Opwindend.Net
Datum: 13-10-2017
Stemmen: 37x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 11588x
Lengte: Gemiddeld
Ik Maak Van Mijn Zusje Een Slet - 2
Door Merel - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ik Maak Van Mijn Zusje Een Slet - 1

Woensdagmiddag bleef ik net buiten school wat hangen bij Nina en Sofia. Sinds ik met Jef was verwaarloosde ik mijn vriendinnen wat. En dit wou ik absoluut goed maken. We spraken af voor het weekend om samen naar de film te gaan.

Met Jef had ik vandaag niet afgesproken dus reed Nina met me mee, ze woonde maar enkele straten van me. Thuis aan de garage hoorden we een raar geluid. Ik was er niet gerust in en vroeg Nina om even mee te gaan kijken. Toen we de zijdeur opende. Zagen we Julie met haar broek op haar enkels terwijl ze genomen werd door Tommy.

Nina proestte het uit van het lachen. Tommy kreeg hierdoor een rode kop. Hij kwam uit Julie en probeerde zijn lul te verbergen. 'doe je handjes maar op zij ik heb hem toch al gezien.' zei Nina wanneer ze dichter naar Tommy stapte. Hij probeerde zijn broek nu op te trekken maar ook dit verhinderde Nina

Met 3 stonden we nu voor Tommy. Julie had ondertussen haar broek aangedaan. Weer wilde hij zijn handen voor zijn zaakje houden maar Nina hield hem tegen. 'Voor wat je daar hebt staan moet je je echt niet schamen.' We waren zo aan het kijken naar Tommy zijn lul dat we Jef niet hoorde binnenkomen. We verschoten dan ook alle 4

'Nou zo te zien is hij zo goed voorzien als jou Jef.' verbaasd keek Tommy naar Jef. 'Strippen jongens ik wil vergelijken!' zei Nina. We liepen naar binnen en Jef en Tommy deden nu al hun kleren uit. Naakt stonden ze nu voor ons in de woonkamer. Alle 2 met een stijve lul. Nina stapte naar voor en nam nu beide lullen vast. 'Als je goed wil vergelijken moet je ze ook in je voelen' En Jef greep nu Nina vast die gilde. Gelijk namen we allen Nina vast. Julie maakte Nina haar broek los en trok deze naar beneden. Hard knelde Nina haar benen tegen elkaar. Maar we kregen haar broek uit. Ze had een roos gestreept slipje aan.

Zonder enige moeite trokken we ook het slipje uit. Tommy ging met zijn handen tussen haar benen. 'ZE IS KLETSNAT' en begon haar nu te vingeren. We lieten Nina los en trokken haar broek en slipje verder uit. Gewillig liet ze nu haar T-shirt uit doen.
Jef ging met zijn handen over Nina haar zwarte Bh en begon haar tepels te strelen die hard werden.

Tommy trok Nina nu wat naar onderen en begon haar kutje te likken. Ineens gilde Nina heel hard. Aan de raam stond Rob onze buurjongen. Vanaf hij ons zag wilde hij zich uit de voeten maken. Julie was gelijk als eerste naar buiten gespurt en probeerde hem tegen te houden. Wanneer hij terug over het hek wou klimmen. Julie trok hard aan zijn benen en broek om hem tegen te houden. Bij Julie gekomen trok ik nu mee aan hem. Met een plof viel hij op het gras. Julie ging gelijk op hem zitten.

Jef had ondertussen wat van zijn kleren aangetrokken en was nu ook naar buiten gekomen. 'Kom jij maar even mee naar binnen' siste Julie. 'Ik zal niets, zeggen, maar laat me los' 'Ik vertrouw hem niet dus mee naar binnen' zei Julie tegen Jef en mij.

