Opwindend.Net
Datum: 12-09-2017
Stemmen: 45x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 28803x
Lengte: Lang
Ida - 1
Door Frank Es - Mijn Profiel Pagina

De laatste vakantiedagen

We kennen Ida, Peter en Johan nog van de vakantie van Kiara.

Ida is ongeveer net zo jong en net zo groot als Kiara, maar haar borsten en billen zijn wat voller. Het rossige lange haar en de bruine ogen maken het plaatje compleet.

Peter is een leuke jongen, zeventien jaar, slank, goed getraind en heeft kort bruin haar en bruine ogen. Hij heeft net zijn examens gehad en is op het nippertje geslaagd voor de HAVO.

Johan is achttien. Hij ziet er gespierd uit en heeft een lief gezicht met donker krullend haar.

Na het vertrek van Kiara hebben Ida en Peter nog een paar dagen samen op de camping. Ze weten bij haar vertrek al dat ze Kiara ontzettend gaan missen.

Ook Johan die Kiara, ondanks haar seksuele uitspattingen, haar toch als zijn vriendinnetje beschouwt blijft met een leeg gevoel achter als Kiara in de auto van haar ouders wegrijdt.

Moedeloos zitten ze voor de tent van Peter en drinken koffie zonder er echt van te genieten. Ida is verliefd, niet alleen op Peter maar ook op Kiara.

Na een uurtje of zo stilzwijgend bij elkaar gezeten te hebben stelt Johan voor om naar het strandje te gaan voor wat afleiding. Ida en Peter stemmen na een korte aarzeling in en doen hun zwemkleding aan. Als ze uit de tent van Peter komen loopt net de broer van Ida voorbij. Hij kijkt afkeurend naar zijn kleine zusje want hij heeft gezien wat ze allemaal heeft uitgespookt. Dat hij zelf Kiara ook geneukt heeft doet voor hem niet ter zake. Zijn zusje is een slet en eigenlijk vindt hij dat ze daarvoor gestraft moet worden. Hij kan het natuurlijk aan hun ouders vertellen maar of die hem geloven is nog maar de vraag want zijn zusje is het lievelingetje van hun ouders. Boos als hij is steekt hij zijn middelvinger op naar zijn zusje.

Ida trekt zich er niets van aan en samen met Peter en Johan loopt ze naar het strandje.

Tien minuten later gaan ze op hun vaste plekje achteraf zitten. Ze zitten er nog geen half uur als ook de broer van Ida daar naartoe komt. Ida heeft helemaal geen zin in zijn gezelschap en geeft hem een snauw dat ie weg moet.

“Rustig aan sletje, anders vertel ik pappa en mamma wat je hier allemaal hebt uitgespookt.”

“Nou broertje, hoe kun jij dat weten als je er niet ook bij was? Je bent zelf net zo schuldig als ik!” Een ruzie dreigt te ontstaan en Johan pakt zijn telefoon. Even later houdt hij een foto voor de neus van de broer waarop hij overduidelijk Kiara in haar kontje neukt.

“Ik stuur deze wel even door aan Ida.” Nu wordt Ida’s broer ineens een stuk stiller en met de staart tussen zijn benen druipt hij af.

“Hee Johan, ik wist niet dat jij foto’s gemaakt had van onze feestjes hier. Stuur ze mij maar allemaal op en zet ze in godsnaam nooit op het internet want dan hebben we geen leven meer.”

Johan belooft plechtig dat hij dat niet zal doen maar vertelt er meteen bij dat hij niet de enige geweest is die stiekem opnames heeft gemaakt. Ida begint zich nu toch wel een beetje zorgen te maken, ze wonen in een klein dorp midden in de bible belt en als die foto’s op internet verschijnen zal het daar een hel voor haar worden.

Ida heeft spijt als haren op haar hoofd dat ze het zo uit de hand heeft laten lopen en begint te huilen. Peter probeert haar te troosten, maar ze duwt hem van zich af. Peter kan niets anders doen dan lief blijven en haar laten gaan.

Het duurt zeker een half uur voordat Ida’s tranen stoppen en ze iets rustiger wordt.

Dan mag Peter eindelijk weer een arm om haar heen slaan.

Even later gaan ze samen het water in om te zwemmen en af te koelen. Johan volgt ze een tijdje later als hij zijn peuk op heeft. Als hij het water inkomt ziet hij Ida en Peter al snel in een ondiep stukje bij elkaar staan in een innige omhelzing. Johan zwemt er onder water naar toe en pakt ze vast. Een luid gegiechel volgt en nu ziet Johan pas dan Peters pik in Ida’s kutje zit.

