Opwindend.Net
Datum: 11-09-2017
Stemmen: 40x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 13930x
Lengte: Lang
Boswandeling Met Gevolgen
Door Sepp - Zoek naar meer...

Hoi, ik ben Sepp. Een jongen van 16 met lang blond haar, groene ogen, 64 kg, en best wel beetje gespierd, al zeg ik het zelf. Waarschijnlijk komt dat omdat ik altijd mijn vader mee help op de houtzagerij. dus het sjouwen van zware stammen en zo heb ik al vroeg geleerd. Dat ik lang haar heb, komt omdat mijn ouders ook een beetje "anders" zijn dan de gemiddelde Nederlander. Ze zijn helemaal Country Western-minded. Ze hebben het nooit laten knippen, en ik vind het ook mooi vinden staan. Mijn vader heeft het ook. Mijn zus is 16 en heeft ook lang haar, zelfs tot over haar kont. Het staat haar super. Ze is best wel een lekker ding, als ik dat als broertje mag zeggen, haha.

We wonen in een kleine boerderij, aan de rand van een bos. Het bos is van staatsbosbeheer, maar wij hebben het onderhoud ervan. Er lopen ook wandelpaden door het bos, en een trimparcours. Er is altijd wel wat te beleven dus in het bos, qua mensen.

Het was twee weken terug, ik had nog een week vakantie, en was bezig met het aanvegen van de zaagafdeling. Tja, dat hoort er ook gewoon bij. Buiten was het 27 graden, binnen zo mogelijk nog wat warmer. Daar had ik al rekening mee gehouden, en droeg dus een korte broek en een t-shirt. Als ik hier mee klaar was, kon ik wat voor mijzelf gaan doen, had mijn vader gezegd. Hij was naar een buurman gegaan, om daar ergens mee te helpen.

Nadat ik klaar was met vegen, gooide ik gauw een appje in de vriendengroep, of er iemand zin had om wat te gaan doen. Helaas bleek er niemand tijd te hebben, dus besloot ik maar even het bos achter onze zagerij in te gaan, en kijken of ik daar iets kon doen. We onderhouden ook en beetje de wandelpaden, en de trimbaan. Dat is ook best wel leuk om af en toe te doen, ik ben graag buiten in de natuur.

Ik besloot om de trimbaan eens na te lopen, om te kijken of hij nog goed begaanbaar was, en om de toestellen even na te lopen. Mijn leeftijd bracht met zich mee, dat ik voortduren geil was, mij al volop interreseerde in meisjes, aftrekken en af en toe een pornofilmpje opzocht.

Doordat het dus 27 graden was, was het niet zo heel erg druk in het bos. de meeste mensen zouden wel bij de natuurlijke vijver aan het zwemmen zijn, die aan de andere kant in het bos ligt. Bij het eerste toestel haalde ik een beetje groot geworden onkruid weg, en liep verder. Ik had een zeis mee genomen, en af en toe onderweg maaide ik een beetje langs het pad weg, zodat het weer goed begaanbaar was.

Halverwege de trimbaan is een grote kuil, met een soort stormbaan-achtige toestellen en atributen, en een lang touw aan een grote boom. Er stromen beekjes door het bos, en een ervan loopt door deze kuil. Hier is een heuse touwbrug, met planken, overheen gehangen. Vlakbij deze brug staat een kleine houten hut, met een bankje. Aan de voorkant open, de achter en zijkanten half dicht met planken met tussen ruimtes, waar je dus goed door heen kunt kijken. Toen ik vlakbij de kuil was, hoorde ik al dat er een paar op de stormbaan bezig waren. En volgens mij waren het jongens en meisjes van mijn leeftijd. En idd, toen ik voorzichtig achter een boom in de richting van de kuil keek, zag ik twee jongens en twee meisjes van ongeveer mijn leeftijd op de stormbaan bezig. Een van de jongens was nogal een opschepper, want hij zei dat hij in alles beter was dan die andere jongen. Die andere. wat rustigere jongen, werd ook iedere keer gekleineerd, ook door een van de twee meisjes. Zij hoorde, dacht ik, natuurlijk bij die branieschopper.

Het andere meisje zat mooi op een zandbult van de zon te genieten. die paste precies bij die andere rustige jongen.

Ze kwamen niet uit de buurt, want ik kende ze niet. Het meisje wat in de zon zat zag er donders lekker uit, zag ik. Korte strakke jeans, en strak shirtje, lang blond haar, en een paar kleine maar ronde borstjes. Toen de rustige jongen op een gegeven moment weer aan de kant werd geduwd door die branieschopper, vloekte hij een keer, en ging bij het ene meisje in de zon zitten. De branieschopper en het andere meisje lachten wat en zeiden toen dat ze er helemaal geen zin meer in hadden en dat ze ergens anders wat rotzooi gingen schoppen.

