Opwindend.Net
Datum: 12-01-2018
Stemmen: 71x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 29050x
Lengte: Gemiddeld
KIKI In Het Zwembad 2
Door Fotograaf - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: KIKI In Het Zwembad 1

KIKI in het zwembad

Dit is een verhaal dat ik een jaar of 5 geleden geschreven heb, maar eigenlijk nooit heb gepubliceerd.
Dat heeft dan ook met privacy redenen te maken gehad.
In overleg met Kiki, die ik pas geleden weer na lange tijd heb gezien en gesproken, plaats ik onze belevenis alsnog. Het is niet bij 1 keer gebleven natuurlijk en misschien dat ik nog een van onze escapades op papier zal zetten maar dat hangt ook een beetje af van de reactiesl.

Veel plezier met lezen


KIKI in het zwembad

PART 2


Met een beetje schaamrood op haar wangen vroeg ze of ik het echt mooi vond wat ik zag want ik was de eerste man in haar leven die haar kutje van zo dichtbij had mogen aanschouwen. Ik kon niet meer als beamen dat ze een fantastisch mooi gleufje had en dat ik het heel sexy vond dat ze het netjes had geschoren. Met glinsterende ogen keek ze me aan en deed een 2de poging me een kus op mijn wang te geven. Echter bedacht ze zich snel en verplaatste haar lippen naar die van mij. Een beetje overdonderd beantwoorde ik haar zachte kus waarbij ze haar lippen heel langzaam verder open deed. Speels duwde ze het puntje van haar tong naar buiten. Nieuwsgierig hoe ver ze zou gaan liet ik haar haar gang gaan en opende mijn mond een beetje om haar de nodige vrijheid te verschaffen. Haar ademhaling versnelde enigszins en op het moment dat ze mijn tong raakte kreunde ze zachtjes. Langzaam legde ze haar armen in mijn nek en het zachte kussen en tongspel ging langzaamaan over in een passionele tongzoen. Zeker voor een minuut of 2 liet ze me niet los en liet ze me merken dat ze op het gebeid van zoenen een natuurtalentje was. Heerlijk hoe ze het initiatief bleef nemen en helemaal opging in ons spel. Ik had mijn armen om haar heen geslagen en streelde zachtjes het blote deel van haar rug. Zelf duwde ze haar lichaam zo dicht tegen me aan alsof ze me nooit weer wilde loslaten. Voorzichtig beëindigde ik onze kus en zag dat ze een beetje teleurgesteld reageerde, Een paar kleine kusjes op haar lippen volgden nog en toen vroeg ik haar waar ze zo lekker had leren zoenen. Een brede glimlach kwam op haar mond en enthousiast vertelde ze dat ze dat wel vaker geoefend had met haar beste vriendin in haar oude woonplaats. Daar kon ze het heel goed mee vinden,

" en "vertelde ze verder, "dat is echt niet het enige wat we met elkaar geoefend hebben hoor !" schepte ze op .

"Nou maak je me wel heel erg nieuwsgierig jonge dame. Ik vind dat jij maar eens heel snel aan mij mag gaan vertellen wat jullie dan wel allemaal met elkaar hebben uitgespookt.”

Met een glimlach op haar gezicht wilde ze met haar verhaal beginnen toen ik haar duidelijk maakte dat we eigenlijk op het punt stonden om naar buiten te gaan.

“ kunnen we niet nog even hier blijven, ik vind het wel gezellig bij jou en dan zal ik je ook alles vertellen van mijn avonturen met Lara.”

Ik dacht even na over de situatie en besloot toen dat het eigenlijk geen kwaad kon om in de kantine van de tennishal te blijven. Niemand die wist dat we er nog waren want alle medewerkers van het zwembad waren al weg en uiteindelijk had ik toch aan niemand rekenschap af te leggen .