Ze staan op amper tien meter van spelende kinderen, maar omdat ze ruim genoeg onder water staan ziet niemand er iets van. De vrijpartij is nu wel over en samen pakken ze nu Johan aan. Het wordt een grote stoeipartij waarbij het bikinitopje van Ida sneuvelt. Na een kwartiertje zijn ze allemaal buiten adem en gaan ze het strandje weer op. Ida houdt het bikinitopje in haar handen en diverse ouders kijken haar na.

Eenmaal weer op hun plekje laat Ida zich achterovervallen en de jongens gaan aan weerszijden liggen. De rest van de dag luieren ze wat, zwemmen af en toe even en als het etenstijd is lopen ze gedrieën naar boven waar ze samen het eten maken.

Ze besluiten ’s avonds niet meer naar het strandje te gaan om te feesten. Een hele tijd blijven ze voor de tent zitten. Johan heeft een fles sterke drank geregeld en na de hele avond aan de mixjes gezeten te hebben is de sfeer ronduit jolig te noemen. Omdat het kouder wordt verhuizen ze naar binnen. Peters tent is de grootste dus daar gaan ze in zitten. Peter frunnikt aan Ida’s lijf omdat hij de vrijpartij van vanmiddag graag wil afmaken. Ida laat het gebeuren, ze geniet wel van de aandacht die Peter haar geeft en dat Johan er ook nog bij zit maakt niet uit. Ze hebben ten slotte al eerder seks met hem gehad. Johan kruipt er nu ook lekker bij en begint Ida ook te strelen. Langzaam maar zeker raakt Ida toch wel opgewonden van de handen op haar lichaam en ze geeft zich over aan dat heerlijke gevoel. Ze kreunt af en toe een beetje goedkeurend en even later trekt Peter haar shirt over haar hoofd uit. Zowel Peter als Johan nemen een tepel in hun mond en zuigen eraan. Dan is voor Ida het hek van de dam. Ze grijpt naar de kruizen van de jongens waar ze twee keiharde pikken ontwaart. Ida aarzelt geen moment en haalt ze uit hun zwembroeken. Peters hand is ondertussen in haar bikinibroekje belandt en streelt haar over haar schaamlipjes. Ida blijkt al drijfnat te zijn en Peter kan zonder moeite drie vingers in haar kutje duwen. Johan wil graag zien wat Peter doet en trekt het broekje naar beneden en met wat medewerking van Ida ligt het al snel aan haar voeten. Dan trekt hij ook meteen zijn eigen zwembroek uit en even later die van Peter. Alle drie zijn ze nu geheel naakt en flink opgewonden. Ook Johan gaat met zijn hand naar Ida’s kutje waar hij de hand van Peter vastpakt om hem diep naar binnen te drukken. Even later trekt hij de hand er even snel weer uit en samen met nog twee vingers van hem erbij duwt hij hem ruw weer terug. Ida gilt even van de schrik maar het voelt heerlijk om gevingerd te worden door twee handen van twee jongens. Ze gaat helemaal uit haar dak en dan verplaatst Johan zijn aandacht naar haar kontgaatje. Gewillig opent ze haar kontje als hij de twee natte vingers tegen haar kontgaatje aanduwt. Dit draagt alleen maar bij aan de geilheid van Ida.

“Neuk me!” zegt ze tegen Peter. Peter gaat op zijn rug liggen en Ida duikt er bovenop om zijn pik in haar kutje te duwen. Hevig gaat ze tekeer en dan grijpt Johan haar achterlangs in haar kruis. Zijn vingers weten haar kontgaatje direct weer te vinden en zonder moeite drukt hij nu drie vingers naar binnen. Ida is er helemaal klaar voor, ze kreunt luider en luider als de vingers van Johan haar kontje neuken terwijl Peters pik dat in haar kutje doet.

Het duurt niet heel lang voordat Ida hevig begint te schokken en klaarkomt.

