals een echt schoolmeisje. Daan nam zijn pik vast en deed een stapje dichterbij. Hij greep haar ruw bij de haren en propte zijn lul in haar mond. "Pijpen slet!" riep hij en beukte zijn stijve enkele keren heen en weer in haar keel. Ward keek geamuseerd toe en filmde het gebeuren. Femke wist even niet wat haar overkwam. Daan klemde haar hoofd stevig vast en probeerde zijn pik telkens zo diep mogelijk te krijgen. Hij ging zo enkele minuutjes door en haalde dan zijn pik terug en liet haar los. Femke keek hem kwaad aan terwijl hij venijnig lachte. Ze had nooit gedacht dat hij haar zo ruw zou behandelen, hij zag er zo'n lieve kerel uit, maar schijn bedriegt blijkbaar. Hij nam de camera over van Ward die op zijn beurt dichterbij kwam. Ward stootte zijn boxer uit en trok enkele keren aan zijn paal. Wat voelde het heerlijk om die vrij te laten, hij begon echt ongeduldig te worden.

Femke maakte geen aanstalten om verder te gaan en dus kwam Ward zelf voor haar staan en ontblootte hij zijn brede eikel. Ze sloot haar ogen en besloot het erop te wagen. Femke nam Wards pik vast en zette haar lippen op de eikel. Stuntelig schoof ze hem heen en weer in haar mond. "Rustig, meid," zei hij. "Laat je tong rustig rond mijn eikel glijden." Femke probeerde de aanwijzingen van de jongen te volgen en bewoog haar tong rond het harde uiteinde van de penis. Zijn eikel is zo breed, ging er door haar hoofd en ze panikeerde al aan de gedachte van wat er nog te gebeuren stond. Ze probeerde het van zich af te zetten en de aandacht op het pijpen te vestigen. Ze likte aan zijn ballen en bewoog haar tong dan langs de hele lengte van zijn lange staaf. Gelukkig voor haar was Ward niet zo ruw als Daan en liet hij het meisje een tijdje rustig begaan om in het ritme te komen terwijl hij goedkeurend kreunde. Ze verstarde toen ze plots zijn handen op haar hoofd voelde. Nee toch? Wel dus! En een harde stoot later zat zijn pik helemaal in haar keel. Hij liet het echter bij n stoot en trok zijn paal met een zelfvoldane ruk uit haar mondje. Ward keek naar het meisje, versuft op haar knien zittend, speeksel liep langs haar kin, en wendde zich dan tot zijn vriend.

"Wat zeg je, maat?" vroeg Ward, "tijd voor haar kut?"
"Oh ja!" zei Daan en sleurde ongeduldig aan zijn paal.

"Hoe gaan we het aanpakken?" vroeg Ward. "Eerst missionaris en dan hondjes?" antwoordde Daan. "Goed plan!" zei hij. Tim had hen enkele aanwijzingen gegeven, waar ze allemaal moesten op letten en wat er moest gebeuren. Haar kutje moest stevig doorgeneukt worden, uiteraard, iets waar deze twee heren zeker zouden voor zorgen. "Die gast is echt te gek!" zei Ward. "Ja," beaamde Daan, "wat was het dat hij zei? Schiet zo veel mogelijk zaad in die kut?" De twee vrienden bulderden het uit van het lachen. "Wie eerst?" vroeg Ward. "Misschien kan jij eerst haar kut eens goed doorneuken en wat oprekken," antwoordde Daan, "want ze is denk ik nog heel strak."

Femke lag op haar rug op de matras te wachten terwijl de jongens aan het overleggen waren. Haar zenuwen waren verdwenen, ze wist dat er geen enkele terugkeer meer was, nu moest ze maar doorzetten. Ward kwam als eerste tussen haar benen zitten en plaatste zijn blote pik voor haar kut. Een condoom gebruikten deze kerels niet, ze zou volgespoten worden. Ze was wel aan de pil maar had daarvoor enkel met condoom geneukt. Daar zou nu dus verandering in komen. Ze keek de jongen angstig aan en wou hem vragen om voorzichtig te doen, maar voor ze iets kon zeggen was de harde pik reeds bij haar naar binnen gedrongen. Ze was inderdaad nog heel strak maar het koste Ward weinig moeite om zijn paal enkele keren in en uit haar kutje te schuiven. Hij liet zijn pik er uit floepen en Femke keek hem verbaasd aan. Wat was hij van plan?

