Opwindend.Net
Datum: 31-01-2018
Stemmen: 61x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 19388x
Lengte: Lang
Lang In Het Buitenland - 2
Door Merel - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Lang In Het Buitenland - 1

De hele middag loop ik al met een soort van 'verliefd' gevoel rond, na een onverwacht heftige maar ontspannen avond kwam hij zomaar ineens tegen me aanstaan,

Mijn hart sloeg een paar keer sneller ... en al helemaal toen hij me 'sommeerde' om naar zijn kamer te komen na mijn dienst.

Ik heb de hele middag op wolken gelopen, en waarom eigenlijk ... ik weet het niet

Om 16u log ik mijn pc's uit, en controleer even snel de bezetting van zijn kamer, er staat een aanwezigheid, dus zo onopvallend mogelijk begeef ik me naar de lift.

Voor de schone schijn druk ik op de personeelsetage, maar net voor de deur sluit kies ik ook de '5'

Zoemend begeeft de cabine zich omhoog, en op de vijfde etage stap ik uit.

Met een klein drafje loop ik naar kamer 526, Dhr Martins .. toch wel voorzichtig rondkijken, of er geen andere staff op de vloer aanwezig is.

Met bonkend hart wil ik op de deur kloppen, als ik merk dat deze al open staat.

Ik druk hem voorzichtig open, en kondig me aan 'Hallooo ... Merel hier...' zeg ik met halfharde stem.

Ik hoor niets, dus besluit om nog een stap te nemen, zodat ik in ieder geval uit het zicht sta.

Ik hoor de TV aanstaan, een muziekkanaal, en sluit de deur achter me. Met kleine stappen ga ik de suite binnen, de twee gescheiden ruimtes zijn helder en mooi overdag, de zon gaat pas over een paar uurtjes onder, en ik blijf op mijn hoede, en kijk om me heen

Dan gaat de badkamerdeur open, Meneer Martins komt tevoorschijn, gekleed in een mooie pantalon en blouse, hij ruikt heerlijk.

"Oh daar ben je dan ... ik was me net aan het scheren ..." lacht hij, en hij wijst naar de sofa 'Ga zitten!'

Hij gaat de badkamer weer in, en ik zie hoe hij zijn haren nog een keer in vorm legt, om daarna bij mij te komen staan.

Ik ben nog altijd zenuwachtig, wat is de bedoeling, wat verwacht hij ...

Ik besef me dat ik zelfs wat opgewonden ben, mijn buik kriebelt van de zenuwen, maar ook nog aan de gedachte van afgelopen avond ...

"Ben je vrij"vraagt hij, en ik schrik op uit mijn gedachte ... 'euhh, ja hmm ja ik heb geen vriend meer...' antwoord ik.

Als ik hem zie lachen besef ik dat het antwoord misschien wel een vraag zou zijn, maar niet DE vraag ...

Hij streelt mijn wang, en kust mijn voorhoofd ... "wat een lieverd ben je ..." zegt hij met een knipoog, als hij mijn rode wangen ziet gloeien van schaamte

Mijn hele lichaam voelt bijna pijnlijk, alsof ik te lang in de zon heb gelegen ... ik voel tintelingen op mijn rug, en mijn schouders, en dat alleen al van zijn glimlach aan aanraking.

Hij schenkt weer een glas drank in, en ik neem een klein slokje, hij gooit het in één klap achterover ..

"heb je zin om iets te gaan doen ?" vraagt hij, en ik kijk hem bedenkelijk aan ...'zoals ?' vraag ik zacht

"tja, wat is er hier te doen, eten, drinken ... ik vond je super toen je danste gisteren ;) " lacht hij

Ik zeg dat ik me dan wel moet omkleden, ik kan niet in bedrijfskleding op stap.

'Alleen als je net zo'n mooi rokje of jurkje hebt' zegt hij, met een lachend gezicht, maar wel streng

Ik drink mijn glas leeg, en neem weer afscheid 'over een half uurtje in de pub ...' vraag ik, en hij knikt.