Hier was het toch te saai.

Ik besloot om het meisje eens even wat beter te bekijken, en ging in het hutje zitten, waarvan de voorkant uitkeek op de touwbrug. Het meisje en de jongen zaten schuin voor de hut op de zandbult met elkaar te kletsen. Dus ze letten niet op mij, toen ik de hut binnen ging. Maar ik kon ze beide precies goed bekijken.

Mede door het warme weer, en mijn voortdurende geiligheid, voelde ik alweer iets groeien in mijn strakke boxershort. Daarbij dat het meisje ook nog eens lekker er uitzag, kreeg ik al weer zin om me af te trekken. Alleen had ik dat nog nooit gedaan met anderen in de buurt. Het meisje en die jongen konden me zo bezig zien, als ze zich zouden omdraaien. Van de andere kant maakt dat idee me ook wel weer geiler.

Ik begon een beetje over de voorkant van mijn korte spijkerbroek te wrijven. Het meisje zat precies aan de goed kant, de jongen zat rechts van haar. Ik had dus een mooi uitzicht op haar lichaam. Er zaten nog geen twintig meter tussen ons. Door haar strakke shirtje kon ik de rondingen van haar borstjes goed zien. En haar jeans zat mooi strak om haar billen heen. 'Zal ik het proberen', dacht ik, 'om mijn boek los te doen'? Ik twijfelde nog even, maar mijn geiligheid won het ten slotte, en ik ritste mijn korte broek open, en begon over mijn strakke boxer te wrijven. Ik had ondertussen een behoorlijke stijve gekregen. Het idee dat ik betrapt kon worden, maakte me alleen nog maar geiler, en ik besloot om mijn pik even een stukje vrij te laten.

Ondertussen ging het meisje achterover met haar hoofd op haar armen liggen. Haar truitje was kort en haar buik kwam dus een beetje bloot te liggen. Haar borstjes kwamen nu nog beter uit in haar strakke shirtje. Damn, dit maakt mij geil. De jongen plaagde haar wat en strooide een beetje zand over haar buik. "Hey Stef, dat kriebelt, haal weg" giechelde het meisje. "ja, is goed Natas" antwoorde de jongen, en veegde met zijn hand over haar buik het zand er weer af. "Zit er ook wat in je broek"? vroeg hij en ging met twee vingers even van boven in haar jeans om daar zogenaamd wat weg te halen. Mmm, dacht ik, en haalde mijn pik een stukje uit mijn broek. "Hey Stef, doe niet zo ondeugend" giechelde ze weer. "Alleen op mijn buik". Stef haalde zijn vingers gelijk weer terug, en begon het restje zand van haar buik weg te blazen. Maar toch niet zo blue als ik dacht, likte hij daarbij even haar navel. "Hi hi, gekkie" giechelde Natas weer. Mmm, dacht ik weer, daar kan ik me wel wat bij bedenken, en begon het topje van mijn pik te strelen. Natas keek Stef even aan, en gaf hem onverwachts een zoen op zijn mond. "Stef, je bent lief" zei ze. "Je bent niet zo als de anderen die maar een ding willen". Meteen ging ze weer achterover liggen om van de zon te genieten. daarbij, kon ik zien, was haar buik nog een beetje verder bloot komen liggen. Stef stamelde een beetje verwonderd "Eeh, dank je, jij ook", en stond op.

Terwijl hij naar de touwbrug liep, zag ik dat hij over de voorkant van zijn broek wreef, en begreep dat hij dus ook een stijve had gekregen, Waarom weet ik niet, maar dat vond ik ook wel een geil gezicht. Hierdoor haalde ik mijn pik nog wat verder uit mijn boxer, en begon een beetje aan de bovenkant van mijn pik ruk bewegingen te maken. Stef stapte de touwbrug op, en keek een beetje in het rond. Daarbij wreef hij steeds over zijn bobbel. Dit vond ik rond uit spannend, hij stond nu in feite recht voor de hut. Als hij goed keek, kon hij mij zien zitten. Gelukkig stond er nog een houten tafeltje in de hut, dus daar was ik achter gekropen. Zo hoopte ik dat het tafeltje net bedekte wat ik aan het doen was. Ik was inmiddels zo geil geworden, en ik vond het dusdanig spannend, dat ik dacht, "Wtf, kan het mij ook schelen". Ik trok daarop mijn korte broek en mijn strakke boxer een stuk naar beneden, zodat ik met mijn blote kont nu op het bankje zat, en mijn pik helemaal vrij kwam. Nu kon ik me ook beter aftrekken, en daar begon ik dus ook mee. Dit was toch wel heel spannend, zo buiten, waarbij je betrapt kon worden. Eerst langzaam met mijn hand over mijn topje, en naar beneden en weer naar boven. Ineens keek Stef in mijn richting, en kreeg ik een schok door mijn lichaam. Of het van spanning was of van geiligheid, weet ik niet, maar het voelde raar, maar lekker.

