Opwindend.Net
Datum: 12-10-2017
Stemmen: 111x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 29586x
Lengte: Lang
Natascha - 1
Door Muffer - Mijn Profiel Pagina

De ontmoeting

Ben was een vijfenveertig jarige vrijgezel en sportleraar op een scholengemeenschap. Hij was op weg naar huis met de metro. Hij was geen rokkenjager, maar met zijn één meter vierennegentig en zijn sportieve figuur toch redelijk populair bij de dames. Aan aandacht had hij dus niet te klagen. Op de scholengemeenschap waar hij les gaf had hij een goede kijk op puberende jongens en meisjes gekregen en hij had snel door als zo’n pubergrietje wat van hem wilde en dan hield hij keurig afstand want daar moest hij niets van hebben. Hij had genoeg collega’s gezien die door zo’n meid in de problemen waren gekomen.

Die woensdagmiddag was hij dus op weg naar huis en in de metro had hij haar al gespot: Een beeldschoon meisje van een jaar of vijftien a zestien met half lang blond haar, flinke tieten en mooie brede heupen en stevige dijen, kortom een spetter van een tiener. Bovendien had ze prachtige paarse ogen.
Maar niet alleen vanwege haar uiterlijk had ze zijn aandacht getrokken; ze had een uitstraling en een persoonlijkheid zoals maar weinig mensen hebben. Hoewel ze nog hartstikke jong was keek ze met een enorm volwassen blik de wereld in.

Hij stapte uit bij zijn station en merkte dat het meisje bij het verlaten van de metro meteen naast hem kwam lopen.
"Meneer als u naar het centrum gaat mag ik dan met u mee lopen want ik loop niet graag alleen door het park”
"Natuurlijk, geen probleem” zei Ben “Ik loop wel even met je mee. Hoe heet je?"
“Ik heet Natascha” zei het meisje.
“Ik ben Ben” zei Ben.
"Wat fijn dat u even met me mee wilt lopen meneer, ik woon in de Wilhelminalaan, hier meteen achter het park". De Wilhelminalaan was een straat met heel dure huizen, dus hij was benieuwd waar ze zou wonen.

Bij haar huis aangekomen belde ze aan. Ben bleef even wachten tot er werd opengedaan.
Toen ging de deur open... Ben hapte naar adem. Het was alsof een oudere versie van het meisje de deur had open gedaan; hetzelfde blonde haar, hetzelfde figuur, maar dan wat rijper en voller maar ook dezelfde prachtige paarse ogen.
De vrouw keek vragend naar haar dochter en Ben.
“Mam, Ben is even met me meegelopen zodat ik niet alleen door het park hoefde te lopen” Het viel hem op dat het meisje meteen zijn voornaam gebruikte.
"Oh, dat is heel vriendelijk, wilt u misschien even binnenkomen?” Ze gingen de riante hal binnen.
“Ik zal me even voorstellen, ik ben Ben" zei Ben.
“Ik ben Olga” zei de vrouw. “Kan ik u iets te drinken aanbieden?"
Ben zag dat Olga een glas wijn op de salontafel had staan dus voelde hij zich vrij om er om er ook een te nemen.
"Een glaasje wijn graag, en zeg alsjeblieft geen u tegen me want dan voel ik me zo oud.."
"Dat valt wel mee, zou oud zie je er niet uit " en ze lachte stralend naar hem. Ben voelde een warme gloed door zich heen trekken.

Ze praatten nog een half uurtje en toen besloot hij om naar huis te gaan.

Op weg naar huis overdacht hij de gebeurtenissen; de ontmoeting met een beeldschoon meisje en haar even mooie moeder. Hij was best wel een beetje ondersteboven van de schoonheid van Olga.