Weer die 'gevaarlijke' wandeling maken, ik spoed me naar de lift, en naar boven.

Op mijn kamer kleed ik me snel uit, en spring toch onder de douche.

Terwijl ik me was, voel ik de korte haartjes in mijn kruisje, normaal heb ik er niet zo'n last van om een dag over te slaan, maar een onbedwingbaar verlangen om het perfect te doen neemt me over, en met een nieuw mesje en wat zeep scheer ik elke milimeter weer glad.

Tot mijn verbazing merk ik dat ik gewoon wat glibberig ben, mijn poesje is al aan het voorbereiden, denk ik bij mezelf.

Met alleen mijn stringetje aan, sta ik bij mijn kledingkast, er is niet zo héél veel keuze, ik en hier om te werken ...

Brutaal als ik kan zijn ga ik naar de kast van mijn kamergenootje, die heeft meer jurkjes en rokjes dan ik, en na een paar minuten heb ik een donkergrijze te pakken.

Samen met een panty en een setje hakken verdwijn ik weer naar mijn deel van de ruimte.

Door de dunne stof van het jurkje is mijn BH duidelijk te zien, dus na een twijfeling laat ik die alsnog achterwege.

Het is een hoogsluitende jurk, maar eigenlijk alleen een strook ondoorzichtig die mijn borsten wat bedekt, de rest is het een doorschijnende kant/nylon top

De panty heeft in dezelfde kleuren een licht motief, zo'n retro naad over mijn kuiten tot mijn billen, en de azuurblauwe pumps maken het compleet, ik voel me sexy en geweldig.

Met wat lipstick en oogmake-up neem ik mijn telefoon en portemonnee mee in een klein tasje, en in de lobby zie ik de portier glimlachend kijken 'Have fun Meerl" met zijn Noors-Engelse accent.

Snel maak ik dat ik in de pub kom, en met een snel wijntje tegen de zenuwen kijk ik om me heen, of ik hem al zie

Ik dacht dat ik laat was, maar ik begin te twijfelen of hij nu wel gaat komen, en steeds nerveuzer kijk ik om me heen.

Net als ik me bedenk om dan maar te vertrekken, voel ik weer die handen om mijn heupen, dit keer steviger dan eerder vandaag.

Direct voel ik zijn handen iets naar voren gaan, en me tegen hem aantrekken, ik ruik zijn aftershave, en het kalmeert me iets.

"Hmm dit ziet er nog lekkerder uit, dan dat strakke kontje in je werkrokje" gromt hij, met een kus in mijn nek

In de grote spiegels achter de bar zie ik hem staan, hij heeft me in zijn armen gesloten, en ik voel een rilling door mijn rug schieten, als hij me nog een keer kust, dit keer op mijn wang, maar zijn handen heeft hij nog altijd stevig om mijn middel.

Hij besteld 2 drankjes, en neemt naast me plaats, dit keer glijden zijn ogen alweer omlaag over het bovenstukje, en ik zie in zijn ogen dat hij het waardeert.

"had je al iets bedacht ?' vraagt hij, en ik schud mijn hoofd, hij stelt voor om eerst iets te gaan eten ergens, en daarna misschien een leuke kroeg.

Ik vertel hem over een paar reestaurants, en de bars, clubs die wij zo nu en dan bezoeken, en hij knikt enthousiast. "Met zo'n leuke date, wil ik overal naartoe" lacht hij, en ik vraag hem een beetje verbaast 'ohh is het een date ?'

Hij leunt wat naar me toe, en ik voel zijn hand op mijn bovenbeen, hij knijpt er zacht in, en kruipt bijna dreigend omhoog. hij kijkt me aan en fluistert dat we ook gelijk naar de kamer terug kunnen gaan ...

Zijn hand drukt de onderkant van mijn jurkje iets hoger, maar daar stopt hij, ik voel mijn lichaam reageren, mijn borsten lijken weer te tintelen, en de dunne stof kan mijn tepeltjes niet in bedwang houden, en hij ziet dat ook wel.

