Opwindend.Net
Datum: 10-10-2017
Stemmen: 94x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 27019x
Lengte: Gemiddeld
In De Kleedkamer Na Gym - 1
Door Bram - Zoek naar meer...

Mijn naam is Bram en ik ben 16 jaar. Ik ben een 180 cm en weeg 60 kilo. Ik zit als enige jongen in een klas met 15 meisjes. Op vrijdag hebben we altijd de laatste 2 uur gym. Naar school gaan is geen lachertje voor mij. Daar ik nogal onhandig ben met meisjes en totaal nog geen ervaring er mee heb.

Onze leraar moest afgelopen vrijdag vroeger door dus mochten we nadat we ons omgekleed hadden direct naar huis. De klas waarmee we normaal gymde was die dag op uitstap. Dus stond ik dit keer alleen in de kleedkamer.

Ik had net mijn gym schoenen en shirt uitgetrokken toen ik een gegiechel achter mij hoorde. Vlug draaide ik me om en zag ik dat Jasmina, Indy, Lente, Imanna, Zo, Nina en Esmee bij nu in de kleedkamer stonden. 'Doe gerust verder' zei Jasmina met een plagerige toon. 'Jullie mogen hier niet komen ik roep mijnheer Engels h' 'Die is al lang weg sufferd. Maar wat verstop je daar in je broek'

De meisjes kwamen nu dichter bij mij staan. Ik voelde me totaal niet op mijn gemak met al die meisjes zo dicht bij mij. Zo en Nina grepen me vast. 'Zo we zullen is zien wat je daar verbergt' zei Jasmina en met een ruk trok ze mijn sportbroek naar beneden. Haar handen gingen nu naar de rek van mijn boxershort. En trok deze ook naar beneden. Tot mijn grote angst voelde ik nu dat ik een stijve kreeg. De meiden proesten het uit van het lachen. 'Hij krijgt een echte stijve'

De meeste namen nu hun telefoon en begon foto's te maken of te filmen. Jasmina trok nu mijn voorhuid naar achteren waardoor mijn eikel goed zichtbaar werd. Met vuur rode wangen van schaamte stond ik daar nu met mijn broek op mijn enkels.

De telefoon van Esmee kwam nu dichter bij en ze maakte enkele foto's van mijn eikel. 'Hoe groot zou hij zijn?' proeste Indy uit. 'Wel Bram vertel ons dat is' Mijn lippen hield ik stijf op elkaar. 'Hij is wel groter dan die van mijn vriendje en die heeft 16 cm' Lachte Indy. Jasmina haar handen gingen nu naar mijn balzak.

Zijn ballen hangen goed los en ze nam nu mijn twee teelballen tussen haar vingers. 'stap nu uit je broek en doe je benen wat uit elkaar anders knijp ik hard in je ballen.' Gewillig deed ik wat Jasmina me vroeg. Lente was de enige die geen foto's nam ze was een meelopertje van Jasmina. Haar gezichtje was bijna zo rood als haar. Ze had een C-cup. En had net nog als de andere een rood sportbroekje aan en een witte shirt.

'Nou Lente nu zie je ook is een piemel en eentje die nog goed groot is ook.' De anderen begonnen te lachen terwijl Lente zich totaal geen houding wist aan te nemen. Sommige fluisterde wat nu tegen elkaar en hoor ik enthousiast ja zeggen.

Enkele zag ik nu Lente vastgrijpen en wilde probeerde ze haar kleren uit te doen. Haar broek kregen ze vlot uit maar door dat ze tegen wrong scheurde haar shirtje. Ze had een donker blauw stretch slipje aan en een paars panter kleurige bh. Jasmina liet nu mijn balzak los

'Nou schat als je wilt dat we de rest niet kapot trekken ga je nu pijpen' Indy en Imanna trokken nu aan Lente zodat ze voor mijn piemel zat. 'Wel komt er nog wat van' en Imanna trok nu aan haar BH. Lente ging op haar knien zitten en ik voelde haar een kus geven op mijn piemel. 'steek hem in je mond' riep Jasmina. Ik voelde nu Lente haar warme rond mijn eikel komen terwijl de andere haar filmden. 'Zuigen Lente' riep Imanna en Lente begon nu met haar tong mijn eikel te strelen. Het waren kleine lekjes. Die mijn piemel stijver maakte ook al wou ik dat niet. 'Neem hem dieper Lente' riepen enkele. Mijn piemel ging nu dieper in haar mondje

'ZUIGEN, ZUIGEN, ZUIGEN, .' riepen de meisje terwijl Jasmina Lente haar BH los maakte en naar voren schoof. Jasmina en en Imanna deden haar BH uit terwijl ze gewoon mij moest blijven door pijpen. Zo en Nina trokken nu mijn handen naar Lente haar borsten. 'neem ze maar goed vast.' Jasmina duwde Lente wat naar omhoog met haar billen en trok haar slipje naar beneden.