Twee dagen later, op een heel warme zaterdagmiddag, kwam hij Natascha weer tegen bij de groente afdeling van de supermarkt "Hi, Ben" straalde ze tegen hem.
"Hi Natascha, alles goed, hoe gaat het met je moeder?"
"Met mij gaat het prima, dank je" klonk het achter hem. Olga zag er weer oogverblindend uit. Vanwege de warmte was ze gekleed in een wit zomerjurkje dat haar figuur geweldig accentueerde "Leuk je weer te zien Ben, heb je tijd om even mee te gaan voor een kopje thee? Ik vond het wel gezellig de vorige keer"
Ben nam de uitnodiging met graagte aan en een kwartiertje later zat hij weer bij Olga en Natascha op de bank.
Natascha zat tegenover hem met haar benen onder zich getrokken op de sofa. Haar heerlijke borsten spanden in haar katoenen t-shirt en haar rokje was een beetje omhoog geschoven zodat een flink deel van haar stevige dijen te zien was. Op een heel naïeve manier had ze een bijzonder erotische uitstraling.

Ben had in zijn jaren als sportleraar al vaker dat soort meisjes gezien en hij wist dat je ze niet te veel moest aanmoedigen als ze dachten dat je ze leuk vond. Hij besloot heel voorzichtig met Natascha om te gaan want hij had even het gevoel gehad dat ze hem zat uit te dagen toen ze haar benen zo demonstratief onder zich trok.
Olga ging vlak naast hem zitten. Hij voelde haar warmte tegen zijn schouder gloeien. Moeder en dochter hadden zich voorgenomen om het hem naar de zin te maken.
"Oh, ik vind het toch zo gezellig om een man in huis te hebben" zei ze zachtjes. Natascha keek naar Ben en knikte "Dat vind ik ook mama"
"Mijn man is een jaar geleden bij een auto-ongeluk om het leven gekomen, dus wij zijn een tweepersoons gezinnetje" zei Olga als een soort verklaring.

Ze keek nadenkend voor zich uit en zei toen:
"Maar iets heel anders, kan je me even helpen bij het snijden van een pompoen? Ik krijg het mes er bijna niet doorheen en jij bent zo sterk..."
"Natuurlijk, waar is dat ding?"
Olga ging hem voor naar de keuken. Ben sneed de pompoen met een groot koksmes in moten.
"Wat ga je er mee doen?" voeg hij
"Die ga ik vanavond roosteren in de oven"
"Hm, dat heb ik nog nooit gegeten, is dat lekker?"
"Ja, heerlijk en ook gezond, blijf je vanavond een hapje mee-eten?"
"Nou graag"
“Dan ga ik alvast het eten voor vanavond voorbereiden en dan gaan we daarna lekker in de tuin zitten”
"Gezellig" klonk het uit kamer. Natascha zag het ook wel zitten.

Toen Olga in de keuken bezig was ging Natascha naast Ben zitten.
“Ben, vind jij mama mooi?” Ben lachte en knikte, “Jouw mama is een heel mooie vrouw”
“Zou jij met mama willen vrijen?”
“Lieve schat dat kan je toch niet zo maar aan iemand vragen? Jullie hebben me nog maar één keer eerder gezien, je weet helemaal niet of je me kan vertrouwen”.
“Maar ze heeft laatst toen je weg was zelf gezegd dat ze het best een keer met je zou willen doen”
Een schok ging door Ben heen. “Wow die prachtige vrouw wilde seks met hem..” schoot het door hem heen.
Op dat moment kwam Olga uit de keuken maar toen zag ze dat ze zaten te fluisteren.
“Hebben jullie een geheimpje?
"Mama, ik heb Ben verteld dat je seks met hem wilt"
Olga schokte even van ontzetting. "Lieverd dat kan je toch niet zomaar tegen iemand zeggen?"
"Jawel mama want ik vind Ben ook heel aardig en ik wil graag dat jij weer gelukkig wordt"
Ben stond op en liep naar Olga toe en pakte haar bij haar schouders.
“Ik vond het heel lief van Natascha en maak je geen zorgen, ik denk echt geen rare dingen"
“Dank je Ben, je bent echt heel lief…”

“Kom laten we in de tuin gaan zitten”
Olga ging naar de tuin achter het huis en Natascha en Ben volgden haar.
De tuin was heel groot en voorzien van een flink zwembad. Naast het zwembad was een grasveldje.
“Mama ik ga even m’n bikini aantrekken” en Natascha verdween weer in huis en kwam even later terug in een heel sexy bikini-tje. Haar borsten probeerden te ontsnappen aan het iets te kleine bovenstukje. Voor zo’n jong meisje had ze al flinke tieten maar dat hadden mollige meisjes wel vaker. Haar puppyvet puilde een beetje bij de randen van haar broekje en haar spleetje tekende zich duidelijk af in haar broekje. Natascha zag dat Ben er naar keek en lachte verleidelijk naar hem. Er was nu geen twijfel meer mogelijk, het tienertje zat hem bewust uit te dagen!

