Opwindend.Net
Datum: 13-10-2017
Stemmen: 63x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 14770x
Lengte: Lang
Natascha - 3
Door Muffer - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Natascha - 2

Op de camping

Ben, Olga en Natascha stonden een week met de caravan van Ben op een camping waar Sonja, een vriendin van Olga, een stacaravan had. Ze stonden weliswaar helemaal aan de andere kant van het terrein maar dat vond Ben niet zo erg. Dan kan je ook even op je zelf zijn vond hij.

Aan het eind van de middag zou Sonja bij hun langskomen op de borrel en tegelijk haar nieuwe vriend voorstellen.
Sonja kwam om een uur of vijf aan bij Bens caravan met in haar kielzog een man en twee meisjes; Fey de dochter van Sonja en Manon de vriendin van Fey, een vrij dik meisje met behoorlijk grote borsten.
“Ik ben Sjaak” stelde de man zich aan hen voor.

Olga en Natascha zorgden voor drankjes en hapjes en Ben praatte wat met Sonja en Sjaak. Het viel Ben op dat Sjaak niet zo heel veel aandacht voor het gesprek had, maar des te meer voor de meisjes en met name voor vriendinnetje Manon. Het grietje liet zich ook niet onbetuigd en liep heel duidelijk te flirten met Sjaak, Sonja had het niet in de gaten, of ze deed net alsof, maar telkens zorgde Manon er voor dat haar borsten tegen Sjaaks arm aan kwamen of gaf ze hem een riante inkijk in haar bloesje dat minstens 1 knoopje te ver open stond.

“Ik ben zo blij voor Olga dat ze zo’n leuke vent heeft ontmoet” zei Sonja tegen Ben “Ik ben zelf nu drie jaar alleen maar ik zoek regelmatig een leuke vent uit op internet en zo heb ik Sjaak gevonden. Maar Olga die bleef maar single, net alsof ze geen vent meer wilde.”
“Hoe lang ken je Sjaak?”
“Oh, nu toch al twee weken”
Ben dacht er het zijne van; Sjaak had duidelijk veel meer interesse in de meisjes dan in Sonja. Toen Manon iets tegen hem zei ging hij onmiddellijk naast haar zitten en meteen zaten ze te fluisteren en te lachen.
Hij dacht aan Natascha en wat hij voor haar voelde, maar voor zijn gevoel was dat toch anders. Sjaak deed naar zijn smaak wat te populair tegen de meisjes.

Die avond hadden ze samen gebarbecued en zaten de volwassenen na te borrelen en te kletsen.
Plotseling ging Sjaaks telefoon. Hij liep weg om hem te beantwoorden. Even later kwam hij terug.
“Sorry lui ik moet er vandoor, er is een storing op de zaak en ik moet daar even bijspringen.” Hij stond op.
Toen ging ook Manons telefoon. Zij nam hem op.
“Hi papa”
“………………………”
“Ok, Ik kom naar huis” ze hing op.
“Ik moet ook naar huis, ik moet plotseling op m’n buurjongetje passen want de oppas heeft afgezegd, morgen kom ik weer terug”
“Nou dan kan je wel met mij meerijden” zei Sjaak. “ Dan haal ik je morgen wel op om hier weer heen te gaan.”
En dus namen ze afscheid van Sjaak en Manon.

Vijf minuten later

Fey en Natascha gingen een rondje over de camping lopen. Dat deden ze wel vaker als hun ouders ‘volwassen’ gesprekken zaten te voeren.
Plotseling stootte Fey Natascha aan “Moet je kijken, daar lopen Manon en Sjaak, waarom zijn die nog niet weg? Zo te zien gaan ze naar onze caravan”
“Ze hebben ons voor de gek gehouden met die telefoontjes” fluisterde Natascha.
Het tweetal ging de stacaravan in en trok de deur achter zich dicht.
“Volgens mij gaan ze wat uitspoken” siste Fey tegen Natascha, “ kom op dan gaan we kijken of we kunnen zien wat ze doen.” Ze slopen naar de achterkant van de caravan en hoorden Manon en Sjaak pratend en giechelend naar de slaapkamer lopen. De gordijnen waren maar half dichtgetrokken zodat de meiden goed konden zien wat er zich afspeelde. En beschermd door het invallende donker konden ze vanuit de verlichte slaapkamer niet worden gezien.

