Opwindend.Net
Datum: 04-12-2017
Stemmen: 78x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 19449x
Lengte: Lang
Maud Betrapt Op De Wc - 2
Door KaneX - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Maud Betrapt Op De Wc - 1

In het vorige deel hebben jullie kunnen lezen hoe ik met de geile Maud een afspraak had om haar een keer per week heerlijk klaar te likken. Als ik dan wou in haar kutje sloeg ze steeds af dus nam ik het heft in eigen handen maar ik kwam best snel klaar. Haar kutje heb ik nog niet gehad dus daar is het nu tijd voor.

De dag voor onze volgende afspraak stuurde ze “morgen weer ik kijk ernaar uit” met een knipogende smiley waarop ik haar antwoorde “dat is je geraden slet”. De volgende dag had ze weer een lange jas aan, wat de vorige keer wel handig was in verband met de kapotte legging. Dit keer droeg ze een kort rokje verder wat ergens halverwege haar bovenbeen ophield met daaronder een panty. Verder nog een bloesje was open stond en zo blik gaf op haar heerlijke D-cup met het zwarte hemdje eronder. Met veel geilheid keek ik naar de heerlijke meid. De dag ging zoals gewoonlijk weer traag en ik was al bij het invalide toilet. Na daar bijna 20 minuten gewacht te hebben ging de deur van de meisjes-wc open. Maud kwam eruit zetten en vroeg mij “waar blijf je nou zo lang ik aan het wachten zei ze. “Ow je dacht we gaan weer likken dacht het niet slet eerst mag ik nog twee keer komen en dan kijken we nog wel”. Voor ze kon antwoorden had ik haar aan haar haren vast en trok haar de invalide wc weer in. Haar jas had ze zelf al uit gedaan en ze was bezig met haar bloesje. Al het geduld met haar was echter op door de 20 minuten die ik gewacht heb dus ik hielp haar een handje en trok het bloesje open. De knoopjes vlogen in het rond en ik trok het van haar af. Ik kwam achter haar staan en fluisterde in haar oor “tijd voor het echte werk slet” en ze gaf een licht kreuntje. Met mijn handen ging ik bij de gaten erin waar haar armen doorheen kwamen en kroop zo achter haar mooie roze bh en het hemdje. Ik greep haar tieten stevig vast en begon weer hard te kneden in haar borsten en ook haar tepels waren niet veilig. Terwijl ik op deze manier in haar hemdje en bh zat deed ik mijn handen beide op het randje van haar hemdje en bh. Dit trok ik ruw naar beneden en de bandjes om haar schouders sneden even in haar lichaam waarna ze door mijn kracht knapte. Niet dat ik zo sterk ben maar wel als ik geil ben. De resten die om haar lichaam bleven hangen trok ik ook kapot waardoor haar bovenlijf alweer mooi ontbloot was en haar prachtige D-cup goed te bewonderen.

Ik duwde haar vervolgens voorover en trok haar rokje naar beneden en uiteraard overleefde ook haar panty het weer niet. Haar string trok ik ook weer naar beneden en rook eraan, en rook een bekende geur wat betekende dat ze lekker nat was. “Daar is dat geile kutje van je weer” zei ik genietend en duwde haar weer naar de grond op haar knieën. Ik ging weer voor haar staan en duwde mijn lul ruw tegen haar mondje aan met de hint dat weer moest pijpen. Dit leek ze te begrijpen en opende haar mondje. Zonder haar te waarschuwen duwde ik nu uit mijzelf mijn lul in haar mondje. Ze verslikte zich doordat ze hiervan schrok omdat het zo onverwachts was. Al snel herpakte ze zichzelf maar toen ze het over wou nemen liet ik dit niet toe. Mijn handen deed ik beide op haar achterhoofd en duwde ruw mijn lul naar binnen. “Dit voelt echt heerlijk sletje we gaan dit eens verkennen” zei ik spottend. Mijn heupen begonnen te bewegen en zo kon ik haar gemakkelijk in haar mondje neuken. Ik ging best diep en hard waardoor ze ook bij elke stoot moest kokhalzen maar dat maakte mij niet uit. Kwijl liep zoals de vorige keer van mijn lul over haar lichaam heen vanaf haar kin over haar heerlijke tieten. Toch liet ze alles toe zo gewillig was ze dan wel weer. “Je weet precies je plaats he sletje van me” zei ik haar opgegeild. Het oog voor andere dingen viel voor mij ook weg doordat ik zo in extase was.

