Opwindend.Net
Datum: 06-12-2017
Stemmen: 70x
Cijfer: 7.4
Gelezen: 16837x
Lengte: Gemiddeld
Baskettrainingen - 1
Door ArneStories - Mijn Profiel Pagina

Hallo, mijn naam is Arne en ik ben nu 18 jaar oud. Het volgende verhaal is waargebeurd, dus de namen erin zijn aangepast. Het verhaal bouwt traag op, om de spanning er in te houden. Ik hoop dat jullie er van genieten!

Ik was 16 jaar toen ik extra training ging volgen op de basket. Ik was van nature al vrij atletisch, maar mijn trainer wou het niveau opkrikken. Ik mocht dus elke donderdagavond op een extra training met enkele andere teamleden, met de focus op kracht en uithouding.

Dit vormde bij mij zeker geen bezwaar, aangezien ik goed overeen kwam met alle teamleden. Maar in het bijzonder omdat er 1 persoon was die me extra motiveerde… Eline!

Eline was een goeie vriendin van mij, 16 jaar oud ook en mooi afgetraind. We praatten op de trainingen altijd over van alles en nog wat en ook via Whatsapp stuurden we na de training verder.

De reden waardoor Eline mij zo motiveerde tijdens de extra trainingen was haar lichaam, met name haar kontje. Ze had lange benen met een mooi rond kontje daarbovenop. Als ze liep, schudde haar kont lekker mee en kreeg ik spontaan een stijve. Daar de trainingen vrij intensief waren, waren we na afloop steeds compleet bezweet. We gingen dan ook even douchen alvorens we naar huis toe gingen. Ik douchte samen met de jongens van mijn ploeg en Elise douchte (helaas) apart.

Op een donderdagavond in november was het buiten ijskoud en ook de zaal was om in te bevriezen. Tijdens de training hadden we hier allen geen last van, aangezien we wel beweging genoeg kregen. Maar na de training kregen we het rap allemaal koud. We besloten snel te gaan douchen om weer wat op te warmen. Ik liep achter Elise aan de zaal uit en keek hoe haar heupen van links naar rechts wiegden en hoe haar kontje mij hypnotiseerde. Toen ze zich omdraaide om nog iets te vragen aan een teamgenoot zag ik dat de koude al effect had op Elise, haar tepels prikten door haar bh en haar shirt heen! Ik voelde mijn pik al wat groeien in mijn short en besloot even mijn stoute schoenen aan te trekken.

Ik keek even rond om te zien of niemand me kan horen en vroeg toen plagerig aan Elise: “Zeg Elise, zou je niet beter wat opschieten om in de warme douche te springen? Ik zie van hier dat je het koud hebt!”, terwijl ik een knikje gaf naar haar tepels. Toen ze hierop begon te blozen en haar kleedkamer binnen liep zonder iets te zeggen, dacht ik dat ik het compleet verkloot had.

Vanaf toen was er echter iets veranderd. We hadden er beide niet meer over gesproken, maar haar gedrag werd steeds uitdagender. Zo zorgde ze er op de extra trainingen bij bijvoorbeeld squats altijd voor dat haar kontje goed zichtbaar was. Of tijdens de normale trainingen kwam ze plots veel vaker op mij verdedigen waarbij haar kontje lustig over mijn kruis schuurde.

Op een volgende training was ik aangeduid om nog even te helpen opruimen met de trainer. Toen dit gedaan was, wou ik terugkeren naar de kleedkamer om te gaan douchen (de anderen waren immers al bezig). Maar toen ik passeerde zag ik Elise’s waterfles staan. Ik besloot deze nog even te brengen dus klopte ik op de deur van haar kleedkamer en wachtte om binnen te gaan. Toen ze riep: “Kom maar!”, stak ik de deur open en wat ik toen zag, stond op mijn netvlies gebrand. Ze kwam net uit de douche en had vlug een handdoek omgeslagen voor ze mij binnen liet. De handdoek was eigenlijk iets te kort en kwam net tot onder haar kruis. En ook bovenaan vormde de handdoek net boven haar borsten, die nu wel groter leken dan in een sport bh, een prachtig decolleté. Mijn pik steigerde in mijn short en ik maakte dan ook direct aanstalten om verder te gaan naar m'n eigen kleedkamer. Elise hield me echter tegen en plantte nog een kus op mijn wang, die wel heel dicht bij m'n lippen kwam, en bedankte me vooraleer ze me liet gaan.

Toen ik die avond nog een bericht kreeg waarin ze mij nogmaals bedankte om haar water te brengen, besloot ik gewaagd te antwoorden met: “Stiekem deed ik dat enkel voor het uitzicht ;)”. Ik hoopte maar dat dit niet verkeerd zou overkomen zoals die eerste keer toen ik een opmerking maakte over haar stijve tepels. Toen ze eindelijk antwoordde kreeg ik echter wat ik gehoopt had: “Ik had niet anders verwacht van jou, sloeber ;)”.

Later kreeg ik nog veel meer dan dat, maar dat vertel ik in een volgend deel.

Dit was mijn eerste verhaal, dus ik zou tips en reacties zeker appreciëren! Hoop dat jullie uitkijken naar meer!

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Baskettrainingen - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 7607x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.1
:: Twee Onder één Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 3758x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.1
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 10060x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 6857x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 10628x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3235x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.7
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 17346x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 7303x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
:: Anne & Menno 1 Door: CarolM
Gelezen: 11838x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Anne, Film Kijken, Pijpen, Beffen, Neuken, Sex, Seks
16-06
8.6
:: Gescheiden En Gefrustreerd - 2Door: Dam
Gelezen: 24989x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Cougar, Creampie
15-06
9.4
:: Twee Onder één Kap - 4Door: Jonl
Gelezen: 13367x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
15-06
9.1
:: Het Volleybalteam - 24Door: Badjas
Gelezen: 14483x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.9
:: Pleegouders - 11Door: Indigo
Gelezen: 11753x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.7
:: Twee Onder één Kap - 3Door: Jonl
Gelezen: 16075x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.8
:: Date Met Een... - 2Door: Geile Tiener
Gelezen: 5757x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
13-06
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net