Opwindend.Net
Datum: 16-10-2017
Stemmen: 37x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 9018x
Lengte: Lang
Natascha - 5
Door Muffer - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Natascha - 4

Nadat Fey door Manon was meegenomen naar haar neef Marco en diens vriend Bram waarbij ze op een heerlijke manier seks hadden gehad met beide jongens, had Bram iets tegen Fey gezegd over haar moeder Sonja en over haar tweewekelijkse sauna avondjes. Fey had de dag er na Bram gebeld om daar nog wat meer over aan de weet te komen, maar hij zei alleen maar dat ze aanstaande donderdag met haar moeder mee moest gaan, en dat hij er die avond ook zou zijn, maar Fey wist genoeg. Zij ging deze donderdag mee naar de sauna.

Donderdagmiddag.

Sonja was zich aan het voorbereiden in de badkamer. Het driehoekje schaamhaar boven haar spleetje was keurig getrimd, ze had heerlijk een flinke scheut geurige badolie in het bad gedaan. Dat was er in de sauna weliswaar zo af, maar het geeft toch een prettige eerste indruk. Ze verlangde naar deze avond want ze had een los-vaste afspraak met een vader en zoon die ze daar elke keer zag en dat liep altijd uit op heerlijke seks, meestal bij hun thuis Ze rilde van genot bij het idee en ze haalde genietend haar vingers door haar spleetje.

Fey stak haar hoofd om de hoek. “Mam, ik ga vanavond met je mee naar de sauna, er is toch niets te doen verder en in heb geen zin om de hele avond in m’n eentje thuis te zitten.”
Sonja schrok, dat was de bedoeling niet! Maar ze kon het haar ook niet verbieden…
“Weet je het wel zeker schat? Het is wel gemengd hoor..” probeerde ze nog zwakjes. Fey stond gemeen te grijnzen op de overloop. “Ja dat lijkt me nou juist wel leuk, met Manon ga ik altijd naar de vrouwen avond, maar in je blootje tussen een stel kerels zitten lijkt me ook wel wat…”
Sonja zuchtte, ze zou wel zien, Jan en Bram zouden wel merken dat ze iemand bij zich had.

Na Sonja was het Fey’s beurt om zich voor te bereiden. Ook zij bediende zich ruimschoots van badolie en ze schoor haar poesje babyglad. Ze dacht aan Bram en meteen voelde ze haar poesje nat worden. Hoe had ze zo lang zonder seks gekund? Vanavond zou ze hem weer zien en misschien nog meer, als ze hem goed begrepen had.

Eerder die avond bij Bram thuis
“Pa ik heb laatst bij Marco een leuk grietje ontmoet en dat bleek de dochter van Sonja te zijn, dus ik heb haar gevraagd om vanavond met haar moeder mee te komen naar de sauna.
“Oh, en ehh… weet ze dat meisje ehh… dat we… ehhh….”
“Ja, dat weet ze, en net zoals haar moeder lust ze er wel pap van, dus vanavond kan je het met een zestien jarig tienertje doen èn met haar moeder…”
“Hmmm moeder en dochter op één avond….” Vader Jan rilde van genot bij het idee.

Die avond in de sauna

In de kleedkamer kleedden Sonja en Fey zich uit. Fey had al gezien dat haar moeder geen beha droeg. Onder haar bloesje bewogen haar forse borsten vrij heen en weer en haar tepels prikten bijna door de stof. “Hmmm sexy hoor mam” gniffelde ze.
“Tsja, je weet nooit hè?” antwoordde die. Ze wist niet dat Fey allang wist dat het op seks ging uitlopen, zij dacht nog steeds dat het een spontaan idee van Fey was om die avond mee te gaan.

Toen ze de saunaruimte kwamen waren Jan en Bram er al. Fey begroette hen en ging naast Bram zitten. Die sloeg zijn arm om haar heen en gaf haar vriendelijke kus.
Op dat moment begreep Sonja nog niet dat Bram aan Fey had gevraagd om die avond te komen. Ze ging tegenover hen naast Jan zitten. Die deed hetzelfde en gaf Sonja een zoen vol op haar mond.
“Zo te zien kennen jullie elkaar ook al langer” glimlachte Fey.
“Ja hoor” zei Jan, “we zien elkaar hier wel vaker…” Hij was verrukt over het prachtige jonge grietje dat tegenover hem zat. Slank maar niet mager en net zulke mooie borsten als haar moeder. Zijn pik begon een beetje te groeien. Hij was benieuwd hoe ver zo’n jong grietje zou gaan. Als hij Bram kon geloven dan deden alle meisjes het al vanaf hun veertiende, maar toch…..

Fey keek naar de dikke pik van Jan. Het was duidelijk van wie Bram het had, maar deze was nog veel dikker. Haar kutje ging een beetje openstaan en ze volde zichzelf nat worden tussen haar benen.