Ik merkte al snel dat ik het dit keer veel langer vol kon houden dan de vorige keer waar ik ook blij mee was zodat ik dit keer haar mooie lichaam goed kon gebruiken van dit gewillige sletje. De gedachte kwam weer bij mij op dat ik nu gewoon de knapste meid van de school stevig in haar keeltje aan het neuken was. Met elke stoot aan het kokhalzen en haar make-up was zelfs een beetje uitgelopen over haar mooie gezichtje. Dit kwam van de tranen want die werden geprikkeld doordat ik zo diepging in haar mondje en niet omdat ze verdrietig was. Ze vond het hartstikke geil, zelfs zo geil dat ze haar eigen kutje begon te vingeren en duwde haar vingers ook best diep voor zover ik het kon zien. “Zie je wel ik heb gewoon gelijk je bent een vieze slet” waarop ze slechts een kreun kon geven vanwege de pik in haar bek. Haar borsten deinde ook mooi mee op het ritme van het stoten in haar mondje. Orale seks is altijd een van mijn favoriete geweest en anders nu wel. Het geluid wat ze maakt het enige wat jammer is dat ze niet kan smeken om meer al doet ze dat wel met dat gekerm. Ik had nooit durven dromen dat Maud ook zo’n geil sletje zou zijn maar dat was ze dus wel. Het beste vond ik nog wel hoe onderdanig ze was en dat ze alles deed wat ik haar vroeg. “Ik ga zo meteen dat heerlijke kutje wat ik zo vaak gelikt heb eens goed uitproberen” zei ik haar met een schorre stem van de geilheid die door mijn lichaam vloeide. Ik trok mij even terug uit haar mondje en ze hapte naar adem. Dat was ook logisch omdat ik mijn hele pik in haar mondje had gewerkt en haar neus tegen mijn kruis aankwam. Ik duwde hem nog een keer goed terug in haar mondje en meteen weer zo diep. Ik liet haar daar ook even zodat ze het echt even moeilijk kreeg. Weer trok ik haar terug en ging nu niet meer terug. Terwijl Maud aan het bijkomen was liet ik haar weer op haar rug liggen.

Ik deed mijn shirt die ik nog aan had ook uit en keek neer op haar mooie lichaam met de twee prachtige tieten die mooi opvielen op deze manier. Mijn eikel was voor haar kutje en voor ze nog iets kon zeggen duwde ik deze het natte grotje in. Dit ging dan ook heel gemakkelijk want ze was hartstikke geil mede door haar eigen vingeren ook. Ze gaf meteen en luidde kreun van geilheid. Haar kutje ontving mij dan ook op een goede manier. “Zo sletje nu zit ik er eindelijk in” waarop ze kermde dat ze meer wou. Ik ging er nog even goed voor zitten en greep haar heupen vast en trok mij haar kutje op deze manier in. Mijn heupen gingen in hoog tempo en kletste met een lekker constant geluid tegen haar aan. “Je hebt echt de lekkerste kut die ik ooit gevoeld heb sletje” zei ik haar genietend terwijl ik aan het neuken was. Haar mooie tieten gingen ook mee op dit tempo en ik werd er helemaal wild van. Ik nam nog meer grip en duwde mijn lul zo diep mogelijk in haar kutje dat mijn kruis tegen haar schaamlippen aankwam en niet meer dieper kon. Met dit tempo liet ik wel haar heupen los en greep haar tieten vast. Deze begon ik hard te kneden en ook haar tepels liet ik niet onberoerd. Deze nam ik ook tussen mijn vingers en begon deze ook goed te rollen. De gevoelige tepels van Maud voelde ook keihard aan in mijn handen en hoe meer ik die begon te rollen hoe harder ze ook begon te kreunen daarvan. Dit terwijl haar kutje echt niet natter kon. Het geluid van het neuken was een heerlijk soppend geluid wat ook liet zien hoe nat ze was in dat heerlijke kutje.

