Opwindend.Net
Datum: 12-09-2017
Stemmen: 38x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 7123x
Lengte: Lang
Ida - 3
Door Frank Es - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ida - 2

Terug naar school

Een week later moet Ida weer naar school. Haar ouders durven haar echter nog niet alleen naar school te laten fietsen. De school ligt tien kilometer verderop in de grote stad.

De eerste schooldag breekt aan en Ida’s moeder brengt haar met de auto naar school.

Zodra ze op het schoolplein is komen haar vriendinnen naar haar toe gerend. Ze hebben gehoord wat er allemaal gebeurd is en eentje heeft zelfs de foto’s gezien. Ida wordt helemaal uitgehoord door haar vriendinnen die toch wel heel nieuwsgierig zijn naar haar seksuele avonturen. Ida vertelt niet alles wat ze gedaan heeft om niet voor sletje te worden aangezien. De bel gaat en de leerlingen gaan naar hun klaslokaal. Er zijn ook een paar meiden en jongens die haar vuil aankijken en haar voor hoertje uitmaken. Ida probeert het te negeren maar als ze voor het volgende uur naar een ander lokaal moeten wordt ze in de gang ingesloten door een groepje jongens. Ze staan om haar heen zodat ze niet weg kan en ook niet gezien wordt door de andere leerlingen. Ruw pakken ze haar beet, knijpen in haar borsten en er is zelfs een jongen die zijn hand in haar broek weet te krijgen. Ze probeert te gillen maar er komt geen geluid uit haar mond. Ida is volledig geblokkeerd en laat het gebeuren. Net zo snel als ze was ingesloten zijn de jongens ook weer weg en staat Ida alleen op de gang. Ze komt door dit geintje te laat bij haar volgende les en moet zich melden bij de conciërge. Dat is een man van in de vijftig met een beetje stoffig voorkomen. Ida legt uit wat er gebeurd is en waarom ze zo laat was. De man kijkt haar twijfelend aan en noteert alles in het logboek. Dan gaat hij naar een ruimte achter zijn hokje en wenkt Ida om mee te komen.

ida twijfelt even of dat nu wel zo’n goed idee is, maar ze vertrouwt de man en loopt de ruimte binnen. Direct wordt achter haar de deur dicht gedaan en ziet ze dat de conciërge achter een monitor gaat zitten. Na wat handelingen ziet ze de beveiligingsbeelden op het scherm teruggaan naar het moment dat het gebeurd is. De man maakt een paar uitdraaien van de beelden waarop de jongens duidelijk herkenbaar in beeld zijn.

“Kom Ida, we gaan even een bezoekje brengen aan de rector.” Verbaasd loopt Ida met hem mee naar het kantoortje van de rector. Na geklopt te hebben worden ze uitgenodigd om binnen te komen. De rector kijkt Ida indringend aan. Dan werpt hij een blik op de foto’s.

“Ida, ik zou graag willen dat je geen aangifte doet tegen die jongens. Onze school kan dit soort slechte publiciteit niet gebruiken, snap je dat?” Ida knikt.

“Ik zal er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat deze jongens zwaar gestraft worden en je niet meer lastigvallen. Zorg er ook maar voor dat je niet meer alleen door school loopt.”

Hiermee is het gesprek beëindigd en wordt Ida naar haar lokaal gebracht.

Tijdens de les hoort ze een hoop rumoer op de gang maar de les gaat gewoon door.

Veel krijgt Ida niet mee van de stof, ze is verward over de gebeurtenissen deze ochtend en kan zich niet concentreren. Gelukkig is het na dit uur pauze en kan ze met haar vriendinnen buiten bijkletsen. Ida vraagt ze om haar vooral niet alleen te laten als ze van lokaal moeten wisselen en dat beloven ze dan ook. Zelfs als Ida naar het toilet gaat loopt haat beste vriendin met haar mee. Aangekomen in het toilet vraagt het meisje of ze ook met haar mee het hokje in mag. Ida kijkt haar vragend aan. “Nou je doet het toch ook met meisjes en ik vind je wel erg leuk.” Is het antwoord op de niet gestelde vraag.