Ward spuwde een klodder speeksel op zijn vingers en wreef het uit aan haar spleet. Hij propte zijn pik terug en stampte enkele keren keihard. Oprekken, had Daan gezegd, toch? Hij begon het meisje echt te neuken, elke stoot diep in haar kut. Dit tempo kon hij wel een tijdje volhouden en hij genoot intens van het meisje. Haar uiterst strakke kutje voelde hemels aan rond zijn pik en hij bemerkte dat het sperma al aan het opborrelen was. Hij wou echter nog niet spuiten en stopte met neuken. "Ziezo, die kut is opgewarmd voor je," zei hij tegen Daan.

"Kom hier," zei Daan, "ik ga je op dit tafeltje neuken." Femke stond zwijgend op en ging op de harde houten tafel liggen. Daan liet zijn handen langs haar slanke lichaam glijden, hij streelde haar tieten en gaf een likje aan beide tepels. Dan nam hij haar heupen vast en trok haar wat dichter zodat ze met haar kontje over de rand van de tafel kwam. Hij legde haar benen op zijn schouders en plaatste zijn pik op de daarvoor bestemde plaats. Met n welgemikte duw schoof hij zijn paal in haar spleet. "Tering, wat is ze strak!" riep hij. Hij ragde zijn pik er enkele keren snel doorheen, telkens de volledige lengte van zijn paal, vanaf het tipje van zijn eikel tot aan zijn ballen. Haar tietjes schudden heen en weer, op het ritme van de stoten.

De deur ging open en Tim stapte de kamer binnen om even poolshoogte te nemen, de kerels waren al gauw een dik uur bezig. Femke's luide kreunen klonken hem als muziek in de oren. Daan neukte zo wild en onstuimig dat het tafeltje waar ze op lag heen en weer wiebelde. "En, hoe vlot het?" vroeg hij. Daan keek even op van de hevige neukbeurt waarin hij verwikkeld was. "Ja, ze neukt wel lekker en ze heeft inderdaad een heel strakke kut!" Ward knikte instemmend. Tim kon haar gleufje horen soppen en Daans ballen kletsten tegen haar kontje aan. Hij was tevreden en wist dat hij deze twee kon vertrouwen om het meisje eens stevig te palen. Daan trok zijn pik terug, haar spleetje bleef enkele tellen wijd open staan en sloot zich dan opnieuw. "We gaan haar nu op z'n hondjes pakken," legde hij uit. Tim stak zijn duim op, "prima!" De kerels pauzeerden eeerst even om opnieuw volledig tot krachten te komen en praatten wat met Tim. Daan en Ward waren vol lof over Femke, over haar geile lijfje en strakke kutje. Het meisje stond erbij en hoorde hoe ze over haar bezig waren alsof ze een stuk vlees was, ze wou het niet toegeven maar die kerels zo bezig horen wond haar stiekem wel op. Tim vertelde over de andere meisjes die ondertussen al aanwezig waren en wat de plannen waren voor de rest van de avond. Voor Daan en Ward echter was hun huidige opdracht de belangrijkste, die moesten ze eerst tot een goed einde brengen. Tim liet de jongens dus verder doen met hun werk en verliet de kamer.

Femke ging op de matras zitten en zette zich in de juiste positie, haar ex-vriendje had haar op die manier ontmaagd. Ward plaatste zich achter haar en deed haar benen wijder uit elkaar. Hij duwde haar onderrug naar beneden zodat haar achterste zo hoog mogelijk kwam. Ward tuurde naar haar nauwe kontgaatje terwijl hij zijn pik opnieuw klaarstoomde om haar kut binnen te dringen. Femke was in het bezit van een stevige volle kont en Ward genoot van het uitzicht, zoiets had hij nooit durven dromen toen Tim hen had uitgenodigd. Hij sloeg enkele keren op haar beide billen, eerst zachtjes, dan steeds harder. Ze gaf een gilletje bij elke tik op haar kontje. Zijn eikel wreef hij ondertussen plagerig langs haar natte gleufje. "Ugh! Neuk me nou!" riep ze plots. Ward was eventjes verrast, ze was dan toch een geil teefje. Ze vroeg om geneukt te worden en daar zou hij voor gaan zorgen. Hij ramde zijn pik onmiddellijk hard in haar kutje en begon tegen een hoog tempo te pompen. Femke ontving de stoten met enige moeite en gilde luid bij elke slag van zijn ballen tegen haar kontje. Haar kut trok samen en ze kwam hevig kreunend klaar, haar eerste orgasme.