Manon leunde met haar rug tegen de muur en stond een beetje wijdbeens. Sjaak had zijn hand onder haar rokje. Haar bloesje was helemaal open en haar beha omlaag geschoven zodat haar dikke tieten er uit hingen. Ze keek geil omhoog naar Sjaak en kneedde de dikke bobbel in zijn broek.
“Hij zit aan haar kutje” fluisterde Fey. Manon zei iets tegen hem maar de meiden buiten konden niet verstaan wat ze zei. Sjaak maakte zijn broek open, haalde zijn pik er uit en deed een condoom om.
Fey keek met grote ogen naar de stijve mannenpik. “Wow” fluisterde ze tegen Natascha.
Manon zakte door haar knieën en hurkte voor hem en begon hem te pijpen. Haar dikke borsten slingerden heen en weer op haar bewegingen. Omdat ze haar knieën wijd uit elkaar had konden de twee gluursters goed zien dat ze met twee vingers in haar kutje sopte.

Opeens stond ze op en boog zich wijdbeens voorover naar de muur en steunde er met haar handen tegen. Sjaak sloeg haar rokje omhoog, en perste zonder omhaal zijn dikke paal in haar kutje.
“Jemig wat is die Manon een geil wijf, dat heeft ze vaker gedaan” fluisterde Fey. Sjaak ramde zijn pik ruw tussen de dikke billen van het tienertje en hij kneedde hij haar tieten. Toen gooide hij zijn hoofd in zijn nek en ze zagen zijn billen aanspannen. Manon vloekte hoorbaar. Nog één keer stootte hij extra diep in haar trillende kont en trok hem er toen uit. Geroutineerd trok hij het condoom van zijn verslappende pik en legde er een knoop in. Daarna trok hij zijn broek weer omhoog. Totaal had het nog geen drie minuten geduurd.
Manon draaide zich om, veegde met een handdoek die er lag haar dijen en haar poesje af en trok haar slipje weer aan.
“Hm, dat was wel erg snel Sjaak..” mopperde ze tegen hem. “Straks bij jou thuis wil ik het wel uitgebreid, en niet zo’n vluggertje als dit” Daarna vertrokken ze uit de caravan en zagen de meiden ze naar het parkeerterrein gaan.

Fey leunde met haar rug tegen de buitenwand van de caravan. Ze had haar handje in haar slipje en wreef krampachtig over haar poesje. “Ik heb nog nooit iemand in het echt zien neuken” kreunde Fey, “Jezus wat was dat geil zeg” en tegelijk begon haar lijf te schokken en kwam ze gesmoord kreunend klaar. Natascha stond naast haar met een arm om haar heen geslagen en kuste haar nek. “Ik zou eigenlijk ook wel graag zo’n slet als Manon willen zijn” kreunde Fey “Je gewoon laten neuken door een lekkere vent als je geil bent.”
“Nou wat let je?” zei Natascha.
“Ik ben niet aan de pil en ik heb nog geen zin in kleine Fey-tjes, ik heb het daarom nog maar één keer gedaan en dat was met een condoom en daarna heb ik twee weken in angst gezeten ”
“Dan ga je toch aan de pil? Je gaat gewoon naar de dokter en je zegt dat je het wil, dan krijg je wel een recept en daarna kan je hem gewoon bij de apotheek halen.”
“Maar als de dokter het aan mijn moeder verteld?”
“Dat doet ie niet want hij heeft geheimhoudingsplicht.”
Fey kreeg een dromerige blik in haar ogen “Oooohhh en dan heerlijk je kutje laten volspuiten… hmmmm ik kom al bijna weer klaar bij het idee..”
“Jaahhh… “ fluisterde Natascha“ een echte pik in je kut is zoooo heerlijk…”
Fey keek haar verbaasd aan. “Hoe weet jij dat? Ik heb altijd gedacht dat jij een soort non was? Met wie heb jij het dan gedaan?”
Natascha keek haar glimlachend aan. “Je bent m’n liefste vriendin, maar dat gaat je geen moer aan”
Fey haalde haar schouders op. “Ik denk dat ik gewoon de vriendjes van m’n moeder zou verleiden, wat Manon kan kan ik ook..”
Twaalf uur ’s nachts.