Hij had mij wel zien zitten, dacht ik, maar nu keek hij verder rond. Ik begon me wat sneller af te trekken. Natas lag nog steeds van de zon te genieten. Wat had ik haar graag naakt gezien. ik Fantaseerde er over hoe zij naakt zou zijn. Die gedachte maakte mij ook weer geiler, en ik begon automatisch nog sneller te rukken. Daarbij schoof ik mijn broek en boxer nog wat verder uit. Ineens keek Stef weer mijn kant uit. Het was gericht kijken van hem, hij had mij net dus ook al bezig gezien. Ik had net al zoiets van, Wtf, dus kon het mij nu ook niets meer schelen. Het was spannend, geil en ik wilde alleen nog maar spuiten. Ik zag Stef weer over zijn voorkant wrijven, hij had dus of nog steeds een stijve, of hij vond het ook geil, om mij te zien rukken. Ik was zo geil, dat ik zelfs wat naar rechts, vanachter de tafel weg, ging verzitten. Nu had Stef dus een goed zicht op waar ik mee bezig was. Het aftrekken van mijn, nog nooit zo stijve, pik. Hij ging iets met de rug naar Natas toe staan, en ik zag dat hij zijn broek los knoopte, en zijn ene hand in zijn broek verdween. Damn, dat was weer een geil gezicht, en ik bedacht dat hij nu ook over zijn pik aan het wrijven was.

Maar dat deed hij niet. Blijkbaar geil geworden door het feit dat hij mij daar zag aftrekken, haalde hij zelfs zijn pik er uit, en begon zichzelf ook af te trekken. Dat was de bekende druppel. Dit te zien, werd ik zo geil van, dat ik mijn pik niet eens meer hoefde af te trekken. Er zat al een grote uitbarsting aan te komen. Gelijk ging ik recht op zitten, drukte mijn broek en strakke boxer op mijn enkels, deed mijn benen zo wijd mogelijk, en drukte mijn pik naar voren. Net op tijd, want mijn sperma vloog er gelijk met een paar krachtige stralen uit. Hierbij kreunde ik zelfs even, zo lekker was ik nog niet eerder klaar gekomen. Het sperma vloog naar voren, zo ver had ik ook nog nooit gespoten. Op het zand, maar ook een aantal sputters op mijn boxer.

Ik begon mezelf weer af te trekken, want ik wilde alles er uitspuiten wat ik had, zo geil was ik. Stef had dit natuurlijk allemaal zien gebeuren, en vond dit blijkbaar ook zo'n geil gezicht, dat hij zich ook niet meer kon inhouden. Ook bij hem kwam nu de sperma in een paar krachtige stralen uit zijn pik spuiten. Hij had zijn pik op het zijtouw gelegd, en spoot erover heen, zo het water in. Hierdoor begon ik nog even weer wat harder te trekken.En het leek wel, of mij ballen nog wat reserves hadden opgeslaan. Want ik kreeg ineens nog een grote naschok, en spoot nog een krachtige straal over mijn boxer en mijn vingers. Dit had ik, vanaf dat ik begonnen was met aftrekken, nog niet mee gemaakt. En ik rukte toch al wel een half jaar ongeveer. En dat elke dag minstens, soms wel vaker op een dag. Ook Stef had een super orgasme gehad volgens mij, want ik zag hem glimlachen, en hij was aardig rood geworden...Wordt vervolgd.

Zoek naar meer verhalen van Sepp...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Het BubbelbadDoor: Demi
Gelezen: 17202x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwembad, Crush
21-06
8.1
:: Dochter Wil Graag...Door: Angela
Gelezen: 17814x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rustige Opbouw
21-06
7.9
:: Het Volleybalteam - 25Door: Badjas
Gelezen: 9133x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
9.1
:: Stage KineDoor: Nina
Gelezen: 10593x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.0
:: Anne & Menno 3: De Vakantie Door: CarolM
Gelezen: 6323x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Anne, Menno, Sex, Zwembad, Hotel, Pijpen, Beffen, Negenenzestig, Sex, Cowgirl
20-06
9.0
:: Stiefbroertje Van HuisgenootDoor: JasmijnH
Gelezen: 11806x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Chantage
20-06
8.6
:: Date In Het BosDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 5382x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Tinder, Bos, Beffen, Pijpen
20-06
8.1
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 21978x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.1
:: Twee Onder één Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 9651x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.1
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 14163x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 8371x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 12615x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3876x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.8
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 19139x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 8016x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net