Opwindend.Net
Datum: 23-10-2017
Stemmen: 49x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 10651x
Lengte: Gemiddeld
Natascha - 6
Door Muffer - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Natascha - 5

Het is avond en Ben Natascha en Olga zitten naar de tv te kijken. Het is vrijdag en Natascha en Ben zijn heerlijk ontspannen na een hele week school en werk.

Olga had zich verheugd op de avond. Ze had de hele dag al een ongedurig gevoel in haar kutje. Eigenlijk verlangde ze gewoon naar een stevige beurt.

Toen Ben in zijn jogging broek en t-shirt uit de badkamer was gekomen had ze hem het liefst meteen besprongen, maar het was nog maar het begin van de avond dus ze moest nog even wachten.

Ze zaten dus met z’n drietjes op de bank. Ben in het midden en Natascha en Olga leunden tegen hem aan. Olga’s hoofd leunde op zijn schouder en haar hand lag op zijn buik. Op de tv werd in een EO-achtig programma een jonge vrouw geïnterviewd die vertelde dat ze er vroeger op kickte om zich te verkleden in leuke speelpakjes, maar dat dat haar nu helemaal niet meer boeide. “Daar geloof ik dus niks van” mompelde Olga. “Als je dat leuk vindt dan is dat een soort fetish en dat verdwijnt echt niet na een paar weken meditatie en gebed. En bovendien, het is hartstikke leuk en je doet er niemand kwaad mee.”

Genietend schoof ze haar hand onder het elastiek van zijn joggingbroek en streelde zijn pik. “Oooohhmm ik heb een jaar zonder dat soort seks gekund maar soms denk ik er wel weer eens aan de laatste tijd…”

Ze keek omhoog naar Ben om te zien of hij reageerde. Ze voelde wel zijn pik hard worden in haar hand.

Ben begreep heel goed waar ze het over had. “Heb jij die pakjes nog?” vroeg hij

“Jazeker, in de speelgoedkast” grijnsde Olga

“Tsja daar kom ik nooit, dat is jou domein”

“Ik zal je wat laten zien, wacht maar even” Ze ging naar boven.

In Olga’s kleedkamer was een kastenwand voor haar kleding maar ook de ‘speelgoedkast’ zoals ze die aanduidde.

De ‘speelgoedkast’ kast bevatte een ruime sortering erotische hulpmiddelen: vibrators, dildo’s, trileitjes, met bont beklede handboeien en andere voorwerpen die maar voor één doel waren gemaakt, namelijk seks.

Ook hing er een ruime keuze aan witte, roze en lichtblauwe speelpakjes van het type ‘poppenjurkje’. Verder een ruime sortering kousen met brede kanten boord en bijbehorende jarretelgordeltjes, allemaal afgezet met witte, roze of lichtblauwe ruches. Platte lakschoentjes ontbraken ook niet.

Olga pakte een jurkje en hield het voor zich. Meteen kreeg ze een wellustige blik in haar ogen. Ze kleedde zich helemaal uit en liet het jurkje over haar hoofd zakken. Een wild gevoel van pure lust golfde door haar heen. Ze had het meer dan een jaar niet gedaan, maar ze wist nu weer hoe geil ze er van werd. Ze zag in de spiegel haar borsten door de doorzichtige stof heen en haar tepels schuurden tegen de zijden stof.

Onder het jurkje geen slipje maar een pikant jarretelgordeltje voor de kousen die tot halverwege haar dijen kwamen. Er bleef een flink bloot stuk over tussen de bovenkant van de kousen en het rokje. Ze streelde er even over en moest een harde kreun onderdrukken. “Jemig Ben ik ga je straks als een beest verkrachten” schoot het door haar heen.

Beneden wachtte Ben tot Olga binnenkwam.

De deur ging open en zijn mond viel open. Dit was niet langer Olga die er binnenkwam, maar een levende sekspop!

Natascha stond op hetzelfde moment op en ging de kamer uit.

Ben zag Olga’s prachtige borsten door de doorschijnende stof veren bij elke stap die ze deed.

“Dag oom Ben, ik ben Olga je neukpoppetje” lispelde ze. Terwijl ze dat zei tilde ze haar borsten een beetje op en draaide een rondje. Haar kontje was heel even in een flits te zien.

Ben stak zij hand naar haar uit, maar ze stapte snel achteruit. Ze moest uitkijken want ze was zo geil dat als hij haar nu zou aanraken ze meteen klaar zou komen. “Hmmm, stoute oom Ben wilde je aan m’n billetjes komen?”

Ze boog voorover en trok aan zijn broekspijpen zijn broek van zijn kont.

“Hmmm, je hebt wel een hele dikke piemel oom Ben” Ze ging een beetje wijdbeens staan en trok haar rokje heel even een stukje op.

Ben kreunde, hij ving een heel korte glimp van haar bolle spleetje op.

Ze knielde tussen zijn benen en pakte Ben’s keiharde pik en trok die omhoog, toen hapte ze naar zijn zak en likte aan zijn ballen. “Ooghhmmm” kermde Ben.

