Opwindend.Net
Datum: 01-02-2018
Stemmen: 46x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 12252x
Lengte: Gemiddeld
Lang In Het Buitenland - 3
Door Merel - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Lang In Het Buitenland - 2

Als hij een drankje inschenkt, maak ik aanstalten om me verder uit te kleden, maar hij zegt me het aan te houden.

Een beetje uitdagend leun ik achterover, en scheur de panty nog wat verder ..

Van een afstandje zie ik zijn pik alweer reageren, langzaam met kleine schokjes komt hij omhoog, met mijn vingers glij ik door mijn spleetje, ik vinger mezelf een beetje terwijl ik hem blijf aankijken

"hmm ik heb me niet vergist ... je bent echt een sletje in bed!" en met twee glaasjes wijn komt hij bij me zitten.

'niet stoppen met je vingers...' vraagt hij, als ik mijn hand tussen mijn benen wegtrek.

Met een kussen in mijn rug ga ik tegenover hem zitten, met gespreide benen speel ik uitdagend met mijn schaamlipjes, terwijl ik langzaam van mijn wijn drink, hij streelt mijn kuiten tot mijn knien

Ik ga op mijn knien zitten en richt me op, met twee vingers roer ik door mijn glaasje, en veeg dan de topjes af aan mijn borsten.

Direct reageert hij, door zijn tong langs mijn tepel te bewegen "hmm nog een keer" gromt hij, en ik druppel kleine beetjes witte wijn over mijn borsten, om en om, zodat hij beide tepeltjes begint te zuigen.

Zijn flinke handen op mijn cup B voelen als een heerlijkheid, hij drukt met zijn duimen precies op de juiste plekjes, en gaat dan naar de tepels waar hij ze zacht maar ferm pakt.

Net hard genoeg om het te voelen, net liefdevol genoeg om me niet teveel pijn te doen, gevolgd door zijn tong en lippen.

Weer even pauze, elke keer weer neemt hij de tijd, mijn opwinding stijgt en daalt, en het maakt mij alleen maar geiler en nog meer verlangend naar zijn aanrakingen.

Zijn tablet naast het bed gaat open op de roomservice, hij tikt een aantal items aan, en geeft zijn akkoord.

Met een lach legt hij hem weer opzij "misschien moet je even een lekkere douche nemen ..." zegt hij mysterieus.

Ik drink mijn wijntje leeg, en kleed me uit, als de douche op temperatuur is, laat ik me verwennen door de hete masserende stralen.

Na een tijdje komt hij bij me staan, en was mijn rug, maar niet zonder dat zijn lippen me overal kussen, en zijn handen vrijelijk mijn lijfje betasten.

Als na een goede tien minuten de kamerzoemer gaat, hoor ik in het slaapgedeelte de bekende stem van mijn collega "Sir ... I'll place the order by the table"

Hij spoed zich de douche uit, en met zijn kamerjas om, gaat hij naar hem toe, en geeft hem een fooi.

"Please set my room to DND, I dont want any interruptions till noon" zegt hij, om de kamer te blokkeren voor toegang van personeel.

Als ik me sta te drogen, komt hij weer bij me staan, de badjas alweer uitgetrokken.

Ik laat de handdoek vallen, en zijn handen pakken mijn borsten alweer vast, met een grijns kneed hij ze eventjes.

Ik leun tegen hem aan, en geniet er van, als zijn vingers weer over mijn kruis bewegen.

"je hebt je kutje echt voor mij geschoren, zag ik wel" zegt hij met een knipoog.

Mijn voeten zet ik wat verder uit elkaar, zodat hij er bij kan, en zijn vingers duwen de lipjes een beetje open.

Met een zachte beweging leg ik mijn hand op zijn half harde pik, en beweeg hem wat heen en weer als een slinger ... "hmm ja, ik wilde hem weer in me voelen..." kreun ik, als zijn vingers wat dichtgeknepen worden.

Hij lacht naar me ... 'wees maar niet bang ... dat wil ik ook zeker nog wel'

Langzaam draai ik mijn billen naar zijn kruis, met op en neer beweging glij ik langs zijn stengel, tot hij me wat van zich afduwt. Zijn pik is al een stuk gegroeid weer

'rustig aan, meisje ... geduld...' lacht hij, als hij me meeneemt de slaapkamer in.