“ Ok, blijven we nog wel even hier, maar je gaat wel even naar huis bellen dat je later thuiskomt. “

Ze nam mijn telefoon aan die ik haar voorhield zodat ze niet kon weigeren. Al snel had ze haar moeder uitgelegd dat ze met nog wat vriendinnetjes buiten zou blijven en dat ze rond 11 uur wel binnen zou zijn, het was immers vakantie

“ Zo, nu hebben we alle tijd !” zei ze triomfantelijk en met glinsterende oogjes keek ze me aan wachtend op een bevestigend antwoord.

“ Dat heb je netjes gedaan, al is het niet echt de waarheid want ik ben natuurlijk niet ‘ wat vriendinnetjes ’. “ ik doe nog even wat licht uit en dan mag jij al je spannende verhalen aan me vertellen. “

Terwijl ik de lampen uitdraaide vroeg ik haar of ze wat wilde drinken waarop ze antwoordde met een wedervraag wat voor lekkers ik allemaal had.

“ Genoeg lekkers, maar of jij dat wel kunt hebben is de vraag” antwoordde ik behoorlijk dubbelzinnig. “ maar je bedoeld zeker iets met alcohol,neem ik aan?” en zag een bevestigende grote big smile op haar gezicht komen. “ biertje, wijntje of liever wat anders?”

Ze haalde me over een baco voor haar in te schenken. Met onze drankjes liep ik naar de zithoek die bestond uit 3 kleine gemakkelijke stoelen en een 2zits bankje. Alles stond mooi opgesteld bij het grote raam dat uitzicht gaf over het zwembad met zijn ligweiden en het daaraan grenzende bos. Ze plofte in 1 van de stoeltjes neer en ik nam plaats op de bank. Beide dronken we iets van ons drankje en afwachtend leunde ik lekker achterover.

” Nou steek maar van wal met je belevenissen” moedigde ik haar aan. “ ik heb wel oren naar jouw belevenissen.”

Een beetje verlegen schoof ze haar voeten onder haar benen en begon te vertellen. Terwijl ze haar verhaal deed over hoe en wat ze allemaal met Lara had uitgevreten hield ik haar lichaamstaal goed in de gaten. Hoe meer haar verhaal van kussen en strelen omboog naar werkelijke sexuele handelingen die ze samen deden, des te meer reageerde ze er met haar lichaam op. Doordat ze geen bhtje droeg waren haar kleine maar harde tepeltjes goed zichtbaar in haar strakke topje. En dat ze in de gaten had dat ik er vaak naar keer was wel duidelijk omdat ze steeds meer haar best deed om haar tietjes goed vooruit te steken. Naarmate haar verhaal intiemer werd en ze momenten met me deelde die best wel heftig waren schoof ze steeds onrustiger over haar stoel heen en merkte ik dat ze steeds meer opgewonden begon te worden. Haar glas was leeg en terwijl ze me vertelde hoe zij en Lara onder de douche na de gymles op school met elkaar hebben staan vrijen, stond ik op om een nieuw drankje voor ons te halen.

“ ..... en toen iedereen weg was streelde ze met haar hand tussen mijn benen. In het begin wist ik niet wat ik moest doen want ik was bang dat er iemand was die ons kon zien, maar toen ze met een vinger bij me naar binnen ging vond ik het zo lekker dat ik haar haar gang liet gaan. “

“ Dat klinkt allemaal lekker opwindend zeg” zei ik terwijl ik Kiki haar nieuwe drankje in haar hand gaf. “ Kom naast me op de bank zitten” nodigde ik haar uit, “ dan heb je wat meer de ruimte “

Alsof ze op mijn uitnodiging had zitten wachten, sprong ze op en plofte links naast me neer.

“ en toen, ” vroeg ik, “ haar vinger bij je naar binnen, en toen ? ”

Meteen ging ze verder met haar relaas en met een blos op haar wangen beschreef ze me hoe Lara haar vakkundig vingerde.