Ida kijkt haar vriendin aan en begint te lachen. “Ok kom maar mee dan.” Ondanks dat het wat krap in met z’n tweeën in het hokje doet Ida haar broek naar beneden en gaat op de wc zitten. Het meisje kijkt geïnteresseerd hoe Ida haar blaas leegt in de pot. Dan buigt ze ineens voorover en duwt haar hand tussen Ida’s benen. De plas loopt over haar hand heen terwijl ze met een vinger Ida’s kutje binnendringt. Tegelijk drukt ze haar mond op die van Ida die de kus passioneel beantwoordt. Ida’s blaas is leeg en ze voelt de opwinding in haar lijf door de vinger die haar vakkundig verwent. Ze grijpt zonder een moment na te denken onder de rok van het meisje voor haar en is verbaasd geen slipje te voelen. Ze zit meteen met haar hand tussen de natte schaamlippen van haar vriendin. Ze aarzelt geen moment en duwt twee vingers in het soppende kutje voor haar en zet haar duim op het clitje. De meisjes zijn allebei zo geil dat ze nog geen vijf minuten nodig hebben om tot een hoogtepunt te komen.

Elske, de vriendin voor haar zakt bijna door haar knieën als ze hevig schokkend klaarkomt.

Dan zegt ze “Ida ik ben al sinds ik je ken verliefd op je.” Ida staat op en kust Elske vol op de mond. Een lange tongzoen volgt. Omdat ze niet te lang kunnen wegblijven doen ze snel hun kleren weer goed en gaan terug naar de klas. Aan hun gezichten is goed te zien dat er in de toiletten iets gebeurd is maar gelukkig zegt niemand er iets over.

De schooldag gaat zoals alle andere, behalve dan dat Ida opvallend vaak naar de wc moet en iedere keer wordt ze begeleid door Elske. Om kwart over drie zit de eerste schooldag erop en als Ida buiten komt staat haar moeder al met de auto te wachten. Ida stapt snel in en zwaait bij het wegrijden nog even naar Elske. Onderweg vertelt Ida wat er op school gebeurd is.

Haar moeder reageert gelaten. “Dat krijg je ervan als je je als sletje gedraagt.”

Het wordt Ida wel duidelijk dat ze thuis niet op veel steun hoeft te rekenen.

De week gaat voorbij en Ida zit iedere dag na schooltijd verplicht binnen. Deze hele week heeft ze nog huisarrest. Ondertussen is de relatie tussen Ida en Elske verder gegroeid en vraagt Ida of Elske het weekeind bij haar mag komen. Na kort overleg van haar ouders krijgt ze toestemming. Ida belt Elske op om het goede nieuws te brengen.

Op zaterdagochtend wordt Elske door haar moeder gebracht. Ida neemt Elske direct naar haar kamer waar ze elkaar passievol zoenen. De moeders gaan nog even bij elkaar zitten in de keuken. Het nieuws over Ida heeft ook de moeder van Elske bereikt en die wil wel even weten hoe of wat en vooral natuurlijk hoe de ouders van Ida hierin staan.

Na door de moeder van Ida gerustgesteld te zijn dat zij het net zo veroordelen vertrekt de moeder van Elske.

De meisjes liggen dan al op het bed met elkaar te vrijen. Ze hebben hun kleren nog aan en dat is maar goed ook want even later staat de moeder van Ida in de deuropening.

Gelukkig was ze zo beleefd om even te kloppen voor ze de deur opendeed want anders was ze andermaal geconfronteerd met iets wat ze niet wil zien.

Ida’s moeder vertelt dat ze nog even over de situatie gesproken heeft met de moeder van Elske. Veel meer dan een mededeling is het niet en na die gedaan te hebben sluit ze de deur weer achter zich. De meisjes vallen weer achterover op het bed en vrijen verder tot ze geroepen worden voor het avondeten. Ida en Elske fatsoeneren hun kleren en schuiven aan voor de maaltijd.

Na gebeden te hebben mogen ze beginnen met eten. Het bidden kan Ida gestolen worden, maar haar ouders houden dat stug vol ondanks twee protesterende pubers.

Het eten gaat er goed in en na een dankgebed moeten de meisjes de tafel afruimen en afwassen. Ze doen het gedwee, ook Elske is dat thuis blijkbaar gewend.

Na de afwas vraagt Ida of ze naar de film mogen. Helaas mag dat niet van haar ouders en gaan ze naar boven.

