Opwindend.Net
Datum: 09-02-2018
Stemmen: 80x
Cijfer: 7.1
Gelezen: 14986x
Lengte: Gemiddeld
Mijn Evolutie
Door J. - Zoek naar meer...

Hallo,

Ik wilde wel eens een niet zo typisch seksverhaal schrijven. Ik hoop dat jullie er van houden.


Mijn naam is Jannes (17 jaar), enig kind en heel verlegen. Mijn ouders zijn op mijn 15de gescheiden doordat mijn vader ons liet zitten voor een andere vrouw. Gelukkig won mijn moeder de rechtszaak waardoor ze het volledige ouderschap over me kreeg. En ook ons redelijk grote huis met verwarmd, ingebouwde buitenzwembad. Buiten af en toe wat zwemmen doe ik niet zoveel aan lichaamsbeweging. Maar oké, ik en mijn mama wonen ondertussen al twee jaar samen zonder man in huis. Ik telde mezelf op mijn 15e nog niet mee als een echte man, want ik had zelfs nog nooit een meisje gekust.

Een maat van mij op school, genaamd Tom, die al vele relaties en ervaringen achter de rug had, had in die tijd een oogje op iemand van het vijfde middelbaar (1 jaar ouder). Haar naam was Katrien, volslank met een boezem waar de meeste jaloers op waren. Blond haar en blauwe ogen, maar zij was niet een van de grootste, ik schat 1m65. Maar Tom was ook redelijk klein, daarom ging hij meestal ook voor kleinere types. Ikzelf ben tamelijk groot, en ga zelfs tegen de 2m groot worden.

Op een zaterdag namiddag stuurde Tom een WhatsAppje dat hij had ontdekt dat Katrien fitness deed. Daarom wilde hij hier ook mee beginnen en hij vroeg of ik niet mee wou gaan. Hij vond het raar overkomen om alleen te gaan fitnessen. Ik vond sporten altijd al zo vermoeiend en ging dus niet in op zijn verzoek. Maar Tom is zo iemand die niet snel opgeeft en zeker niet als hij iets in zijn kop heeft. Daarom vroeg hij maandag na school of hij niet kon komen zwemmen. Ik zei dat hij altijd mocht afkomen, ook al was het niet echt het weer ervoor.

Toen hij arriveerde vroeg hij direct of mijn moeder niet thuis was. Ik zei dat ze pas was gaan boodschappen doen. Hij keek fronsend naar me, waarop ik vroeg "Je kwam toch niet voor mijn moeder, maar om te zwemmen hè"? Hij reageerde direct stoer “Ik kan genoeg vrouwen krijgen ook al is je moeder niet slecht”. Ik probeerde een kwaad gezicht te maken ook al was ik het met hem eens dat mijn moeder er zeker mag wezen. Groot, mooie rondingen en in tegenstelling tot mij zeer sportief.

Toen Tom en ik ons hadden omgekleed op mijn kamer zag ik dat hij ten opzichte van vroeger al harder in een man was veranderd dan ik. Ik en Tom zijn als sinds de kleuterklas de beste vrienden en doen dus niet flauw over elkaar naakt zien. Ik daarentegen ben meer een grasspriet, maar weinig vet waardoor je mijn sixpack wel ziet waarop ik trots ben. Al komt dit vooral doordat ik zo mager ben en de aanleg heb voor een atletisch lichaam.

Na een uur in het water te hebben gezeten kwamen we uit het zwembad. Tom zei dat hij zijn handdoek was vergeten. Mijn mama was ondertussen thuisgekomen en stond voor het keukenraam. Ik deed teken of ze een extra handdoek voor Tom kon pakken. Toen Tom even later de handdoek aannam van mijn moeder vroeg hij aan haar of ik mee mocht gaan fitnessen. Ik had het nu direct door. Tom wist dat mijn moeder al lang probeerde me wat meer te laten sporten, dus zei ze natuurlijk ja. Ze was zo blij dat ik wat mee ging sporten, dat ik niet meer durfde het plan af te breken. Met een vierde blik naar Tom zei ik "Tof, ik durfde het zelf niet te vragen".