"maar ik heb liever een lekkere avond, gevolgd door een geile nacht" en hij trekt zijn hand weer van mijn bovenbeen af.

En zomaar alsof er niets gebeurd was, veranderd hij weer van onderwerp, studies, andere reizen ... hij weet het prima te verwoorden allemaal.

'bestel jij nog een wijntje voor ons ?' en hij loopt even naar de toiletten.

Na een paar minuten komt hij achter me staan ... weer voel ik zijn adem in mijn nek, zijn handen komen weer om mijn middel .. "zullen we zo gaan dan ..." zegt hij tegen me, zijn handen bijna op mijn buik, zijn duimen tegen de onderkant van mijn borsten.

Weer dat tintelende gevoel, en met ingehouden adem geniet ik er van.

Hij rekent af, en helpt me in mijn jas, met zijn arm om mijn middel lopen we over de brede straat.

Ik geniet alweer, alleen al zijn arm om mijn middel maakt me warm, maar de speelse opmerkingen die hij maakt, komen wel degelijk aan.

In het restaurant geven we onze jassen af, en ik zie hem kijken naar mijn borsten, zijn glimlach spreekt boekdelen.

"Je hebt een mooi pakketje voor me meegebracht!" zegt hij luid en duidelijk, de jongen aan de garderobe verstaat hem toch niet.

Bijna als automatisme druk ik mijn armen voor mijn borsten, maar hij pakt mijn hand en vraagt me mee.

Gedurende het eten voelt het steeds meer als een echte date, maar tegelijkertijd voel ik de spanning.

Ik wil hem, ik voel me zo opgewonden bij hem, dat ik bijna continu harde tepeltjes blijf houden, elke keer als hij naar me kijkt

Net voor het dessert verplaats hij zijn stoel, dichter bij me, en als de serveerster onze bodjes neergezet heeft, voel ik zijn hand weer op mijn been.

Dit keer drukt hij iets verder door, zijn pink en ringvinger strelen over het kruis van mijn panty, en als ik met moeite nog een hapje in mijn mond neem, zegt hij weer op bijna luide toon "volgens mij lekt het wat door hier"

Even sluit ik mijn ogen, dit zou in Holland nooit gebeuren ... maar ik knik naar hem

Zonder zijn hand weg te halen, neemt hij zijn laatste hap, langzaam slikt hij het door en ik voel zijn hand wat steviger duwen.

"Je bent een lekker geil meisje ... daar hou ik wel van !" en met die woorden voel ik hoe hij er in slaagt om zijn vingers door de stof te trekken, en een gaatje te maken in mijn panty.

Het tafellaken verbergt veel, maar ik voel me erg ongemakkelijk, voor een moment. Gelukkig haalt hij zijn hand weg, voor de dame terugkomt met de rekening.

Hij stelt voor om naar de besproken club te gaan, in mijn gedachte had ik verwacht dat we direct naar het hotel zouden gaan ...

Ik wijs hem de route op het grote bord, en hij staat achter me, volgens mij zijn ook zijn gedachten ergens anders, want weer voel ik zijn grote warme handen over mijn middel glijden, dit keer onder mijn jas, direct over mijn borsten.

"Hmm je tepeltjes zijn al de hele avond zo lekker hard" en ik voel zijn vingers om beiden tegelijk sluiten

Zijn gezicht leunt over mijn schouders, en hij kust mijn wang, ik draai mijn hoofd naar hem toe, om hem terug te zoenen.

Op het moment dat mijn lippen de zijne raken, merk ik dat hij wat meer kracht zet, en ik kreun wat pijnlijk.

Zijn mond drukt op de mijne, zijn tong glijdt direct over mijn tong, wat een opgewonden gevoel geeft dit mij, en ik kronkel een beetje tegen hem aan.

'goed zo, meisje ... zo heb ik het graag...' gromt hij, als hij mijn borsten weer loslaat, en we verder lopen

Met zijn arm dit keer onder mijn jas, streelt hij mijn billen, zijn hand is al onder het jurkje gegaan ook, en alleen mijn stringetje en panty houden hem nog maar tegen.