“Neuk je sletje zo hard je kan, ik ga zo komen” kermde ze geil. “Houd je bek eens slet” zei ik haar en propte haar string in haar eigen mond. Ze drukte haar tanden op elkaar met haar string ertussen “proef je eigen geil maar eens” zei ik haar opgewonden. Ook dit liet ze weer toe en keek mij geil aan met haar prachtige blauwe ogen. Deze straalde tevens uit dat ze niet lang meer had tot ze een orgasme zou krijgen. “Je bent toch ook echt een geile slet” zei ik terwijl ik weer verder ging met haar tepels om haar orgasme nog wat eerder te laten komen. Dit scheen goed te werken want al snel kwam ze toen sidderend klaar. Haar kutje spande zich ook goed samen om mijn lul heen. Dit gevoel van de afknijping maakte het nauwer maar ik bleef op een stevig tempo hard doorneuken. Hierdoor bleef haar orgasme langer aanhouden en ze leek helemaal gek te worden. Haar mond stond wijd open van het kreunen waardoor haar string ook weer uit haar mond viel. Luidkeels kwam ze klaar en het verbaasde mij dat er niet iemand kwam kijken wat er aan de hand was omdat het nog steeds op school was. Net na haar orgasme zei ik haar dan ook treiterend “zo nu loop ik nog een keer achter sletje op die manier ben je nooit van me af” waarop ze nog half in haar orgasme naar mij opkeek. “Dat wil ik ook niet, ik wil je sletje zijn” wat mij ook als muziek in mijn oren klonk dit van de knappe Maud te horen. “Een sletje ben je sowieso maar nu dus ook mijn slet nou die afspraak staat dan”.

Nu wist ik zeker dat ik nog veel plezier aan Maud kon beleven, de ideeën raasde door mijn hoofd met mogelijkheden die ik met haar kon doen. In plaats van dat ze mij nu gepijpt heeft en ik haar kutje geneukt en gelikt heb was de knapste meid ook gewoon mijn sletje waar ik heerlijk mijn lusten op kon botvieren waar ik haar ook zeker voor ging gebruiken. Haar mooie tieten pakte ik ook weer vast en begon hier weer in te kneden want ze waren echt verslavend. Ze gingen heerlijk mee als ik erin kneep en voelde ook lekker zacht in mijn handen. Haar hele lichaam was ook heerlijk om te zien ook buiten die borsten. Haar mooie volle kont, slanke lichaam en prachtige lange blonde haren die nu op de wc-vloer lagen. Gelukkig is de invalide toilet altijd erg schoon op de grond, en nog gelukkiger is die altijd open in plaats van dat ze deze op sloot draaien.

“Tijd voor een nieuwe stand” zei ik haar en liet haar omdraaien en ze nam plaats op handen en knieën. Haar mooie kont mooi voor mij en ik kon het dan ook niet laten hier een mooie mep op te geven. Ze gaf een speels gilletje en stak haar kont iets meer naar achter. Mijn handen legde ik op haar achterwerk en duwde mijn lul meteen weer diep in haar kutje en begon haar stevig te neuken. Haar kont schudde ook mooie mee zoals haar borsten dat ook zo lekker deden terwijl de mooie D-cup nu onder haar hingen. Mijn kruis kwam tegen haar billen aan en ze was weer hevig aan het kreunen. Ik verzamelde wat speeksel in mijn mond en liet dit op haar anus vallen. Een van mijn handen haalde ik van haar kontje af en duwde mijn vinger haar kontje in. “Zo sletje van me deze is zo aan de beurt, ben je daar al in geneukt” waarop ze zei dat ze nog maagd was anaal. “Nou zo meteen niet meer dat past niet bij een sletje zoals jij alle drie jouw gaten moeten voor mij beschikbaar zijn” en ik haalde de vinger heen en weer. “Jaaa ik doe alles voor je, neuk mijn kontje als je dat graag wilt” kermde ze uit. “Je bent ook zo geil, en zeker dat ik dat wil bereid je maar vast voor”. De vinger duwde ik hard in haar kontje tijdens het neuken in haar kutje wat ik nog steeds op vol tempo deed.

Ik trok mijn lul terug uit haar kutje en hield mijn lul even voor haar mondje. “Maak mijn pik maar goed nat sletje dat is voor jou ook beter. Ik greep haar haren in een staart en duwde mijn lul diep in haar mondje. Meteen op vol tempo neukte ik haar mondje weer even. Ze kokhalsde alweer maar liet het ook weer gewoon toe zo geil was ze. “Goed zo nu is die beter bereid op jou geile reet” en liet haar weer omdraaien. Eerst nog een paar lekkere meppen op haar kontje en daarna zetten in mijn eikel voor haar kontje.

