Opwindend.Net
Datum: 11-10-2017
Stemmen: 71x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 16444x
Lengte: Gemiddeld
In De Kleedkamer Na Gym - 2
Door Bram - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: In De Kleedkamer Na Gym - 1

Mijn naam is Bram en ik ben 16 jaar. Ik ben een 180 cm en weeg 60 kilo.

De volgende dag (zaterdag) had ik afgesproken met Lente. Ergens keek ik wel uit naar de date met haar. Maar ergens was ik ook bang. We hadden nog nooit echt veel tegen elkaar gezegd. En gisteren had ze me moeten pijpen en het met me moeten doen. Onder druk van meisjes van onze klas in de kleedkamer. Ze was dan wel klaargekomen maar toch voelde het niet goed aan.

Met een bang hartje belde ik aan, aan het grote huis op het einde van de straat. Ze woonde zo te zien wel groot. Met een zwaai ging de deur open. 'Ah jij bent er al' 'Ja' mijn mond was kurk droog. 'Blijf toch niet staan, kom binnen.' Na mijn jas en schoenen te hebben uitgedaan volgde ik haar naar de woonkamer. Nog steeds me niet op mijn gemak voelend zette ik me in de zetel.

'Moet je wat drinken' riep ze vanuit de keuken. 'Ja lekker' Met twee glazen sap kwam ze terug en zette zich in de andere zetel. 'Sorry voor gisteren h. Jasmina ging echt te ver, maar ik kon ze niet tegenhouden.' Ik voelde mijn hart van angst tekeer gaan maar probeerde het niet te laten merken. 'Tja, het is nu gebeurt h. Nogmaals bedankt voor het filmpje. Nu kan ze het niet verspreiden, als ze n foto doorstuurt, kan ik het filmpje online zetten.'

'Ja en daar is ze nu echt bang voor! Weet je Bram eigenlijk vind ik je al een hele tijd leuk.'

Een verlegen blik verscheen nu op haar gezicht. 'Ik vind je eigenlijk ook best wel leuk' Zei ik met een droge, bedeesde stem. Mijn gezicht werd nu rood. Daar zaten we nu dan. Beide niet goed wetend wat te doen nu.

Het was Lente die het initiatief uiteindelijk nam en naast me kwam zitten. We keken elkaar in de ogen en zachtjes ging mijn gezicht nu richting haar. Voorzichtig kuste ik haar lippen. Haar hand ging nu naar mijn gezicht en ik voelde haar tong tegen mijn lippen. Onze tongen vonden elkaar en begonnen nu met elkaar te spelen.

Alle bij met rode wangen keken we nu elkaar aan. Mijn hart bonsde in mijn keel. 'Wil je mee naar boven gaan' fluisterde ze. 'Ja, maar wat gaan je ouders zeggen?' 'Die zijn heel de dag naar de zaak en komen pas vanavond terug.' 'Ah net als de mijne' flapte ik eruit. Ze nam mijn hand en trok me recht. Samen liepen we de trap op en gingen naar haar kamer.

Op haar kamer gekomen begon ze nu al haar kleren uit te doen. Langzaam volgde ik. Mijn piemel voelde ik stijf worden. In haar paarse slipje en roze bh kwam ze nu naar mij toe. Ze nam me vast terwijl ik juist nog maar alleen mijn boxer aan had. Haar heupen wreven nu langs mijn piemel. Die hierdoor nog stijver werd. Terwijl we weer zoende

Mijn handen gleden nu naar haar billen en begon haar zachte billen te masseren. Ook haar handen gingen nu naar mijn billen. Met een zekere onhandigheid probeerde ik haar BH nu los te maken. Wat natuurlijk voor geen meter ging. 'Wacht even' ze liet me los en ging nu enkele stappen achteruit. Haar handen ging achter haar BH en maakte ze in een vlugge beweging los.

