Opwindend.Net
Datum: 15-10-2017
Stemmen: 46x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 25254x
Lengte: Lang
Mijn Slet Zusje En Ik
Door Merel - Zoek naar meer...

's Avonds kwamen buiten Jef, Tommy en Toon ook Nina en Sofia. Als thema hadden 'undies party' Iedereen mocht alleen maar de living binnen in zijn of haar ondergoed. Voor de buren hadden we de gordijnen dicht gedaan zodat niemand ons kon zien. Toon was de laatste die toekwam. In een jeanskleedje dat ik makkelijk kon uit trekken liet ik hem binnen. Voor de kleren hadden Julie en ik zakken voorzien. Eens de deur dicht trok ik gelijk mijn jeanskleedje weer uit en stond weer in mijn string en BH. Toon keek nerveus naar mij maar begon dan toch zijn kleren uit te trekken. In zijn boxershort had hij al een serieuze bobbel zitten. Hij wilde er zijn handen voor houden maar ik hield hem tegen.
Mijn lippen drukte ik nu tegen de zijne en liet mijn tong in hem komen. Zo tongden we even. Zachtjes liet ik mijn handen naar zijn kruis gaan en kneep zachtjes in zijn stijve lul.

In de living zaten Tommy, Jef, Nina, Sofia en Julie allemaal in in hun ondergoed op de bank. Wanneer ik met Toon binnenkwam kwam Julie op hem af en tongde hem als verwelkoming. Toon kreeg nog meer rode kaken wanneer hij Nina zag in haar gestreept zwart wit slipje en zwarte BH. Voorzichtig ging hij naast haar zitten.

Julie zette de muziek wat luider en begon nu te dansen gevolgd door Sofia. Al gauw stonden we allemaal te dansen en onze borsten zag je nu goed bewegen. Wat voor reactie in de boxershorts van jongens zorgde. Toon probeerde dit weer te verbergen maar Nia zag ik nu naar hem toe gaan. 'Je moet je handen er niet voor houden, dat danst niet makkelijk.' 'Ja maar dan zie je dat ik een erectie heb.' 'Nou en dat is toch niet erg, vind dat wel best leuk trouwens' Hoorde ik nu Nina tegen Toon zeggen.

De muziek veranderde naar een iets uitdagender nummer. Julie trok haar BH uit en zwaaide hiermee boven haar hoofd. Al gauw volgde Sofia, Nina en ik. De jongens hadden nu allemaal een heel stijve lul in hun boxershorts. Toon probeerde het zelf niet meer te verbergen.

Sofia deed als eerste haar slipje uit. Erna kwam ze rond mij dansen en ik voelde hoe haar handen ook mijn string uit trokken. Samen deden we dit ook bij Nina en Julie. Verleidend met haar vinger liet Julie Tommy naar zich toekomen en trok zijn boxershort uit, hetzelfde deed ik bij Jef. Met de vier meisjes gingen we nu rond Toon dansen. Zijn lul stond kaarsrecht in zijn boxershort. Nina liet er haar handen over glijden. Toon wist niet waar kijken en toen Nina zijn boxershort wilde uit doen hield hij zijn boxershort vast. 'Uit doen' begonnen nu Jef en Tommy te roepen. Julie en ik namen zijn armen vast en Nina ging op haar knien zitten. Zijn hart zag je kloppen maar zei moedig 'Ok doe maar uit dan.' Nina trok zijn boxershort aan de stof wat naar voren en trok ze langzaam naar beneden. Zijn stijve lul sprong eruit. Alle lachte we en juichte we waardoor zijn lul wat heen en weer bewoog. Nina nam hem vast en stak hem in haar mondje. 'pak haar hoofd vast' zei Julie boven de muziek. We lieten hem los en zijn handen gingen nu naar Nina haar hoofd.