Olga ging ook haar badpak pakken zei ze, maar ook zij kwam terug in een bikini waarin ze er nog verpletterender uitzag dan anders. Ben dacht aan de woorden van Natascha eerder die middag.
Hij trok zijn t-shirt uit. Vanwege de warmte was hij slechts in t-shirt en sportbokser gekleed geweest, maar nu kwam dat prima uit.
“Jemig mama, kijk eens wat een spieren hij heeft…” riep Natascha opgewonden.
Olga keek bewonderend naar het sportieve lijf van Ben. “Ja” beaamde ze “Je ziet er goed uit Ben” en ze lachte verleidelijk naar hem
Opnieuw moest Ben denken aan de woorden van Natascha en omdat Olga hem zo aangekeken had zojuist begon zijn pik al stevige vormen aan te nemen in zijn broek.

“Kom dan gaan we even zwemmen” nodigde Olga hem uit. Ben liep achter haar aan.
Natascha haalde hen in en liep heupwiegend voor ze uit. Haar heerlijk tienerkontje spande in haar iets te kleine broekje. Bij het zwembad ging ze op de rand zitten met haar benen in het water. Ze zag er uit om op te vreten vond Ben. Ze had prachtige recht vooruit staande tietjes en een schitterend, bijna exotisch koppie met paarse ogen en een gulle lachende mond.

Ben liet zich vanaf de kant in het bad zakken maar Olga liep naar het zwemtrapje, Ben bewonderde haar figuur; haar heerlijke ronde billen, stevige dijen en slanke enkels, alles was perfect aan haar. Haar prachtige tieten hadden maar weinig steun nodig en kwamen prachtig uit in de bikini.

Het water van het zwembad was heerlijke van temperatuur. Ben zwom een baantje en bleef toen even aan de diepe kant van het bad tegen de muur staan. Olga liet zich elegant ronddrijven op een luchtbed maar toen liet ze zich van het bed rollen en zwom naar hem toe. Ze sloeg haar armen om zijn nek en haar benen om zijn middel “Ben ik ben zo blij dat je hier bent” fluisterde ze en gaf hem een zoen recht op zijn mond. Daarna zette ze zich af tegen de muur en zwom ruggelings weg terwijl ze oogverblindend naar hem glimlachte.

Ben zwom naar haar toe terwijl Olga achteruit de hoek in zwom tot ze niet verder kon. Ben sloeg nu op zijn beurt zijn armen om haar heen. Op het moment dat hij haar wilde kussen realiseerde hij zich dat Natascha op een meter afstand van hun op de kant zat. Hij keek naar haar en toen weer naar Olga. Op dat moment was hij helemaal verkocht want hij verdronk in de prachtige diep paarse kijkers en toen hij haar kuste voelde hij dat de wereldbol draaide. Haar zoete tong streelde de zijne en haar heerlijke lichaam drukte zich over de volle lengte tegen hem aan. Ze moest zijn erectie gevoeld hebben, maar op geen enkele manier stootte ze hem af. Integendeel, ze omarmde hem alsof ze hem nooit meer los wilde laten.

Even later keek Ben rond. Natascha was weg. Ze was weer op een handdoek gaan liggen.
Hij keek Olga aan. Haar borsten drukten tegen zijn borst en ze drukte haar onderlijf duidelijk voelbaar tegen zijn erectie. Hij ging met zijn hand over haar rug. “Niet hier” fluisterde Olga heel zacht en ze zwom naar het trapje en ging zich ook afdrogen. Ben vroeg zich af wat ze precies bedoeld had maar het klonk zeker niet als een afwijzing, eerder het tegenovergestelde.
Even later lagen ze met z’n drieën in de zon. Ben in het midden en de twee mooiste vrouwen ter wereld aan weerskanten van hem.
“Ik ga topless, dat vind je toch niet erg hè?” en zonder zijn antwoord af te wachten ontblootte ze haar prachtige tieten. Ze waren stevig en rond met kleine donkere tepelhoven en niet al te grote tepeltjes die een beetje opgezet leken. Naast hem deed Natascha hetzelfde. Haar borsten trilden als stevige puddinkjes met kleine kersenpitjes er op. Ben wist niet waar hij moest kijken.