Met rode wangen keek ik nu naar haar volle borsten. Ze kwam terug dichter en nam mijn hand die ze naar haar borsten bracht. Ze voelde warm en zacht aan. Met mijn vingers begon ik nu haar tepels te strelen die nu harder en harder werden. Haar hand ging nu langs mijn navel naar beneden en ze streelde nu mijn stijve piemel.

Ook mijn handen liet ik naar beneden gaan en ik begon haar te strelen tussen haar benen. Ik voelde dat ze haar benen wat uit elkaar deed. En zachtjes liet ik mijn vingers nu heen en weer bewegen tussen haar benen. 'Zullen we ons ondergoed uit doen.' Ik knikte zonder een woord te zeggen. Weer ging ze wat naar achteren en liet haar slipje zakken terwijl ik mijn boxershort uit deed. Mijn piemel sprong recht naar voren. Ik keek op en zag nu haar glad geschoren spleetje.

Dit keer was ik het die naar haar toe ging en haar liefdevol vastnam. We zoenden elkaar intens terwijl mijn piemel tegen haar aandrukte. Voorzichtig liet ik mijn handen naar beneden glijden en streelde haar spleetje. Toen mijn vingers haar schaamlippen raakte voelde ik dat ze al aardig opgewonden was. Een vinger gleed nu in haar en ik begon nu begon voorzichtig te bewegen met mijn vinger. Haar hand was nu al rond mijn piemel en ze begon me wat af te trekken.

Ze stopte met met te zoenen en terwijl ik haar nog aan het vingeren was vroeg ze of ik haar wou komen. Mijn vinger gleed nu uit haar spleetje en ik volgde haar naar bed. 'Heb jij condooms?' fluisterde ik 'Ik ben aan de pil.'

een beetje onhandig ging ik haar liggen er voor zorgend dat niet mijn heel gewicht op haar kwam. Ik schoof wat naar beneden en begon met mijn piemel haar spleetje te zoeken. Haar hand ging nu naar mijn piemel en leidde hem naar haar spleetje. Mijn eikel duwde nu tegen haar spleetje en al snel voelde ik me in haar komen. Langzaam duwde ik mijn piemel helemaal in haar. Ze kreunde zachtjes. Ik stopte wanneer mijn balzak haar spleetje raakte.

Bang om haar pijn te doen begon ik zachtjes te bewegen. 'mmmm' kreunde ze en ik begon nu het tempo wat te verhogen. 'Je . bent .. zalig' haar handen gleden naar mijn billen en het leek precies of ze mijn piemel dieper in haar wilde. Haar benen voelde ik rond mijn benen komen. Mijn piemel leek nu verder en verder in haar te gaan. ooooh, . mmmm, . je . piemel .. is ... zallig...' Het horen van haar stem maakte me meer opgewonden. Ze begon nu zwaar te ademen 'ik ga komen' Ook ik voelde dat ik ging klaarkomen. Met 4 krachtige kwam ik in haar klaar terwijl ze gelijktijdig met mij klaarkwam. Hevig beginnen we nu te tongen terwijl mijn piemel nog in haar zat.

Een poosje later lagen we gewoon in elkaars armen. Heerlijk te genieten. Zachtjes zoende ik haar schouders. 'wat denk je, zullen we gaan zwemmen?' 'eum ik heb wel geen zwem spullen bij' en het zwembad is gesloten.' 'Nee gekkie, hier beneden, wij hebben een zwembad.' 'Nou als ik een zwem short bij had graag maar ik heb er geen bij' 'Dan zwemmen we toch naakt.'

Naakt liep ik haar nu achterna richting de veranda. 'Wel eerst nog even douche' in de veranda liepen we nu samen de douche in. 'zal ik je wassen' zonder op het antwoord te wachten begon ze me nu in te zepen. Ik nam de bus van haar over deed wat zeep op mijn handen en begon haar nu ook te wassen. Wanneer ik bij haar spleetje was, waste ze mijn piemel. Die gelijk terug stijf werd.