Als ze een beetje is uitgehijgd voelt de pik van Johan tegen haar kontgaatje drukken en vervolgens naar binnen schuiven. Heel even is het pijnlijk maar direct erna giert een volgend orgasme door haar lijf. Johan drukt meteen door tot zijn ballen en die van Peter elkaar raken. Ida is door het dolle heen en terwijl ze nog na schokt begint ze alweer op en neer te wippen op Peter zijn pik. Ook Johan laat zich niet onbetuigd en met diepe halen neukt hij het tienerkontje van Ida. Het duurt dan ook niet lang voordat de pikken van beide jongens diep in haar tot uitbarsting komen. Hierdoor komt Ida nog een keer tot een hoogtepunt en laat zich voorover op Peter vallen. Johan steunt op haar schouders om niet om te vallen en wanneer zijn pik slap is geworden gaat hij naast Peter en Ida liggen en zoent ze beiden.

Ida’s kutje en kontje loopt ondertussen leeg over de ballen van Peter.

Als Ida even later overeind komt om naast hem te gaan liggen pruttelt er nog meer zaad uit haar lijf. Even blijft ze zitten tot ze is uitgelekt en alles op pik en onderbuik ligt. Dan gaat ze naast Peter liggen. En geeft hem een lange tongzoen. Peter ligt nu tussen Johan en Ida in op zijn rug en geniet van de twee lijven naast hem, zeker wanneer hij voelt dat Johan alweer een erectie begint te krijgen. Hij neemt hem meteen in zijn hand en trekt hem rustig af. Dan komt Johan overeind en begint de pik en de buik van Peter af te likken terwijl hij met zijn hand het zaad wat op zijn ballen terecht is gekomen tussen Peters billen wrijft. Peter spreidt als vanzelf zijn benen een beetje om Johan alle ruimte te geven. Die neemt Johan dan ook meteen en zonder pardon duwt hij drie vingers in de kont van Peter die daardoor luidkeels kreunt. Johan vingert hem diep en hard en nu is Peter degene die helemaal uit zijn dak gaat.

Ida gaat met haar kutje nu op zijn gezicht zitten zodat hij haar wel moet likken.

Dan verdwijnen de vingers ineens uit zijn kontje om even later vervangen te worden door de harde pik van Johan die in een keer tot aan zijn ballen in hem stoot. Johan en Ida tongen elkaar terwijl Peter kan genieten van een kut op zijn mond en een pik in zijn kont. Johan gaat als een wilde tekeer en ook al is hij al een keer klaargekomen laat een volgend orgasme niet lang op zich wachten. Johan geeft een luide kreun en stoot nog extra diep in zijn kontje wanneer hij zijn zaad in de darmen van Peter spuit. Ook Peter ligt nu te schokken onder dit geweld en spuit spontaan zijn zaad over zijn buik tot tegen de buik van Ida.

Uitgeput laten Johan en Ida zich van Peter af zakken en gaan naast Peter liggen. Na een lange triotongzoen vallen ze moe maar voldaan in slaap.

Als ze de volgende ochtend wakker worden staat de zon al hoog aan de hemel. Het is bloedheet in de tent. Ida, die het eerste wakker is doet de rits van de tent open en gaat naar buiten in haar bikinibroekje en een t shirt. Ze moet heel nodig naar het toilet en voelt tijdens het lopen al dat haar kontje begint leeg te lopen. Al voor ze in het toiletgebouw is zit er een flinke natte plek in haar broekje. Omdat ze dondersgoed weet dat dat de sperma van Johan is die eruit lekt schaamt ze zich toch een beetje en beseft dat ze beter meteen kan gaan douchen. Ze neemt niet de moeite om terug te open voor een handdoek maar duikt meteen onder de douche. Daar spoelt ze haar broekje goed uit en plast daar voor het gemak ook maar meteen even. Als ze een kleine tien minuten later bij de tent komt zijn Peter en Johan nog niet op. Als ze de tent een stukje opendoet ziet ze ook waarom. De jongens liggen in negenenzestighouding elkaar te pijpen. Ida blijft in de opening van de tent zitten kijken en voelt haar kutje alweer nat worden. De jongens hebben haar niet eens in de gaten totdat ze luid kreunend hun zaad in elkaars monden schieten. Ida kruipt de tent in en geeft ze allebei een diepe tongzoen. Ze kan het zaad nog proeven. Dan gaat ze de tent uit en maakt ontbijt. Een voor een komen de jongens de tent uit en gaan ze naar het toiletgebouw om te plassen.

Als ze terugkomen hoeven ze niets anders te doen dan aan te schuiven voor het ontbijt.

