Opwindend.Net
Datum: 11-01-2018
Stemmen: 68x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 13089x
Lengte: Gemiddeld
Lisa Aan Zee
Door Lalolabis - Mijn Profiel Pagina

Lisa was net zestien geworden toen ze in de zomer bij haar oom en tante aan de zee mocht gaan logeren. Alle kinderen van de familie die niet zelf met hun ouders op reis gingen, kwamen daar jaarlijks op vakantie. Die oom en tante waren namelijk kinderloos gebleven en hadden toch graag heel wat kinderen om hen heen. Voor Lisa was het ondertussen alweer 4 jaar geleden dat ze er nog een weekje was. Er was in die tijd veel veranderd. Lisa was een mooi jong meisje geworden met lang bruin haar, prachtige bruine kijkers en een stevig handvol borstjes. Ze was van gemiddelde lengte voor haar leeftijd en tamelijk slank. Op school had ze zeker heel wat bekijks. Ze dacht voortdurend aan haar lichaam en masturbeerde bijna elke ochtend. Ze was nog maagd, al had het vorige week niet veel gescheeld.

Lisa chat al jarenlang elke week met Shania, een vriendinnetje van lang geleden op vakantie in Australië. De laatste tijd ging het steeds meer over seksueel getinte onderwerpen en deze week vertelde Shania dat ze voor het eerst een jongen had gepijpt. Ze beschreef dat tot in alle details en Lisa zat met haar handje in haar slipje toen ze het las. Shania vroeg Lisa om dit zo snel mogelijk ook eens te doen om ervaringen uit te wisselen. Geen enkele jongen zou bezwaar maken, zei ze. De volgende dag in het zwembad besloot Lisa haar slag te slaan. Ze wist dat Bart, een knappe 17-jarige blonde stoot, er elke dag was en stiekem naar haar keek.

Ze ging op de ligweide liggen in het gezichtsveld van Bart en met haar zonnebril kon ze kijken hoe hij haar bespiedde. Ze lag er met een kort wit rokje en een geel topje. Hoe ze nu lag, kon hij ongetwijfeld ook haar witte slipje zien. Dat bracht haar op een idee. In de kleedkamer deed ze haar topje uit en haar bikinibovenstukje aan. Ze liet haar rokje aan, maar deed haar slipje uit. Toen ze weer ging liggen, had Bart meteen gezien dat ze geen broekje meer aanhad, want in zijn zwembroek begon iets recht te komen. Nu ja, begon… In een mum van tijd zat hij met een enorme tent in zijn broek die hij dan probeerde te verbergen door op zijn buik te gaan liggen. Toen dat wel erg ongemakkelijk begon te liggen, ging hij met een handdoek discreet voor zich naar de kleedkamer, waarschijnlijk om iets meer aan te trekken. Lisa aarzelde geen moment en volgde hem. Voor hij de deur van zijn hokje kon dichtdoen, stak ze haar hand tussen de deur en glipte mee naar binnen. Voor hij iets kon zeggen, stroopte Lisa zijn zwembroek naar beneden en likte zijn rechtspringende pik. Nu klonk er enkel nog een goedkeurend gemompel. Ze nam zijn eikel nu helemaal in mijn mond en draaide langzame kringetjes met haar tong, zoals Shania het haar de dag voordien geleerd had. Blijkbaar viel dat erg in de smaak, want Bart kronkelde nu van genot. Zijn pik ging steeds dieper in Lisa’s mondje, ze ging nu elke keer van de top van de eikel helemaal tot aan de wortel van de pik. Ze was nog geen 3 minuten bezig toen Bart hevig begon te schokken en in haar mond spoot. Ze voelde straal na straal tegen haar verhemelte en probeerde zoveel mogelijk door te slikken. Het was zoveel dat het niet helemaal lukte en er een straaltje langs haar kin naar beneden liep. Nog steeds was er niets gezegd. Nu ontdeed Bart Lisa van haar bovenstukje en haar rokje, zodat zij ook naakt zat. Ze zag dat Barts pik meteen weer steigerde en klaar voor actie was. Hij knielde tussen haar benen en kuste haar kutje. Hij vond meteen haar clitje en begon erop te sabbelen. Lisa dacht dat ze zo meteen zou worden ontmaagd door die heerlijke pik, toen opeens een stem riep:”Bart, waar ben je?” Hij zei: “Shit, mijn afspraak”, wat trouwens de eerste woorden waren die ze van hem hoorde, en hij sprong in zijn zwembroek en verliet de kleedkamer. Het huilen stond Lisa nader dan het lachen, maar haar geilheid haalde nu de bovenhand en ze vingerde zich in een vingerknip klaar, met een vingertje in haar kut en haar duim op haar clit.