Sofia was ondertussen Jef beginnen pijpen en Tommy en Nina waren al zelf aan standje 69 bezig. Nina haar hand voelde ik me neertrekken op mijn knien. Samen begonnen we nu Toon zijn lul te verwennen. We hoorde hem hoorbaar zwaarder ademen van genot. 'als je voelt dat je gaat spuiten mij een teken geven h. Want ik wil dat je je zaad nog even uitstelt.' zei Nina voor zijn lul weer haar mond in ging. Niet veel later tikte hij op haar schouders. Gelijk ging zijn piemel uit haar mond. En stonden nu beide recht. 'Je moet mijn hart is voelen' Ik legde nu mijn hand op zijn borstkas en hoor mij hevige slagen zijn hart te keer gaan. 'Vind je het lekker?' Een verlegen knikje van hem volgde. 'Laat je gewoon gaan Toon!' zei ik hem terwijl ik hem een schouderklopje gaf. Moedig zag ik hem nu op Nina afstappen en haar voorzichtig vastnemen. Deze draaide zich om en ze begonnen nu te tongen. Ze fluisterde iets in zijn oor en zijn hand ging nu naar haar kutje, die hij begon te vingeren.

Ondertussen voelde ik vrouwen vingers in mijn kutje komen. Sofia haar D-cup kwam nu tegen mijn borsten en vlug vonden mijn vingers ook haar kutje. Wanneer ik mijn hoofd draaide zag ik Julie die gebeft werd door Jef met de lul van Tommy in haar mond. Mijn gezicht draaiend naar Sofia raakte onze neuzen elkaar waardoor ik haar zachte lippen voelde. Al snel waren we buiten aan het vingeren ook elkaar aan het tongen.

Toon was ondertussen ook van vingeren naar beffen over gegaan. Omdat Jef ook nog niet wilde klaarkomen had hij zijn lul uit Julie's mond gehaald. Julie kreunde nu hevig door het beffen van Tommy. Sofia en ik waren ondertussen al gestopt met tongen. We keken geil elkaar vingerend naar Nina en Julie die beide nog steeds gebeft werden. Tommy trok Julie haar schaamlipjes open en stak zijn tong er helemaal in. Julie lichaam kronkelde en kwam zichtbaar klaar. Julie lag te trillen op de grond. 'ooooh, jaaaaaa' kreunde Nina nu en met een schok kwam ze klaar. En Toon zagen we alles oplikken.

'Nu jullie nog laten klaarkomen' zei Tommy en Sofia en ik moesten gaan liggen. Tot mijn verbazing ging Tommy nu voor mij staan en niet Jef. Naast elkaar werden Sofia en ik nu gebeft door Tommy en Jef. Terwijl de anderen naar ons keken. Onze kreunen en gehijg konden Sofia en ik niet lang voor ons houden. 'Streel haar tepels' hoorde ik Nina zeggen. Ik draaide mijn hoofd en zag Toon nu Sofia's tepels en borsten strelen. Tot ik plots weer 2 vrouwen handen rond mijn borsten voelde komen, het was Nina. 'ik ga komen' kreunde ik heel mijn lichaam was een en al geilheid. De tong van Tommy voelde ik nu sneller mijn kutje strelen. Mijn orgasme kon ik nu meer tegen houden kreunend van genot kwam ik klaar. Met mijn ogen gesloten lag ik nu te genieten. Sofia's hand nam de mijne vast en kneep erin toen ze klaar kwam.

Een geile blik van Toon zag ik nu naar Nina gaan. Het was me al opgevallen dat Toon heel de tijd bij Nina wilde zijn. Ik fluisterde dit in Julie haar oor en zij had dit ook al gezien. Julie en ik hadden het er kort over hoe we die twee het konden laten doen. Zonder dat het opviel dat het idee van ons kwam. Maar tot onze verbazing nam Toon zelf het initiatief. We zagen hem naar Nina gaan ze vastnemen en ze voorzichtig kussen. Waarbij zijn handen nu naar haar kutje gingen en haar handen naar zijn lul. Allen stonden we erop te kijken. Nina trok Toon mee en ze ging liggen op de zetel. Waarna we hem in haar zagen komen. Tommy's handen voelde ik mijn kutje strelen en met hongerige ogen keek hij mij aan. Met mijn rug stond ik nu tegen tafel hij nam me op zette me op de tafel. Zijn lul voelde ik nu tegen mijn kutje komen. Die ik met pure geilheid verwelkomde. Sofia, Julie en Jef begonnen aan een triootje.