“Lekker hè? Oom Ben” geilde Olga. Ze voelde het vocht uit haar kutje druipen.

Ben wist niet wat hem overkwam; hij had wel eens over zoiets gefantaseerd, maar nu werden zijn smerige fantasieën werkelijkheid! Hij keek naar haar borsten en zag ze ritmisch bewegen. De zachte fluwelen gleuf er tussen schreeuwde erom om aangeraakt te worden. Oh, hij was dol op die heerlijke zacht-stevige tieten die nu ook nog omkranst werden door die geile ruches van het jurkje. Hij trok een strikje los en meteen opende de voorkant zich. Maar Olga liet niet toe dat hij haar aanraakte, nog heel even wilden ze hem ophitsen en dan zou ze zich op hem spietsen… Ze likte nog een keer langs de achterkant van zijn eikel en krabbelde met haar vingers over zijn zak.

Ze moest zich tot het uiterste beheersen, haar adem ging met stoten en haar hele lijf tintelde van verwachtig.

Krankzinnige golven van genot trokken door haar heen, nog nooit was ze zo dicht bij een orgasme geweest. De minste aanraking zou genoeg zijn…

Toen stond ze op. Haar blik was wazig, maar ze pakte stevig zijn beide handen. Ze trok hem achteruit wankelend mee naar het dikke kleed voor de open haard. “Ga maar lekker liggen, dan ga ik je verwennen.” Hijgde ze met dikke stem.

Ben lag op zijn rug met alleen een t-shirt aan en Olga ging schrijlings over hem heen staan. Hij keek nu zo tegen haar nat glimmende pruimpje aan.

Olga zakte door haar knieën en spietste zich in dezelfde beweging op zijn paal, in één keer helemaal tot aan zijn ballen.

“Aaaaaaahhhhhhh…….” krijste ze. “Hhhhhuh ..huh..huh..huh…oooowww” en haar lijf begon te schokken. Bezeten ragde op zijn pik op en neer.

Ben had het gevoel dat zijn pik door een gloeiende glibberende vuist was gegrepen en werd uitgeknepen. Olga’s soepele onderlijf golfde als een buikdanseres over zijn paal. Hij rukte het jurkje van haar schouders en greep Olga’s borsten en kneep tegelijk in beide tepeltjes. “Jaaaaaahhhh” gilde ze.

Het ene na het andere orgasme stormde door haar lichaam. Geen enkele remming was er nog en haar genot had het volledig overgenomen van haar verstand.

Pas na een hele tijd bedaarde de storm en liet ze zich op Bens borst vallen.

Ondertussen…

Toen Natascha Olga had zien binnenkomen had ze zich geen moment bedacht en was naar haar kamer gegaan. Ze rukte haar kast open en had binnen een paar seconden al haar kleren uitgedaan. Even later had ze ook haar pakje aan en bewonderde ze zichzelf in de spiegel.

Ze kneep door de gladde stof in haar tepels en kreunde van genot. “Whoooaaw, wat zag er toch altijd geil uit in dit ding. Ze had het een paar keer stiekem aangehad als haar moeder de deur uit was en telkens had ze zich voor de spiegel in een recordtijd naar een krankzinnig orgasme gevingerd, maar nu kon ze het weer echt gebruiken! Ze hoorde haar moeder beneden gillen en scheuten van genot trokken door haar buik.

In de spiegel zag ze een schattig poppetje met een kanten jurkje. Haar benen waren bloot en aan haar voetjes had ze witte sokjes en platte lakschoentjes. Onder het jurkje droeg ze een vlinderbroekje met ruches om de pijpjes. Alles zag er ontzettend schattig en lief uit, maar het kruisje van het broekje was ruw opengescheurd…

Zo was ze de kamer weer binnengekomen. Olga zat bovenop Ben en wipte wild op zijn pik op en neer.

Ze ging naast hun zitten met haar benen gespreid. Ze zag haar moeders poes druipend over Ben’s pik soppen ze hoorde het kletsen van haar natte billen op zijn schoot.

“Hmmm, nu wachten tot ze uitgeraasd zijn, dan kwam haar beurt” ze moest glimlachen om de dubbele betekenis van die uitdrukking.

Toen was het zo ver. Olga stortte zwaar hijgend op Bens borst in elkaar.

Pas toen merkte Ben dat ze naast hun zat. Olga was van hem afgerold en lag naast hem uit te lekken. Ben’s pik was nog keihard; tijdens al het geweld van Olga was hij niet klaargekomen.

Natascha ving zijn blik en stak demonstratief haar middelvinger door de scheur in de kruis van haar broekje en maakte een neukbeweging in haar spleetje. Toen haalde ze hem er weer glimmend van haar nat uit en stak hem uit naar Ben. Die pakte haar handje en likte haar vinger af.

“Niet spelen Ben; neuken, neuk me, hard en diep” fluisterde ze en liet zich achterovervallen en stak haar benen in de lucht.

