Opwindend.Net
Datum: 12-10-2017
Stemmen: 70x
Cijfer: 7.5
Gelezen: 27740x
Lengte: Gemiddeld
Ik Maak Van Mijn Zusje Een Slet - 1
Door Merel - Zoek naar meer...

Super geil had ik het gevonden om Jef te delen met mijn zusje. En hoopte snel op een vervolg. Ook hoopte ik dat Jef er voor openstond. Dat vervolg kwam er sneller dan gedacht want mijn ouders stuurde die middag dat ze tot 's avonds laat wegbleven. En Jef stuurde of hij weer mocht langskomen die middag. Want ook zijn ouders gingen ook weg.

Jef belde om iets na n terug aan. In de hal nam hij me weer stevig vast en kuste me weer heerlijk! Hij liet me los toen Julie de trap afkwam. En ik fluisterde in zijn oor dat hij Julie moest kussen hoe hij mij had gekust. Gewillig liet mijn zusje zich tongen door Jef. Haar handen gingen zelfs naar zijn billen.

Ik vond het wel geil om mijn zusje zo bezig te zien.

'Zin in meer?' En voor Jef een antwoord kon geven trok ze hem mee naar boven. Boven op haar kamer lieten ze gewoon de deur open en volgde mee naar binnen. Met een ondeugende blik keek ze naar mij en vroeg. Of ik het erg vond dat ze mijn vriendje verwende. Zoals hij haar daarstraks had verwend. 'Doe maar zusje, zolang ik maar mag zien.'

En Julie haar armen gingen weer rond Jef. Hevig begonnen ze nu te tongen. Waarna al snel de eerste kledingstukken uitgingen. Aan de zijkant van Julie haar slipje was de rekker bijna door. Jef kwam hier met zijn vinger achter te zitten. Met zijn vinger te bevrijden begaf de rekker het. Jullie haar slipje zakte nu naar haar enkels.

Van zijn mond begon ze hem nu in de hals te kussen. Sensueel liet zich op haar knien zakken en trok zijn boxershort met n ruk uit. Zijn lul sprong eruit en ging gelijk haar mondje in. 'Zuig me' kreunde hij. Ik voelde mijn kutje nat worden.

Ik wou Julie beginnen vingeren maar hoorde op die moment de bel beneden. Wie zou dat nu zijn, we verwachtte totaal geen bezoek. Aan de voordeur stond Tommy, het broertje van Jef hij was even oud als Julie. Ik liet hem binnenkomen. 'Is Jef hier?' 'Ja hij is boven' Boven hoorde we nu gekreun gekomen van Julie en Jef. Tommy werd nu helemaal rood. Even wist ik niet wat zeggen.

'euh, kom maar mee naar boven.' Samen liepen we de trap op. We zagen recht op de kamer van Julie waar de deur nog altijd open stond. Jef was Julie aan het vingeren en zij hem aan het aftrekken terwijl ze stonden te tongen.

Julie deed haar ogen open en keek nu recht op mij en Tommy. Ze stopte met kussen en met geile stem vroeg ze aan Tommy of hij soms ook wilde.

Mijn zusje is een sletje en mijn kutje voelde ik natter worden. 'Doe je kleren uit Tommy' zei Jef Julie liet hem nu los en haastig zag ik Tommy zijn kleren uit doen. Waarbij hij bijna viel toen hij zijn broek wilde uitdoen. Met zijn boxershort nog aan liep hij naar Julie. Heftig begonnen ze elkaar te kussen. Jef trok me dichter en terwijl hij naakt was en ik nog volledig aangekleed begonnen wij nu ook te kussen. Zijn stijve lul voelde ik door mijn kleren heen. Gelijk voelde ik dat hij mijn kleren begon uit te doen.

Julie ging ondertussen op de rand van haar bureau zitten. Tommy zijn boxershort was ondertussen uit. Hij ging voor Julie staan en richte zijn piemel naar haar kutje.Net als zijn broer had Tommy een dikke lul ondanks zijn magere gestalte. Die met gekreun van Julie ontvangen werd. Mijn slipje was nog maar net uit of Jef nam me hoog op. Mijn kutje werd gelijk gevuld door zijn heerlijke paal.

Tommy zag ik heftig bewegen, Julie kreunde hard. Haar geile kreetjes maakte mijn kutje extra nat. Mijn orgasme bleef daardoor niet lang uit. Tommy en Julie veranderde van standje. Hij nam haar nu doggy. 'Jef steek je lul in mijn mondje' kreunde Julie. Jef zette me op de grond en ik duwde hem nu richting Julie. Die zijn piemel vlot in haar mondje nam. Mijn slet zusje was geboren.

Plots keek Tommy me aan, hij trok zijn stijve lul uit Julie en kwam naar mij. Hij begon me heftig te tongen en ik voelde dat hij met zijn hand zijn piemel naar mijn kutje probeerde te brengen. Mijn hand gleed naar zijn stijve lul en ik hielp hem in mij komen. Hij neukte even goed als zijn broer. Zijn lul vulde me even hard als die van Jef.