'Spuit me lekker vol' kreunde ik in Tommy zijn oor.' Met diepe schokken werd ik nu genomen. Terwijl ik naar Toon en Nina keek. 'Ik kom ga komen' hoorde we een luide kreunende Toon roepen. Nina's benen zag ik nu helemaal rond Toon zijn billen gaan. Zelf genoot ik ondertussen van de heerlijk paal van Tommy. Deze laatste versnelde zijn tempo en voelde ik in mij klaarkomen. Ik zocht zijn mond en begon nu heerlijk te tongen met hem. Met mijn ogen dicht genietend nog steeds van de tong van Tommy hoorde ik Jef en Toon klaarkomen.

Een beetje uitgeput gingen we nu in de zetel zitten. Naakt schonk ik voor iedereen wat drinken uit. Waarbij ik wel is gestreeld werd tussen mijn benen of billen. Julie speelde wat met balzak van Jef. Op hetzelfde moment moesten we precies allemaal gaan plassen. Daar het hoge nood was moesten er enkele van ons buiten dit gaan doen. Daar alle toiletten snel bezet zouden zouden zijn. Julie en Nina zagen het echt niet zitten om buiten te gaan. Dus gingen Toon, Jef, Tommy, Sofia en ik naar naakt naar buiten. We liepen snel achter het tuinhuis waar een braakliggend veld ligt en niemand ons kon zien. Sofia en ik deden de moeite niet om te bukken en we deden gewoon onze benen open. Mijn plas voelde ik lopen en het voelde als een enorme bevrijding aan. In de donkere avond zag ik de jongens hun lullen vastnemen en plassen. Het gaf me een ongekende opwinding. Tommy, Jef en Sofia gingen al naar binnen terwijl ik nog wachtte op Toon. Wanneer hij bij mij kwam duwde hij me ineens tegen achterkant van het tuinhuis en begon me te kussen. Zijn handen kneden nu mijn borsten terwijl mijn handen nu rond zijn halve stijve lul waren gekomen. Zijn lul begon ik nu stijf te trekken. 'Ben je keil geil' kreunde ik zachtjes hij knikte 'Ik wil je in mij hier en nu' fluisterde ik hem nu in zijn oor. Met zijn hand nam hij nu zijn lul vast en duwde die in mijn kutje die kletsnat was. 'Neem me hard' kreunde ik. Zalig werd ik nu geneukt.