Tijdens het ontbijt overleggen ze wat ze die dag gaan doen. Op voorstel van Peter besluiten ze een wandeling te gaan maken. Rugzakjes worden ingepakt met eten en drinken en een half uur later zijn ze op weg. De wandeling start aan de overkant van de camping en deze keer volgen ze een route die met strepen op de bomen wordt aangegeven. Ze hebben geen zin om weer naar huis te moeten liften. De route loopt eerst een stukje langs de landerijen steil omhoog. Zo steil dat ze diverse keren moeten stoppen om op adem te komen.

Daarna lopen ze het bos is. Hier is het een stuk koeler en dat is zeer aangenaam want eigenlijk zijn ze veel te laat begonnen aan de wandeling. De zon staat nu op zijn hoogst aan de hemel en de momenten dat ze in de zon lopen is de hitte vreselijk. Al vrij snel wordt het pad steeds smaller en mensen zijn ze nog helemaal niet tegengekomen. Ida’s opwinding is nog steeds niet verdwenen en is vast van plan de eerste de beste gelegenheid te baat te nemen om zich door Peter en Johan te laten neuken.

Ze lopen alsmaar door, soms maakt Peter een paar foto’s van bloemen en ook van Ida en Johan. Dan staan ze ineens weer bij de ruïne waar ze met Kiara en Peter al eerder foto’s gemaakt hebben. Ida stelt voor om naar boven te klauteren want Johan is hier nog niet eerder geweest en het uitzicht moet hij toch even zien.

Als ze boven komen zien ze dat ze niet alleen zijn. Er ligt al een stelletje op een handdoek naakt te zonnen en te rommelen. Die kijken verschrikt op als ze gestoord worden maar als ze even later zien dat ook Ida haar broekje en t shirt uitdoet gaan ze verder waar ze mee bezig waren. Ook Johan en Peter kleden zich uit en gaan bij Ida liggen die al heerlijk uitgestrekt in het gras ligt. Ida laat er geen gras over groeien en pakt de slappe pikken naast haar vast om ze af te trekken. Binnen no time staan die dan ook weer recht overeind en verwennen de handen van de jongens Ida’s lijfje. Het stelletje ligt een stukje verderop er aandachtig naar te kijken. De jongen, die een jaar of twintig zal zijn, heeft nu ook een stijve pik die er mag wezen. Het meisje waarmee hij daar ligt is zo te zien een heel stuk jonger. Ze heeft nog maar net tietjes en een klein plukje schaamhaar.

Al kijkend naar het trio een stukje verderop gaan hun handen nu openlijk over elkaars lijven.

Het is een mooi gezicht vooral ook omdat de knul een stuk groter is dan het meisje.

Verder dan kijken en bekeken worden gaat het voorlopig nog niet. Iedereen wordt extra opgewonden van de ietwat vreemde situatie. Dan ineens staat Johan op, loopt naar het stelletje toe en stelt voor om bij elkaar te gaan liggen. Ze kijken hem niet begrijpend aan en hij herhaalt zijn vraag in het Frans. Dan knikken ze allebei na een kort oogcontact. Johan loopt terug en even later komt het stelletje met hun spullen bij het drietal liggen.

Ze stellen zich voor als Jacques en Mira. Johan is de enige van het drietal die zich een beetje kan redden in het Frans en hij vertaalt het een en ander. Dan richt hij zich weer op Peter en Ida en ze gaan verder waar ze gebleven waren. Al vrij snel komt Ida voor de eerste keer klaar en ook Mira wordt naar een hoogtepunt gelikt door Jacques. De jongens kijken verlekkerd naar het maagdelijk jonge meisje maar het is Ida die als eerste een hand op haar kleine tietjes legt. Mira kijkt Ida even vreemd aan maar laat Ida wel begaan. Ze begint zelfs te kreunen door de aanrakingen van Ida. Dan legt Mira aarzelend een hand op de borst van Ida en verkent haar lijf. Peter geeft Ida de ruimte door in kleermakerszit bij Ida’s hoofd te gaan zitten. Johan kruipt dichter tegen Ida aan waardoor zijn pik in haar bilnaad komt te liggen.

Met een korte beweging legt Ida die nu tussen haar benen waardoor hij tegen haar kutje aanzit met zijn eikel. Dat is iets wat Johan niet kan weerstaan en langzaam duwt hij zijn pik naar binnen. Ida kreunt en drukt haar kont nog strakker tegen Johan aan.