Jef was ondertussen in Julie gekomen die met haar benen open op bed lag. Ik kreunde naar Tommy om ook op bed zo te gaan liggen. Zo kon hij mij dieper nemen. Hij kwam uit me en ik ging op bed liggen. De broers hadden even naar elkaar gekeken. Want Jef was nu uit Julie gekomen en voor ik het wist. Zat Jef weer in mij en Tommy in Julie. Jef nam me echt diep en ik kreunde hard. Ook Julie hijgde als een hoer. 'ooooh, mmmm, dieper, .. ja, . neuk, . me. ... spuit me vol. Julie trok nu Tommy op haar. Tommy kreunde dat hij ging komen. Hij wilde uit haar komen. Maar Julie klemde hem goed vast en kreunde 'spuit me vol' 'Ik ga komen' kreunde Tommy spuiten, spuiten hijgde Julie nu 'ooooooohhhhhh, jaaaaaaaaaaaaaaaa' kreunde Julie toen ze klaarkwam. Hiermee trok ze Tommy nog dichter bij haar. Die nu ook klaarkwam. Terwijl hij klaarkwam hoorde ik Julie zeggen spuit je zak maar leeg.

Lang tijd om naar mijn slet zusje te luisteren kreeg ik niet. Want voor de 2de keer kwam ik nu gillend klaar terwijl Jef zijn zaad mijn kutje vulde. De lullen kwamen nu uit ons kutje en waren beide nog stijf. We likten ze beide proper.

Nu ze uit ons waren kon ik naar de lullen zien. Beide broers waren even goed voorzien. Tommy ging naast Julie zitten en begon met haar borsten te spelen.

Haar handen leunde nu achter haar. Jef draaide mijn gezicht weg van Julie en Tommy en begon me nu heerlijk te kussen. Mijn handen gleden naar zijn lul die weer half stijf werd. Naast me hoorde ik een gesop. 'ben je al is dubbel genomen?' Jef en ik stopte met kussen. 'Nee, wil je dat doen, dan mag je hoor' hoorde ik nu Julie zeggen. Tommy keek naar Jef. Maar beiden wisten niet hoe hier aan te beginnen. Dus zei ik tegen hen dat een van hen op zijn rug moest gaan liggen. Dat Julie dan haar in hem moest laten komen en dat dan de andere haar sterretje kon verwennen. Jef ging liggen en Julie kwam op hem zitten. Ze richtte haar sterretje zo dat Tommy er makkelijk in kon.

Hij wreef eerst wat over zijn lul met speeksel en erna over het sterretje van Julie. Ik zag Julie haar gezicht verkrampen toen hij zijn lul in haar sterretje duwde. De broers pompte nu in Julie. 'Jij bent een sletje' en keek haar plagend aan. 'Ja ik ben een sletje' kreunde ze. Tommy kreunde hevig en spoot haar darmen vol.

Tommy trok zijn lul uit haar sterretje en het sperma liep eruit. Ook zag je goed dat er een lul in had gezeten. Julie kwam uit Jef en wilde hem nu beginnen pijpen. Maar Jef stelde voor een treintje te maken. Tommy zou langs achter Jullie beffen terwijl zij hem pijpte en hij me befte. Het leek ons zo'n geil idee dat we al snel zo zaten. Jef kwam al vrij snel klaar en Julie liet haar tong met het sperma aan me zien voor ze het inslikte. Erna kwam Julie klaar die hierdoor nu dichter bij mij ging zitten en we begonnen te tongen. Terwijl we elkaars borsten streelden. Ook voelde ik af en toe een hand van Tommy. Die was nu naast me komen staan met zijn halve stijve lul. Die ik weer hard zoog zoog. Jef zijn tong ging nu tussen mijn schaamlippen. Heftig kwam ik dit keer klaar. Kreunend nagenietend voelde ik nadien mijn sappen langs mijn benen lopen

Wanneer we ons aankleedde wilde Julie een string van mij aan doen. Ze koos er een blauwe. Haar broek deed ze in de was en trok een jurkje aan.

Toen Jef en Tommy 's avonds doorgingen. trok Julie bij wijze van afscheid haar jurkje omhoog. En schoof ze de string die ze van mij aan had opzij. Tommy ging op zijn knien zitten en befte haar nog even. Wanneer ze nat genoeg was. Hij deed zijn broek naar beneden en stak zijn lul er nog is in. Jef draaide me om mijn broek voelde ik zakken en zijn vingers gingen in mijn kutje. Ook hij stak hem erin. Weer werd ons kutje volgespoten. Toen ze klaargekomen waren likte ik Tommy zijn lul en Julie die van Jef af.

Uitgehongerd gingen Julie en ik die avond frietjes halen. Wanneer ik wilde drinken deed Julie teken om te toasten. We toastte dat we nu officieel slet zusjes waren.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ik Maak Van Mijn Zusje Een Slet - 2

Zoek naar meer verhalen van Merel...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Het BubbelbadDoor: Demi
Gelezen: 17190x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwembad, Crush
21-06
8.1
:: Dochter Wil Graag...Door: Angela
Gelezen: 17804x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rustige Opbouw
21-06
7.9
:: Het Volleybalteam - 25Door: Badjas
Gelezen: 9127x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
9.1
:: Stage KineDoor: Nina
Gelezen: 10586x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.0
:: Anne & Menno 3: De Vakantie Door: CarolM
Gelezen: 6321x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Anne, Menno, Sex, Zwembad, Hotel, Pijpen, Beffen, Negenenzestig, Sex, Cowgirl
20-06
9.0
:: Stiefbroertje Van HuisgenootDoor: JasmijnH
Gelezen: 11802x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Chantage
20-06
8.6
:: Date In Het BosDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 5378x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Tinder, Bos, Beffen, Pijpen
20-06
8.1
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 21976x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.1
:: Twee Onder n Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 9649x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.1
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 14162x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 8371x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 12615x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3876x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.8
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 19139x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 8016x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net