De man lachte vriendelijk naar haar. Doordat zijn pik wat dikker werd trok de voorhuid een beetje naar achter en kwam zijn eikel wat tevoorschijn. Hij pakte zijn pik en trok even een keer aan het geval zodat het weer wat comfortabeler zat. Hij zag dat Fey er naar keek.

Fey voelde de geilheid door haar lijfje stromen toen ze dat zag. “Wow, als ze die vanavond in haar kutje zou kunnen krijgen….” Ze deed haar hand tussen haar benen haalde haar vinger door haar drijfnatte spleetje.
Jan lachte naar haar. Het signaal was overduidelijk, maar nu moest hij snel naar buiten want hij kon zijn erectie nu echt niet meer beheersen. Vandaar dat hij opstond en aankondigde dat hij even ging afkoelen. Sonja volgde hem meteen.
Bram en Fey waren nu alleen over en Bram sloeg meteen zijn arm om haar heen en streelde haar van het zweet druppende borsten.
“Weet je moeder dat wij iets gehad hebben samen?”
“Nee, maar ik begrijp nu wat je laatst zei over die sauna avondjes van haar” grijnsde Fey. Ze sloot haar hand om Brams paal en voelde hem opzwellen. “Niet doen joh, dat kan je hier niet maken” fluisterde hij.
“Dan doe je je handdoek er maar overheen lachte Fey. Maar na nog een fel kneepje liet ze hem los.
“Mijn vader gaat Sonja overhalen om jou mee te nemen naar ons huis, wat denk je daarvan?”
Fey lachte, “Ze zal me wel thuis willen afzetten, maar maak je geen zorgen, ik ga mee. Waarom denk je dat ik hier ben? Ik wil dat dikke geval van jou wel weer eens voelen en misschien die van je pa ook wel”
Bram moest nu toch de handdoek te hulp roepen om zijn erectie te bedekken.
“Ik ga ook maar even afkoelen” kreunde hij. Fey moest lachen. Vrouwen hebben het dan toch maar een stuk makkelijker.

Bij het zwembad kwam Sonja naar Fey toe. “Ik ga na afloop nog even met Jan mee voor een afzakkertje, zal ik jou dan eerst even naar huis brengen?” Sonja had nog steeds geen idee dat Fey precies wist wat er daar zou gebeuren.
“Wel nee mam, ik ga gewoon mee, ik kan goed met Bram opschieten dus dat vind ik wel gezellig…” Inwendig moest ze enorm lachen hoe haar moeder haar probeerde te lozen.
Sonja besloot dat ze open kaart moest spelen:
“Ehhh Fey, je moet weten dat Jan en ik wel eens seks met elkaar hebben gehad na de sauna, en misschien gebeurt er straks ook ehh… zoiets, ik wil je echt best even naar huis brengen hoor…”

Fey vond het tijd om de bom tot ontploffing te brengen: “Nou dat lijkt me niet nodig hoor mam, ik heb het zaterdag nog met Bram gedaan, dus maak je geen zorgen, als jij Jan pakt, dan neem ik Bram, en als je het andersom wilt vind ik dat ook best want Jan ziet er ook prima uit en volgens mij geilt ie wel op een jong tienertje”
Sonja keek Fey verbijsterd aan. “Heb jij het met Bram gedaan? Maar heb je…. ehh… ben je… ehh..”
“Mam ik ben al twee maanden aan de pil en sindsdien heb ik een nieuwe hobby. Ik ben van plan om het elke week met minstens twee mannen te doen, net zo’n beetje als wat jij doet zeg maar…” En toen liep ze langs Sonja heen en dook het water in om even verderop tussen Jan en Bram in weer op te duiken.
Sonja stond volkomen verpletterd met haar mond open naar haar lieve dochtertje te kijken. Twee weken geleden had ze nog een gesprekje opgevangen tussen Manon en Natascha waarbij Fey een preuts tutje werd genoemd, en nu bleek ze een slet te zijn die er niet tegen op zag om het met een volwassen vent te doen. Sterker nog, die dat heel graag wilde.

In het zwembad stond Fey vlak voor Jan. Haar borsten raakten zijn borst. Ze voelde zijn pik tussen haar benen. “Je wilt vanavond vast wel die dikke pik in mijn kleine kinderkutje stoppen hè?” geilde ze tegen hem. Meteen voelde ze hem harder worden en omhoog komen tegen haar poesje.
“Hmmm… ik voel dat lekkere ding al bijna op de goeie plaats. Je bent al net zo’n geile beer als Bram. Maar je moet nog even wachten.”