“Ben, mama is mooi hè?” Nu wil je vast wel met haar vrijen hè?”
Ben dacht even na, hij keek het meisje aan en zei “Jullie zijn geweldig, maar ik ken jullie nog maar zo kort”
“Ik vind dat dat niets uitmaakt, mama wil met je, heb je dat nou nog niet begrepen?” Ze sloeg haar ene been over hem heen en ging op zijn benen zitten. Ben kreeg meteen een stevige erectie.
“Zo Ben, en zeg nu nog maar eens dat niet met ons wilt vrijen” lachte ze.
Ben wist zich geen raad met de situatie; op zijn benen, half op zijn pik zelfs, zat een prachtig tienermeisje met ontblote borsten die wilde dat hij met haar moeder ging vrijen, maar die zelf ook niet bang was van lichamelijk contact.
“Lieve Natascha, niet doen, joh… dit kan echt niet”
Ze grijnsde en ragde een beetje met haar kruis over de dikke bobbel in zijn broek.
Ben twijfelde of hij haar niet van zich af moest gooien, maar het was al te laat.
Haar mond begon een beetje open te hangen en haar blik werd vaag. Natascha streelde nu met vlakke hand over haar tieten en hijgde nu van opwinding.
“Oooohhh…mamaaa… oooh … lèèkkkerrr… oooohhh” en ze kneep met haar dijen keihard tegen Bens heupen.
Toen stond ze op. “Even afspoelen mama…” zei ze alsof het allemaal de gewoonste zaak van de wereld was en liep naar het zwembad. Daar deed ze op de kant staand haar broekje uit en sprong in het water.
Ben ving nog net een glimp op van haar heerlijke mollige tienerbilletjes.
“Hmmm..” kreunde hij. Zijn pik zat ongemakkelijk strak in zijn broek.
Olga hoorde het en lachte naar hem “lief is ze hè”
Ze schoof naar hem toe en keek hem van dichtbij aan. Ze lag zo dichtbij dat haar borsten tegen zijn borst drukten. Ben verdronk in haar prachtige paarse ogen, nadenken was niet meer mogelijk…
Haar half open mond was naar me opgeheven. "Oh... Ben" fluisterde ze. Ze sloeg haar armen om zijn nek en kuste hem hartstochtelijk. Haar tong drong diep in zijn mond. Snuivend en hijgend streelden ze elkaars lichaam en hij voelde haar trillen van emotie.
Toen rolde hij om zodat hij half op haar kwam te liggen en sloot zijn lippen over een tepel. “Hmmmmmm…” moedigde ze hem aan. Haar borsten waren heerlijk; stevig en fluweelzacht. De tepeltjes op de kleine tepelhoven stonden nu keihard overeind.
Olga voelde zijn erectie en wreef over de dikke bult in zijn broek..
Hij kuste haar nek en streelde haar borsten. Ze kreunde zachtjes en genoot met gesloten ogen van zijn liefkozingen. Haar adem ging met schokjes toen hij haar opgezette tepels tussen zijn vingers rolde.
Er was nu geen enkele reden meer om terughoudend te zijn; Olga wilde hem en hij wilde haar.
Ben positioneerde zich tussen haar benen. Hij likte over het drijfnatte kruis van haar broekje. “Ooohhh jaaaahhh..” kermde ze. Hij trok de strikjes van het broekje los en bewonderde haar heerlijke bolle poesje. Hij zette zijn mond op haar perzikje en trok met zijn duimen het hete kutje open en likte genietend door haar glimmende spleet.
“Jaaahhh….hmmmmmm” genoot ze… “oooohh ga dooooorrr…” en ze klemde Bens hoofd vast met haar dijen. Hij ging door haar te neuken met zijn tong en genoot van de overvloed aan kutsappen die uit haar spleetje stroomde.
Olga kreunde steeds harder en heftiger en haar poes trok wild samen.
Toen nam Ben haar klitje in zijn mond en meteen begon haar buik spastisch te schokken van het naderende orgasme. Ben tilde even zijn hoofd op en heel even keken ze elkaar diep in de ogen. Pure lust en vervoering…. Een laatste stevige lik over haar getergde klit was voldoende en Olga kwam heftig sidderend klaar. Een golf van haar nectar stroomde over Bens mond en genietend likte hij alles op. Toen
richtte hij zich op en spreidde haar benen en duwde zijn dikke eikel tussen haar nog steeds dik kloppende schaamlippen.
Olga keek verlangend naar hem op. “Ja Ben, alsjeblieft doe het” fluisterde ze.
Hij duwde zijn pik langzaam bij haar naar binnen en voelde hoe ze hem heet en nat ontving. Haar kutwanden pulseerden om zijn geslacht en heel langzaam werd Olga’s neukspleetje dat al meer dan een jaar het contact met een echte dikke pik had moeten missen opengeneukt. Steeds dieper en dieper drong de dikke dooraderde paal in haar boterzachte tunneltje op weg naar haar baarmoeder.
“Ooooohhhjaaaaa…wat heeerlijk” kreunde ze. Eindelijk weer een echte pik in haar buik, fluweelzacht van buiten maar keihard van binnen was hij en hij drong met zachte maar meedogenloze stoten door tot in het diepste van haar schoot.
Vervoering en absolute overgave… “Ooooooh Bennnn…” ze genoot van het gevoel helemaal gevuld te zijn, van de zalige harde lange stoten die van het mondje van haar kut tot het diepste van haar schoot haar lichaam tot in alle hoekjes lieten tintelen. Nog heel even en “Whoooaaahh…. Jaaaaahh Bennnn ooohhh” Heftige sidderingen trokken door haar lijf en krampachtig sloot ze Ben op met haar dijen.
Ben voelde haar orgasme losbreken en keek haar aan. De lust en de gelukzaligheid in haar ogen tilde hem over de rand en ook bij hem denderden de genotsgolven door zijn lijf. Zijn pik zwol op en in een enorme eruptie spoot hij hard kreunend zijn zaad in Olga’s buik. Daarna stortte hij neer op haar heerlijke lijf en bleef heel even liggen genieten van het kloppen van hun verenigde geslachtsdelen.

