Opwindend.Net
Datum: 11-01-2018
Stemmen: 62x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 13705x
Lengte: Gemiddeld
Zij Was Verliefd Op Mij...
Door Serviesgoed22 - Mijn Profiel Pagina

Haar naam was Maria. Ze was een 16-jarig meisje, bruin krullend haar en een zwart brilletje. Ze was een beetje mollig, maar ze had wel een groot paar borsten met een lekkere stevige kont om die te vergezellen. We werkten samen bij hetzelfde eetcafe, toen ik, Peter, net 27 geworden was. Ik had wel eens contact gehad met haar, maar geïnteresseerd in haar? Zo zou ik het niet willen noemen. Maar andere collega’s hadden mij er wel eens op aangesproken, schijnbaar was zij dat wel in mij. Maria had hen verteld, dat ze verliefd was op mij. Tegenover mij hield ze haar lippen op elkaar, maar af en toe kreeg ik wel eens een handstreling over mijn rug of hield zij mijn hand iets langer vast dan normaal. Op een avond kwam ze zelf voor mij staan en duwde ze haar kont net iets te veel naar achter in mijn kruis. Dit liet mij niet onberoerd en ik voelde dat er iets groeide in mijn broek. Ze draaide haarzelf om en keek met een ondeugende glimlach naar mij, voordat ze me een kusje op mijn wang gaf. Het werd mij zodoende wel steeds duidelijker dat ze mij echt wel zag zitten. Ik probeerde de boot een beetje af te houden.

Dat lukte goed tot twee maanden na het laatste incident. Wij hadden samen een latere dienst en waren net klaar met werken toen ik naar buiten liep. Daar zag ik Maria beteuterd staan kijken. Ze stond naast fiets.

“Wat is er aan de hand?” vroeg ik haar.

“Ik heb een platte band,” vertelde ze me. En inderdaad de voorband van haar fiets zag er helemaal leeg uit. Bovendien had ze ook nog geen eigen fietspomp bij. Ik beet even op mijn lip. Het was laat en het zou netjes zijn om haar thuis te brengen. Maar ik wist dat het een risico zou zijn, omdat de roddels daarna alleen maar zouden toenemen. Toch wilde ik haar daar niet laten staan.

“Kom, stap maar in mijn auto. Dan breng ik je thuis,” zei ik en gebaarde naar mijn auto. Net als twee maanden eerder verscheen er een ondeugende glimlach op haar gezicht en ze knikte naar mij. We stapten beiden in en reden weg. Onderweg naar haar huis, legde ze haar hand op mijn knie en begon erover te wrijven.

“Dank je wel, liefje,” zei ze. Ze liet haar hand op mijn knie leggen en gaf mij een kusje op mijn wang. Ik voelde hoe de spanning toe nam in de auto, maar ze liet het hierbij de gehele weg naar haar huis. Toen we bij haar waren aangekomen, parkeerde ik de auto en wilde haar gedag zeggen. Haar hand schoof omhoog op mijn been en ze boog zich naar mij toe. Ze kneep in mijn been.

“Kom je eventjes mee naar binnen?” fluisterde ze in mijn oor en gaf mij daarna weer een kus op mijn wang

Mijn verstand verloor het op dat moment en ik zei: “Ja, graag”

Toen we binnenkwam, was het doodstil in huis. Maria wist mij te vertellen dat haar ouders op vakantie waren en ze dus alleen thuis was. We gingen samen op de bank zetten en zij zette de televisie aan. Ze kwam tegen mij aanhangen en legde haar hoofd op mijn schouders. Met een hand pakte ze de mijne vast en verstrengelde haar vingers in de mijne. Ik voelde hoe mijn adem even stokte en mijn hart een slag over sloeg. Met haar andere arm begon ze mijn been te strelen. Ik wist zelf wel waar dit naar toe zou gaan. Maar ze verraste mij opnieuw en liet mijn arm en been los. Ze stond op.

“Ik ga eventjes iets te drinken pakken,” zei ze en verliet de kamer. Ik zuchtte diep. Zij was mijn hoofd binnen gekropen en wist mij stevig te beïnvloeden. Mijn hoofd zei dat ik eigenlijk zo snel mogelijk weg moest hier. Zij was 16 en ik was 27, het gat was groot. Ik moest hier weg. Ik wilde opstaan en op dat moment kwam Maria weer binnenlopen. Ze had twee glazen met wat ik aannam cola was vast, maar dat was niet datgene wat de aandacht trok. Ze had haar kleren uitgetrokken en had het verruild voor een badjas. Aangezien haar blote benen eronder uit staken, ging ik er vanuit dat ze of er niets onderaan had of alleen haar bh en slipje nog. Ze zetten de glazen op de tafel en keek mij aan. Opnieuw met een ondeugende glimlach. Wijdbeens en met haar gezicht naar mij toe, ging ze op mijn schoot zitten.