Op het karretje staan een paar schotels en flesjes drank, hij schenkt een glas bubbelwijn in, en komt naar me toe met een schaaltje

"tijd voor het toetje lieverd" glimlacht hij, en met zijn vingers strijkt hij door het schaaltje, en daarna bij mijn lippen.

Het is room, maar heerlijk kruidig en zoet, en ik lik eerst traag maar dan wat sensueler aan zijn vingers.

Nogmaals zijn vingers door de dunne romige vloeistof, en ik lik zijn vinger, en neem hem uitdagend mijn mond in.

Zoals ik hem pijpte, lik en sabbel ik op zijn vingers, en hij knikt dat ik het goed doe. Ik volg zijn voorbeeld, en met mijn vingers teken ik afwisselend korte en langere strepen op mijn wang en schouders.

Als hij deze heeft opgenomen, druk ik mijn vingers weer in het schaaltje, en maak een cirkel op mijn borsten, en beide tepels

Er gaat geen druppel verloren, als zijn tong het spoor volgt naar mijn keiharde puntjes, waar hij even stevig maar spelend op door zuigt

Het volgende spoor laat ik over mijn buik stromen, en weer gulzig en opgewonden beweegt hij zijn handige tong tot in mijn naveltje.

Met twee vingers roer ik langzaam in het schaaltje, maar in plaats van hem nogmaals te plezieren, laat ik het op zijn ondertussen hard geworden pik druppelen.

traag trekt het uit zichzelf een spoor omlaag, en ik kniel voor hem, om het nu zelf op te likken.

Nog een paar kloddertjes en ik geniet van zijn harder wordende staaf, maar al snel drukt hij me weer op het bed, en voel ik de koele brokjes van het roomijs.

Hij speelt ermee over mijn tepels, en tekent lijnen over en onder mijn borsten door.

Zijn tong beweegt heerlijk overal langs, weer intensief langs mijn borsten, waar hij fel op mijn tepels zuigt, tot ik kreun.

Het kleine bolletje ijs in mijn navel smelt snel, het loopt richting mijn heuveltje, waar hij het maar al te graag opvangt, om daarna zijn koude tong tegen mijn warme klitje te duwen.

Van de serveertray haal ik de banaan ... een duur stuk fruit hier in Noorwegen, en speels druk ik hem in mijn mond, alsof ik hem alweer aan het pijpen ga.

"hmm oefen maar lekker, liefje..." gromt hij, als zijn tong weer een keer over mijn spleetje beweegt, en mijn navel likt

Ik haal de schil er vanaf, en ga met de banaan langs mijn poesje, hij knikt met zwoele ogen.

"volgens mij heb je in jouw kamer een lekkere neplul liggen" gromt hij, als de ronding mijn poesje raakt.

Ik leg mijn benen verder uit elkaar, en kijk hem uitdagend aan ... 'heb je zin in een banaantje...' vraag ik, als ik het een klein stukje in me druk

Hij buigt naar me toe, en ik haal de top uit me, en hij hapt er een stukje vanaf, nog een keer, gromt hij, maar dit keer likt hij me al als de banaan er nog inzit.

"verrukkelijk, ijs van je tietjes, en een banaantje uit jouw geile kutje"

Veel meer dan een paar druifjes en meloen ligt er niet meer, en ik wil ondertussen zijn harde pik weer in me voelen.

Ik draai me om, en duw mijn billen omhoog, met mijn vingers tussen mijn benen kijk ik hem aan ... 'hmm alsjeblieft .. neuk jouw sletje nog eens een keer' kreun ik opgewonden

Dit laat hij geen twee keer vragen, zijn handen trekken me aan mijn heupen naar hem toe, en ik voel hoe hij de volle lengte onder me door tegen mijn buik drukt.

De eikel komt net niet tot mijn navel, en traag laat hij zijn paal over mijn heuvel schuren, tot de eikel mijn spleetje raakt

"Nou, open dat geile kutje dan maar eens!" gromt hij opgewonden, als hij lichtjes duwt.

Met mijn handen achter mijn billen langs, druk ik mijn vingers op mijn schaamlipjes, ik trek ze wat uit elkaar, en voel zijn eikel binnendringen.