Natascha zat rechtop op haar billen in het gras met haar benen gespreid en had toegekeken hoe haar moeder geneukt werd door die sterke vent. Ze had haar handje tussen haar dijen en haar middelvinger in haar bolle natte pruimpje. Ze zag er heel kinderlijk uit zo maar haar gekrulde teentjes en haar half openhangende mond verraadden haar genot.

“Kom dan gaan we even afspoelen in het zwembad”
Olga pakte hem bij zijn arm en gezamenlijk liepen ze gevolgd door Natascha naar het zwembad. Daar werd hij door moeder en dochter omarmd. Links en rechts van hem voelde hij hun naakte lichamen en overal waren armen die hem streelden en benen die om hem heen krulden. Toen maakte Olga zich van hem los en zei “Ik ga er uit, komen jullie ook zo?” Daarna ging Natascha voor hem staan en sloeg haar armen om hem heen en hij voelde haar heerlijke naakte tienerlijfje met de harde borsten tegen zich aan. Ze duwde even haar onderlijf tegen zijn half slappe pik aan en lachte uitdagend naar hem.
“Wat zou je een spijt gehad hebben als je dit gemist had hè?” fluisterde ze.
“Kom Ben,, we gaan een borreltje drinken” kondigde Olga aan vanaf de kant en Ben ging het water uit, gevolgd door Natascha.
Even later zaten ze keurig gekleed aan de tuintafel met een glaasje als een model gezinnetje.

Die avond

Olga had heerlijk gekookt en de geroosterde pompoen was fantastisch.
"Wow, Olga wat kan jij lekker koken" complimenteerde hij haar.
"Zie je wel mama dat er ook mannen zijn die je gewoon leuk vinden?" zei Natascha.
“Ben, waarom weet ik niet, maar ik vertrouw je gewoon. Jij bent volgens mij een gewone nuchtere man, en dat vind ik fijn”
Hij kneep even in haar arm en lachte vriendelijk naar haar. Ze dronken nog een kopje koffie en ruimden toen de tafel af.