Een uurtje later bij Jan en Bram

De open haard was al aan en er werd rondgegaan met de drankjes. Fey kreeg een bacootje, lekker sterk, zoals ze dat graag had. Ze was al rozig van de sauna en nu voelde ze zich meteen ontspannen, maar vooral ontzettend geil.
Fey was naast Bram gaan zitten en Sonja zat met opgetrokken benen op de bank naast Jan. Deze begon haar te kussen en streelde haar tieten die alleen omhuld werden door het dunne bloesje.

Bram en Fey keken het vanaf de ander hoek van de bank aan en Fey hief haar mond op naar Bram. Even later waren ook zij heftig aan het tongen.
Fey voelde Brams hand onder haar rokje en geroutineerd schoof hij haar slipje opzij.
“Hmmm je bent al lekker nat, maar volgens mij wil je vanavond mijn pa in je kutje, of heb ik het mis?” Fey knikte. “Vind je het erg?”
“Nee hoor ik ga het lekker met je moeder doen, dat heerlijke krappe doosje van jou dat komt binnenkort wel weer” grijnsde hij.

Bram stond op en wenkte Sonja. Samen verlieten ze de kamer.
“Heb je je moeder wel eens op tv gezien?” vroeg Jan. Fey schudde haar hoofd.
“Kom dan eens bij me zitten” nodigde hij haar uit en opende zijn arm uitnodigend. Fey ging naast hem op de bank zitten en krulde zich tegen hem aan. Meteen sloot zijn hand zich om haar tiet.

Met zijn vrije hand zette hij de tv aan. In beeld kwam een slaapkamer met een enorm bed. Sonja kwam de kamer binnen gevolgd door Bram.
Ze draaide zich naar hem om en begon zich heel langzaam en geil uit te kleden. Bram ‘woog’ haar borsten en kuste ze terwijl zij haar rokje op de grond liet vallen. Een slipje had ze niet aan.
Bram nodigde haar uit om op het bed te gaan zitten. Hij knielde op zijn knieën tussen Sonja’s benen en likte haar kutje met overgave. Sonja kneedde haar tieten. Haar bruine tepelhoven waren opgezet en haar tepels waren keihard.
Bram had alleen nog een t-shirt aan en zijn pik bungelde op volle sterkte dreigend onder zijn buik.
Toen ging hij staan en pakte Sonja’s enkels en trok haar benen uit elkaar. Sonja greep zij pik en legde de eikel in haar openingetje zodat Bram hem er in eén keer in kon persen. Ze hoorden haar gillen toen Brams gevaarte zich een weg baande in haar liefdesgrotje.
Even later sloeg Sonja haar benen om hem heen en lagen ze heftig te neuken op het bed.

“Wow” fluisterde Fey. “dat is wel heel geil om te zien””
Jan streelde onder haar rokje over haar slipje. Haar poesje trok al heftig samen en Fey’s adem ging al schoksgewijs.

“Wil je wel zo’n dikke pik in dat strakke kutje van je hebben?” fluisterde hij in haar oor en likt daarbij even geraffineerd over haar oorlelletje.
“Oooh ja Jan, ik ben zooooo geil, neem me alsjeblieft….”
Hij tilde haar op en nam haar mee naar een slaapkamer.
Daar aangekomen zette hij haar voor het prachtig opgemaakt bed en knoopte haar bloesje open en ritste haar rokje los. Hij legde alles netjes op een stoel en maakte toen haar behaatje los en legde die er ook op. Hij bleef even kijken naar haar prachtige lichaam. Daarna lag heel snel ook haar slipje op het stapeltje.
Fey trok zijn shirt over zijn hoofd en stak haar handen tussen het elastiek van zijn joggingbroek. Terwijl ze die naar beneden duwde streelde ze hem over zijn harde billen. “Wow” dacht ze, “dit is nog eens een lekkere kont” Ze keek verheerlijkt op naar de sterke vent die haar zojuist uitgekleed had.

Toen werd ze opgetild en op het bed gelegd.
“Weet je zeker dat je het wilt?” vroeg hij. Fey knikte.
Hij streelde haar lichaam en tilde haar op zich in 69 houding. Haar kleine dichte spleetje was recht boven zijn mond. Hij likte het spleetje open en genoot van het vele vocht wat er uit droop “Jemig wat was dit een geil grietje” Hij penetreerde haar tunneltje met zijn vinger en liet zijn tong over haar klitje gaan. Zijn gezicht was opgesloten tussen haar fluwelen dijen.
“Hwooaahw, Jan dat is lekker” kirde ze. Meteen voelde Jan dat ze zijn pik pakte en haar mondje over zijn eikel sloot. Zacht werd hij gelikt en werden zijn opgehitste ballen gestreeld.
“Whoow schat, kijk uit want ik kom zo klaar als je dat doet”
“Geeft niet Jan, ik wil het nu snel hard en hevig, al kom je klaar terwijl je hem er in propt” kreunde Fey.
Hij rolde haar van zich af en positioneerde zich tussen haar benen.