We trokken hem recht en al spartelend ging hij mee naar binnen. 'Zo jij wou wat lekkers zien?' zei Julie tegen hem toen we de woonkamer binnenkwamen. 'Nou nu gaan wij is zien wat voor lekkers jij hebt. Houd hem goed vast' zei Julie terwijl ze de ceintuur en broek probeerde los te maken. Mijn arm ging in een bepaalde greep bij hem dat bewegen pijnlijk maakte. Julie trok zijn broek naar beneden en we zagen nu zijn felgekleurde boxershort. 'wacht ik neem even mijn i-phone' zei Nina die nu naakt recht kwam. Julie haar handen gingen al over de boxershort van Rob en we zagen een duidelijke stijve lul. 'Ja ik ben zo ver' zei Nina en richte de I-phone op Rob. Julie trok nu de boxershort uit. En er sprong een 14 cm stijve lul te voorschijn. Een naakte Nina maakte enkele fotootjes.

Julie ging geil voor Rob staan en begon nu te strippen. Haar BH en string hing ze over Rob zijn lul. Trok zijn T-shirt uit en draaide zich om. Haar kontje liet ze nu tegen Rob zijn lul komen.

Rob's gezicht was helemaal rood geworden. Zo gauw Jef en ik hem los lieten nam hij Julie gretig vast. Zijn lul ging tussen haar bilspleet en zijn handen schoten naar voren rond haar lichaam. Waar hij met een hand haar borsten streelde en met de andere hand haar kutje. Julie deed haar benen open en ik zag mijn geile buurjongen nu haar vingeren.

Jef die ondertussen achter mij was komen staan voelde ik zijn armen rond mijn middel brengen. Zijn hand ging gelijk naar mijn kruis. Mijn kutje voelde ik nat worden. Met mijn handen probeerde ik nu mijn knop los te maken. Maar Jef die dit merkte deed het voor mij en trok het uit. Zijn vingers gleden in mijn natte kutje.

Nergens zag ik Nina tot ik net iets onder Tommy keek die tegen de muur stond. Nina zat op haar knien hem te pijpen. Tommy genoot zichtbaar van het zuigen. Nina haar haar hing wild naast haar. Tommy zijn handen speelde met Nina haar borsten. Jef verwende ondertussen goed mijn kutje.

Julie zag ik nu Rob aan zijn lul voortrekken. Hij moest van haar op zijn rug gaan liggen op het einde van het verlengstuk van de zetel. Hier lagen papa zijn voeten altijd 's avonds. Julie ging op hem zitten en liet zijn lul in haar kutje komen. Rob begon haar nu te neuken.

Rob's lul zag ik nu steeds half in en uit Julie haar kutje komen. Ik fluisterde Jef in zijn oor dat hij Julie haar sterretje moest verwennen. Jef ging achter Julie staan en maakte het nat. Julie haar gezicht draaide naar me. Maar Rob zijn heupen bleven op en neer gaan. Jef trok Julie haar kontje wat naar achteren en duwde zijn eikel tegen haar Sterretje. 'aaaahh' kreunde Julie toen de eikel in haar kont gaatje ging. Jef duwde nu zijn lul met heftige schokken in Julie haar kont gaatje. Terwijl ik me stond te vingeren. zag ik Jef met heftige schokken Julie haar kontje verwennen, terwijl Rob Julie kutje neukte.

Julie was nog niet bekomen van de 2 lullen in haar, of Tommy ging ook op de zetel staan met zijn voeten tegen de schouders van Rob. Zijn lul duwde hij nu in Julie haar mondje. Nina kwam naast me staan en vroeg me of ze mijn kutje mocht verwennen terwijl zij het mijne verwende. Onze borsten kwamen nu tegen elkaar, zij verwende mijn kutje en ik de hare. Samen keken we naar Julie die nu in elk gaatje gevuld werd. Julie stopte even met pijpen toen ze gillend klaar kwam. Erna ging vlot Tommy zijn Lul weer in haar mondje.

Met 3 kwamen de jongens gelijktijdig in Julie klaar. Het sperma liep overal uit. Geil keken Nina en ik Nu naar Julie. Die nu met haar blonde wilde haar met benen gespreid ging staan, Het sperma drupte uit haar kutje en kontgaatje. Haar armen in de lucht en haar mondje open. Waar het sperma uit liep over haar kin naar haar borsten.

