Opwindend.Net
Datum: 11-10-2017
Stemmen: 94x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 21644x
Lengte: Lang
De Geile Tweeling
Door Mirelle - Zoek naar meer...

Paula en Frank waren tweeling broer en zus. Ze waren 17 jaar en hadden allebei kort blond haar.
Frank was één meter negentig lang en breed geschouderd. Paula was één meter 70 lang. Ze was iets tengerder dan haar broer, maar voor een meisje toch best wel fors van postuur. Haar BH maat was 80 C.
De ouders van Paula en Frank waren klein behuisd. Paula en Frank deelden daarom een kamer.
Paula was altijd erg jongensachtig geweest. Ze speelde liever met het jongensspeelgoed van haar broer dan met het meisjesspeelgoed dat ze zelf kreeg. Ook haar kleding was jongensachtig. Ze droeg vaak kledingstukken van haar broer, die haar lekker ruim zaten.
Paula voelde zich tot vrouwen aangetrokken. Hoewel ze een stoeipartij met haar broer of een andere jongen nooit uit de weg ging, en ze soms ook wel met haar broer knuffelde, werd ze nooit echt geil van een jongen. Van meiden wel.
Paula en Frank zaten bij elkaar op school. Omdat ze een verschillend vakkenpakket hadden, zaten ze alleen bij Nederlands en Engels bij elkaar in de klas.
Op donderdag had Frank tot half vier school en was Paula om één uur al klaar.
Op een zekere donderdagmiddag waren de laatste twee lesuren van Frank uitgevallen en was hij om kwart voor twee klaar.
Toen hij thuis kwam hoorde het bed kraken, het smakkende geluid van zoenen en gekreun uit de kamer van hem en zijn zus komen. Het was duidelijk dat zijn zus met een vriendin lag te vrijen. Hij liep zonder geluid te maken naar de kamer toe en was benieuwd wie zijn zus vandaag had meegenomen voor een vrijpartij. De vriendinnen van zijn zus waren meestal net zo jongensachtig als zijn zus zelf, en Frank vond ze dan ook zelden aantrekkelijk.
Maar op de drempel bleef hij verrast staan. Het meisje waar zijn zus mee lag te vrijen was Anky. Een alles behalve jongensachtig meisje. Anky was één meter zestig lang en had een tenger postuur. Ze had lang bruin haar en een knap gezicht.
Frank kende Anky vrij goed omdat ze hetzelfde vakkenpakket als zijn zus had en dus ook bij Nederlands en Engels bij hem in de klas zat. Frank vond Anky een erg lekker ding.
De meiden gingen zo op in hun liefdesspel dat ze Frank niet opmerkten, die in de deuropening naar ze stond te kijken.
Paula en Anky waren allebei geheel naakt. Anky lag op haar rug en Paula half over haar heen. Paula wreef met haar vagina over het rechter dijbeen van Anky en vingerde haar en gaf haar lange tongzoenen.
Frank zag de dikke billen van zijn zus ritmisch samen trekken en weer ontspannen in het ritme waarmee ze over Anky heen en weer bewoog en zag haar middelvinger snel over de clitoris van Anky bewegen.
Anky begon harder te kreunen en kwam klaar, even later kwam ook Paula klaar. De meiden lagen nog een tijdlang met gesloten ogen te tongen en ma te genieten van hun orgasmes.
Pas toen Paula van Anky afgleed merkte ze haar broer op die in de deuropening stond.
“Hé, Frank, Je bent op donderdag toch altijd pas om half vier klaar ?” riep ze verbaasd uit.
“De laatste twee uur zijn uitgevallen.” antwoordde Frank droog.
Anky bedekte geschrokken haar vagina en kleine borsten met haar handen.
“Kom, we gaan douchen.” zei Paula. Ze stapte van het bed en pakte een hand van Anky vast. Ze trok het meisje overeind. Anky stapte van het bed en liep met Paula mee. Frank keek ze na. De dikke kont van zijn zus en het lekkere kontje van Anky vormden een mooi contrast.
Na een minuut of twintig kwamen Paula en Anky terug uit de badkamer. Anky hield nu haar vagina en borsten bedekt met een kleine handdoek.