De muziek is hard, en het valt niet mee om elkaar te verstaan.

Het is druk, bijna ongewoon voor deze tijd van het jaar, maar al snel merk ik dat het een overnightschip is, met allemaal Amerikanen en Canadezen.

We vinden een plekje, en drinken in 'stilte' Het duurt ook niet lang voor ik zijn arm weer om me heen voel, hij trekt me lekker tegen hem aan, zijn hand gelijk langs mijn schouder omlaag, alsof hij me in de houdgreep heeft.

Weer graait hij openlijk en zonder schaamte zijn hand om mijn borst, en kijkt naar mijn reactie.

Ik probeer hem te kussen, en sta op mijn tenen tegen hem aan, zijn beiden handen gaan weer over mijn rug, en dit keer pakt hij mijn billen volop vast, en tilt me zelf lichtjes omhoog

Hij doet geen moeite om wat omlaag te buigen om mijn kus te beantwoorden, nee hij tilt me gewoon wat hoger.

Ik leg één been tegen de zijne, onze lippen vinden elkaar weer, en een lange heerlijke tongzoen volgt.

Nu zakt hij wl een beetje, één hand komt omhoog, en de andere duwt hij weer onder mijn jurkje, en alweer voel ik zijn hand verder tussen mijn benen gaan, zijn vingertoppen raken mijn kruisje, waar de gescheurde plek niet ver vanaf is.

Onze kus verbreekt heel even, als hij me langzaam tegen de muur drukt, weer kust hij me "Je maakt me stijf..." gromt hij, en hij legt mijn hand in zijn kruis.

Brutaal kijk ik naar hem, en knijp even ... 'Is dat zo ... dan doe ik het prima, toch ?' vraag ik, bijna uitdagend, en met een korte snelle duik ontsnap ik aan zijn greep.

"hmm blijf hier ... even naar de meisjeskamers" lach ik hem toe

In het toilet ontdoe ik me snel van mijn string, ik voel me zo sexy ... ik wil niet eens meer terug ..

Ik bedenk me dat ik gewoon de panty weer aan moet doen, alleen al maar om te pesten, en als verrassing, en na ik mijn pumps weer heb dicht gegespt, werk ik mijn make-up bij in de grote spiegel, de lipstick weer wat donkerder, mijn oogleden weer in contour, en als onschuld zelve ga ik weer bij hem staan.

Ik dans op het ritme, maar zorg er voor dat mijn billen hem regelmatig raken, ook spelen mijn handen wat opzichtig met mijn borsten, en druk ze tegen elkaar vlak voor hem

Hij geniet, als mijn achterwerk voor de zoveelste keer over zijn kruis beweegt.

Als ik een loungeplek zie vrijkomen, trek ik hem met me mee, en plof in de grote kussen neer.

Hij zakt naast me neer, en de zwaartekracht drukt ons tegen elkaar.

Direct voel ik weer zijn hand en arm om me heen "hmm dit is een fantastisch plekje ..." lacht hij, als zijn andere hand mijn bovenbeen weer streelt.

Ik trek mijn been wat omhoog, en leg mijn knie over zijn schoot, hierdoor kan hij van mijn enkels tot mijn billen strelend op en neer.

"Wat een geile schoenen ... ik hou van vrouwen die daar op kunnen bewegen..." gromt hij, als hij mijn enkel even vastneemt

Als een krolse poes druk ik mijn lichaam tegen hem aan, ik kronkel met mijn lijf, en beweeg mijn handen net zo vrijelijk als hij bij mij doet, het bevalt hem zeker wel.

'Moeten we op tijd naar de kamer terug ?' vraagt hij, en ik schud mijn hoofd ... 'hmmm neeee... ik ben vrij morgen.. ik ben hélemaal voor jou!" kroel ik tegen hem aan

Hij pakt met zijn grote hand mijn kontje weer vast, en knijpt er stevig in .. 'Pas maar op ... dan ga ik je helemaal uitwonen vannacht!' gromt hij, en ik kus zijn kin.