In de slaapkamer van Ida zoeken ze op het internet dan maar een film op en samen hangend op de twijfelaar van Ida kijken ze de film op de laptop. Ze hebben zich helemaal ingegraven in de vele kussens die op het bed van Ida liggen en zo liggen ze knus tegen elkaar de film te bekijken. Af en toe een kusje gevend en elkaar strelend brengen ze de avond door.

Dan gaat ineens de slaapkamerdeur open. Het is de broer van Ida.

Ida protesteert als hij binnen stapt maar hij trekt zich er niets van aan.

“Zo dames, liggen jullie lekker? Jullie vinden het vast niet erg als ik erbij kom liggen.”

Hij maakt al aanstalten om tussen de meisjes in te gaan liggen maar wordt bruusk afgeremd door een knie van Ida in zijn kruis. “Opzouten broer!” Mokkend verlaat hij de slaapkamer, hij krijgt ze nog wel.

De rust in de kamer is weergekeerd en de meisjes kijken de film verder.

Dan wordt er vanaf beneden geroepen dat het bedtijd is. Ida en Elske trekken zich er niets van aan en kijken de film uit. Pas dan stelt Ida voor te gaan douchen. Samen lopen de meisjes naar de douche. Ida pakt handdoeken en draait de kraan open. Even later staan de meisjes samen onder de douche waar ze elkaar insoppen met douchgel.

Dat is de eerste keer dat Ida Elske ook naakt ziet. Elske is een tenger meisje met lange blonde haren en een blanke huid. Haar tietjes zijn zich nog maar net aan het ontwikkelen lijkt het want het zijn kleine heuveltjes met kleine donkere tepelhoven en minitepeltjes. Op haar schaamheuveltje groeien een paar blonde haartjes maar haar lipjes zijn nog helemaal kaal. Elske is daarbij ook nog een halve kop kleiner dan Ida.

Ida bekijkt haar nieuwe vriendinnetje goed. Als ze niet beter zou weten zou ze denken dat ze met een brugklasser onder de douche stond. Ook Elske bekijkt Ida aandachtig en voelt de hormonen al werken. Haar schaamlipjes vullen zich met bloed en haar clitje komt een beetje overeind. Elske pakt Ida stevig beet en drukt haar lijfje tegen dat van haar. Een lange tongzoen volgt. Dan wordt er op de deur geklopt. “We zijn zo klaar.”

Ze zetten de douche uit en drogen elkaar af. Met de handdoek om hun lijf geslagen lopen ze naar de kamer van Ida. Precies op het moment dat ze bij de deur van Ida’s kamer zijn gaat de deur van haar broer open. Die bekijkt zijn zusje en haar vriendin uitgebreid en in zijn broek is duidelijk te zien dat hij leuk vindt wat hij ziet. Zo snel als ze kunnen gaan ze de slaapkamer in.

Ze fatsoeneren het bed en duiken onder het dekbed. Meteen gaan ze tegen elkaar aanliggen en laten ze hun handen over het lijf van de ander gaan. Niet alleen Elske is in de douche opgewonden geraakt, ook Ida is al flink nat tussen haar benen. Elske weet goed hoe ze Ida kan opwinden. Met een paar vingers in haar kutje en haar duim op haar clitje heeft ze Ida binnen de kortste keren op de rand van een orgasme. Ook Ida laat zich niet onbetuigd en met drie vingers in het kutje van Elske beweegt ze stevig in en uit. Elske kreunt steeds luider en als Ida dan met steeds haar duim tegen het clitje van Elske aanstoot kan Elske haar orgasme niet meer tegenhouden. Luid kreunend komt ze klaar. Ze kronkelt onder de vingers van Ida en is even niet meer in staat Ida te verwennen.

Na een minuut of vijf is ze weer zover dat ze op adem is en zich weer op Ida kan storten. Elske kruipt onder het dekbed en zet haar mond op het clitje van Ida. Ze zuigt hem diep in haar mond en duwt nog een vinger in haar kutje. Nu ligt Ida ook luid te kreunen wat ze dempt door haar hoofd in een kussen te duwen. Elske kromt haar vingers en stimuleert zo de G plek van Ida die niet veel later tot een spetterend orgasme komt. Elske zet haar mond op het kutje van Ida om alle sappen in haar mond op te vangen. Dat lukt maar gedeeltelijk maar Elske geniet ervan om het vocht in haar mond te voelen spuiten en te proeven hoe Ida smaakt.