Fey keek hem aan en wist dat hij zijn enorme pik nu in haar kutje zou gaan doen. Ze was zooooo enorm geil dat ze geen enkele controle meer had. De spanning was de hele avond te snijden geweest. en nu begon ze gewoon spontaan klaar te komen. Haar lichaam begon te sidderen en te schokken.
“Jan neuk me!!! NU!!” gilde ze
Jan legde zijn dikke paal tussen haar lipjes en haalde hem een paar keer heen en weer. Ze was zo nat dat de dikke eikel meteen glom van haar sap. Fey kreunde. “Jan… godverdomme schiet op … doe hem er in” Ze spreidde haar knieën nog een beetje meer. Daarop schoof hij de kop van zijn lul in haar openingetje en dreef toen in één keer het hele gevaarte diep in haar tunneltje. Fey miauwde van genot. Ze voelde de dikke tamp meedogenloos haar kutje inschuiven en weer kwam ze klaar, heftige rillingen van lust trokken door haar lijf.
“Oooohhhh…jaaaahhh” kermde ze.
Ze waren zo geobsedeerd door hun eigen lust dat ze niet hadden gemerkt dat Sonja en Bram naast het bed waren komen staan en van vlakbij de penetratie van papa Jan’s dikke lul in het krappe tienerkutje hadden meegemaakt.
Sonja droop van opwinding; “Bram neuk me hard ik wil samen met die geile slet klaarkomen” hijgde ze. Bram trok haar billen uit elkaar en dreef zijn dikke pik in de hete kut van Sonja. Die steunde met haar handen op de rand van het bed en werd van achter keihard genomen door Bram. Met wazige blik keek ze van vlakbij toe hoe Jan’s pik diep in haar dochters kutje verdween en daarna weer glimmend tevoorschijn kwam. Ze rook de geur van een klaarkomend tienermeisje en ze hoorde Jan kreunen. Dit was zoooo pervers en geil… Fey piepte bij elke stoot en ze keek haar moeder opgetogen aan. “Mama.. mama… ik komm.. ik kommm… weer…” en opnieuw begon ze te trillen en klauwde ze haar nagels in Jans rug. Die richtte zich op en kreunde “Oooohhh…. Fey-tje… oooohhhmmmm…” en perste zijn paal eerst maximaal diep in haar poesje en trok hem er toen uit om een enorme straal zaad recht in Sonja’s opengesperde mond te spuiten. Daarna haalde hij zijn nog steeds spuitende paal een keer door her druipende gleufje van Fey en perste hem toen weer diep in haar buik.
Sonja voelde Bram opzwellen in haar eigen grotje en opende haar mond om te kunnen gillen waarbij ze het zaad van Jan over Fey’s venusheuveltje kwijlde. “Ja Brammmm… spuit… me… volllll…. oooohh” en spastische schokken van lust trokken door haar klaarkomende lijf. Toen slobberde ze Jans pik in haar mond en zoog hem leeg om daarna op het druipende en nog steeds pulserende kutje van Fey te duiken om het zaad van haar opgezwollen en overgevoelige lipjes te
likken.

Na een kwartiertje te hebben liggen uitrusten en strelen gingen ze douchen in de enorme inloop douche die het huis rijk bleek te zijn en daarna namen ze voordat Sonja en Fey naar huis gingen uiteindelijk het “afzakkertje” waar Sonja het over had gehad.

In de auto op weg naar huis

“Hmmm, mama dit was wel een heel lekker avondje sauna” grijnsde Fey.
“Zo, ik begrijp dat ik nu dus een echte tienerslet in huis heb?”
“Ja hoor, dus je hoeft je nergens meer zorgen over te maken, ik ben geen maagd meer, ik ben aan de pil en ik maak zelf uit met wie ik wel en niet wil neuken”

“Hm” dacht Sonja.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Natascha - 6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 1782x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.4
:: Twee Onder één Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 952x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.4
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 9340x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 6454x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 10211x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3106x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.7
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 16953x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 7144x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
:: Anne & Menno 1 Door: CarolM
Gelezen: 11424x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Anne, Film Kijken, Pijpen, Beffen, Neuken, Sex, Seks
16-06
8.6
:: Gescheiden En Gefrustreerd - 2Door: Dam
Gelezen: 24685x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Cougar, Creampie
15-06
9.4
:: Twee Onder één Kap - 4Door: Jonl
Gelezen: 12744x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
15-06
9.1
:: Het Volleybalteam - 24Door: Badjas
Gelezen: 14309x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.9
:: Pleegouders - 11Door: Indigo
Gelezen: 11634x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.7
:: Twee Onder één Kap - 3Door: Jonl
Gelezen: 15682x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.8
:: Date Met Een... - 2Door: Geile Tiener
Gelezen: 5708x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
13-06
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net