Hij beantwoord mijn kus, en zijn hand streelt mijn billen weer, zijn vingers zoeken een weg onder mijn jurkje door, en de semi privacy van de loungebank bedekt wat er echt gebeurt.

Niet lang daarna voel ik zijn hand in de buurt van mijn kruisje, zijn middelvinger heeft zijn 'scheur' alweer gevonden, en met wat draaien en duwen drukt hij door.

Nu zie ik zijn ogen even oplichten, hij merkt dat mijn stringetje verdwenen is, en kijkt me aan, terwijl hij zijn tong over de lippen laat bewegen.

"hmmm dit had ik niet verwacht ... ben je zo'n geil ding ... heb je je slipje al uitgedaan?" zegt hij goedkeurend, en ik open mijn kleine handtasje, waar de lichtroze string in verstopt is.

Als een zakkenroller schiet zijn hand er overheen, en trekt het tevoorschijn.

Hij drukt zijn neus er in ... "hmm ik ruik dat geile kutje van je al!" gromt hij, en met een korte ruk scheurt hij mijn panty nog wat verder open.

Gelijk voel ik zijn vinger langs mijn schaamlipjes strelen, en ik kreun zachtjes, maar kruip nog dichter tegen hem aan.

Een tweede vinger raakt mijn kruisje, het lijkt of hij mijn poesje wat openvouwt, maar nét niet ver genoeg.

Dan ruikt hij aan zijn vingers, en kust mijn hoofd 'hmm heerlijk!' gromt hij

Met genoegen legt hij zijn hand weer op mijn billen, hij is er ondertussen wel achtergekomen dat ik net zo hard geniet van zijn 'spelletjes' als hij, en zijn hand streelt bijna nonchalant weer over mijn billen.

Dan drukt hij zijn mond weer op de mijne, we kussen intens, tot hij weer een keer aan mijn tepeltje trekt, tot ik kreunend in zijn armen lig.

Door de licht gevoelige handeling, beweeg ik met mijn lichaam, hierdoor lijkt het alsof ik zelf mijn poesje langs zijn vingers beweeg natuurlijk, en met een grijns kijkt hij me even aan.

"geile tietjes, nat kutje ... jij bent me er eentje ..." gromt hij tevreden, als ik mijn hand door zijn broek heen om zijn harde paal sluit

'ik wil je zuigen ...' fluister ik naar hem, en beweeg mijn hand alsof ik hem aftrek.

Hij draait van me weg, en staat op, met uitgestrekte hand helpt hij me ook overeind.

We lopen door de stille straten van Tromsø, waar hij me niet meer loslaat.

Ik wil hem nog wel alleen naar binnen laten gaan, maar dat staat hij niet toe, bij de portier geeft hij aan dat ik hem geholpen heb, en dat we het beste hotel van Tromsø zijn, de man knikt ... ik ken hem gelukkig, hij weet hoe serieus ik ben ... De lift is gelukkig snel op de 5e, en zijn kamerdeur gaat probleemloos open.

Maar dan gaat het snel, Hij tilt me bijna op, en loopt linea rekta naar het bed, Ik voel hoe hij mijn jurkje omhoog trekt, en dit keer een wat grovere aanpak neemt, en mijn panty verder opentrekt.

Gewillig kniel ik op het bed, mijn billen in de lucht, en kijk hem aan ...

"je hebt me de hele dag lopen opgeilen, lekker ding..."gromt hij, en knielt achter me.

Ik voel zijn gezicht tegen mijn billen, en eindelijk zijn tong weer heerlijk diep in mijn poesje bewegen.

Ik duw mijn vingers tussen mijn benen, en voel de rafels van mijn panty, ik streel mijn klitje, en hij lijkt zijn mond over mijn hele poesje te duwen, en zijn tong als een draaiende klopper in en uit me te laten glijden.