'Je zuster is een slet' lachte Nina. Julie kwam nu naar ons toe en legde zowel bij mij als bij Nina haar een arm rond onze schouders. 'Nina, ik ben gewoon een zaad slet. Weet jij jij verdient ook lullen in je, ik heb een geil idee' en Julie legde nu haar plan uit. Nina en ik moesten gaan liggen en Jef, Rob en Tommy moesten ons nu elk 1 minuut neuken en dan wisselen. Wie als eerste klaarkwam verloor. Nina maakte het protest dat er 3 jongens waren en wij maar met twee. Maar dat had Julie geen argument gevonden.

Al snel lagen Nina en ik naast elkaar. Ik kreeg als eerste Rob en zij Tommy in ons. Bij Jef hoorde ik weer Nina kreunen dat hij te groot was. Maar Julie moedigde haar aan 'Komaan Nina die paal moet in je kut.' Het was Nina die als eerste klaar kwam en dus verloor.

Toen ze iets of wat bekomen was. Zei Nina dat Tommy haar kut moest doen, Rob haar mondje en Jef haar sterretje. 'Ik heb nog nooit een lul in mijn sterretje gehad en dan nog zo'n dikke lul maar dat Tommy of Rob niet zijn' Zei Nina in n adem. Maar Nina knikte beslist van nee. Als eerst kwam Tommy in het kutje van Nina. Jef vingerde eerst Nina haar Sterretje voor hij in haar kwam. Zijn lul ging nu tegen haar sterretje ze liet een kreetje toen de eikel erin ging. Hoe verder hij hem erin duwde hoe meer de mond open ging van Nina. Toen Julie zag dat Nina het een beetje gewoon was de twee lullen in haar. Mocht Rob zijn lul in Nina haar mond steken.

Met geile ogen keken Julie en ik hoe Nina gevuld werd. Rob kwam al snel kaar. En Tommy en Jef moesten stoppen daar dat Nina 2 keer kort achter elkaar klaar kwam.
'Nou zusje, nu moet jij nog gevuld worden. Jef en Tommy hun zak moet nog een keer worden leeggemaakt'

Tommy zijn paal kreeg ik in mijn kutje terwijl ik Jef pijpte. Mijn tong verwende Jef zijn eikel blijkbaar goed want zijn zaad vulde al gauw mijn mondje. Zijn sperma had ik nog maar net doorgeslikte. Of mijn kutje kreeg de volgende lading sperma te verwerken van Tommy.

Om half 4 waren Julie en ik terug alleen. Terwijl ik boven op mijn kamer mijn huiswerk maakte. Hoorde ik Julie met Rob bellen. Rob had blijkbaar een vraag over biologie en de voortplanting.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ik Maak Van Mijn Zusje Een Slet - 3

Zoek naar meer verhalen van Merel...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Het BubbelbadDoor: Demi
Gelezen: 5813x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwembad, Crush
21-06
8.4
:: Dochter Wil Graag...Door: Angela
Gelezen: 6738x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rustige Opbouw
21-06
7.9
:: Het Volleybalteam - 25Door: Badjas
Gelezen: 3532x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
9.2
:: Stage KineDoor: Nina
Gelezen: 7036x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.2
:: Anne & Menno 3: De Vakantie Door: CarolM
Gelezen: 4137x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Anne, Menno, Sex, Zwembad, Hotel, Pijpen, Beffen, Negenenzestig, Sex, Cowgirl
20-06
9.0
:: Stiefbroertje Van HuisgenootDoor: JasmijnH
Gelezen: 8125x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Chantage
20-06
8.6
:: Date In Het BosDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 3487x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Tinder, Bos, Beffen, Pijpen
20-06
8.0
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 19815x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.1
:: Twee Onder n Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 8660x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.1
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 12959x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 7973x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 12036x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3657x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.8
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 18636x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 7771x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net