Ben rilde bij de aanblik van haar. Olga was al een perverse fantasie, maar dit ging over alle grenzen heen, het bloedjonge grietje dat zo opgedirkt naast hem lag met haar benen voor hem geopend, liet het bloed bonken in zijn getergde pik. Hij knielde tussen de omhooggestoken benen en stak zijn pik door de scheur in het broekje. Natascha voelde zijn eikel tegen haar poesje en gilde van opwinding. “Ohwohwohwoooh… geil… jaah… neuk..me..neuk me ooohhh” en in extatische vervoering rukte ze aan Bens shirt om hem te dwingen haar te penetreren.

Ben voelde de hitte van haar schaamlipjes om zijn eikel sluiten en perste zonder omhaal zijn hele gevaarte in het krappe tunneltje van het meisje. Heel even liet hij haar wennen aan het dikke ding in haar buikje en toe begon hij diep en hard in haar te stoten.

De stof van het broekje spande om de dikke schacht en de aanblik van zijn paal die in het kapotgescheurde broekje van de neukpop onder hem verdween liet hem rillen van obsceen genot. Het rokje flapperde er telkens overheen zodat het zicht hem telkens werd ontnomen. Ben rukte aan een paar strikjes zodat het bovenstukje een beetje los ging en een borstje als een trillend puddinkje onder de bedekking vandaan kwam. Hij sloot zijn hand erover en genoot van het stevige naakte tietvlees gecombineerd met de zachte zijden stof.

Natascha jankte als een klein hondje bij elke stoot. Ben voelde dat zijn eikel tegen de mond van haar baarmoeder kwam en zijn lichaam maakt zich klaar om die tot de rand te vullen met zijn zaad.

Naast hen lag Olga zich diep te vingeren, ze kneedde haar tieten die boven het open geknoopte jurkje uitstaken.

Ben voelde de eruptie onstuitbaar naderen. Hij zette zijn handen in Natascha’s knieholtes en spreidde haar benen maximaal. Het lichaampje van het grietje schokte en bokte onder hem toen zijn pik opzwol en zijn ballen zich begonnen te legen in haar krappe kutje. Eerst werd haar hele buikje gevuld en toen perste het hete zaad zich soppend langs de meedogenloos doorpompende paal naar buiten en besmeurde haar broekje. Toen Ben eindelijk zijn pik terug trok was het broekje kletsnat door sperma en kutgeil, vanaf haar buikje totaan haar billen.

“Kom op me liggen” kreunde ze zacht. Laat me voelen dat ik door een grote man genomen ben”. Hij zakte door zijn armen en lag met zijn volle gewicht op het meisje. “Ooohhjaaahh” fluisterde die vol genot en ze begon hem te kussen. Haar tienertongetje likte afwisselend zijn lippen en drong dan weer diep in zijn mond.

Ze sloeg haar armen om hem heen en ze van vlakbij in zijn oor: “Ohh, Ben nu ben je ècht van ons”.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Een Niet Zo\Door: Hottie
Gelezen: 10453x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.8
:: Emma Krijgt Een KlantDoor: Jonl
Gelezen: 9690x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
20-07
9.2
:: Hoe Lynn, Steeds...Door: Angela
Gelezen: 16495x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Over Gebruiken
19-07
7.8
:: Avondwinkel - 2Door: Beowulf
Gelezen: 11952x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Broer
16-07
7.5
:: Ffe Weddenschap - 2Door: Xavier
Gelezen: 13371x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daphne
13-07
7.6
:: Emma's Nieuwe HuisartsDoor: Jonl
Gelezen: 42023x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Buurmeisje - 4Door: Jessica
Gelezen: 18423x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Tiener, Meisje
13-07
8.3
:: De Bikerclub - 17Door: Muis
Gelezen: 5008x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Hoertjes, Prostitutie, Zaad, Creampie
12-07
8.6
:: Mijn Geile Engels DocenteDoor: Daan
Gelezen: 19117x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Docente, School, Tiener, Docent, Leerling, Taboe, Geheim, Pijpen, Kussen, Doggystyle
12-07
8.2
:: Genietend Van Het ZonnetjeDoor: DennisZwolle
Gelezen: 19568x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf, Vakantie, Buurjongen, Pijpen
12-07
8.1
:: Op Neefje PassenDoor: JohnD
Gelezen: 29676x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-07
9.0
:: Emma Gaat Op De FotoDoor: Jonl
Gelezen: 21826x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Foto
11-07
8.7
:: ServicebalieDoor: Robin
Gelezen: 11443x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk, Pijpen, Titjob, Zaadslet
11-07
8.1
:: Bo & Thomas - 2Door: NerdThomas
Gelezen: 6852x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Doggy, Cowgirl, Delen
11-07
8.9
:: Kampvuur In FrankrijkDoor: MBrinx
Gelezen: 18906x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Kampvuur, Frankrijk, Strand, Zee, Zomer, Vakantie, Vrienden
10-07
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 924