Ik kreun van opwinding, zijn handen gaan onder de stof van mijn jurkje naar mijn borsten, weer zoekend naar mijn tepels.

Ik maak de ritsjes onder mijn armen los, en trek het jurkje helemaal over mijn hoofd.

Voor hij me weer opnieuw begint te likken, draai ik me om, en maak zijn riem en knopen los, zijn pik komt als een springveer tevoorschijn, en ik lik wild over de eikel, tot hij zacht kreunt

Ik sluit mijn lippen om de dikke top, en speel met mijn tong in snelle rondjes er overheen.

"Goed zo, je bent een gulzig sletje..." gromt hij, als zijn hand mijn hoofd streelt

Zonder zijn pik los te laten uit mijn mond, knik ik en kijk hem aan. Ik laat zijn pik wat verder mijn mond in glijden, en begin hem zo goed mogelijk te zuigen.

Mijn hand vouwt om het middelste deel, en ik trek hem tegelijkertijd langzaam af, zijn heupen duwen wat naar me toe.

Met een kleine buiging over me heen, voel ik hoe hij een klap op mijn billen geeft, ik kreun met zijn pik in mijn mond, zijn bewegingen laten hem wat dieper mijn keel inglijden, tot ik kort zonder adem kom te zitten.

Ik laat hem los, en haal even diep adem, hij kijkt omlaag, en streelt mijn haren weer ... "gaat het ... vraagt hij, maar zonder antwoord te verwachten leidt hij zijn stijve weer in de richting van mijn half open mond.

Ik beweeg sneller met mijn hand, zijn eikel ligt helemaal bloot, en hij schraapt langs mijn tanden tot over mijn verhemelte weer naar de achterkant van mijn mond

Zo gaan we een minuut of 5 achter elkaar door, tot hij me weer vastpakt, en me achterover het bed op laat vallen.

Direct duwen zijn handen mijn benen weer uit elkaar, doelgericht duwt hij zijn mond op mijn spleetje, en na een paar korte likjes kijkt hij me aan.

"volgens mij is jouw kutje altijd nat ... geil ding !" gromt hij, en ik voel twee vingers in me glijden, tot diep in me

Zijn gekromde vingers raken een heerlijk deel van mijn schede, alsof hij mijn klitje van binnenuit aan het masseren is, heerlijk diep in mijn onderlijf, afgewisseld door een paar stevige stootjes tot zijn vingers warm en diep begraven zijn.

Ik kronkel van genot, zijn plagende tong over mijn klitje zorgt voor een warm en geil gevoel, mijn spleetje lijkt te lekken als een kraan, tot ik met wat wilde stoten mijn orgasme voel opkomen.

Zonder zijn vingers uit me te halen, leunt hij over me heen, zijn andere hand pakt mijn borsten vast, en ik voel hoe hij aan een van mijn tepels trekt en draait.

Dat maakt me onbestuurbaar, schokkend kom ik klaar met zijn vingers diep in mij, en mijn bijna pijnlijke tepeltje onder zijn tong.

Ik lig in zijn armen, en geniet van het gevoel, een gevoel van warmte en genegenheid, maar vooral een geil en opgewonden gevoel ...

Ik draai zijn kant weer op, en leg één been over zijn lichaam ... Zijn arm glijdt over mijn rug, en hij streelt me heerlijk.

"je noemde me een gulzig sletje ..." zeg ik tegen hem, met een bijna trotse glimlach ...

Hij knikt, als hij even in mijn billen knijpt 'is dat niet zo dan ?' lacht hij terug.

Ik wring mijn hand tussen mijn been en zijn onderlijf, en zoek zijn stijve pik weer op

'ik weet niet .. ik heb nog nooit iemand klaar-gezogen' zeg ik, en ik voel mijn wangen gloeien als ik dat zeg.

Zijn hand komt over mijn rug omhoog, en hij masseert mijn schouders even ... 'nou, je was goed op weg anders!' gromt hij

Ik beweeg mijn hand, en kus zijn mond heel even, ik proef mijn eigen lichaam ... het is heerlijk..