Als Ida weer een beetje geland is leggen ze een handdoek op de natte plek in bed.

Pas dan zien ze de broer van Ida in een hoekje van de slaapkamer staan.

De meisjes vloeken hem zo ongeveer de deur uit, maar hij blijft staan waar ie staat.

“Dat was een mooi showtje meiden. Ik mag vast wel even meedoen.”

“Nee eikel, ga naar je eigen kamer en trek je daar maar af!”

Dan horen ze Ida’s moeder beneden aan de trap roepen. “Wat is er hier aan de hand?”

Ida’s broer opent de deur en maakt zijn excuses voor de herrie.

“Als je niet wilt dat paps en mams dit te weten komen dan laat je me even meedoen.”

“Opzouten broer, dan vertel je toch lekker ook dat je je aan je pik hebt staan trekken in MIJN kamer!”

Hij begrijpt dat het het hem op deze manier niet gaat lukken en vertrekt. Zodra hij de kamer uit is zet Ida haat bureaustoel onder de klink van de deur zodat hij niet nog een keer kan binnenkomen.

Even later liggen Ida en Elske in negenenzestig houding elkaar te vingeren en te beffen.

De meisjes genieten van elkaars vingers in hun kutjes en monden op hun clitjes.

Drie vingers worden er al snel vier en Ida duwt dan ook nog een vinger van haar andere hand in het kontje van Elske. Die komt daardoor direct hevig schokkend en luid kreunend klaar.

Even later is Ida aan de beurt om dezelfde behandeling te ondergaan, alleen krijgt zij twee vingers in haar kontje. Stuiptrekkend komt Ida klaar en spuit opnieuw haar geil in de mond van Elske.

Als ze een beetje op adem zijn gekomen draaien ze zich zo dat hun hoofden weer bij elkaar zijn en sluiten ze de vrijpartij af met een lange tongzoen.

Niet veel later vallen ze in een diepe slaap terwijl ze dicht tegen elkaar aan liggen.

Midden in de nacht beweegt de deurklink een stukje naar beneden totdat deze tegen de stoel aankomt. Het lukt de broer niet om de deur open te doen en teleurgesteld gaat hij weer terug naar zijn eigen bed. Sinds dat hij zijn zusje seksueel bezig gezien heeft in de vakantie kan hij niet stoppen met kijken naar haar en fantaseren over haar. Ook al is ze twee jaar jonger dan hij en ook nog eens zijn zusje vindt hij haar erg geil en heeft zijn zinnen erop gezet om seks met haar te hebben. Hij slaapt onrustig, zelfs al heeft hij zich voor het slapen gaan al twee keer afgetrokken met het beeld van Ida en Elske op zijn netvlies.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ida - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: BuurmeisjeDoor: Jessica
Gelezen: 90x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren, Meisjes, Tieners, Lesbisch
24-06
9.9
:: Opendeurdag Biologie PraktijkDoor: Hottie
Gelezen: 7564x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
24-06
8.4
:: EmmaDoor: Jonl
Gelezen: 8853x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
23-06
8.9
:: Het BubbelbadDoor: Demi
Gelezen: 21585x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwembad, Crush
21-06
8.1
:: Dochter Wil Graag...Door: Angela
Gelezen: 21920x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rustige Opbouw
21-06
7.9
:: Het Volleybalteam - 25Door: Badjas
Gelezen: 11134x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
9.1
:: Stage KineDoor: Nina
Gelezen: 12013x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.0
:: Anne & Menno 3: De Vakantie Door: CarolM
Gelezen: 7390x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Anne, Menno, Sex, Zwembad, Hotel, Pijpen, Beffen, Negenenzestig, Sex, Cowgirl
20-06
9.0
:: Stiefbroertje Van HuisgenootDoor: JasmijnH
Gelezen: 13362x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Chantage
20-06
8.6
:: Date In Het BosDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 6174x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Tinder, Bos, Beffen, Pijpen
20-06
8.3
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 23106x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.1
:: Twee Onder één Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 10206x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.1
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 14902x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 8624x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 12953x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net