Mijn eikel duwde ik tegen haar anus aan en hij wou er niet meteen in. Het scheelde al ontzettend dat mijn lul nat was van haar speeksel en haar anus ook een beetje door mijn speeksel gesmeerd was. Na even drukken schoot ik voorbij haar kringspier haar ook een gilletje liet uitbrengen. “Nou hij zit eraan hoor sletje” en ik liet haar dan wel even wachten want zo erg was ik ook weer niet. Ze moest wel even wennen zei ze maar dat ging hartstikke snel. Toen deze gewend was trok ik mijn lul er nog een keertje uit en er weer in om haar iets meer te laten wennen. Ze was dan nu ook al sneller gewend en ik besloot nu was dieper te gaan in haar kontje. Het stootten was echt nog rustig maar ik ging al wel steeds een stukje dieper. Ze begon langzaam dan ook steeds meer te wennen waardoor ik dan weer wat dieper en ook beetje harder kon. “Hoe is het een lul in je reet sletje” vroeg ik haar en ze zei dat het raar voelde maar ze het heerlijk vond om mij zo te plezieren. “Dat is mooi want dit gaan we zeker vaker doen, zo’n lekker strak gaatje” zei ik haar. Het was ook echt een heerlijk strak gaatje en ik had niet voor ogen gehouden dat er zo’n heerlijk strak gaatje zou zijn. “We gaan weer een tandje harder hoor ik ben al te lief voor je” zei ik haar en dat gezegd te hebben en ik pakte haar heupen ook weer vast. Ik duwde mijn lul dieper in haar kontje en begon op een rustig tempo maar wel constant te neuken. Ze kermde een beetje maar al snel hield dit weer op. Haar strakke kontje begon ook al een beetje losser te worden.

Haar kontje gaf ik nog een paar harde meppen en ik werd gewoon weer te geil. Ik duwde ruw door in haar kontje en begon haar steeds harder te neuken. Dit kon ook steeds beter en ze begon ook meer en meer te kreunen en kermen. Ik wou ook dieper en dieper in het heerlijke sletje wat ook steeds beter ging. Bijna mijn hele lul kon ik al in haar krijgen met een mooi tempo. Ik kon nog harder en was ook van plan uiteindelijk volle kracht in haar kontje te rammen. “Je hebt een heerlijk kontje gemaakt om te neuken geil sletje” liet ik haar ook constant weten. Doordat haar kreunen ook steeds luider werd van de geilheid wist ik ook dat het steeds harder kon. Ik hield het huidige tempo nu wel aan want had een heerlijk idee gekregen om haar eens goed te laten kreunen. Mijn handen stonden ook goed in haar kont getekend doordat ik haar zo stevig vast had. “Wat wil je dan geile slet van me” waarop ze kreunend zei “ik wil geneukt worden door jou, please neuk mij zo hard je kan waar je maar wilt”. Ik moest lachen en vroeg haar zelfs nog “weet je dat zeker slet” waarop ze zei dat ze het helemaal zeker was en mij graag wou dienen.

Hier nam ik genoegen mee en begon nu op volle toeren te draaien en mijn paal zo hard mogelijk in haar kontje te duwen. Hier gaf ze meteen reactie op door hard te kreunen. Met mijn ene handgreep ik haar haren stevig vast en trok haar hieraan hard naar achteren. Haar mooie lange blonde haren waren de perfecte neukteugels om haar mooi aan te dirigeren. Het tempo ging nu op mijn snelst en ik kreunde er ook hevig bij door het gevoel wat mij overviel. Haar kontje was echt niet normaal strak wat ook niet echt te beschrijven is. Al neukend bedacht ik mij dat ik eerst haar kutje likte wat ik al niet kon geloven. Toen scheurde ik haar kleding kapot en was ze mij aan het pijpen. Ik heb haar mondje en tieten ook geneukt en niet te vergeten haar heerlijke kutje. Als klap op de vuurpijl was ik nu bezig met volle kracht in haar kontje aan het stoten en de hele tijd mag ik haar sletje noemen en noemt ze zichzelf zelfs mijn sletje. Het mooiste meisje van de school was gewoon een lekker neuksletje en dat was alles wat ze nu dan ook nog voor mij was. Eerst was ik altijd verliefd op haar maar nu ik haar gewoon kon neuken zonder grenzen was dat helemaal weg en was ze niks meer dan een sletje wat ik haar ook liet weten. “Jaaa dat is het enige wat ik ben jouw stoute neuksletje die je volledig mag neuken hoe je dat wilt” kermde ze geil. “En waar is jouw lichaam dan voor” vroeg ik hees van de geilheid. “Om jou te plezieren en om geneukt te worden door jou” kermde ze hard uit terwijl ik haar haren stevig vasthad.