Zonder ook maar iets te zeggen, bracht ze haar mond naar de mijne toe. We begonnen zachtjes en liefdevol te zoenen. Ik wist dat tegenstribbelen geen zin had en ik had zelf ook veel te veel zin in haar om dit ook maar stop te zetten. Ik voelde hoe onze tongen in een interne worsteling waren in onze monden. Haar hand zette ze op mijn kruis en ze begon mijn penis te masseren. Ik voelde hoe deze begon te groeien. Ik legde mijn handen op haar heupen en begon haar zij langzaam te strelen. Maria onderbrak de kus en keek mij opnieuw met haar ondeugende glimlach naar mij. Ze knoopte haar badjas los en gooide deze op de grond. En inderdaad. Ze had er niets onderaan. Haar twee stevige grote borsten kwamen tevoorschijn. Haar tepels waren al goed stijf, wat aangaf dat ze ontzettend opgewonden was. Ze pakte mijn handen van haar zij en legde deze bovenop haar borsten. Ze hielp mij, bij het begin van het kneden. Ik nam het over en ze legde haar hoofd in haar nek en begon wat moeizamer te ademen. Een zachte kreun ontsnapte aan haar lippen. Daarna perste zij haar mond weer op de mijne en begon onze tongworsteling weer. Nam een lange passievolle zoen, begon ik haar nek te kussen. Maria leunde iets achterover en ik begon met kusjes te geven op haar borsten. Ik nam een tepel in mijn mond en begon daar zachtjes op te zuigen. Met haar handen drukte ze mij steviger op haar borsten. Haar kreunen werd iets harder. Ze was duidelijk aan het genieten. Mijn rechterhand liet ik langzaam naar beneden glijden over haar zij en haar benen. Om uiteindelijk tussen haar benen te eindigen, daar begon ik haar te strelen. Ze kreunde nog wat harder en ik bracht een vinger bij haar naar binnen. Ze begon met haar heupen te bewegen en bereed zo mijn vinger en hand. Ik bleef haar borsten intens zoenen, ondertussen liet zij mij niet los. Met mijn duim vond ik haar gevoelige plekje en begon haar daarover te strelen. Ze liet mij eindelijk los en begon nu ook echt hardop te kreunen. “Oh, ja Peter, dat is geweldig”. Ze begon haar heupen steeds sneller te bewegen en leunde nog iets verder achterover. Met een luide gil kwam ze uiteindelijk klaar en ging in mijn armen hangen. “Dat was geweldig, Peter” zei ze met een zucht. Ze begon mijn nek te kussen. Over mijn wang naar mijn mond. Om daar met een intense zoen te eindigen.

“Jouw beurt”. Ze trok mijn shirt uit over mijn hoofd en begon mijn borst te zoenen. Langzaam plaagde ze me met kleine kusjes op mijn tepels. Met haar hand was ze bezig mijn broek los te knopen. Mijn harde penis snakte naar bevrijding. Maar zover was het nog niet. Haar hand gleed in mijn broek en in mijn onderbroek en daar begon ze mijn zachtjes af te trekken. Ik begon met kreunen. Haar beide handen gebruikten ze nu om in een beweging mijn broek uit te trekken. Ondertussen zakte zij met haar mond via mijn buik af naar mijn penis. Ze gaf op mijn onderbroek een paar kusjes op mijn keiharde lid, dat daardoor af en toe overeind sprong. “Tijd om hem te bevrijden,” zei ze met een ondeugende stem. Ze trok mijn onderbroek uit en begon met een hand mij verder af te trekken. Met een gretige en hongerige blik keek zij naar de aanblik van de stijve penis. Ze boog haarzelf voorover en gaf kusjes op de bovenkant van de penis. Ik voelde de tinteling erdoor heen trekken. Zij gaf een lik over de hele penis heen, voordat zij hem in de mond nam en mij als een wilde begon te pijpen. Ik voelde hoe in haar mond haar tong heen en weer ging over de penis heen. Het duurde niet lang voordat ik mijn hoogtepunt aanvoelde komen. Ik waarschuwde Maria, maar het geile meisje ging gewoon door. Ik spoot al mijn sperma uiteindelijk in haar mond toen ik mijn hoogtepunt bereikte. Ze slikte wat in, maar kroop snel omhoog en zoende mij. Ik proefde mijn eigen geil en was erdoor verrast dat zij dit deed.Ik voelde hoe haar poes nog steeds nat was en deze over mijn been heen en weer schuurde. Het was duidelijk dat Maria nog niet klaar was met mij.

