Opwindend.Net
Datum: 13-09-2017
Stemmen: 22x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 5795x
Lengte: Lang
Ida - 4
Door Frank Es - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ida - 3

Naar het strandje

De volgende ochtend worden de meisjes wakker gemaakt door de moeder van Ida.

Die is verbaasd dat de deur niet open kan, wat bij het ontbijt vragen oplevert.

Ida houdt het antwoord simpel “Broerlief wilde iedere keer onze slaapkamer binnenkomen en dat waren we zat.”

Voor Ida’s moeder is het antwoord voldoende en niet veel later wordt hij erop aangesproken. Met een rood hoofd verontschuldigt hij zich en belooft het niet weer te doen.

Het is nog een mooie nazomer dag en de meisjes willen gaan zwemmen bij een strandje even verderop. Ida’s moeder brengt ze er naartoe met de auto.

Het is een verlaten strandje aan de rivier, je moet het weten te vinden anders kom je er niet.

De meisjes spreiden hun handdoeken uit en trekken hun kleren uit. Voor de vorm hebben ze hun bikini’s meegenomen maar ze zijn vast van plan deze niet aan te trekken.

Tussen het riet en de bomen zijn ze onzichtbaar voor voorbijgangers en voorbijvarende schepen.

Ida en Elske kruipen direct weer dicht tegen elkaar aan en beginnen te zoenen.

Hoewel Ida een vriendje heeft voelt ze zich totaal niet schuldig tegenover Peter. Op de camping vree ze ten slotte ook met Kiara en anderen.

Beide meisjes zijn zo opgewonden als ze maar zijn kunnen. Hun schaamlippen zijn goed doorbloed en hun clitjes staan fier overeind, net als hun tepels.

Nu buiten in de zon ziet Elske er zo mogelijk nog mooier uit. Haar haren lijken wel van goud en nu vallen de sproetjes in haar gezicht nog net iets meer op. Ida kan dan ook niet van haar afblijven. Binnen een kwartier nadat ze zijn afgezet liggen ze al heftig met elkaar te vrijen.

Dan ineens zegt Elske “Stop, ik moet plassen.” Ida trekt de vingers terug uit het kutje van Elske. Die staat op en loopt een stukje van de handdoeken weg. Dan roept ze Ida naar zich toe. Ida weet niet wat ze wil maar komt direct. “Ga maar liggen hier.” Zegt Elske.

Ida kijkt haar vragend aan terwijl ze gaat liggen. Elske stapt over Ida heen en gaat wijdbeens boven haar staan. Het volgend moment klatert de plas van Elske al op haar lijf. In het begin mikt ze vooral op het kutje van Ida maar even later laat ze haar plas in een boogje op haar borsten en gezicht spetteren. Dit is iets geheel nieuws voor Ida maar ze merkt dat ze er super geil van wordt. Ze opent dan ook haar mond om de straal plas op te vangen.

Elske ziet het en doet nu haar uiterste best om alles in haar mond terecht te laten komen.

Ida slikt en slikt maar kan niet voorkomen dat het uit haar mond in haar nek loopt.

Haar haren zijn kleddernat en haar hele lijf zit onder de plas van Elske.

Als Elske is uitgeplast knielt ze over Ida heen en zoent haar op de mond, daarna likt ze over de tepels van Ida om ten slotte bij haar kutje te eindigen.

Ida is super geil geworden door wat er zojuist is gebeurd en zodra Elske haar clitje in haar mond neemt komt ze hevig schokkend klaar.

Als het orgasme is uitgeraast voelt ze dat ook zij moet plassen en staat op.

Nu is het de beurt aan Elske om een golden shower te ontvangen.

Ze is er helemaal klaar voor en ligt met haar mond al open te wachten tot Ida begint te plassen. Met een grote boog plast Ida over het lijfje van Elske om uit te komen bij haar mond. Elske geniet zichtbaar van de lichaamssappen van Ida die in haar mond terechtkomen en houdt haar kutje met beide handen open. Ida laat de laatste stralen dan ook in het kutje van Elske terechtkomen die daarvan alleen al bijna klaarkomt.