En toen was het tijd om naar zee te vertrekken. Ze had Bart niet meer gezien om de afgebroken actie verder te zetten en ze voelde zich nu al dagen erg geil. De zee zou voor een aangename afkoeling zorgen.

Toen ze aankwam bij de bungalow van haar oom en tante leek het verdacht stil. Ze belde aan, maar niemand deed open. Ze wachtte nog even en ging toen maar achterom het tuintje in. Helemaal achterin de tuin zag ze Erica liggen. Lisa vond het een erg mooi beeld om haar nichtje top-less te zien zonnen. Erica was net als Lisa zestien jaar oud, erg klein voor haar leeftijd, maar fijn in lichaamsbouw met mooie scherpe trekken in haar gezicht. Ze had halflang blond haar en mooie helderblauwe ogen. Haar borstjes waren niet zo veel meer gegroeid sinds de vorige keer dat ze Erica zag, meer dan een A-cup was dat niet, maar dat ze mooi vooruitpriemden terwijl ze op haar rug lag, maakte dat eigenlijk weer goed. Lisa ging stilletjes dichterbij en toen ze naast de ligstoel van Erica stond, zei ze: “Hej Riekje, lang geleden hé.” Erica schrok wakker, was even verbijsterd en bedekte toen snel haar borstjes met haar handen. Met een rood gezicht zei ze:”Lisa, hoi, je bent hier al.”

Lisa lachte:”Je hoeft niets te bedekken hoor, topless zonnen is toch heel normaal. Het is zelfs super, want nu kan ik het meteen zonder problemen ook doen.” Erica haalde nu haar handen weg en lachte ook. “Oom en tante zijn pas om 5 uur terug, dus ik dacht, waarom niet. Blij je te zien, maak het je gemakkelijk, dan haal ik iets te drinken.” Erica ging de bungalow binnen en Lisa keek haar na. Wat een strak kontje. Lisa deed haar reiskleren meteen uit en glipte in haar elegante, blauwe bikinibroekje. Ze was nog maar net klaar toen Erika met twee glazen ijsthee naar buiten kwam. Ze bleef opeens staan. “Wat is er?”, vroeg Lisa. “Niets, niets. Gewoon. Jij bent zo ontzettend sexy.”

Laat hier gerust een reactie achter als je wil weten hoe het verder gaat.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Een Niet Zo\Door: Hottie
Gelezen: 10480x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.8
:: Emma Krijgt Een KlantDoor: Jonl
Gelezen: 9716x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
20-07
9.2
:: Hoe Lynn, Steeds...Door: Angela
Gelezen: 16498x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Over Gebruiken
19-07
7.8
:: Avondwinkel - 2Door: Beowulf
Gelezen: 11953x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Broer
16-07
7.5
:: Ffe Weddenschap - 2Door: Xavier
Gelezen: 13373x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daphne
13-07
7.6
:: Emma's Nieuwe HuisartsDoor: Jonl
Gelezen: 42023x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Buurmeisje - 4Door: Jessica
Gelezen: 18427x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Tiener, Meisje
13-07
8.3
:: De Bikerclub - 17Door: Muis
Gelezen: 5009x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Hoertjes, Prostitutie, Zaad, Creampie
12-07
8.6
:: Mijn Geile Engels DocenteDoor: Daan
Gelezen: 19119x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Docente, School, Tiener, Docent, Leerling, Taboe, Geheim, Pijpen, Kussen, Doggystyle
12-07
8.2
:: Genietend Van Het ZonnetjeDoor: DennisZwolle
Gelezen: 19570x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf, Vakantie, Buurjongen, Pijpen
12-07
8.1
:: Op Neefje PassenDoor: JohnD
Gelezen: 29678x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-07
9.0
:: Emma Gaat Op De FotoDoor: Jonl
Gelezen: 21827x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Foto
11-07
8.7
:: ServicebalieDoor: Robin
Gelezen: 11445x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk, Pijpen, Titjob, Zaadslet
11-07
8.1
:: Bo & Thomas - 2Door: NerdThomas
Gelezen: 6852x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Doggy, Cowgirl, Delen
11-07
8.9
:: Kampvuur In FrankrijkDoor: MBrinx
Gelezen: 18907x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Kampvuur, Frankrijk, Strand, Zee, Zomer, Vakantie, Vrienden
10-07
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 896