Paula trok snel haar tanga, spijkerbroek en sweater aan, en zei:”Ik ga thee zetten..” en liep naar de keuken.
Anky had haar tanga aangetrokken en haar BH omgedaan en ging op het bed zitten om haar panty aan te trekken. Ze stak haar voeten er in en stond op en trok de panty omhoog tot aan haar middel. Ze liep naar Frank toe en legde een hand op zijn schouder. Zacht vroeg ze:”Zeg Frank, je verteld toch niemand iets van wat je zojuist gezien hebt, alsjeblieft ?”
“Moet het een geheim blijven ?” vroeg Frank.
“Liever wel.” zei Anky.
“Goed.” zei Frank, “Maar alleen als je me een lekkere tongzoen geeft.”
“Oké.” zei Anky en ging bij Frank op schoot zitten. Ze sloeg een arm om zijn nek en drukte haar mond op de zijne. Ze duwde haar kleine spitse tong tegen de zijne.
Na een paar minuten te hebben zitten tongen zei Frank:”Ik wil met je naar bed.”
Anky sprong overeind en zei:”Eerst vraag je me om een tongzoen, en nu wil je gelijk al met me neuken ook.”
“Nee, zo bedoel ik het niet.” zei Frank. “Ik bedoel, ik wil wel heel graag met je naar bed, maar niet onder dwang. Ik wil het alleen als je het uit vrije wil doet.”
“Oh, op die manier.” zei Anky, “Ik wil het best wel met je doen, maar niet nu, goed ?”
Frank knikte, en zei:”Ik had trouwens toch aan niemand iets verteld, ook als je me die tongzoen had geweigerd. Paula en ik hebben de afspraak dat we discreet zijn over wat we van elkaar zien.”
Anky glimlachte. Ze pakte haar trui en rokje en trok ze aan. Ze ging weer op het bed zitten om haar laarsjes aan te trekken.
“Ik was trouwens wel erg verbaasd om mijn zus met jou te zien vrijen. Je leek me nooit het soort meisje dat op andere meisjes valt.” zei Frank
“Het was ook de eerste keer dat ik het met een meisje gedaan heb.” zei Anky, “Paula heeft me erg goed geholpen met een werkstuk dat we moesten maken. Ik vroeg hoe ik haar kon bedanken en toen zei ze dat ze met me wilde vrijen. Ik wilde het wel eens proberen. Daarom heb ik toegestemd.”
“En, beviel het ?” vroeg Frank.
“Het was erg lekker.” zei Anky, “Heel anders dan met een jongen. Maar ik blijf jongens toch ook leuk vinden, hoor.”
“Gelukkig maar.” zei Frank.
“Hoe zit het eigenlijk met jou en Paula ?” vroeg Anky.
“Hoe bedoel je ?” vroeg Frank
“Paula zegt dat ze een paar keer met jou iets heeft gedaan, maar dat het haar niet erg opwond. Wat hebben jullie precies gedaan ?” wilde Anky weten.
Frank glimlachte, en zei:”Paula is mijn tweelingzus. Al van kleins af aan gaan we samen onder de douche, dat zijn we blijven doen, ook toen we in de pubertijd kwamen, en onze lichamen begonnen te veranderen. Bovendien delen we een kamer, dus we zien toch wel alles van elkaar.
Toen ik erecties begon te krijgen, wilde Paula natuurlijk kijken en voelen. Toen er op een gegeven moment zaad uit mijn piemel spoot vond ze dat erg grappig. Sindsdien trekt ze me regelmatig af onder de douche. Ik wrijf dan over haar vagina, wat haar weer een erg prettig gevoel geeft.
Maar echt opgewonden raak ik niet van haar. Ik denk altijd aan andere meisjes als Paula me aftrekt.
We geven elkaar wel eens een kus, ook wel eens op de mond. Maar tongzoenen doen we nooit.
Paula is en blijft mijn zus, knuffelen met haar is best wel lekker, maar ze wind me nooit echt op zoals andere meisjes zoals jij dat doen. Seks met mijn zus is haast hetzelfde als masturberen.