Weer zo langzaam en behoedzaam, mijn poesje is zo nat, dat bij elke beweging hij gladder en glibberiger wordt, en zo weer een stukje verder in me kan gaan.

Ik laat mijn billen los, maar hij geeft me een klap er op ... "Ik zei dat je dat kutje open moest houden..." zijn stem klinkt bijna streng, en ik leg mijn handen terug.

Hierdoor ligt mijn hoofd plat op het bed, en mijn billen hoog en bereikbaar voor hem.

Zijn pik beweegt nu voor over de helft in me, ik voel de dikke knop weer in mijn nauwe doorgang, dit was ongeveer wel wat er eerder gebeurd was, en ik voel een heerlijke gloed in mijn lichaam.

Hij streelt over mijn rug, en mijn schouders, zijn pik neukt me langzaam, en ik kronkel van genot. Dan voel ik zijn handen weer om mijn borsten, mijn tepels zitten geklemd tussen zijn vingers, als hij zijn handen strakker sluit.

"geneukt wil je worden, geneukt als een echte slet h"gromt hij, en ik kreun instemmend, en knik mijn hoofd.

Dan voel ik hoe hij duwt, tot hij helemaal in me zit, alsof er een stomp in mijn buik gegeven wordt, zijn eikel lijkt door mijn keel naar buiten te komen, zo diep lijkt hij te zijn gegaan.

Mijn gezicht in het kussen, ik kreun luid, en voel aandrang om te schreeuwen, maar het genot is zoals elke keer sterker dan de angst, wat voelt dit toch lekker.

Even gaat hij terug, ik voel mijn onderlijf als een spons ontspannen, maar zijn vingers knijpen weer in mijn borsten, zijn vingertoppen op zoek naar mijn keiharde tepels.

Ik stoot mijn lijfje naar hem toe, ik wil zijn pik voelen, ik wil wr dat gevoel hebben dat hij oneindig diep in me gaat.

Elke stoot gaat beter, ik heb niet de pijn, maar wel het genot, zijn stoten volgen vlotter op elkaar, het tempo is nu het gangbare 'film-tempo', en zijn licht hijgende ademhaling maakt het spannender en geiler voor mij

'verdomme, wat ben je strak ... ohmm jaa' kreunt hij, en hij legt nu zijn handen om mijn billen, en knijpt daar in.

Ik beweeg, draai en knijp met mijn lichaam, ik kom naar hem toe elke keer als hij stoot, zijn ballen zwieren onder zijn pik, ik voel ze zo nu en dan tegen mijn klitje kletsen.

Mijn vingers grijpen in het dekbed, ik voel weer zo'n orgasme aankomen, zo een die ik nog nooit gehad heb, weer neukt dez oudere man me tot een hoogtepunt, en moet ik mijn gezicht in het kussen duwen om niet het hele hotel wakker te schreeuwen.

Direct voel ik de warmte van zijn orgasme, zijn pik schokt en schudt ... hij is ook klaargekomen met een geil gekreun en moeite om te blijven staan.

Ik zie zijn druipende pik, als hij naast het bed staat, en even op adem komt.

Als een echt geil sletje kruip ik naar hem toe, en lik zijn eikel schoon

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Lang In Het Buitenland - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Het BubbelbadDoor: Demi
Gelezen: 16335x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwembad, Crush
21-06
8.1
:: Dochter Wil Graag...Door: Angela
Gelezen: 17116x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rustige Opbouw
21-06
7.9
:: Het Volleybalteam - 25Door: Badjas
Gelezen: 8774x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
9.1
:: Stage KineDoor: Nina
Gelezen: 10244x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.0
:: Anne & Menno 3: De Vakantie Door: CarolM
Gelezen: 6125x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Anne, Menno, Sex, Zwembad, Hotel, Pijpen, Beffen, Negenenzestig, Sex, Cowgirl
20-06
9.0
:: Stiefbroertje Van HuisgenootDoor: JasmijnH
Gelezen: 11495x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Chantage
20-06
8.6
:: Date In Het BosDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 5192x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Tinder, Bos, Beffen, Pijpen
20-06
8.0
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 21778x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.1
:: Twee Onder n Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 9587x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.1
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 14052x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 8332x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 12551x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3854x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.8
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 19072x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 7993x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net