Jacques en Mira zijn nu net zo gaan liggen als Johan en Ida alleen neukt hij Mira niet. Hij beweegt tussen haar benen door met zijn pik die daardoor iedere keer tussen haar benen te zien is. Ida wil die grote pik ook wel even voelen dus ze duwt haar hand tussen de benen van Mira die gewillig haar benen spreidt om Ida de ruimte te geven. Ida pakt de eikel in haar hand en Jacques blijft door bewegen. Hiermee wordt zijn eikel nog meer gestimuleerd, aan de ene kant het natte kutje van Mira en aan de andere kant de hand van Ida.

Mira ligt te genieten en buigt zich voorover naar Ida om haar te kussen. Ida beantwoordt deze actie met een diepe tongzoen. Peter geniet van wat hij ziet maar maakt geen deel meer uit van de vrijage voor hem en dat wil hij maar al te graag veranderen.

Hij gaat op zijn knieën bij de hoofden van de meisjes zitten en wat hij hoopte gebeurt ook. Mira pakt zijn pik beet en trekt hem voorzichtig af. Peter steunt op de heupen van beide meisjes om niet om te vallen en ziet hoe Mira steeds natter wordt. De meisjes kreunen nu luid en ineens duwt Ida de pik van Jacques in het kutje van Mira. Een luide kreun is het gevolg. Mira probeert hem nog tegen te houden maar Jacques is nu niet meer te stoppen en hij duwt zijn pik steeds verder in het kutje van zijn jonge vriendinnetje. Aan haar gezichtje is duidelijk te zien dat het even pijn doet maar na een tijdje komt er een gelukzalige blik in haar ogen. Het is overduidelijk dat dit haar eerste keer is en ze haar maagdelijkheid nu heeft verloren. Ida verwent het clitje van het meisje terwijl Jacques haar nu met lange halen neukt.

Johan stoot ondertussen ook diep door in het kutje van Ida. Peter kan het niet langer meer inhouden en spuit over de gezichtjes van de meisjes onder hem. Ida opent direct haar mond om zijn zaad op te vangen. Mira houdt haar ogen en mond juist stijf gesloten. Ida likt al het zaad van haar gezicht en geeft Mira direct daarna een tongzoen. Zo krijgt Mira alsnog het zaad te verwerken wat ze juist probeerde te voorkomen. De smaak blijkt haar mee te vallen want het tongzoenen wordt steeds intenser. Dan begint ze hevig te schokken en komt luid kreunend tot een orgasme. Jacques weet zich nog in te houden en beweegt nu heel langzaam in en uit. Even later draait Mira haar hoofd naar hem toe en zegt iets wat bozig klinkt. Hij knikt en trekt zijn pik uit haar kutje. Mira gaat dan op haar rug liggen en er loopt een roze straaltje geil uit haar kutje. Jacques gaat achter haar zitten en streelt haar kleine tietjes. Zijn pik staat nog steeds stijf overeind en Ida wil hem in zich voelen. Ze gaat van Johan vandaan en kruipt over Mira heen naar Jacques. Ida duwt hem achterover en gaat op hem zitten om zich even later over zijn pik te laten zakken. Mira kijkt ernaar terwijl Johan dichter naar haar toe gaat. Hij gaat tegen Mira aanliggen en begint haar te vingeren. Eerst met twee vingers, maar al snel duwt hij er een derde bij. Mira kreunt terwijl ze haar ogen op haar vriend gericht houdt. Ida berijdt hem wild en Jacques kan niet anders dan in haar klaarkomen. Hij begint te schokken en spuit zijn zaad bij Ida diep in haar klaarkomende kutje. Dat is ook het moment dat Mira opnieuw klaarkomt. Johan heeft zijn best gedaan en haar g spot gevonden zodat ze nu alles onder spettert. De enige die nu nog niet is klaargekomen is Johan en hij weet wel waar hij zijn zaad in wil spuiten. Hij kruipt over Mira heen en gaat met zijn pik voor haar gezicht zitten. Mira opent nu wel haar mond en begint hem voorzichtig te pijpen. Het is haar eerste keer en dat is duidelijk te merken aan haar onervarenheid. Johan helpt haar een beetje door haar hoofd vast te pakken en het tempo aan te geven. Heel af en toe stoot hij iets te diep en hoort hij haar kokhalzen. Ze houdt echter haar mond goed gesloten om zijn pik totdat hij met een luide kreet zijn zaad in haar mondje spuit. Mira doet haar best alles weg te slikken maar kan niet voorkomen dat er ook nog het nodige langs haar mondhoeken uit haar mond druipt. Peter is er als de kippen bij om dat op te likken. Zodra Johan zijn pik uit haar mondje trekt krijgt ze een diepe tongzoen van Peter.