Frank en Anky liepen samen naar de keuken, waar Paula met de thee zat te wachten. Na thee te hebben gedronken ging Frank terug naar zijn kamer om huiswerk te maken, Paula en Anky bleven in de keuken zitten kletsen.
‘s Avonds na het het eten zaten Paula en Frank in hun kamer woordjes te leren voor Engels en elkaar te overhoren. Toen Paula vond dat het er wel goed genoeg in zat, stond ze op en trok haar sweater, spijkerbroek en tanga uit. Geheel naakt stond ze voor haar broer, en zei:”Kom, we gaan douchen.”
“Maar je hebt vanmiddag toch al een douche genomen.” zei Frank.
“Ja, maar jij niet, en ik wil geen kamer delen met een ongewassen jongen.” zei Paula.
“Goed dan.” zei Frank, hij trok zijn kleren uit en liep achter zijn zus aan naar de badkamer.
Paula draaide de kranen open, en toen het water warm was geworden gingen ze samen onder de douche staan. Paula pakte haar broer bij zijn zak en kneep er stevig in.
“Au, dat doet pijn.” riep Frank.
“Heb jij vanmiddag geprobeerd Anky tot seks te dwingen ?” vroeg Paula, zonder haar greep op zijn zak te verslappen.
“Helemaal niet.” zei Frank.
“Ze zegt dat je hebt gevraagd of je met haar mag neuken, en dat je anders morgen op school gaat vertellen dat zij en ik seks hebben gehad.
“Zo is het niet gegaan.” zei Frank, “Ze vroeg me niets te zeggen. Dat heb ik belooft. Ik heb haar alleen gevraagd of ze me een zoen wou geven. Dat heeft ze gedaan. En toen heb ik haar gezegd dat ik met haar naar bed wil. Maar ik heb er meteen bij gezegd dat ik haar niet wil dwingen. Dat ze het zelf ook moet willen. Ik heb gezegd dat ik zo wie zo niemand ooit iets zou vertellen over de seksuele activiteiten van mijn zus. ”
“Oh, dan is het wat anders.” zei Paula. Ze liet zijn zak los en pakte nu zijn slappe piemel vast. Ze bewoog de voorhuid snel op en neer, zodat Frank een erectie kreeg. Ze bleef door trekken en even later spoot Franks sperma door de badkamer.
“Zo, dat lucht op, of niet soms, broertje.” zei Paula.
“Ja, bedankt.” zei Frank, “Wil je dat ik jou ook nog even klaar vinger ?” vroeg Frank
“Nee, bedankt. Ik heb vanmiddag al genoeg gehad met Anky.” zei Paula.
Ze waste de pik van haar broer en haar handen en draaide toen de kraan dicht. Ze droogden zich af en liepen terug naar hun kamer. Paula trok haar nachthemd en Frank zijn pyjama aan.
“Als je echt graag iets met Anky wil. Vind ik dat goed. Maar je moet haar niet dwingen. Je moet lief voor haar zijn, en haar echt verwennen.” zei Paula.
“Ja, natuurlijk.” zei Frank.
Op vrijdagmiddag waren Paula, Frank en Anky alle drie om kwart voor twee klaar. Anky ging met Paula en Frank mee naar huis. Ze gingen eerst even langs bij een drogist om een pakje condooms te kopen.
Thuisgekomen gingen ze direct naar de kamer van Paula en Frank.
“Zo, nu eerst je excuus aanbieden aan Anky.” zei Paula tegen haar broer.
“Sorry Anky, dat ik je gedwongen heb om met me te zoenen.” zei Frank.
“Oh, dat geeft niet, hoor.” zei Anky.
“Dat geeft wel.” zei Paula, “En hij moet zijn excuus op de juiste manier maken, niet zo maar sorry zeggen. Kleed je uit Frank.”
Frank was benieuwd naar wat voor spel zijn zus aan het spelen was. Maar het was vast erg geil, en hij wilde het graag meespelen, dus trok hij snel zijn kleren uit. Hij had al een erectie.
