Opwindend.Net
Datum: 06-11-2017
Stemmen: 155x
Cijfer: 7.3
Gelezen: 27642x
Lengte: Lang
Kamperen - 1
Door Fantasietjes - Mijn Profiel Pagina

Linda liep over de camping.

Het grind knisperde onder haar teenslippers. Het was nog vroeg en ze was in haar eentje op weg naar het douchegebouw, haar ouders hadden daar geen probleem mee, ze al zestien en dus oud genoeg. Ze was met haar ouders en broertje de afgelopen drie jaar ook al op deze nudistencamping geweest dus ze kende de weg wel. Het was pas de tweede dag van de vakantie en Linda vond het heerlijk om er weer te zijn dus ze wilde vroeg aan de dag beginnen. Ze was het tentje waar ze met haar broertje in sliep uitgekropen en op weg gegaan.

En natuurlijk heerlijk om weer de hele dag in haar blootje te kunnen lopen. Linda genoot van het vrije gevoel en van de zon op haar huid. Haar ouders hadden haar en haar broertje vrij opgevoed. Thuis waren ze al niet preuts voor elkaar, op de camping gingen ze allemaal de hele dag naakt. Ze deden dit al van jongs af aan dus Linda en haar broertje vonden het vreemd of eng. Vorig jaar was Linda zich er wel bewust van geworden dat haar lichaam aan het veranderen was en dat ze daardoor op de camping soms wel eens anders aangekeken werd.

Haar borstjes waren al een paar jaar aan het groeien, al waren ze nu nog niet heel groot. Ze kon makkelijk zonder beha lopen. Haar moeder had veel grotere dus dat kwam nog wel wist Linda zeker. Net als haar moeder waren haar borstjes wel al mooi rond van vorm met roze tepels in het midden. Ze vroeg zich soms af of die van haar moeder net zo gevoelig waren. Haar kontje was wat ronder geworden de afgelopen jaren en tussen haar benen was lichtblond haar gaan groeien. Ze had het allemaal afgeschoren op een klein plukje boven haar spleetje na. Dit had ze van haar moeder afgekeken en ze vond het mooi. In de kleedkamer op school had ze er wel wat opmerkingen over gekregen en ook op de camping bleef er soms een blik van een jongen of man hangen tussen haar benen hangen.

Ze was nu bij het douchegebouw aangekomen en ging naar binnen. Op deze camping was de douche gemengd, wat Linda wel logisch vond want je liep toch de hele dag bloot. Ze legde haar handdoek op een bankje bij de ingang en met haar shampoo in de hand zocht ze een plekje in de verre hoek van de douches op en zette de douche aan.. Handig ook dat je je niet uit hoeft te kleden op de nudistencamping dacht ze. Even lekker afspoelen van de warme nacht dacht ze. Hier in Zuid-Frankrijk was het altijd warm, al hielp het wel dat ze natuurlijk ook bloot in of op haar slaapzak lag.

Linda deed haar ogen dicht en liet het water over haar hoofd en gezicht stromen. Het voelde lekker. Bijna direct voelde ze haar tepels verstijven door het frisse water. Dat gevoel kon ze altijd wel van genieten en thuis liet ze soms de douchekop een tijdje tussen haar benen sproeien. Veel meer had ze nog niet met haar lichaam gespeeld, soms was ze er wel nieuwsgierig naar als ze hoorde wat haar vriendinnen met hun vingers, kaarsen en Barbie poppen uitspookten. Linda begreep niet goed hoe zo’n pop daar tussen je benen moest passen.

Ze deed haar ogen weer open en realiseerde zich dat ze niet meer alleen was in de doucheruimte. Tussen haar en de uitgang in stond een oudere meneer onder de douche, er was één ongebruikte douchekop tussen hen in. Wel een beetje dichtbij vond ze. Linda schatte hem toch wel boven de zestig. Hij had grijs haar op zijn borst en hoofd. Even lachte hij vriendelijk naar Linda, al leek het haar dat ook deze meneer haar even van top tot teen bekeek. Ze ging zich nu maar inzepen. Eerst waste ze haar haren en zeepte toen met beleid haar lichaam in. Het voelde wel lekker om de shampoo over haar borstjes uit te smeren en haar gevoelige tepeltjes reageerden meteen. Linda ging met gesloten ogen even op in het moment en realiseerde zich toen opeen dat ze misschien wel een beetje lang over haar borsten wreef. Een beetje beschaamd stopte ze en deed haar ogen weer open.

In haar ooghoek zag ze dat de meneer naar haar toegedraaid stond en weer naar haar keek. Opeens werd haar blik omlaag getrokken. Was het haar verbeelding? Nee, de piemel van de meneer was groter geworden dan toen hij net binnenkwam. Linda besteedde er maar even niet teveel aandacht aan en ging door met douchen. Nadat ze haar benen en kontje uitgebreid ingezeept had en alles netjes afgespoeld had inclusief haar voorkantje was ze toch weer nieuwsgierig en keek snel en stiekem weer naar de meneer. Nu was het echt duidelijk, de piemel werd alsmaar groter en hing nu niet meer omlaag maar stak recht naar voren. De meneer had door dat Linda naar hem keek en hij lachte weer even.