Ward pauzeerde even en kuste haar nek, hij greep onderlangs haar bungelende tietjes vast en draaide aan haar tepels. Femke nam met een hand n van haar tieten vast en wreef met het andere over haar klitje. Hij begon opnieuw hevig te pompen, zijn dikke pik schoof onophoudelijk in en uit haar soppende kutje. Ward kon het verrassend lang volhouden, haar vriendje was veel sneller klaargekomen.

"Fuck, ik hou het niet meer!" riep Ward plots met lichte tegenzin in zijn stem, "ik ga haar volspuiten!" Hij had het nog maar gezegd of daar kwam het al. De volledige inhoud van zijn ballen kwam in het diepste van haar kutje terecht. De ene straal sperma na de andere werd in haar geschoten. Traag haalde hij zijn paal eruit en hij wenkte zijn vriend. "Zo geil! Wat een mooi kutje!" riep Daan en maakte een foto van haar opgevulde kutje, dat was blijven openstaan terwijl het zaad er langzaam uitliep. "Tim zal tevreden zijn."

"Geef mij eens een handdoek of zo," zei Daan terwijl hij de plaats innam van Ward, het was zijn beurt om haar te gaan volspuiten. Ward overhandigde Femke's t-shirtje. Daan gebruikte het om haar kutje schoon te vegen en vrij te maken van Wards sperma. Ward had haar al flink uitgewoond, maar Daan zou er nog een schepje bovenop doen. Hij kon er echt niet van over hoe strak ze wel niet was, zelfs na al het stevige geneuk van de afgelopen uren. Hij spuwde er een stevige klodder speeksel op en wreef het door haar druipende gleufje. Hij zou Tim eeuwig dankbaar zijn voor dit moment. "Ok!" riep hij, "let's go!" Hij tikte met zijn pik op haar billen en ramde hem dan hard in haar kutje. Femke had de indruk dat Daan van plan was het zo snel mogelijk af te maken. Z hard en diep kwamen zijn stoten en ze voelde zijn ballen telkens tegen haar klitje botsen. Zijn stoten waren wild en ongecontroleerd, met telkens korte pauzes tussen de salvos in. Femke gilde steeds harder terwijl hij zich een weg naar zijn orgasme beukte. Zijn handen zochten grip op haar heupen en hij trok haar stevig tegen zich aan. Haar kutje verkrampte en ze kwam nogmaals klaar, deze keer op Daans indringende pik. Hij trok aan haar haren en ze keek even langs haar schouders achterom. Femke zag de grijns op zijn gezicht, er zat iets aan te komen. Met een overdreven luide kreun begon hij te spuiten. De ene straal na de andere werd in haar geknald, zes zeven dikke spurten romig zaad kwamen uit zijn eikel. Zijn ballen hadden een stevige hoeveelheid sperma geproduceerd en hij was vastberaden deze tot de laatste druppel in haar kutje te krijgen.

Tevreden trok Daan zijn pik terug uit Femke. Ze viel hijgend voorover op haar buik. Hij haalde nog een klodder zaad van zijn pik en wreef hem uit over haar kontje. Hij sloeg nog een keer op beide billen voor de goede orde en high-five'de dan zijn vriend. Ward had zijn broek reeds aangedaan. Hij raapte haar slipje op van de grond en stak het ding in zijn achterzak. Ook Daan wou een trofee en nam haar BH. Lachend verlieten ze de kamer en stapten ze Tim tegemoet.

