Opwindend.Net
Datum: 14-10-2017
Stemmen: 33x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 8547x
Lengte: Gemiddeld
Ik Maak Van Mijn Zusje Een Slet - 3
Door Merel - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ik Maak Van Mijn Zusje Een Slet - 2

Eergisteren (Donderdagavond) vertelde mama en papa dat ze een weekendje weggingen voor hun huwelijksverjaardag. Ik en Julie waren oud en verantwoordelijk genoeg om alleen thuis te blijven vonden ze. Als er iets was konden we altijd op Bomma en Bompa rekenen. Het klonk ons als muziek in de oren.

Toen ik thuiskwam was Julie al op haar kamer vrijdagnamiddag heeft ze altijd een uur vroeger gedaan dan mij. Ze was aan het chatten met Rob en een zekere Toon die bij Rob was. Met een ondeugende blik liet ze de chatlog mij wat lezen. Zo te lezen was mijn zusje al aardig geil. En ook mijn buik begon te kriebelen. Aan Julie stelde ik voor om de jongens te laten langskomen. Nog geen 5 minuten later nadat ze het had gestuurd ging de bel.

Julie deed nonchalant de deur open en liet Rob en Toon binnen. Van boven aan de trap zag ik de zelfverzekerde Rob en de iets wat onwennige Toon. Naar ons vorige avontuurtje was Rob heel zelfverzekerd geworden en zelfs een beetje arrogant vond ik. Maar ik wilde hem nog wel een kans geven. 'Kom maar mee naar boven' Zei Julie en ze ging de trap op. Boven gekomen fluisterde ze in mijn oor of ik zin had om mee te spelen. Dit liet ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. Alleen had ik niet zo een zin in Rob. Zonder iets te vragen ging ze mijn kamer in. Gevolgd door de 2 jongens en iets later ik.

Binnengekomen vroeg ik aan Toon hoe oud hij was. Hij zei dat hij 16 was en dat hij een klasgenoot was van Julie. Je zag zijn hart kloppen in zijn keel. De onschuld straalde van hem af. En het deed me verlangen naar meer. 'Nou als jullie zin hebben kleed je dan maar uit!' Zei Julie Rob begon zich gelijk uit te kleden terwijl Toon eerder wat afwachtte. Pas toen Julie haar Shirt uit deed begon hij voorzichtig. Zijn ogen waren volledig op Julie gericht die nu in haar Bh stond. 'Doe je mee zusje?' Ook ik trok nu mijn shirt uit. Het hart van Toon zag je letterlijk door zijn magere lijf pompen.

Met enig ongemak deed hij zijn schoenen uit gevolgd door zijn broek. In zijn boxershort zagen we een serieuze boebel zitten. Julie en ik deden nu onze broek uit. Beiden hadden we een string aan. Rob was ondertussen de enige die al volledig naakt was. Als hij kon hij zou ons gelijk bespringen. Julie stapte naar Toon toe en nam zijn hand vast. Ze bracht het naar haar borsten en liet hem haar strelen. Ook de andere hand van Toon ging nu naar haar borsten en streelde haar BH nu. Julie deed haar handen naar achteren en maakte haar BH los.

Rob kwam ondertussen naar mij toe nam me hevig vast en begon me overal te kussen. Hij was wild en deed mezelf pijn. Toen ik hem vroeg om rustiger te zijn ging hij gewoon door. Zijn handen raakte ruw mijn lichaam overal aan. Gelukkig ging zijn GSM nu kort 3 keer achter elkaar met tegenzin liet hij mij los en nam op. Het was zijn moeder, ze was vroeger thuis gekomen van haar werk en vroeg hem waar hij was. Ik hoorde haar zeggen dat hij ogenblikkelijk naar huis moesten komen. Hij protesteerde nog even maar het mocht niet baten. Opgelucht haalde ik nu adem. Met tegenzin deed hij zijn kleren aan en vroeg aan Toon ook om mee te komen. Maar Toon zei dat hij niet naar huis moest komen zijn ouders zouden pas later naar huis komen. Julie gaf nu Toon een kus op zijn mond, die hij onwennig beantwoorde. Rob drong nog even aan maar weer ging zijn telefoon om te vragen waar hij nu bleef. Ik deed vlug mijn kamerjas aan en liep mee de trap af om Rob buiten te laten. Boven hoorde we Julie zeggen tegen Toon dat hij nu door 2 zusjes zou verwend worden. Rob zijn blik was nu venijnig en kil. Buiten hoorde ik zijn moeder nu naar hem schreeuwen waarom het zo lang had geduurd. Met een gevoel van opluchting en nog steeds geil deed ik de deur dicht

Boven had Julie al haar string uit gedaan. Met pretoogjes zag ik nu naar Toon die mega rode kaken had. 'Eerst doet mijn zus alles uit en dan jij' Mijn handen gingen achter mijn rug en ik maakte mijn BH los. Ik stond nu naast Julie erna deed ik mijn string uit. Toon wist niet naar wie eerst kijken en de bobbel in zijn boxershort spande enorm. Julie vroeg hem zijn boxershort nu uit te doen. Met knikkende knien deed Toon zijn boxershort uit. Er sprong gelijk een paal harde dikke 16 cm lul te voorschijn. Met een onschuldig stemmetje vroeg Julie of we er gewoon even naar mochten kijken. Zijn lul bewoog zachtjes. Zijn eikel was een beetje zichtbaar. Ik liep nu naar hem toe en trok zachtjes de voorhuid verder naar achter zodat zijn eikel helemaal ontbloot was. Zijn lul voelde plank hard aan. Terwijl ik zijn lul streelde begon Julie nu zijn ballen te masseren. 'Mag ik een spleetje aanraken' vroeg Toon met een bibberende stem. Mijn hoofd boog ik nu naar zijn hoofd toe en fluisterde hem luid genoeg in. Zodat Julie mij ook hoorde 'dat hij onze beide spleetjes mocht strelen'