“Kijk, zijn pik staat al stijf.” zei Paula tegen Anky, en tegen haar broer:”Kniel nu voor haar neer.”
Frank knielde naakt voor Anky neer.
Paula ging achter Anky staan en tilde haar rokje op. “Druk je gezicht in haar kruis,
Frank kroop wat dichter naar Anky toe. Ze droeg een zwarte panty met daaronder een rode tanga. Frank drukte zijn neus tegen het textiel.
“En, hoe ruikt ze ?” vroeg Paula.
“Heerlijk geil.” zei Frank.
“Dan nu de volgende stap.” zei Paula. Ze maakte het rokje los en liet het naar beneden vallen. Daarna schoof ze de panty met de tanga samen tot op Anky’s kuiten.
“Nu, beffen.” zei Paula.
Frank pakte de billen van Anky vast en drukte zijn mond op haar vagina. Hij stak zijn tong uit en likte aan de zwellende clitoris. Anky slaakte een gilletje en begon te kreunen van genot.
Paula liet Anky één voor één haar voeten optillen en trok Anky haar laarsjes uit en bevrijde haar voeten uit de panty en het rokje. Daarna kleedde Paula zichzelf uit en ging geheel naakt weer achter Anky staan.
Ze liet Anky haar armen omhoog doen en trok haar haar truitje uit en deed haar BH af, zodat Anky ook geheel naakt was. Ze ging weer achter haar vriendin staan en pakte haar kleine borsten en streelde ze.
“Beft hij je lekker ?” vroeg Paula.
Kreunend knikte Anky van ja, en draaide haar hoofd naar Paula toe om haar een tongzoen te geven.
Al snel kwam Anky luid kreunend klaar.
“Genoeg zo.” zei Paula tegen Frank. “Ik ga nu eerst met haar vrijen. Ga jij maar op je bed liggen en doe maar vast een condoom om. Dan mag je haar neuken zodra ik met haar klaar ben.”
Paula trok Anky naar haar bed, en ging met haar liggen.
Frank pakte een condoom en ging op zijn bed liggen. Hij deed het condoom bij zichzelf om en keek hoe Paula en Anky lagen te vrijen. Paula lag weer half over Anky heen en wreef met haar kut over de rechter dij van Anky, haar intussen vingerend en tongzoenend.
Anky kwam opnieuw klaar en even later Paula ook.
Toen Anky weer op adem was gekomen, vroeg Paula haar:”Wil je je nu door Frank laten neuken ?”
Anky knikte van ja.
“Ga dan maar bij hem liggen.” zei Paula.
Anky stond op en liep naar Franks bed en ging naast hem liggen. Frank zoende haar teder op haar mond en streelde haar kleine borsten en haar vagina. Ze was al erg nat, dus verder voorspel was niet nodig. Hij kroop over haar heen en drukte zijn stijve pik tegen haar kruis, hij wreef wat heen en weer en gleed al snel soepel haar schede in. Hij begon langzaam op en neer te bewegen. Hij wilde zijn eerste wip zo lang mogelijk laten duren. Maar na vijf minuten kon hij het toch niet langer ophouden en begon te spuiten.
Hij trok zijn verslappende pik voorzichtig naar buiten, zodat het condoom er niet af zou glijden.
Hij gaf Anky een lange zoen en vroeg:”Hoe was het.”
“Heel lekker.” zei Anky, en zoende Frank.
“Maar je bent niet klaargekomen.” zei Frank.
“Nee, ik kan niet zo vaak achter elkaar klaarkomen. Maar toch was het lekker, al kreeg ik geen orgasme.
“Ik ga thee zetten.” zei Paula, die geboeid had liggen toekijken hoe haar broer zijn eerste wip maakte. Ze stond op en liep naar de keuken.
Frank en Anky bleven op het bed liggen knuffelen en zoenen. Even later kwam Paula terug met drie bekers thee. Anky kwam overeind en ging op de rand van het bed zitten. Frank stond op en liep naar de badkamer om het condoom af te doen. Hij rolde het in een flink stuk wc papier en gooide het in de prullenmand, daarna waste hij zijn slappe lul even.