Ida gaat door haar knieën en duwt vier vingers in een keer diep naar binnen in het kutje van Elske. Ruig beweegt ze in en uit terwijl Elske nog steeds haat kutje openhoudt. Elske komt luid kreunend tot een heel nat orgasme. Opnieuw spuit ze Ida helemaal onder.

Na op adem gekomen te zijn is het tijd om af te gaan spoelen in de rivier.

Ze vergewissen zich ervan dat er niet toevallig net bootjes voorbijkomen en gaan dan het water in. Ze dollen een beetje en zwemmen wat en net als ze uit het water willen gaan komt er een klein bootje voorbij met een paar jonge knullen. Ze wachten stil in het water tot ze voorbij zijn en gaan dan aan land.

Ze liggen nog maar net op hun handdoeken als het bootje alweer terugkomt en de jongens het bootje tussen het riet het strandje opvaren.

De jongens zijn uitgelaten en stappen van boord, trekken het bootje nog wat verder de kant op en dan zien ze de meisjes naakt liggen.

“Lekkere hapjes.” Roept er eentje. De andere benadert ze meteen. “Jullie vinden het toch niet erg als we bij jullie komen liggen he?” Nog voordat ze antwoord hebben kunnen geven zit hij al pal naast ze en doet zijn t shirt uit.

“Alleen als jullie ook naakt gaan.” Zegt Ida zo streng mogelijk.

De jongens kijken Ida vertwijfeld aan en Elske geeft haar een por in haar zij en fluistert “Straks halen die gasten iets in hun hoofd!”

Ida lacht een beetje “En wat wordt het jongens?”

Er ontstaat wat geroezemoes tussen de drie, blijkbaar zijn ze het er niet over eens wat ze gaan doen. Ida heeft allang gezien wat het probleem bij de jongens is, stuk voor stuk hebben ze een stijve piemel in hun sportbroekje zitten waar ze zich voor schamen.

“We hebben wel eens vaker naakte jongens gezien hoor.” Zegt Ida daarom.

Uiteindelijk gaan ze overstag. Met hun rug naar de meiden toe doen ze hun shirtjes en sportbroekjes uit en gaan dan zo snel ze kunnen op hun buik liggen. Ida schiet in de lach om de actie en besluit het ze nog een stukje moeilijker te maken. Ze gaat in kleermakerszit met haar gezicht naar de jongens toe zitten en begint te praten tegen ze. Nu moeten ze wel haar kant op kijken en worden geconfronteerd met haar kale schaamlipjes en prachtige tietjes.

De jongens lopen rood aan en zonder uitzondering beginnen ze te stotteren of houden helemaal hun mond. Elske ligt op haar zij met haar hoofd op Ida gericht. Zo beperkt ze het zicht van de jongens op haar lijf. Op zich zijn het wel leuke jongens om te zien, ze zijn ongeveer van dezelfde leeftijd als Ida en Elske en zitten nog redelijk strak in hun vel. Aan hun kapsels is wel te zien dat ze uit de wat geloverige gezinnen komen. Dat blijkt ook wel als Ida vraagt waar ze vandaan komen. Ze wonen een stuk verderop in een heel klein lintdorpje aan de rivier waar het je als buitenstaander niet lukt om een huis te krijgen.

De jongens stellen zich uiteindelijk voor als Klaas, Piet en Alte. Ook Ida en Elske stellen zich voor. Dan besluit Ida de knuppel in het hoenderhok te gooien door voor te stellen om samen te gaan zwemmen. De jongens aarzelen, maar Ida staat al voor ze en ook Elske durft nu op te staan. De jongens hebben nu uitzicht tot aan Parijs. Als ze omhoog kijken ontkomen ze er niet aan recht in de kutjes van de meisjes te kijken. Ida bukt voorover om een van de jongens omhoog te trekken. Ze heeft bewust de jongen gekozen die het meest verlegen is. Hij verzet zich even maar staat dan toch maar op met een hoofd als een boei. Zijn pikkie staat recht vooruit en Ida kan het niet laten om haar ogen daar nog eens extra op te richten. De jongen slaat zijn handen voor zijn piemel maar Ida pakt zijn hand beet en trekt hem naar het water.