Haar handen duwden me nu tegen de muur en ze zette de douche af. Ze ging door haar benen op haar knien zitten. Mijn piemel nam ze nu vol in haar mond en haar tong ging met krachtige bewegingen rond mijn eikel. De krachtige bewegingen van haar tong maakte dat ik helemaal opgewonden geraakte. Mijn hoofd leunde ik nu een beetje naar achteren en sloot mijn ogen. Het enige wat ik nu voelde was haar tong rond mijn eikel. Ik voelde dat ik ging klaarkomen en zegde het haar maar in plaats van te stoppen. Ging mijn piemel nog dieper haar mond in. 'ik . ga . komen' kreunde ik weer maar ze ging gewoon verder. Mijn orgasme kon ik nu niet meer tegenhouden. Gewillig slikte ze mijn sperma en maakte ze met haar tong mijn piemel schoon. Als ze met haar tong mijn eikel streelde ging er een huivering door mijn ganse lichaam.

Wanneer ze recht kwam nam ik haar vast en begon ik haar te tongen. Hierbij proefde ik een beetje van mijn eigen sperma. Met een geluk zalige lach keek ze me aan en trok ze me uit de douche. Achter haar sprong ik in het zwembad. Waar we heerlijk stoeiden met elkaar. Soms raakte mijn hand haar spleetje. Weer werd mijn piemel stijf. Haar handen gingen onder water en ze speelde wat met mijn piemel terwijl ik haar vingerde.

Ik fluisterde in haar oor of ik haar spleetje mocht kussen. Verrukt keek ze naar me en vroeg 'Of je me mag beffen?' Met een verlegen blik knikte ik ja. 'Kom we gaan dan uit het water. We zwommen naar de rand. Uit het water ging ze op de ligstoel liggen en opende haar benen. Op mijn knien ging ik nu voor haar zitten en met mijn tong begon ik nu haar spleetje te strelen. Met mijn vingers deed ik nu haar schaamlipjes wat van elkaar en liet mijn tong er tussen komen. Haar sappen proefde ik nu in mijn mond en ik zag haar rug wat boller komen te staan. Ze speelde wat met haar tepeltjes. Sneller en sneller liet ik mijn tong tussen haar schaamlipjes gaan. Haar adem werd zwaarder en ze begon meer en meer te hijgen. Mijn tong liet ik tussen haar schaamlipjes komen. Met een schok kwam ze klaar. Gretig likte ik alles op.

Wanneer ze recht kwam was ze helemaal rood en zag ik haar hart kloppen. Ze nam me vast en gaf me een teder kus. Samen liepen we naar de douche en wasten ons een laatste keer die dag samen.

Voor ik naar huis reed veranderen we onze facebook status naar: Relatie met

Zoek naar meer verhalen van Bram...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Het BubbelbadDoor: Demi
Gelezen: 16294x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwembad, Crush
21-06
8.1
:: Dochter Wil Graag...Door: Angela
Gelezen: 17076x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rustige Opbouw
21-06
7.9
:: Het Volleybalteam - 25Door: Badjas
Gelezen: 8755x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
9.1
:: Stage KineDoor: Nina
Gelezen: 10227x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.0
:: Anne & Menno 3: De Vakantie Door: CarolM
Gelezen: 6116x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Anne, Menno, Sex, Zwembad, Hotel, Pijpen, Beffen, Negenenzestig, Sex, Cowgirl
20-06
9.0
:: Stiefbroertje Van HuisgenootDoor: JasmijnH
Gelezen: 11478x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Chantage
20-06
8.6
:: Date In Het BosDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 5187x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Tinder, Bos, Beffen, Pijpen
20-06
8.0
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 21766x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.1
:: Twee Onder n Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 9583x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.1
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 14048x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 8331x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 12550x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3852x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.8
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 19070x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 7992x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net