Manon trok de deur van Sjaaks huis achter zich dicht. Ze was niet blij. Sjaak was een egoïst gebleken in bed. Toen ze bij hem thuis waren had hij haar meteen meegenomen naar zijn slaapkamer en was hij alweer binnen een paar stoten klaargekomen. Maar het ergste moest nog komen: Hij had gevraagd of hij het voor honderd euro ook een keer zonder condoom mocht doen!! Alsof ze een goedkope hoer was!
Manon was razend. Ze had zich aangekleed en gegild dat ze geen hoer was en bij de buitendeur had ze ook nog tegen hem geschreeuwd dat ze tegen Sonja ging zeggen dat hij haar had verkracht. Daarna was ze vertrokken. Gelukkig was het niet ver lopen naar huis, maar de vernedering was enorm.
Ze was de hele dag zo geil geweest als een konijn en daarom had ze het met Sjaak aangelegd, maar ze had niet gedacht dat het zo’n fiasco zou worden.

Na tien minuten was ze thuis. Er brandde licht in de kamer en dus stak ze even haar hoofd om de hoek van de deur.
“Hoi papa, ik ga even douchen en dan kom ik nog even bij je zitten.”

Terwijl ze onder de douche de goedkope aftershave lucht van Sjaak probeerde weg te wassen dacht ze na over haar vader die beneden op de bank zat.
Hij was de man waarmee ze alles deelde, de enige die alles van haar mocht weten, die van haar hield en waar zij onvoorwaardelijk aan verslaafd was. Hij was altijd lief voor haar geweest en nooit had hij haar gekwetst of onheus behandeld. Haar moeder was uit haar leven verdwenen vlak nadat ze was geboren en daar had ze geen enkele herinnering aan. Voor haar was papa er altijd geweest en hij was voor haar de grote vaste rots van haar leven. En verder tante Lenie, de zus van papa.
Maar vooral papa was haar held.

Haar hele leven lang hadden elkaar geknuffeld en heel geleidelijk toen ze een puber werd, was dat knuffelen over gegaan in een wat serieuzere vorm. Ze herinnerde zich dat ze het lekker vond om geaaid te worden op bepaalde plaatsen en dat ze altijd zo ging liggen dat zijn handen daar terecht kwamen.
Ook wist ze nog precies de keer dat zij op zijn schoot zat en met haar neus in zijn nek zat te genieten van zijn strelende hand toen ze voor het eerst klaar kwam. Hij had per ongeluk over haar poesje geaaid en een zalig gevoel had zich van haar meester gemaakt. Maar het was heerlijk en vertrouwd en hij was haar papa dus het was goed.

Toen het die eerste keer gebeurd was dat ze klaarkwam door zijn strelingen was hij enorm geschrokken, maar nadat het schokken van haar lijfje was opgehouden had ze hem gesmeekt om het nog eens te doen en toen was er ook een vinger in haar kutje gegaan en opnieuw beleefde ze toen die gelukzalige ervaring die de band met haar papa onverbrekelijk zou maken.

In de weken en maanden daarna had ze ontdekt hoe ze het zelf kon doen en papa en zij waren steeds verder gegaan met hun intieme spelletjes en op een dag had ze hem gesmeekt om haar te ontmaagden omdat ze er van overtuigd was dat hij de enige was die dat mocht doen en na lang aandringen was dat op een avond gebeurd. Het was een heerlijk feest geweest en Manon wist dat er nooit iemand tussen haar en haar papa zou komen.

Al die tijd was tante Lenie, de zus van papa ook veel bij hun geweest en samen hadden papa en zij haar voorgelicht. Papa had dat uitgelegd wat een man kan uitleggen bij bij een dochter, en tante Lenie, had het ‘meisjesdeel’ voor haar rekening genomen. Tante Lenie had haar ook al vroeg naar de dokter gestuurd voor de pil want ze zag hoe het meisje zich ontwikkelde en ze wist dat jongens snel iets meer wilden dan aan haar borstjes frunniken.
Manon was klaar met douchen en ze voelde zich weer behaaglijk en schoon en ook was de geilheid die de hele dag al door haar lijf zinderde weer helemaal terug. Maar nu wist ze dat ze bevredigd zou worden…

Ze trok een nachtponnetje aan en ging de kamer binnen.
“Hé schat, ik dacht dat je bij Fey bleef slapen”
“Ja, maar ik ben met iemand meegegaan die nog even wilde gaan stappen” fluisterde ze en ze krulde tegen hem aan op de bank.
“Maar dat was vast niet leuk, want anders was je nog niet thuis geweest”
“Moah, nee eigenlijk niet” Ze trok zijn arm om haar heen. “En jij?”
“Ik ben vanavond bij tante Lenie geweest, en dat was heel gezellig”
“Hoe gezellig?” Manon streelde de bobbel in zijn broek en zag de tevreden grijns op zijn gezicht.
“Boef je hebt het weer met je je zus gedaan hè? Dacht je nou echt dat ik dat niet wist? Ik weet al lang dat jullie het samen doen, daarom is tante Lenie hier zo vaak en blijft ze soms slapen. Nou mijn zegen heb je, zolang je het ook maar met mij blijft doen, want soms heb ik dat gewoon nodig. En nu is het zo’n moment!”