De andere jongens volgen aarzelend. Stuk voor stuk met een stijve piemel. Elske en Ida genieten van wat ze zien ook al zijn ze niet van plan iets met de jongens te doen. Als snel is iedereen in het water en wordt er gestoeid. Het zijn vooral de jongens onderling die met elkaar stoeien en zo af en toe wordt ook een van de meisjes beetgepakt en onder water geduwd. Na een kwartiertje of zo wordt de sfeer wat losser en worden de meisjes er steeds meer bij betrokken. Zogenaamd per ongeluk worden handen geplaatst op intieme plaatsen en duren die aanrakingen wat langer. Zowel Elske als Ida beginnen nu ook weer wat opgewonden te raken. Het stoeien gaat nog even door en dan gaan Ida met Elske uit het water. De jongens volgen niet veel later met nog steeds stijve piemels. Ida kan het nu niet meer laten om er een opmerking over te maken. “Jullie vinden ons blijkbaar erg leuk om te zien?” De jongens knikken beschaamd en gaan weer op hun plekjes liggen. Omdat de meisjes nu toch al gezien en gevoeld hebben dat hun piemels stijf zijn nemen ze niet meer de moeite om op hun buik te gaan liggen maar gaan juist zo liggen dat ze zich goed etaleren.

Ida besluit ze helemaal gek te gaan maken en gaat met haar benen wijd tegenover ze zitten.

“Wie van jullie heeft een vriendinnetje?” Er komt geen antwoord. “En wie heeft er wel eens een meisje gezoend?” Nu steken ze alle drie hun hand op. “Wie van jullie heeft wel eens een meisje gevingerd?” is de volgende vraag. Opnieuw blijft het stil. De jongens zitten alle drie met een rood hoofd. “Ok, klaas, kruip maar eens naar me toe en geeft me eens een goede tongzoen. Aarzelend komt hij omhoog en kruipt naar Ida toe. Zijn stijve piemel bungelt onder zijn lijf als hij dat doet. Hij pakt Ida’s hoofd en zoent haar op de mond en ruw duwt hij zijn tong tussen haar lippen door. “Hoho, ik zei een GOEDE tongzoen.” Klaas gaat in de herkansing en doet het nu wat rustiger aan. Ida pakt nu ook zijn hoofd vast en stuurt hem.

Hij is duidelijk erg onervaren. De tongzoen duurt niet heel lang maar lang genoeg om hem spontaan klaar te laten komen. Zijn zaad spuit tegen de buik en op het kutje van Ida.

Ze had er al rekening mee gehouden dat dit zou gebeuren en verbreekt de zoen. “Tja Klaas, dan moet je het ook maar schoonmaken.” Klaas veegt met zijn hand de sperma van haar buikje en veegt het af aan het gras. De sperma op haar kutje laat hij zitten omdat hij daar niet met zijn hand durft te komen. “Er zit nog meer Klaas, lik het maar op!”

Klaas kijkt Ida verschrikt aan en schudt zijn hoofd. Hij wil terug naar zijn plekje gaan maar Ida pakt hem bij zijn haren vast en duwt zijn gezicht naar haar kutje toe. Met tegenzin begint hij haar kutje schoon te likken. De smaak van zijn eigen zaad valt hem niet eens tegen maar de smaak van het kale meisjeskutje voor hem is gewoonweg zalig. Alle bezwaren en verboden verdwijnen als sneeuw voor de zon. Als een gek ligt hij nu Ida’s kutje te likken en Ida stuurt hem zachtjes naar haar gevoeligste plekje. “Rustig likken daar en af en toe in je mond zuigen.” Zegt ze gedecideerd. Klaas luistert naar haar al was het alleen maar om niet weggestuurd te worden van dit heerlijk smakende meisjeskutje. Piet en Alte liggen met hun van voorvocht druipende piemels te kijken naar het schouwspel voor hun.

Hoewel ze het vreemd vinden om de plasser van een meisje te likken raken ze er wel opgewonden van. Elske kijkt verlekkerd naar de piemels voor haar en ze stelt zich voor hoe het zou voelen om zo’n ding in haar kutje te krijgen. De enige ervaring die ze heeft is met meisjes. Dan besluit ze de stoute schoenen aan te trekken. “Alte, kom jij mij ook eens een lekkere tongzoen geven.” Alte kruipt naar haar toe en drukt zijn mond op die van Elske.