Ondertussen keek Linda toe hoe de piemel groter en dikker werd, en nu echt omhoog ging staan. Zo had ze het eigenlijk nog nooit gezien. De piemels van haar vader en broertje zag ze vaak genoeg. En soms werden die ook wel eens een beetje stijf maar Linda had er nooit echt aandacht aan besteed. Tot ze nu dus de stijve piemel van deze onbekende meneer kon bekijken. Ze had niet door dat ze met open mond staarde maar de meneer leek het niet erg te vinden. De piemel van de meneer had geen huidje zoals haar vader en broertje, dat verschil merkte ze wel op, en daardoor kon ze de nu dikke paarse knop bovenop goed zien. Opeens zei de meneer iets tegen haar.

‘Vind je het mooi om te zien?’ zei de meneer

Linda durfde niet te antwoorden maar knikte een beetje. De piemel van de meneer stond nu recht omhoog, de dikke paarse knop stond bijna tegen zijn navel aan.

‘Fijn. Tja die moet ook gewassen worden hè?’ zei de meneer met een knipoog.

Meteen deed hij zijn hand om de harde staaf die zijn piemel nu was. Langzaam ging hij met zijn hand nu op en neer terwijl het douchewater over zijn piemel stroomde. Linda vond het wel een vreemde manier om te wassen maar ja, zij had zelf zo’n ding niet. Als in trance keek ze hoe de meneer zijn hand helemaal op en neer liet gaan langs de harde staaf, en af en toe ook even over de paarse knop. De meneer leek ook even zachtjes te kreunen.

‘Mmmm lekker wassen,’ zei de man.
‘Wat is hij groot,’ floepte het per ongeluk uit Linda’s mond. In haar ogen was de piemel nu enorm lang en dik, zeker nu de meneer hem zo vast had.
‘Ja dat komt door jou lekkertje.’
‘Hè hoezo, wat heb ik gedaan?’
‘Je bent zo’n lekker geil popje meisje, en je stond je tietjes zo lekker in te zepen,’ hijgde de man terwijl nu wat sneller hij zijn piemel beleef wassen.
‘Nou ja, ik was ze gewoon aan het wassen!’ zei Linda een beetje verontwaardigd.

Linda vond dat de meneer niet echt meer aan het wassen was nu, hij was hard aan zijn piemel aan het trekken. Zou dit aftrekken zijn? Haar vriendinnen op school hadden het er soms over, eentje had het een keer bij haar vriendje gedaan en een ander bij haar neefje. Ja dit moest aftrekken zijn.

‘Ja en door dat wassen ben ik zo lekker hard geworden geilertje. Je stond me lekker uit te dagen zoals je je harde knopjes streelde.’

Had hij het nu over haar borstjes? Linda was zich eigenlijk van geen kwaad bewust, ze was gewoon aan het douchen geweest. Ze was een beetje in de war van wat ze nu voor zich zag gebeuren en hoe de meneer tegen haar sprak. Lekkertje, geilertje, ze was het niet gewend dat iemand dat tegen of over haar zei.

‘Hoe oud ben je sletje?’ vroeg de meneer.
‘Ik ben zestien meneer,’ antwoordde Linda zachtjes.
‘Oooh wat geil,’ hijgde de meneer.

Terwijl hij aan zijn piemel trok leek hij even in de paarse knop te knijpen en kreunde hard daardoor.

‘Kom eens hier, laat dat mooie kale poesje eens zien?’
Poesje, zo noemde ze het zelf niet eens. Linda deed een paar stapjes naar hem toe en ging met haar voeten een beetje uit elkaar

‘Ben je nog kaal of is het geschoren, geilertje?’
‘Geschoren meneer,’ dat kon hij toch zien aan het blonde plukje erboven, dacht Linda.
‘Mmmm wat een mooi kaal kutje,’ hijgde de meneer.

Wat was er zo mooi aan dan dacht Linda, het was gewoon een kutje. Linda wist hoe een kut of vagina er uit zag van de seksuele voorlichting bij biologieles, maar had nooit zoveel aandacht aan die van haarzelf gegeven. Het was allemaal nog klein, haar buitenste schaamlippen waren een beetje bol en mooi kaal geschoren dus en soms kon je haar binnenste lipjes een beetje zien. Bij haar moeder was dat allemaal soms veel beter te zien. Even keek Linda omlaag tussen haar benen. Inderdaad, ook nu kon je haar binnenste lipjes zien, die leken wel groter dan normaal. Haar hele poesje had een rode kleur gekregen. Ja zie je, net zoals bij Ma soms bedacht Linda zich. Het viel haar nu opeens op dat het een beetje kriebelde daar tussen haar benen. Ook zag en voelde ze dat haar tepeltjes harder dan ooit waren, en best dik opgezwollen op haar kleine tietjes vooruit stonden. Ze keek nu weer naar de dikke piemel van de meneer, die nog harder en groter was geworden sinds hij was gaan rukken. Heel snel ging de meneer nu met zijn hand op en neer over de grote paal, terwijl hij hijgend met open mond naar Linda’s lichaam staarde.