Hij liep terug naar de kamer waar Anky en Paula hun thee dronken en over meiden dingen aan het praten waren.
Toen ze hun thee op hadden vroeg Paula aan Anky:”Zullen we nog een keer ?”
“Goed.” zei Anky, en ze liep naar Paula’s bed en begon aan een nieuwe vrijpartij.
Paula vingerde Anky weer klaar, en kwam vervolgens zelf. Ze lagen daarna nog lange tijd te hijgen en te zoenen.
Toen ze klaar waren vroeg Frank:”En mag ook nog eens ?” Zijn pik was opnieuw stijf geworden.
“Best hoor.” zei Anky, en ze ging weer naar het bed van Frank.
Frank deed een nieuw condoom om en kroop weer over Anky heen. Hij schoof weer soepel naar binnen en begon te pompen. Het duurde nu veel langer voor hij tot een orgasme kwam, maar na ruim twintig minuten begon hij toch te spuiten. Anky had na een kwartier haar orgasme beleeft.
Totaal uitgeput gleed Frank van Anky af en ging hijgend naast haar liggen. Er zat maar een klein beetje zaad in het condoom.
“Oh, het is al bijna vijf uur, ik moet naar huis.” zei Anky. Ze stond op en trok snel haar kleren aan.
“Zullen we van het weekend nog iets doen ?” vroeg Paula.
“Op zaterdag heb ik mijn baantje bij de supermarkt, en op zondag ga ik altijd met mijn ouders op familiebezoek. Bovendien heeft mijn kutje rust nodig. Jullie hebben me zo vaak laten klaarkomen, ik ben gewoon uitgewoond.”
“Dan zien we je maandag weer op school.” zei Paula.
“Ja, tot maandag.” zei Anky, ze gaf Paula en frank nog een zoen en ging er toen snel vandoor.
“Nou, broertje, laten wij dan maar gaan douchen en ons weer aankleden, voordat pa en ma thuis komen.” zei Paula.
Frank knikte, hij stond vermoeid op en liep achter zijn zus aan naar de badkamer.

Zoek naar meer verhalen van Mirelle...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Een Niet Zo\Door: Hottie
Gelezen: 11571x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.8
:: Emma Krijgt Een KlantDoor: Jonl
Gelezen: 10778x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
20-07
9.2
:: Hoe Lynn, Steeds...Door: Angela
Gelezen: 16770x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Over Gebruiken
19-07
7.8
:: Avondwinkel - 2Door: Beowulf
Gelezen: 12007x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Broer
16-07
7.5
:: Ffe Weddenschap - 2Door: Xavier
Gelezen: 13422x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daphne
13-07
7.6
:: Emma's Nieuwe HuisartsDoor: Jonl
Gelezen: 42201x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Buurmeisje - 4Door: Jessica
Gelezen: 18502x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Tiener, Meisje
13-07
8.3
:: De Bikerclub - 17Door: Muis
Gelezen: 5031x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Hoertjes, Prostitutie, Zaad, Creampie
12-07
8.6
:: Mijn Geile Engels DocenteDoor: Daan
Gelezen: 19230x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Docente, School, Tiener, Docent, Leerling, Taboe, Geheim, Pijpen, Kussen, Doggystyle
12-07
8.2
:: Genietend Van Het ZonnetjeDoor: DennisZwolle
Gelezen: 19630x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf, Vakantie, Buurjongen, Pijpen
12-07
8.1
:: Op Neefje PassenDoor: JohnD
Gelezen: 29794x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-07
9.0
:: Emma Gaat Op De FotoDoor: Jonl
Gelezen: 21895x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Foto
11-07
8.7
:: ServicebalieDoor: Robin
Gelezen: 11480x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk, Pijpen, Titjob, Zaadslet
11-07
8.1
:: Bo & Thomas - 2Door: NerdThomas
Gelezen: 6869x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Doggy, Cowgirl, Delen
11-07
8.9
:: Kampvuur In FrankrijkDoor: MBrinx
Gelezen: 18935x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Kampvuur, Frankrijk, Strand, Zee, Zomer, Vakantie, Vrienden
10-07
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 704