Mijn moeder vroeg ook of we niet wat langer wilden blijven zwemmen want ze had ook wel zin in een plons. Ik aarzelde maar Tom zei direct ja. Ze vroeg al plagend aan me "Ben je tegenwoordig te stoer om met je mama te zwemmen"? Ik reageerde dat ik wel degelijk stoer was en het me niks uitmaakte of ze mee zwom. Ze ging naar binnen om zich snel om te kleden. Ik was vroeger nooit veel met mijn moeder gaan zwemmen, ik gluurde wel vaak naar haar vanuit mijn kamer, die zicht had op het zwembad. Met dat beeld fantaseerde ik om mijn masturberen te stimuleren.

Toen mijn moeder buiten kwam had ze niet haar standaard zwempak aan, maar een bikini die ik zelfs nog nooit had gezien. Het was er zo een met als topje zo’n twee driehoekjes en het leek precies enkele maatjes te klein. Ik kreeg direct een rood hoofd en een bobbel in mijn zwemshort. Tom had waarschijnlijk hetzelfde probleem want we sprongen samen direct in het water zodat ze het niet zou merken. “Jullie zijn snel terug in het water” zei ze. Ook al denk ik dat ze het al door had, haar zwemkleding was ook met opzet gekozen.

Terwijl mijn mama baantjes aan het zwemmen was, was Tom me aan het opjutten om mijn mama een knuffel te geven. Ik weigerde omdat het alleen maar gênante situaties zou creëren. Maar mijn moeder had opgevangen dat ik haar niet wilde knuffelen. Ze stond even ter plaatse te zwemmen terwijl ze nadacht. Toen kwam ze naar ons toe gezwommen, naar de plek waar iedereen kan staan. Ze zei dat ze had gehoord dat ik haar geen knuffel wilde geven. Ik werd weer zo rood als een tomaat en zei al fluisterend "Jawel maar toch niet hier met Tom er bij". “Tom heeft ons toch al vaker elkaar een knuffel zien geven?” Tom knikte overtuigd.

Ik stond schaakmat. Moeder gaf me hierop een vaste knuffel. Mijn gezicht kwam recht in haar borsten terecht. Ze drukte me stevig tegen haar aan, en natuurlijk kreeg ik die bobbel weer. Dit keer voelde mijn moeder dit goed tegen haar benen. Maar ze reageerde er niet op en liet me los. We waren van plan om uit het zwembad te gaan en Tom zei achteraf dat die knuffel toch wel één van de beste knuffels was die ik ooit had gehad. Ik rolde met mijn ogen en zei niks. De volgende dagen werd er niks meer gezegd over dat moment in het zwembad, het was precies of het nooit was gebeurd.

Met veel tegenzin spraken Tom en ik iedere woensdag af om 7uur bij de fitness omdat Katrien er dan ook was. Tom merkte dat Katrien niet veel aandacht had voor hem. Blijkbaar hield zij meer van de gespierdere types en dit merkte Tom zeer snel. Daardoor smeekte hij me om een dag extra te gaan. Zo gingen we voortaan twee keer per week fitnessen en na een tijdje begon ik het zelfs leuk te vinden. Tom maakte ten opzichte van mij veel progressie, dit kon te wijten zijn aan zijn fysieke ontwikkelingsvoorsprong. Over meisjes praatte ik nooit met mijn moeder, maar dat Tom al zo snel vordering maakte zat me wel dwars. Ik maak snel een competitie van iets. Ze zei dat ik meer proteïne en koolhydraten moest opnemen per dag. Daarom paste ze onze eetstijl ook aan.

Een jaar was verstreken en ik had Tom dik ingehaald. Katrien was op woensdag nog steeds aanwezig en van volslank naar slank veranderd. Ze keek al sneller naar mij dan naar Tom. Dit had Tom ook door en hij vond dat Katrien te veel moeite kostte. Daardoor zei hij dat hij naar andere vissen in de zee ging vissen. Hij ging zelfs stoppen met fitness, dit besloot hij van de ene op de andere dag. Ik vond dit zeer jammer en ging mijn abonnement zeker afmaken en zou dan wel verder zien.