‘Oooh sletje ik ga komen,’ kreunde de meneer opeens.

Voordat Linda iets kon zeggen of doen spoot er een dikke straal wit spul uit de dikke paarse knop van de piemel. De meneer slaakte een kreet. Nog een straal wit spul spoot uit de piemel, en deze spetterde op het bovenbeen van Linda. Ze schrok, het spul voelde warm op haar been en droop omlaag. Nog een paar stralen wit spul kwamen uit de piemel terwijl de meneer constant hard kreunde. Ongeveer een halve minuut kreunde de meneer en schokte hij nog met zijn heupen. Echte stralen waren het niet meer, maar vielen nog een paar klodders wit spul op haar voet. Linda zag dat er nog een paar laatste druppels uit de piemel kwamen tot het ophield. Ze stonden nu tegenover elkaar en keken elkaar aan.

‘Zo dat was lekker zeg. Wat een geil popje ben jij,’ zei de meneer.

Linda wist niet wat ze moest zeggen. Het was gek wat er net gebeurd was en ze begreep het niet helemaal. De piemel van de meneer was weer kleiner geworden en hij hield nu op met het er aan trekken. Ze liep snel om de meneer heen naar de ruimte voor de douches waar je kon afdrogen. In de haast vergat ze zelfs haar shampoo. Daar lag gelukkig haar handdoek. Met een hoekje veegde ze snel het witte spul van haar been en voet af. Het was erg warm en kleverig. Toen begon ze zich maar af te drogen, eigenlijk wilde ze weg uit het douchegebouw, en weg bij de meneer. Haar benen, armen en haren werden afgedroogd. Nu haar voorkant nog.

Het gevoel van de ruwe handdoek over haar keiharde tepeltjes deed een schok door haar lichaam gaan, van haar tepels recht naar een plekje tussen haar benen, aan de bovenkant van haar openingetje. Even wist Linda niet wat er gebeurde. In een reflex legde ze een hand tussen haar benen op het plekje en de schok kwam nog een keer terug. Het voelde heerlijk. Tot haar verbazing voelde ze vocht op haar vingers. Ze had toch niet geplast? Even voelde ze aan door. Ja het was daar nat geworden, dat had ze nog nooit meegemaakt. Tussen haar lipjes was het nat, het voelde warm en zacht onder haar vingers. Het leek wel of haar vinger zo naar binnen kon glibberen, dieper haar poesje in. Ze wel eerder daar gevoeld maar nog nooit zo nadrukkelijk, en zo zacht en nat had ze het zeker nog niet meegemaakt. Haar vingers verkenden een beetje haar spleetje. Opeens zag ze de meneer weer staan. Hij keek met een verlekkerde grijns naar haar en keek toe hoe Linda aan haar spleetje voelde. Ondertussen leek zijn piemel alweer wat dikker te worden.

‘Je werd er ook wel geil van hè sletje? Ga maar lekker vingeren,’ zei de meneer met een hijgende stem en hij leek naar haar toe te willen lopen.

Linda schrok. Snel pakte ze haar spullen en liep zonder iets te zeggen met een grote omweg weer naar de tenten van haar en haar ouders toe. Om een beetje tot rust te komen. Daar aangekomen waren haar tepels niet meer hard, en was het vocht tussen haar benen weg. De rest van de dag bleef ze toch een beetje in de war. Ze kon het niet laten om af en toe naar de piemel van haar vader te kijken. Zou die ook zo groot worden als die van de meneer. Of nog groter? papa had een huidje om de knop erop, zou dat ook weg kunnen? En kwam er bij papa ook wit spul uit als hij er aan trok? En die van haar broertje dan? Die kon vast niet zo groot worden, maar wel hard misschien?

En mama’s poesje? Of heette het bij oudere vrouwen gewoon een kut en hadden alleen jonge meisjes poesjes? Aan het eind van de middag viel het Linda opeens op dat mama erg harde tepels had, zou het nu ook nat zijn tussen de lipjes van mama dan? Ze kon er niet echt wat aan zien, al had mama wel grote schaamlippen viel het Linda nu opeens op. Haar moeder betrapte Linda er bijna op dat deze tussen haar benen aan het staren was. Linda kon nog net op tijd wegkijken. Dacht ze.

‘s Avonds in de slaapzak in het tentje met haar broertje vroeg Linda zich af of ze op al deze vragen ooit nog antwoord zou krijgen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Kamperen - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (37)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net