Dan is de spanning eraf en vallen ze naast elkaar op het gras. Veel gesproken wordt er niet meer, mede omdat Johan bijna alles moet vertalen. Na een half uur of zo nemen ze afscheid van elkaar en vervolgen ieder hun weg. Jacques en Mira lopen gearmd het pad terug en het drietal vervolgt de wandeling die ze aan het lopen waren. Het is een schitterende wandeling en ze zijn pas tegen de avond weer op de camping. Als ze zitten te eten zien ze ineens Mira voorbijlopen met een ouder echtpaar. Dat zullen haar ouders wel zijn gokken ze. Mira steekt even haar hand op ter begroeting maar loopt wel gewoon door.

Nu ze weet dat het drietal op de camping zit bedenkt ze hoe ze daar nog even naar toe zou kunnen gaan later deze avond. Ze besluit om zodra haar ouders op bed liggen de tent uit te sluipen en naar ze toe te lopen. Zo gezegd zo gedaan. Mira heeft geluk dat haar ouders al vroeg naar bed gaan omdat die de volgende dag van plan zijn vroeg op pad te gaan.

In een lang t shirt wat dient als nachthemd loopt Mira over de camping naar de tent van Peter. Ze vindt het best spannend om nu zomaar bij de tent aan te kloppen, maar gelukkig zit het drietal nog gewoon te kletsen met de tent open. Mira steekt haar hoofd om de hoek en vraagt in gebroken Engels of ze erbij mag komen zitten. Ze wordt hartelijk verwelkomd en even later zit ze tussen Ida en Johan op het luchtbed. In gebroken Engels voeren ze een gesprek maar al snel drukt Ida haar lippen op die van Mira en wordt er alleen nog maar body language gesproken. Het nachthemd is snel uit en ook Ida heeft haar broekje en t shirt niet meer aan. De meisjes liggen heerlijk met elkaar te vrijen en de jongens zitten ernaar te kijken. Vanzelfsprekend laat dit hen niet onbetuigd en zitten ze met stijve pikken in hun zwembroekjes. Ze doen deze uit en gaan naast de meisjes liggen. Die zijn ondertussen elkaar al aan het beffen en liggen te kreunen van genot. Peter en Johan gaan tegen elkaar liggen en verwennen elkaar. Niet veel later liggen zij elkaar te pijpen en Mira kijkt weer verbaasd op. De jongens trekken zich niets meer aan van de meisjes en gaan helemaal in elkaar op.

Voor Mira is dit nog iets nieuws, net als het vrijen met een meisje. Ze geniet er volop van en laat zich helemaal gaan. Dan voelt ze ineens een mond op een van haar tietjes. Het blijkt Peter te zijn die voorover gebukt over haar heen zit. Achter hem zit Johan die met spuug het kontgaatje van Peter en zijn pik glad maakt. Het volgend moment kreunt Peter het uit en zuigt hard op het tepeltje wat hij in zijn mond heeft. Johan neukt hem in een flink tempo en omdat Peter zich heeft vastgezogen op dat tepeltje krijgt Mira iedere beweging mee.

Ida beft haar nog steeds en die zou niets liever willen dan Peters pik in haar mond nemen. Ze rukt zich los en wurmt zich dan onder Peter. Mira neemt zijn pik in haar mond en Ida begint haar weer te likken en te vingeren. Mira hoeft niets te doen dan te liggen en genieten. Door de bewegingen van Johan pompt Peter zijn pik in haar mondje en Ida neemt haar kutje onderhanden. Mira ligt hard te kreunen van genot. Ida duwt nu vier vingers in haar nauwe kutje en dan komt ze spetterend tot haar hoogtepunt. Peter komt niet veel later in haar mondje en straal voor straal slikt ze weg. Ook Johan komt nu door het knijpen van Peters kontje en hij spuit zijn zaad diep in Peters darmen. Ida is nu de enige die nog niet is klaargekomen en met z’n drieën beginnen ze nu Ida te verwennen. Peter gaat met zijn kontje op haar gezicht zitten zodat ze het zaad uit zijn kontje kan likken. Mira zuigt op haar tepeltjes en Johan vingert haar met drie vingers in haar kutje en twee in haar kontje binnen vijf minuten tot een spetterend hoogtepunt.