Ze haalde zijn pik tevoorschijn en zonder aarzeling stapte ze over hem heen, plaatste haar knieën aan weerszijden naast hem en stuurde haar kutje naar zijn pik. Ze liet zijn eikel een keer heen en terug glijden tussen haar dikke lipjes, en met een diepe zucht liet ze zich over hem heen zakken. Haar bolle tienerkutje was nauw maar perfect passend, alsof er een strak mondje over zijn paal schoof zo gleed haar vaders pik naar binnen.
Manon kreunde zacht "Ooh... papa... papa...!" en begon als in trance langzaam op en neer te bewegen. Haar ogen keken hem glazig aan, haar mond stond half open en haar tepels stonden stijf naar voren. Hij kneep er zachtjes in en Manon kreunde... Ze had haar handen op zijn schouders en wipte nu glunderend van genot op zijn pik, haar kont kletste op zijn schoot die drijfnat was van haar sappen en haar tieten dansten op en neer. Heerlijk genoot ze van de vertrouwde dikke paal in haar poesje en zijn handen op haar mollige lijf. Toen golfde de heerlijke extase onstuitbaar door haar heen en liet ze zich voorover op zijn borst vallen zodat zijn paal nog dieper in haar schoof. Ze kermde van genot terwijl haar hele lichaam pulserend schokte van haar orgasme, tot ze ontspande. Toen pas voelde ze diep in haar buik haar vaders pik opzwellen en toen hij zacht grommend de harde stralen zaad in haar baarmoeder spetterde kwam ze opnieuw klaar.

“Pfoe, papa wat is het toch heerlijk om met jou te vrijen…”

Op haar kamertje zag ze dat ze een appje van Sjaak had gekregen “Kutwijf zie maar hoe je op de camping komt want ik ga niet meer terug naar die Sonja”. Manon grijnsde; die eikel zouden ze niet meer terug zien!

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Natascha - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Een Niet Zo\Door: Hottie
Gelezen: 10517x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.8
:: Emma Krijgt Een KlantDoor: Jonl
Gelezen: 9760x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
20-07
9.2
:: Hoe Lynn, Steeds...Door: Angela
Gelezen: 16507x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Over Gebruiken
19-07
7.8
:: Avondwinkel - 2Door: Beowulf
Gelezen: 11953x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Broer
16-07
7.5
:: Ffe Weddenschap - 2Door: Xavier
Gelezen: 13375x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daphne
13-07
7.6
:: Emma's Nieuwe HuisartsDoor: Jonl
Gelezen: 42028x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Buurmeisje - 4Door: Jessica
Gelezen: 18431x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Tiener, Meisje
13-07
8.3
:: De Bikerclub - 17Door: Muis
Gelezen: 5009x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Hoertjes, Prostitutie, Zaad, Creampie
12-07
8.6
:: Mijn Geile Engels DocenteDoor: Daan
Gelezen: 19126x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Docente, School, Tiener, Docent, Leerling, Taboe, Geheim, Pijpen, Kussen, Doggystyle
12-07
8.2
:: Genietend Van Het ZonnetjeDoor: DennisZwolle
Gelezen: 19571x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf, Vakantie, Buurjongen, Pijpen
12-07
8.1
:: Op Neefje PassenDoor: JohnD
Gelezen: 29682x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-07
9.0
:: Emma Gaat Op De FotoDoor: Jonl
Gelezen: 21828x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Foto
11-07
8.7
:: ServicebalieDoor: Robin
Gelezen: 11446x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk, Pijpen, Titjob, Zaadslet
11-07
8.1
:: Bo & Thomas - 2Door: NerdThomas
Gelezen: 6852x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Doggy, Cowgirl, Delen
11-07
8.9
:: Kampvuur In FrankrijkDoor: MBrinx
Gelezen: 18907x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Kampvuur, Frankrijk, Strand, Zee, Zomer, Vakantie, Vrienden
10-07
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 852