“ ik stond te trillen op mijn benen toen ze ineens door haar knieën zakte en mijn benen verder uit elkaar deed zodat ze met haar tong bij mijn, zoals jij dat zo lief noemt, gleufje kon komen. “ Tijdens haar verhaal slonk haar drankje zienderogen en merkte ik aan haar dat de alcohol zijn uitwerking begon te krijgen. Tot in de details vertelde Kiki me hoe Lara haar klitje met haar tong bewerkte en af en toe tussen haar lippen zoog.

“ Maar toen ze zachtjes in mijn knopje beet werd hij bijna zwart voor mijn ogen en zakte ik door mijn knieën. Het was de eerste keer dat ik klaarkwam begreep ik, toen Lara me uitlegde wat er gebeurd was. “

Even keek ze me aan zonder wat te zeggen en sloeg toen haar ogen neer.

“ nu zul je me wel een vieze lesbische slet vinden zeker ?”

Ik schoof een stukje naar haar toe en duwde met 1 vinger haar kin naar boven zodat ze me moest aankijken en zei dat mijn gedachten over haar helemaal niet zo waren.

“ sterker nog lieverd, ik vind het erg opwindend wat je me hebt verteld en vind het leuk dat je dit met mij hebt willen delen. “

Ik sloeg een arm om haar heen en trok haar tegen me aan.

“Je hoeft je echt niet te schamen hoor, integendeel. Ik vind dat je best trots mag zijn op een belevenis als deze. Niets zo lekker als sex waarvan je kunt genieten en of dat nu met een jongen of dat nu met een meisje is, dat boeit toch niet? “

“ ja maar met een jongen heb ik nog nooit iets gedaan. Lara en ik hebben na die eerste keer wel vaker met elkaar gesext en ze heeft me geleerd hoe ik haar moest likken en hoe ik met mezelf het lekkerste kon spelen. We hebben zelfs de vibrator van haar moeder samen uitgeprobeerd. Wat overigens best een lekker gevoel is zo’n trilding “ zei ze met een lach.

“ En nu ben je hier komen wonen en kom je terecht in een groepje bitches die je kleineren in bijzijn van de jongens. Logisch dat er geen van die ventjes ook maar durft om iets met je te beginnen, al zou die willen.”

Ik zag aan haar dat ze dat ook helemaal niet leuk vond en een beetje zielig kroop ze tegen me aan.

“ Ik wed dat als een jongen je beter leert kennen hij je heel snel aardig zal vinden. Je hebt in ieder geval mij overtuigd. En zoals je hier nu bij me op de bank ligt dat zou toch iedere jongen wel willen. Ik bedoel, kijk naar jezelf. Ik zie een hele lieve jonge dame. Je bent een knappe verschijning, je heb een pracht van een lichaam met alles er op en eraan en ik vind je woest aantrekkelijk. Daarbij heb ik mogen ervaren dat je heel erg lekker kunt kussen. Ik kan me niet voorstellen dat jij geen lief vriendje zult krijgen die alles voor je doet en wat volgens mij ook belangrijk voor je is, op sexueel vlak je kan geven wat je nodig hebt. “

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: KIKI In Het Zwembad 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 1446x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.4
:: Twee Onder één Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 750x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.5
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 9287x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 6426x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 10191x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3103x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.7
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 16931x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 7124x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
:: Anne & Menno 1 Door: CarolM
Gelezen: 11390x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Anne, Film Kijken, Pijpen, Beffen, Neuken, Sex, Seks
16-06
8.6
:: Gescheiden En Gefrustreerd - 2Door: Dam
Gelezen: 24672x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Cougar, Creampie
15-06
9.4
:: Twee Onder één Kap - 4Door: Jonl
Gelezen: 12720x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
15-06
9.1
:: Het Volleybalteam - 24Door: Badjas
Gelezen: 14297x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.9
:: Pleegouders - 11Door: Indigo
Gelezen: 11630x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.7
:: Twee Onder één Kap - 3Door: Jonl
Gelezen: 15669x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.8
:: Date Met Een... - 2Door: Geile Tiener
Gelezen: 5706x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
13-06
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net