Na het eten zaten ze om de salontafel te praten over hun leven. Olga zat in een brede fauteuil en vertelde hoe het was gegaan na de dood van haar man Youri. Het bleek dat ze heel veel geld had geërfd en dat ze eigenlijk niet hoefde te werken.
Ben schaamde zich een beetje voor het feit dat hij maar een eenvoudige baan had, maar Olga stelde hem gerust. “Jij werkt ten minste voor je geld, ik heb nooit wat gedaan en heb het zomaar gekregen.”
Youri bleek een internationale baan gehad te hebben. Hij was in de tijd dat ze getrouwd waren maar een paar maanden per jaar thuis geweest, en als hij in het land was dan was hij ook nog vaak de hele week weg voor zaken en sliep hij in hotels.
“Ik heb me nooit bemoeid met wat hij deed want dat wilde hij niet. Eigenlijk waren we al helemaal uit elkaar gegroeid toen het gebeurde”
Ben knikte.
“Maar ik heb het achter me gelaten, eigenlijk was ik blij dat hij weg was zodat ik met Natascha een normaal leven kon opbouwen. En nu jij hier bent voel ik me helemaal gelukkig”
Naast Ben op de bank werd enthousiast geknikt. Natascha zat half tegen hem aan geleund te luisteren.
“Mama zullen we nu over leuke dingen praten? Ik vind het veel te gezellig om de avond te verpesten met dat sombere gedoe”
Ze ging languit op de bank liggen met haar hoofd op Bens schoot. Ze lag met haar wang tegen zijn pik en door er even tegen aan te duwen en daarna lief tegen hem te lachen maakte ze duidelijk dat ze dat heel goed voelde.
“Kleine pestkop gedraag je” lachte Ben naar haar en hij legde zijn hand op haar buik.
Natascha pakte zijn hand en legde die op haar borst. Ben voelde voor het eerst een van haar stevige tienertieten in zijn hand. Het tepeltje was keihard. Weer lachte ze verleidelijk naar hem.
Ben keek naar Olga die tegenover hem in de leunstoel het geheel glimlachend zat aan te kijken. Ze haalde haar schouders op en knikte naar hem in een aanmoedigend gebaar.
Toen schoof Ben zijn hand onder haar shirtje en streelde zo haar blote tietjes. “Ooooohmmmm….” kreunde het meisje.
Ze spreidde haar benen een beetje en pakte weer zijn hand en legde die op de binnenkant van haar dij. Ben keek een beetje hulpeloos naar Olga maar die knikte weer naar hem.
Hij streelde haar fluwelen dijen nu voorzichtig aan de binnenkant. Natascha hijgde zachtjes. Ben voelde hoe ze haar poesje in de richting van de strelende hand bewoog. Ze keek hem liggend op zijn schoot verliefd aan. Toen Ben haar spleetje aanraakte trok er een schok door haar lijfje. Een slipje had ze niet aan onder haar rokje.
“Ben wil je mijn kutje likken net zoals je dat zo lekker bij mama hebt gedaan?” fluisterde ze en zonder zijn antwoord af te wachten rolde ze van zijn schoot af en ging wijdbeens in de tegenoverliggende hoek liggen met één been opgetrokken op de bank en één been op de grond.
Ben had al geen bedenkingen meer. Zijn hormonen hadden de overhand en Olga moedigde hem ook nog eens aan. Hij knielde voor haar op de grond en sloeg haar rokje omhoog. Het heerlijk bolle perzikje voor hem pulseerde zachtjes en kleine druppeltjes kwamen uit het spleetje naar buiten en rolden langs haar billetjes.
“Ze heeft nog donshaartjes, ze hoeft zich nog niet eens te scheren!” schoot het door hem heen, “hoe jong is dit kind eigenlijk?” maar hij was al te ver heen. Net als hij bij Olga had gedaan opende hij haar bolle spleetje en stak zijn tong in het jonge tienerkutje. “Hmmmmmm….” Kreunde Natascha meteen. “Oooohhh wat heeeeeerlijk.” En haar hoofd rolde heen en weer van genot.