"mag ik het proberen ... jouw gulzige sletje te zijn ?"

Hij volgt me met zijn ogen, als ik op mijn knieën naast hem ga zitten, zijn vingers knijpen in mijn billen, als ik voorover buig. en hem al een beetje aftrek.

"hmm graag ... ik zou het fantastisch vinden om jouw pijpbekje om mijn pik te voelen ..." gromt hij, en drukt zijn hand weer tussen mijn benen.

Opgewonden sluit ik weer mijn mond om zijn eikel, en na een paar korte bewegingen probeer ik hem weer zo diep te nemen als eerder, ik doe mijn best om mijn adem in te houden, en hij geniet van mijn borsten onder handbereik.

Hij veegt mijn haren over mijn hoofd naar de andere kant .. "laat me kijken als je mijn ballen likt" gromt hij, en ik beweeg mijn tong langs de lengte tot zijn ballen, en zuig er om de beurt even op.

"hmm goed zo ..." gromt hij, als mijn mond weer warm en strak om de top sluit, zijn vrije hand komt achter mijn nek, en hij begint me wat te sturen, met mijn haren in zijn handen beweegt hij mijn hoofd op en neer, langzaam, trager en dan ineens wat sneller en dieper.

Hij begint steeds wat luider te hijgen, ik voel zijn stotende heupen omhoog komen, en ik klem mijn vingers om zijn balzak.

'ohmm jaa... zo jaa..." gromt hij, en na een paar keer meer hijft hij opgewonden dat het er aan zit te komen.

In mijn hand voel ik hem dikker en nog harder worden, en zoals ik in de films wel opgepikt had, lik ik over de eikel terwijl ik hem aftrek.

Dan sluit ik mijn mond om zijn eikel, en voel ik de eerste warme stralen tevoorschijn komen.

De eerste twee stuiptrekkingen kan ik opvangen, ik proef de zoet/bittere smaken op mijn tong, een derde 'schot' schiet tevoorschijn en beland op mijn gezicht en de laatste kan ik net opvangen tegen mijn borsten.

Als hij zijn ogen opent trekt hij me over zich heen, ik voel zijn pik langzaam wat slapper worden tegen mijn buik.

Met zijn duim veegt hij het kwakje van mijn wangen af, en hij kust me op mijn mond.

"hmmm je nam het in je mond ... wat stoer..." zegt hij liefdevol

Ik knik en geef aan dat het helemaal niet zo smerig was, met een lachje.

Tot mijn verbazing likt hij het restant van mijn borst af .. "hm het is maar net HOE je het presenteert ..." gromt hij

'en iets van mijn geile sletje haar tietjes likken is altijd lekker' zegt hij lachend.

Ik streel zijn buik 'we zijn toch nog niet klaar ..." vraag ik hem, en hij schud zijn hoofd.

"nog lange niet!"

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Lang In Het Buitenland - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Het BubbelbadDoor: Demi
Gelezen: 5810x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwembad, Crush
21-06
8.4
:: Dochter Wil Graag...Door: Angela
Gelezen: 6733x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rustige Opbouw
21-06
7.9
:: Het Volleybalteam - 25Door: Badjas
Gelezen: 3531x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
9.2
:: Stage KineDoor: Nina
Gelezen: 7036x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.2
:: Anne & Menno 3: De Vakantie Door: CarolM
Gelezen: 4135x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Anne, Menno, Sex, Zwembad, Hotel, Pijpen, Beffen, Negenenzestig, Sex, Cowgirl
20-06
9.0
:: Stiefbroertje Van HuisgenootDoor: JasmijnH
Gelezen: 8125x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Chantage
20-06
8.6
:: Date In Het BosDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 3487x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Tinder, Bos, Beffen, Pijpen
20-06
8.0
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 19815x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.1
:: Twee Onder één Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 8658x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.1
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 12959x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 7973x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 12036x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3657x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.8
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 18636x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 7771x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net