Hij heeft blijkbaar goed opgelet want ondanks dat dit zijn eerste echte tongzoen is doet hij het rustig en zacht. Langzaam laat Elske zich achterovervallen en Alte kan niets anders doen dan meebewegen en zich op Elske laten vallen. Zijn stijve kwijlende piemel ligt nu tegen het kutje van Elske aan. Elske spreidt haar benen ietsjes meer en dan voelt ze zijn eikeltje al naar binnen glippen. Ze laat zijn lippen niet los en pakt zijn billen met haar handen beet. Langzaam trekt ze hem nu naar zich toe waardoor zijn piemel helemaal in haar kutje schuift.

Elske geniet van haar eerste echte piemel in haar kutje en de jongen weet niet wat hem overkomt. Elskes kutje sluit om zijn piemel als een strakke handschoen. Zo strak zelfs dat Alte het niet kan voorkomen dat hij spontaan in het kutje van Elske klaarkomt.

Elske voelt het gebeuren en schrikt enorm. Ze gebruikt de pil niet en ze voelt de sperma haar baarmoeder inspuiten. Omdat het nu toch al te laat is hervat ze zich en gaat door met zoenen. Alles bij elkaar voelt het wel erg lekker, zeker nu Alte ook wat in en uit begint te bewegen. Het duurt niet lang voordat Elske luidruchtig klaarkomt.

Piet zit naar het hele gebeuren voor hem te kijken en speelt ondertussen zelf met zijn piemel. Hij kan het niet langer uithouden en spuit zijn zaad voor hem in het gras.

Een beetje jaloers op zijn maten die met de meisjes bezig zijn is hij wel, het liefst zou hij erbij gaan liggen en zijn handen over de lijfjes van de meisjes laten gaan.

Dan roept Ida hem bij zich. Hij aarzelt geen moment en kruipt naar haar toe. Klaas is haar nog steeds aan het likken en ze is al meermalen klaargekomen maar omdat Klaas zijn piemel niet meteen weer hard wordt hoopt ze dat Piet haar wil neuken.

Hier heeft Piet wel oren naar en zodra Klaas naast Ida gaat liggen duwt Piet zijn piemel tegen het kutje van Ida aan. Zonder moeite glijdt hij naar binnen in het strakke maar o zo natte kutje. Meteen begint hij hard te stoten maar Ida remt hem meteen weer af. “Rustig aan jongen, ik wil er ook nog van genieten.”

Hij past zijn tempo aan en Ida geeft hem alle ruimte om diep in haar te dringen door haar benen bijna in haar nek te leggen. Klaas ligt naast haar en zoent haar terwijl zijn handen over haar lijfje zwerven. Dan duwt Ida zijn hand naar haar kutje en zegt hem haar clitje te vingeren. Klaas schrikt even terug omdat hij dan ook Piet aanraakt maar Ida houdt zijn hand op de plaats waar ze hem wil hebben. Niet veel later begint Ida te schokken en komt spetterend klaar. De jongens weten niet wat er gebeurt en stoppen met bewegen. ”Nee doorgaan doorgaan!” schreeuwt ze bijna uit. Ida’s orgasmes blijven onophoudelijk komen en zowel Piet en Klaas zijn drijfnat van haar geil.

Na vijf minuten is ze eindelijk uitgeraasd en laat ze zich slap achterovervallen.

Piet, die nu bijna tegen zijn hoogtepunt aanzit ramt nog even door en dan loost hij zijn zaad diep in het kutje van Ida.

Elske in ondertussen al drie keer klaargekomen op de pik van Alte als deze voor de tweede keer zijn zaad in de baarmoeder van Elske spuit. Uitgeput rolt hij van haar af en gaat naast haar liggen.

Na een minuutje of tien in stilte bij elkaar gelegen te hebben gaan ze allemaal weer zitten.

Ida kijkt op haar telefoon voor de tijd en schrikt: over een kwartiertje komt haar moeder hun alweer halen. Ze staat op en gaat snel te water om zich te wassen. De anderen volgen haar voorbeeld. Ida vertelt dat ze wegmoeten en begint haar kleren aan te trekken. Elske doet hetzelfde en ook de jongens kleden zich langzaam maar zeker aan. Ze nemen afscheid en nadat ze de boot hebben afgeduwd varen ze weg.