“Ik wil je neuken,” fluisterde ze in mijn oor. Ze legde haar hand om mijn penis en begon weer met trekken. Ondanks dat ik net klaargekomen was, stond deze weer zo overeind. Ze keerde zich met haar rug naar mij toe. Ik kuste haar in haar nek, terwijl zij mijn hand naar haar poes begeleidde. Ze hielp mee met wrijven. Ze was nog steeds kletsnat daar beneden. Met mijn vinger spreidde ik haar natte gevoelige plekje, terwijl zij met haar hand mijn penis naar binnen bracht bij haar. Net als eerder op mijn hand, begon ze mij als een volleerde amazone te berijden. Ze wreef met haar eigen hand over haar gevoelige plekje heen, terwijl ik bezig was haar stevige borsten te kneden, ik nam haar tepels tussen mijn vingers en draaide ermee. Ze kreunde hardop. “Hmm, heerlijk,” riep ze. Haar eigen vingers begonnen sneller te draaien. En ze wist haarzelf snel naar een hoogtepunt te brengen, terwijl ze maar door bleef rijden. Ik voelde hoe op het moment dat ze klaarkwam haar poes mijn penis in een nog stevigere greep nam. Het hielp mij om nog meer te laten genieten van onze heerlijke sekspartij te genieten. Ons hijgen en kreunen werd steeds luider en harder. En uiteindelijk voelde ik dat mijn hoogtepunt. Met volle kracht spoot ik haar helemaal vol. Ze ging van mijn penis af en legde mij plat op de bank. Ze kwam naast mij liggen en sleepte mijn arm om haar heen. Mijn hand legde ze op haar borst. Maar van seks kwam het niet meer. Allebei waren we helemaal uitgeput en vielen gelukkig in slaap.

De volgende ochtend werden we wakker. Zij draaide zich om en zoende mij intens. Ik voelde hoe mijn penis langzaam weer hard werd. Ze glimlachte weer ondeugend toen ze de beweging tussen haar benen voelde. “Misschien moeten we maar eens gaan douchen,” zei ze, stond op en nam mij aan de hand mee naar de douche. Die hele dag hadden we nog op verschillende momenten seks. Op het werk deden we alsof er niets gebeurd was. Maar ik bracht haar nog geregeld naar huis of nam haar mee naar mijn huis.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Een Niet Zo\Door: Hottie
Gelezen: 10468x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.8
:: Emma Krijgt Een KlantDoor: Jonl
Gelezen: 9703x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
20-07
9.2
:: Hoe Lynn, Steeds...Door: Angela
Gelezen: 16496x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Over Gebruiken
19-07
7.8
:: Avondwinkel - 2Door: Beowulf
Gelezen: 11952x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Broer
16-07
7.5
:: Ffe Weddenschap - 2Door: Xavier
Gelezen: 13372x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daphne
13-07
7.6
:: Emma's Nieuwe HuisartsDoor: Jonl
Gelezen: 42023x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Buurmeisje - 4Door: Jessica
Gelezen: 18426x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Tiener, Meisje
13-07
8.3
:: De Bikerclub - 17Door: Muis
Gelezen: 5009x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Hoertjes, Prostitutie, Zaad, Creampie
12-07
8.6
:: Mijn Geile Engels DocenteDoor: Daan
Gelezen: 19118x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Docente, School, Tiener, Docent, Leerling, Taboe, Geheim, Pijpen, Kussen, Doggystyle
12-07
8.2
:: Genietend Van Het ZonnetjeDoor: DennisZwolle
Gelezen: 19570x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf, Vakantie, Buurjongen, Pijpen
12-07
8.1
:: Op Neefje PassenDoor: JohnD
Gelezen: 29678x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-07
9.0
:: Emma Gaat Op De FotoDoor: Jonl
Gelezen: 21826x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Foto
11-07
8.7
:: ServicebalieDoor: Robin
Gelezen: 11443x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk, Pijpen, Titjob, Zaadslet
11-07
8.1
:: Bo & Thomas - 2Door: NerdThomas
Gelezen: 6852x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Doggy, Cowgirl, Delen
11-07
8.9
:: Kampvuur In FrankrijkDoor: MBrinx
Gelezen: 18907x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Kampvuur, Frankrijk, Strand, Zee, Zomer, Vakantie, Vrienden
10-07
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 905