Voor ik het wist stonden nu iedereen buiten naakt rond ons. Toon die nu gestopt was werd aangemoedigd door te doen. 'Komaan Jef en Tommy neuk de vriendinnen van mijn zusje maar' Nina en Sofia gingen nu tegen het tuinhuis staan met hun gezicht er op gericht. Ik fluisterde tegen Toon dat ik ook zo geneukt wilde worden. Zo stonden dan Sofia, Nina en ik gericht met ons gezicht naar het tuinhuisje. Julie zij dat we nu even moesten wachten met Neuken maar dat de jongens al ons wel moesten vingeren. En ondertussen ging ze iets halen. Terwijl we alle 3 gevingerd werden kwam Julie terug ze had 3 sjaals bij. 'Blinddoek jullie hiermee.' Terwijl we dit deden nam ze de jongens buiten gehoorsafstand mee. We moeten ons voorover buigen. En met onze handen steunden we nu tegen het tuinhuisje. Mijn kutje werd ineens weer gevingerd maar door wie, dat wist ik niet. Wel was ik nog steeds aardig nat. Ook Sofia en Nina waren nog aardig nat aan het gesop te horen. Mijn benen werden wat uit elkaar getrokken en ik voelde een lul in mij komen. Diep werd ik even genomen. Waarna hij er plots werd uitgehaald. Voor ik een vraag kon stellen. Kwam de volgende lul al in mij. Dat was dus het geile plannetje van mijn zusje. Naast me hoorde ik nu Sofia al kreunen of was het Nina? Om de niet korte tellende tijd kregen we alle 3 een andere lul in ons. Aan Nina's stem te horen kwam ze als eerste klaar. Sofia en ik kwamen kort na elkaar klaar. 'Nou iedereen klaar is mogen julie je blinddoek af doen en je omdraaien' Ik voelde de lul die in mij zat uit me komen. We deden onze blinddoek af en ik draaide me om. Achter mij stond Jef 'Nou mogen jullie pijpen om de beurt. Sofia jij mag beginnen met Tommy' Allemaal moesten we nu rond Tommy en Sofia gaan staan. Met heftige halen zagen we Sofia Tommy al snel leegzuigen. Erna moest ik dit bij Jef doen. Zo diep als ik kon nam ik Jef zijn lul in mij. Al gauw spoot het warme zaad overdadig in mijn mond. Het smaakte lekker zoet.

Als laatste was Toon aan de beurt. Nina begon hem in heftig tempo te pijpen. En hij kreunde. Julie en Sofia gingen nu naast hem staan elk langs een kant en begonnen hem nu te strelen. Sofia's handen gingen nu zelf naar zijn balzak. Ze fluisterde hem allemaal geile dingen in zijn oor. Net luid genoeg dat we het konden horen. Terwijl ze met zijn zak bleef spelen. De stralen sperma die volgde kon Nina niet allemaal doorgeslikt krijgen. Het liep tussen haar borsten. Ze kwam recht en keek Toon geil aan waarna ze hem tongde.

Moe maar voldaan gingen we naar binnen. Het was nog niet eens laat maar waren allen moe. Julie en ik ruimde de living op, zette de zetels goed. En plofte in onze strings neer in de zetel. Wanneer we onze I-phone namen zagen we dat we elk een paar gemiste oproepen hadden van mama. In plaats van naar onze voicemail te luisteren belde ik maar gelijk terug. 'Ah zeg ik dacht al dat er iets was, waarom namen jullie niet op' 'Ooh sorry mama maar we waren naar een actie film aan het zien en gingen er helemaal in op. Zodat we de telefoon niet hoorde. Met ons is alles heel goed.' 'Nou we waren vergeten dat we morgen naar Tante gingen kunnen jullie die afbellen?' Ja hoor geen probleem' 'En Merel hang nu niet heel het weekend voor de TV doe ook iets actiefs h' 'Ja mama zullen we zeker doen.'

Zoek naar meer verhalen van Merel...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Het BubbelbadDoor: Demi
Gelezen: 5822x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwembad, Crush
21-06
8.4
:: Dochter Wil Graag...Door: Angela
Gelezen: 6745x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rustige Opbouw
21-06
7.9
:: Het Volleybalteam - 25Door: Badjas
Gelezen: 3534x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
9.2
:: Stage KineDoor: Nina
Gelezen: 7039x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.2
:: Anne & Menno 3: De Vakantie Door: CarolM
Gelezen: 4138x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Anne, Menno, Sex, Zwembad, Hotel, Pijpen, Beffen, Negenenzestig, Sex, Cowgirl
20-06
9.0
:: Stiefbroertje Van HuisgenootDoor: JasmijnH
Gelezen: 8132x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Chantage
20-06
8.6
:: Date In Het BosDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 3488x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Tinder, Bos, Beffen, Pijpen
20-06
8.0
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 19818x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.1
:: Twee Onder n Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 8660x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.1
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 12959x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 7973x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 12036x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3657x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.8
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 18636x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 7771x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net