Zowel Tim als Dries waren onder indruk van de twee jongens, ze hadden het meisje stevig onder handen genomen. Tim keek nogmaals binnen in de kamer en ze lag nog steeds uitgeteld, haar kutje zaad lekkend. "Ze is geslaagd, neem ik aan?" vroeg Tim, maar wist het antwoord natuurlijk al. Ward haalde haar slipje uit zijn zak en zwaaide ermee in het rond. "Dat heeft ze vandaag echt niet meer nodig, denk ik!" lachte hij. Dries was jaloers geweest op de kerels, dat ze zou maar een grietje aangeboden hadden gekregen van Tim, maar hij veronderstelde dat hij haar zo dadelijk ook kon neuken. Tim had echter iets anders gepland voor zijn beste vriend.

Ashna

"Dan is het nu tijd voor je verrassing," zei Tim. Aja, dat was waar ook, die verrassing! Hij ging met Dries het keukentje in. Dries had nog nooit eerder gemerkt dat er hier nog een ruimte was, afgescheiden met een gordijn. Het gekreun en gekerm was duidelijk hoorbaar. Tim deed het gordijn opzij en daar lag ze dan: Ashna. Het was een kleine opslagruimte, met allerlei potten en pannen en blikken en flesjes op rekken tegen de muur, op de grond een kleine matras. Ze was niet alleen, dat had Dries wel al gemerkt. Dries herkende de kerel onmiddellijk. Het was Linus -wie anders- die tussen haar benen lag en druk bezig was zijn pik in haar te rammen, dat terwijl zijn eigen vriendin in de ruimte ernaast door een volwassen vent geneukt werd.

"H Linus," zei Tim, "ga eens naar het andere kamertje, er ligt daar een lekker strak grietje op je te wachten." Hij trok, met veel tegenzin, zijn pik uit de warme spleet van Ashna. Dries kon het niet laten om naar de enorme paal te staren. "Gelukkige verjaardag!" zei Tim en omhelsde zijn vriend, "en dit is je cadeau!" Hij wees naar Ashna, die op de grond lag, helemaal naakt, haar kutje stond nog lichtjes open van de neukbeurt met Linus. "Neuk haar maar eens lekker," zei Tim en liet hen alleen. Ze kwam rechtstaan. "Hoi," zei ze, "jij bent Dries, neem ik aan?" Hij was helemaal van de kaart en knikte. "Ik heb goede dingen over je gehoord," zei ze, "van Priya en Mounia." Dries had nog maar n keer met Priya geneukt, en dat was dan nog zijn ontmaagding geweest, wat voor goede dingen kon ze gezegd hebben? "Aja, wat heeft Priya gezegd?" vroeg hij. "Ze zei dat je haar lekker diep volgespoten hebt," antwoordde ze waarbij ze even over zijn kruis wreef. Hij kon zich dit moment nog glashelder herinneren, hij had haar inderdaad voorzien van een serieuze hoeveelheid van z'n spul. "Ja, maar ze is dan ook zo lekker," zei hij. Ashna knikte, "dat is ze zeker. Maar je hebt mijn kutje nog niet gehad." Ze keek hem verleidelijk aan. "Laten we beginnen dan!" zei hij en knoopte zijn broek los.

(tbc)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Bikerclub - 12

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 2258x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 6797x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.6
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 2051x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.2
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 13500x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 5645x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
:: Anne & Menno 1 Door: CarolM
Gelezen: 6075x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Anne, Film Kijken, Pijpen, Beffen, Neuken, Sex, Seks
16-06
8.7
:: Gescheiden En Gefrustreerd - 2Door: Dam
Gelezen: 22698x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Cougar, Creampie
15-06
9.4
:: Twee Onder n Kap - 4Door: Jonl
Gelezen: 11471x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-06
9.1
:: Het Volleybalteam - 24Door: Badjas
Gelezen: 13272x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.9
:: Pleegouders - 11Door: Indigo
Gelezen: 10788x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.7
:: Twee Onder n Kap - 3Door: Jonl
Gelezen: 14836x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.8
:: Date Met Een... - 2Door: Geile Tiener
Gelezen: 5448x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
13-06
8.2
:: Een Jaar Voorbij - 2Door: Baksteen
Gelezen: 5710x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.8
:: Twee Onder n Kap - 2Door: Jonl
Gelezen: 21474x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.9
:: Fotoserie Na Volleybalwedstrijd...Door: Hunter
Gelezen: 20996x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
11-06
7.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net