In die periode maakte ik eigenlijk echt meer contact met andere mensen. Zo gebeurde het al snel dat ik werd aangesproken door Katrien in de cafetaria. Ze begon eerst over die jongen die altijd bij me was en er al een tijdje niet meer was. Ze wist zelfs Tom zijn naam niet, terwijl Tom toch zoveel pogingen had gedaan om contact te maken met haar. Daarna stelde Katrien zichzelf voor, ze dacht waarschijnlijk dat ik haar naam niet wist. Ik zei mijn naam, en toen kwam direct uit haar mond dat ze me leuk vond. Ik schrok en mijn verlegenheid sloeg toe. Ik wist niet veel te zeggen en mijn eerste reflex was dat Tom haar graag zag. Ze vroeg aan mij of ik haar ook leuk vond waarop ik kort reageerde met "Nee". Ze liep dan ook direct pissed weg.

De dag erna op school vertelde ik Tom dit verhaal. Ik zag dat hij het zich aantrok, maar reageerde dat het een afgesloten hoofdstuk was en dat ik mocht doen wat ik wou. Omdat ik Katrien eigenlijk wel zag zitten, wilde ik die kans niet laten liggen. Ik val namelijk wel op sportieve vrouwen, want zij was ondertussen al een echte vrouw geworden. Nu werd het wel zeer moeilijk voor me nadat ik haar had afgewezen. Ik hoopte dat ze de eerstvolgende woensdag terugkwam zodat ik haar de reden van mijn ‘nee’ kon vertellen en haar overhalen om toch iets te beginnen. Ik was kei-zenuwachtig, dat merkte ze. Ze zei dat ik niet meer hoefde te vertellen en pakte mijn hand. Ze liep richting een opbergruimte en sloot langs de binnenkant de deur. Ik kreeg het al benauwd omdat ik voelde wat er aan ging komen, ik was hier niet op voorbereid.

Katrien deed haar overhemd uit. Ze zei "Dit is toch een duidelijk antwoord hè". Ik zag haar twee volle borsten in haar beha zitten. Ik durfde niet te bewegen en knikte braaf op en neer. Ze voelde met wat voor soort jongen ze te maken had. Ze profiteerde dus ook van mijn verlegenheid. Ze vroeg of ik mijn shirt uitdeed zodat ze niet alleen met bloot bovenlijf stond. Ik zei daarop met een bibber in de stem dat ze wel niet zo’n bloot bovenlijf als ik had. Ze liep naar me toe en pakte met één hand mijn kruis met mijn paal erin verstopt en kneep er zachtjes in. Gaf me een zoen van een minuut lang. Daarna commandeerde ze dat ik het slotje van haar bh mocht losmaken. Ik deed dit voorzichtig, maar door gebrek aan ervaring kreeg ik het niet direct los. Ze kneep iets harder en zei dat mijn lul precies meer wilde zien.

Toen ik de bh los had gekregen werden haar twee prachtige borsten bevrijd. Ze zei dat ik ze mocht aanraken en er mee doen wat ik wilde. Ik raakte ze voorzichtig aan en begon ze te masseren. Terwijl wreef Katrien over mijn paal, harder en harder. Ik begon hier zo hard van te genieten dat ik alle spieren in mijn lijf begon op te spannen, klaar voor een lossing. Ik stopte met masseren. Katrien haalde mijn paal uit mijn broek en pakte hem vast. Ze gaf voorzichtig enkele rukjes en al snel spoot het sperma er uit. Nu wilde zij nog wat genieten en vroeg of ik opnieuw haar borsten wou masseren. Ik begon opnieuw, maar mijn instinct begon haar lijf terwijl ook te likken en te zuigen. Katrien kreunde van genot en vingerde zichzelf tot ze klaarkwam.

Daar zaten we dan, samen in de kast. Zonder veel te zeggen kleedde Katrien zich aan, gaf me nog een vluchtige kus en verliet me toen. Echte seks kon ik het niet noemen, maar dit was wel het begin van iets nieuw in mijn leven.

Zoek naar meer verhalen van J....
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net