Haar heerlijke zachte roze kutlipjes openden en sloten zich als een babymondje, hij kuste haar kutje en likte door haar natte gleufje. “Ooooohhh Ben wat heeeeeerlijk” kermde ze.
Voorzichtig likte hij aan haar klitje. Een heftige schok trok door haar lijfje en toen zette hij zijn lippen op het verhardende knopje en sabbelde er zachtjes op.
Met zijn mond op het trillende klitje opende hij haar spleetje met zijn vinger en voorzichtig duwde hij het topje van zijn middelvinger in haar kutje
“Whoooaahh… jaaahhhhhh” kermde ze en daarop duwde hij zijn hele vinger naar binnen. Ze was superstrak en het nauwe tunneltje zoog, sabbelde en krampte om zijn vinger alsof het een pik aan het melken was. Maar hoe nauw ze ook was, Ben had geen enkele weerstand gevoeld. “Ze is geen maagd meer” realiseerde hij zich.
Even later vond hij haar G-spotje en de dubbele liefkozing van haar klitje en dat heerlijke genotsplekje tilde haar over de rand. Ze kwam half overeind en greep zijn hoofd en duwde dat vast op haar poesje terwijl haar hele lichaam schokte en trilde. Een heerlijke golf van jongemeisjes geil stroomde uit haar kutje en heel zachtjes kermend met gesloten mond lag het meisje klaar te komen. Minutenlang bleef haar lichaampje trillen en schokken totdat ze zich eindelijk achterover liet vallen en ontspande.

Ben keek om naar Olga. Die zat wijdbeens op de salontafel en sopte met twee vingers in haar poes. Ben draaide zich naar haar toe en trok zijn bokser uit. Hard en paars stond zijn pik overeind.
“Ohhh, Ben trek je af over mijn kut, spuit me onder…” kreunde ze.
Ben pakte zijn opgehitste pik vast en gaf er een paar flinke rukken aan. Meer had hij niet nodig en met een rauwe kreun knalde een onvoorstelbare lading zaad naar buiten precies op Olga’s openstaande en happende geslacht, daarna boog hij zich naar voren en duwde zijn pik in haar druipende pruim en neukte haar tot ze beiden opnieuw klaarkwamen en zijn pik slap en onmachtig uit haar gleed.

“Blijf je vannacht bij me slapen?”
Ben knikte.
“Laten we haar dan in bed leggen”
Ben tilde het meisje op alsof ze niets woog en droeg haar naar haar slaapkamertje. Op de rand van haar bed trok ze haar rokje en shirtje uit en ging poedelnaakt in bed liggen en trok het dekbed over zich heen.
Ben gaf haar een kusje op haar voorhoofd.
“Weltruste Ben, ik hou van je” fluisterde ze.
Olga ging naast haar zitten en streelde even over haar haar en gaf haar daarna ook een kusje.
“Mama, Ben mag nooit meer weggaan hè?”
“Nee hoor lieverd, hij is nu van ons” fluisterde Olga, maar Ben had het gehoord.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Natascha - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 2271x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 6805x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.6
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 2053x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.2
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 13507x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 5646x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
:: Anne & Menno 1 Door: CarolM
Gelezen: 6077x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Anne, Film Kijken, Pijpen, Beffen, Neuken, Sex, Seks
16-06
8.7
:: Gescheiden En Gefrustreerd - 2Door: Dam
Gelezen: 22700x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Cougar, Creampie
15-06
9.4
:: Twee Onder één Kap - 4Door: Jonl
Gelezen: 11473x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-06
9.1
:: Het Volleybalteam - 24Door: Badjas
Gelezen: 13273x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.9
:: Pleegouders - 11Door: Indigo
Gelezen: 10789x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.7
:: Twee Onder één Kap - 3Door: Jonl
Gelezen: 14836x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.8
:: Date Met Een... - 2Door: Geile Tiener
Gelezen: 5448x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
13-06
8.2
:: Een Jaar Voorbij - 2Door: Baksteen
Gelezen: 5711x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.8
:: Twee Onder één Kap - 2Door: Jonl
Gelezen: 21474x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.9
:: Fotoserie Na Volleybalwedstrijd...Door: Hunter
Gelezen: 20996x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
11-06
7.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net