De meisjes lopen terug naar de weg waar de moeder van Ida al staat te wachten.

Ze stappen snel in en rijden weg.

Pas als ze samen in de kamer van Ida zijn vertelt Elske dat Alte twee keer in haar gespoten heeft en dat ze nog niet aan de pil is. Ze spreken af de volgende dag tijdens de lunchpauze naar een dokter te gaan vlakbij school om de morning after pil te halen.

Ha het avondeten wordt Elske weer opgehaald door haar moeder en gaat Ida naar haar kamer om het laatste beetje huiswerk te maken.

Ida’s moeder roept naar boven dat het tijd is om naar bed te gaan en Ida duikt snel de douche in om haar broer voor te zijn met douchen. In haar haast vergeet ze echter de deur op slot te doen zodat haar broer binnen kan komen toen ze al onder de douche staat.

Haar broer ziet haar onder de douche staan en gaat op de wc zitten om naar haar te kijken.

In de vakantie heeft hij haar ook al een paar keer naakt gezien en dat heeft bij hem toch wel seksuele gevoelens voor haar losgemaakt. Hij besluit zijn kleren uit te trekken en gewoon bij haar onder de douche te stappen. Op het moment dat hij de douchedeur opendoet schrikt Ida zich rot en probeert hem nog weg te duwen. Haar broer is echter een stuk sterker en even later staat hij toch tegen haar aan onder de douche. Ida spreekt hem erop aan dat ze het niet wil maar voelt ook de stijve pik van haar broertje tegen haar kont. Als hij dan ook nog zo vrij is haar borsten beet te pakken en in haar tepeltjes te knijpen voelt ze dat ze ongewild toch geil wordt. Ze probeert hem nog te overtuigen dat wat hij doet niet goed is maar hij trekt zich er niets van aan. Hij duwt zijn pik tussen haar billen en trekt haar naar zich toe. Een kreun ontsnapt aan de mond van Ida als ze zijn pik langs haar schaamlippen voelt glijden. Haar broer beschouwt dat als een akkoord om verder te gaan en duwt zijn pik in haar kutje. Ida kan haar kreunen niet meer onderdrukken als hij dan ook nog over haar clitje wrijft met zijn vingers. Ida dreigt haar evenwicht te verliezen en zoekt steun tegen de muur.

Zonder verder tegen te spartelen laat ze zich nu door haar broer neuken. Onder zijn vingers komt ze hevig klaar en ook haar broer kan zich niet meer inhouden. Hij spuit zijn zaad diep in het kutje van zijn kleine zusje. Pas als zijn pik slap is geworden trekt hij terug en spoelt zich af.

Ida spoelt haar kutje nog even goed uit en draait dan de douche dicht. Als ze de douchecabine uitstapt is haar broer alweer verdwenen.

Met rode koontjes poetst ze haar tanden en gaat naar haar bed.

Eenmaal in bed overdenkt ze de dag en voelt zich gelukkig. Even later is ze in een diepe slaap.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ida - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Opendeurdag Biologie PraktijkDoor: Hottie
Gelezen: 7397x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
24-06
8.4
:: EmmaDoor: Jonl
Gelezen: 8745x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
23-06
8.9
:: Het BubbelbadDoor: Demi
Gelezen: 21535x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwembad, Crush
21-06
8.1
:: Dochter Wil Graag...Door: Angela
Gelezen: 21874x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rustige Opbouw
21-06
7.9
:: Het Volleybalteam - 25Door: Badjas
Gelezen: 11112x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
9.1
:: Stage KineDoor: Nina
Gelezen: 12003x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.0
:: Anne & Menno 3: De Vakantie Door: CarolM
Gelezen: 7375x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Anne, Menno, Sex, Zwembad, Hotel, Pijpen, Beffen, Negenenzestig, Sex, Cowgirl
20-06
9.0
:: Stiefbroertje Van HuisgenootDoor: JasmijnH
Gelezen: 13346x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Chantage
20-06
8.6
:: Date In Het BosDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 6167x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Tinder, Bos, Beffen, Pijpen
20-06
8.3
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 23097x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.1
:: Twee Onder één Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 10195x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.1
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 14892x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 8619x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 12951x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3978x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net