Ze begon nu Lente langs achteren te vingeren. 'Ze is kletsnat' gilde ze. 'Laat ze het doen' riep Esmee. Zo en Nina namen we weer vast en trokken met naar de turnmatten die op elkaar in de kleedkamer lagen. Ik wilde recht komen maar werd terug getrokken door Zo en Nina en Imanna en Indy namen mijn voeten vast.

Lente ging met haar bekken boven mijn piemel zitten. Jasmina trok mijn piemel nu kaarsrecht en leidde hem naar de schaamlipjes van Lente. 'ooooooh' kreunde ze toen ik zonder al te veel moeite in haar kwam. Haar bekken begonnen nu te bewegen. En haar borsten gingen heen en weer.

Haar ademhaling versnelde. 'En een goede paal in je kutje?' vroeg Jasmina 'Jaaaa, hij vult mijn grotje helemaal' Lente haar ademhaling begon nu te stokken 'ik ga komen' kreunde ze. En ze begon nog heviger met haar bekken te bewegen 'JAAAAAAAAAAAAAAAA' kreunde ze en liet zich nu volledig op mij zakken.

Al de meisjes juichte nu. En Lente kwam van mij af. Haar sappen zaten nu rond mijn piemel. 'wie nu?' Nina stak als eerste haar vinger op. Nina had een donker bruine huidskleur. Haar ouders hadden haar geadopteerd toen ze nog baby was. Ze ging boven me staan zodat ik alles heel goed kon zien. Ze had witte bh waar een B-cup in zat en een wit slipje aan. Haar slipje was doorzichtig aan haar schaamlipjes. Ze trok haar slipje uit en met haar BH nog aan kwam ze op mij zitten.

Weer trok Jasmina aan mijn piemel en leidde hem naar de schaamlipjes van Nina. Haar spleetje voelde nauwer aan. 'Wat een zalige pik' toen ik helemaal in haar zat maakte ze haar bh los. En zette haar handen net onder mijn oksel. Ritmisch begon ze nu te bewegen.

Lente had nu ook haar telefoon vast en filmde alles. Jasmina deed haar sportbroekje en shirt uit. Ze had een roze string aan. Ze was van filipijnse afkomt en had mooi zwart lang haar. In haar bruin zwarte panter BH zag ik nu haar stijve tepeltjes.

Met mijn handen moest ik nu haar schaamlipjes strelen. Al snel was haar string doornat. 'Nina ga wat rechter zitten. Bram moet mij beffen' Kreunde ze. Nina ging rechter zitten maar bleef even ritmisch bewegen. Jasmina kwam nu boven mijn hoofd zitten en schoof haar string op zij. Haar schaamlipjes waren glanzig en met mijn tong moest ik ze nu daar likken.

Jasmina en Nina begonnen samen hard te kreunen en terwijl ik de sappen van Jasmina in mijn mond kreeg. Voelde ik de sappen van Nina langs mijn lul lopen. Voor Jasmina had het nu wel lang genoeg geduurd.

Weer werd ik rechtgetrokken. Als ik niet wou dat het filmje de hele school rond ging moest ik een condoom om doen en me aftrekken. Zes telefoons waren op mij gericht. Met zes hevige stralen spoot ik de condoom half vol.

De meiden juichte en de met mijn handen achter mijn hoofd en de condoom met mijn sperma nog aanhangen moest ik nog even blijven staan voor de laatste foto's;

Thuis gekomen kreeg ik het filmpje van Jasmina, Nina en mij doorgestuurd van Lente. Ze was de enige die het gefilmd had en zo had ik iets achter de hand mocht iemand het filmpje verspreiden. Bang sloeg ik het op op mijn PC. Mijn opluchting was nog half uur later groot toen ik via Indy vernam dat Jasmina razend was op Lente omwille dat ze het gefilmd had. Wijselijk zweeg ik tegen Indy dat ik ook het filmpje ondertussen op mijn pc had staan.

Jasmina kon mij en Lente nu niets meer doen. En ik, ik hield er de volgende dag een date met Lente aan over.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: In De Kleedkamer Na Gym - 2

Zoek naar meer verhalen van Bram...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 1489x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.4
:: Twee Onder n Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 775x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.5
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 9290x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 6432x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 10193x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3104x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.7
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 16933x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 7126x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
:: Anne & Menno 1 Door: CarolM
Gelezen: 11393x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Anne, Film Kijken, Pijpen, Beffen, Neuken, Sex, Seks
16-06
8.6
:: Gescheiden En Gefrustreerd - 2Door: Dam
Gelezen: 24672x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Cougar, Creampie
15-06
9.4
:: Twee Onder n Kap - 4Door: Jonl
Gelezen: 12724x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
15-06
9.1
:: Het Volleybalteam - 24Door: Badjas
Gelezen: 14300x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.9
:: Pleegouders - 11Door: Indigo
Gelezen: 11632x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.7
:: Twee Onder n Kap - 3Door: Jonl
Gelezen: 15671x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.8
:: Date Met Een... - 2Door: Geile Tiener
Gelezen: 5707x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
13-06
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net