De jongens zijn ondertussen alweer opgewonden aan het raken en dat ontgaat Mira bepaald niet. Ze neemt de pik van Peter in haar mond en met haar hand trekt ze Johan af.

Mira verlangt ernaar om nog een keer geneukt te worden. Die eerste keer vanmiddag was toch wel heel goed bevallen. Ze draait zich daarom zo dat haar kontje uitdagend voor de pik van Johan terecht komt. Die heeft ook wel zin in dit lekker jonge meisje en aarzelt geen moment. Hij zet zijn pik tegen de natte schaamlipjes aan en duwt in een keer door. Mira kreunt even luid en dan begint Johan meteen diep in en uit te bewegen. Hij kan zich daardoor niet meer op Ida focussen maar die ziet haar kans schoon om onder Mira te gaan liggen om haar te likken. Mira gaat nu helemaal uit haar dak. Terwijl ze Peter nog steeds aan het pijpen is wordt ze geneukt door Johan en gebeft door Ida. Dat ze niet aan de pil is interesseert haar op dit moment even helemaal niet meer. Ze wil geneukt zo lang en diep als mogelijk is. Al snel komt ze klaar op de tong van Ida maar Johan is nog lang niet zover. Hij neukt in een stevig tempo door en Mira komt nog drie keer voordat hij eindelijk zijn pik uit haat kutje trekt en zijn zaad loost in de open mond van Ida. Peter komt niet heel veel later klaar als Mira een vinger in zijn kontgaatje duwt. Deze keer zorgt Mira er wel voor dat ze geen druppel mist en slikt alles keurig door. Dan laat ze zich moe maar voldaan voorover vallen. Ze heeft gekregen waar ze voor kwam en meer dan dat zelfs. Een half uur later loopt ze weer over de camping naar de tent van haar ouders. Voor de vorm zegt ze dat ze is wezen plassen, ook al is ze er niet zeker van of er iemand is wakker gewonden van het openen van de rits. Ze kruipt haar slaapzak in en valt meteen met een diep tevreden gevoel in slaap.

In de tent van Peter is de rust ook weergekeerd en het drietal kruipt tegen elkaar om in slaap te vallen.

De volgende ochtend worden ze ook weer laat wakker. Het is de laatste vakantiedag voor zowel Peter al voor Ida en ze hebben geen zin om nog iets bijzonders te doen. Na eerst nog een relaxte ochtend vrijpartij te hebben gaan ze uit bed om te ontbijten. De rest van de dag hangen ze een beetje bij de tent en op het strandje. De avond gebruiken ze om zoveel mogelijk de puinhopen in hun tenten op te ruimen en te pakken. Pas laat op de avond komen ze weer bij elkaar in de tent van Peter. Waar Johan is weten ze niet maar dat maakt ook even helemaal niet uit. Nu hebben ze ten minste even de tijd om goed afscheid van elkaar te nemen in een hartstochtelijke vrijpartij waarna ze gelukkig in elkaars armen in slaap vallen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ida - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 2250x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 6786x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.6
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 2046x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.2
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 13491x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 5644x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
:: Anne & Menno 1 Door: CarolM
Gelezen: 6072x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Anne, Film Kijken, Pijpen, Beffen, Neuken, Sex, Seks
16-06
8.7
:: Gescheiden En Gefrustreerd - 2Door: Dam
Gelezen: 22695x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Cougar, Creampie
15-06
9.4
:: Twee Onder één Kap - 4Door: Jonl
Gelezen: 11468x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-06
9.1
:: Het Volleybalteam - 24Door: Badjas
Gelezen: 13271x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.9
:: Pleegouders - 11Door: Indigo
Gelezen: 10786x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.7
:: Twee Onder één Kap - 3Door: Jonl
Gelezen: 14835x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.8
:: Date Met Een... - 2Door: Geile Tiener
Gelezen: 5448x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
13-06
8.2
:: Een Jaar Voorbij - 2Door: Baksteen
Gelezen: 5710x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.8
:: Twee Onder één Kap - 2Door: Jonl
Gelezen: 21471x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.9
:: Fotoserie Na Volleybalwedstrijd...Door: Hunter
Gelezen: 20996x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
11-06
7.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net