In zijn ogen zag ik angst maar ook een enorme geilheid. Voorzichtig voelde ik nu een hand aan mijn kutje komen. Zachtjes begon hij mijn kutje te strelen dat al aardig nat was. 'Kom er maar met je vinger in' zei Julie. Een trillende vinger verwelkomde ik nu in mijn kutje. Ook in Julie haar kutje zag ik nu een vinger. Met mijn vrije hand trok ik nu zijn gezicht naar mij en begon hem heerlijk te tongen. Erna deed Julie hetzelfde en wisselde we om de beurt af. Het tongen met hem voelde zallig aan. Het was niet zoals met Rob die Julie en ik achteraf een mixer hadden genoemd.

'Ik wil je in mij' fluisterde Julie. Toon trok zijn vingers uit onze kutjes. 'Heb jij een condoom' Zijn stem trilde. 'Niet nodig, we zijn aan de pil. Wie wil je eerst in je?' Toon keek Julie aan met een geile maar nog steeds angstige blik. Je zag hem echt denken van mag ik het met 2 zusjes doen. Hij koos mij daar het zijn eerste keer was en ik hem best wel zenuwachtig vond. Leek het me beter hem op bed te laten liggen op zijn rug. Mijn kutje was kletsnat en zijn onschuldigheid maakte me nog geiler. Zijn paal stond loeihard. 'Laat mij maar rustig doen, probeer je te ontspannen' Hij knikte zachtjes. Ik ging met mijn bekken boven hem zitten en nam zijn paal vast. Hij kreunde even, zachtjes liet ik hem nu mijn kutje strelen. Zijn paal voelde lekker dik aan. Zachtjes liet ik hem nu in mij komen. Ik was zo geil dat hij zonder moeite volledig ineens in mij kwam. Zijn handen streelde nu mijn borsten.

Maar Julie die werkloos naast het bed stond vroeg of hij haar kutje wouw verwennen. Onwennig knikte Toon ja niet wetend wat hem te wachten stond. Julie ging nu met haar knien tegen zijn schouders zitten en zo keken zij en ik elkaar recht aan. Een huivering van genot kwam er nu op Julie haar gezicht toen toon haar kutje likte. Zachtjes begon ik nu te bewegen. Julie haar handen gingen nu naar mijn borsten en begon erin te kneden. Wat ik op mijn beurt bij haar ook deed. 'Lik ook maar mijn sterretje' kreunde Julie de geile blik in haar ogen maakte me nog geiler en ik versnelde het tempo. Soms konden Julie en ik elkaar even kussen. We tongden dan kort maar heerlijk. Ik voelde dat het niet lang meer ging duren voor ik ging komen en begon nu nog sneller te bewegen. Mijn kutje perste zich samen en ik kwam heerlijk klaar. Mijn benen voelde ik trillen.

Toen ik Toon uit mij liet komen kletste zijn natte lul tegen zijn buik. Geil keek Julie ernaar en liet zich voorover komen. Zo kon ze met Toon standje 69 doen. Toon zag ik nu heerlijk het kutje van mijn zusje verwennen. 'Mag ik in je spleetje' vroeg Toon plots toen hij stopte met beffen. Julie stopte gewillig met hem te pijpen en draaide zich nu om. Als een echte amazone begon ze nu Toon te bereiden. Toon streelde nu haar lichaam maar vooral haar borsten. 'ik ga komen' kreunde hij waardoor Julie haar tempo verhoogde 'ik ga komen' kreunde hij weer 'Kom maar in mij.' Toon zijn gezicht zag ik opspannen en erna ontspannen toen hij klaarkwam. Julie melkte hem helemaal leeg en kwam erna zelf ook klaar. Ze liet zich nu vallen op hem en kuste hem.

'Wat doe jij vanavond?' vroeg ik aan Toon toen hij zich weer aankleedde. 'Ooh ik ga met Tommy en Jef iets drinken in het jeugdhuis. Zin om mee te gaan?' 'Waarom komen jullie niet naar ons? Zei Julie die nog steeds naakt op bed lag.

Zoek naar meer verhalen van Merel...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 2895x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.6
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 917x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
9.0
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 10450x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Nachtelijk AvontuurDoor: Anonieme Schrijver
Gelezen: 4104x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Tieners, Blond
16-06
6.5
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 4403x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
:: Anne & MennoDoor: CarolM
Gelezen: 4730x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Anne, Film Kijken, Pijpen, Beffen, Neuken, Sex, Seks
16-06
8.8
:: Gescheiden En Gefrustreerd - 2Door: Dam
Gelezen: 21156x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Cougar, Creampie
15-06
9.4
:: Twee Onder n Kap - 4Door: Jonl
Gelezen: 10656x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-06
9.1
:: Het Volleybalteam - 24Door: Badjas
Gelezen: 12684x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.9
:: Pleegouders - 11Door: Indigo
Gelezen: 10263x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.7
:: Twee Onder n Kap - 3Door: Jonl
Gelezen: 14247x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.8
:: Date Met Een... - 2Door: Geile Tiener
Gelezen: 5325x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
13-06
8.2
:: Een Jaar Voorbij - 2Door: Baksteen
Gelezen: 5638x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.8
:: Twee Onder n Kap - 2Door: Jonl
Gelezen: 21077x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.9
:: Fotoserie Na Volleybalwedstrijd...Door: Hunter
Gelezen: 20811x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
11-06
7.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net