Met volle kracht kwam mijn kruis nog steeds tegen haar kontje aan die ondertussen ook aardig roodgekleurd was. Een klap af en toe erbij die daarbij mooi aan mee hielp haar lekkere reet ook goed rood te kleuren. “Ik ga dit niet lang meer volhouden en ga er zo voor zorgen dat je nog meer twee orgasmes schuldig bent sletje”. Maud kon niks meer uitbrengen ze was helemaal in de wolken door het neuken. Haar gedachte waren alleen nog meer bij het neuken leek het wel en haar lichaam kon zichzelf staande houden maar dat was dan ook alles. Ik bekeek haar mooie lichaam en was aan het nadenken waar ik mijn zaad zou dumpen op mijn mooie sletje. Ik wou het eerst aan haar vragen maar besefte mij toen dat ik dat niet hoefde want ze is mijn sletje en ik kan met haar doen wat ik wil. “Ik ga die geile dikke van je tieten onderspuiten sletje van me, zei ik haar opgewonden terwijl ik nog een paar laatste stoten gaf om mijn orgasme het laatste zetje te geven die ik nodig had.

Ik trok mijn lul uit haar kontje die mooi open stond van het neuken en ik trok haar hard aan haren en ze viel op haar rug. Mijn lul duwde ik op haar tieten en ik zat weer op haar buik zoals de eerste keer. Haar tieten duwde ik weer goed tegen elkaar voor nog een zetje en ik hield mijn lul erboven toen ik eenmaal kwam. Het zaad spoot ik over haar heerlijke tieten heen en doordat deze een mooie flinke D-cup zijn was het moeilijk te missen van deze afstand. Haar mooie tieten zaten helemaal onder en uitgeput viel ik naast haar neer. Ze duwde haar mond op die van mij en zei dat ze alles voor mij zou doen. “Is je geraden ook stomme slet” wat ze alleen maar leuk vond om te horen. Ik pakte toen haar string en haalde daarmee het sperma van haar tieten. Toen het meeste eraf was stopte ik deze in haar mond. “Zuig het zaad maar van je string af” wat ze ook weer deed. Daarna pakte ik de string af die ik zelf hield en mocht ze haar jas en rokje weer aan. “Ik zie je snel weer slet” en we liepen samen de school uit. Eenmaal thuiskreeg ik nog een geile naakt selfie van Maud met de tekst eronder “ik wil heel graag zo snel mogelijk jouw twee orgasmes die je mij hebt gegeven terugbetalen xxx je sletje”. Met een glimlach las ik het berichtje en wist wel dat dit snel zou komen dat ze er weer eentje kon terugbetalen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Maud Betrapt Op De Wc - 3 (Slot)

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Het BubbelbadDoor: Demi
Gelezen: 5940x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwembad, Crush
21-06
8.4
:: Dochter Wil Graag...Door: Angela
Gelezen: 6846x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rustige Opbouw
21-06
7.9
:: Het Volleybalteam - 25Door: Badjas
Gelezen: 3583x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
9.2
:: Stage KineDoor: Nina
Gelezen: 7057x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.2
:: Anne & Menno 3: De Vakantie Door: CarolM
Gelezen: 4157x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Anne, Menno, Sex, Zwembad, Hotel, Pijpen, Beffen, Negenenzestig, Sex, Cowgirl
20-06
9.0
:: Stiefbroertje Van HuisgenootDoor: JasmijnH
Gelezen: 8159x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Chantage
20-06
8.6
:: Date In Het BosDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 3495x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Tinder, Bos, Beffen, Pijpen
20-06
8.0
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 19830x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.1
:: Twee Onder één Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 8667x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.1
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 12965x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 7976x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 12043x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3661x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.8
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 18642x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 7774x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net