Opwindend.Net
Datum: 10-02-2018
Stemmen: 44x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 13249x
Lengte: Lang
Eerste Baan Als Nanny - 5
Door NickSchrijvers - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Eerste Baan Als Nanny - 4

Lisa was na haar eerste keer met Adam helemaal in haar nopjes. Marlies maakte het er alleen maar beter op door vrijdagochtend te laten weten dat ze wederom met de kinderen zou vertrekken, weer het hele weekend zou Lisa samen met Adam zijn. Het was echter Adam die ineens leek geen zin in een weekendje met haar te hebben, want hij kwam met een voorstel. “Lisa moet je anders niet eens die vriendin van je uitnodigen voor het weekend, Lola? Dat is toch dat meisje wat hier laatst ook was? Veel is hier toch niet te doen, dus dan kunnen jullie wel gezellig samen het weekend doorbrengen.” Daar gingen Lisa haar geile ideeën voor het weekend. Ze had het in haar hoofd al helemaal voor zich gezien, hoe zei ditmaal misschien wel meer dan één keer seks met hem kon hebben en dan kwam hij hier mee.

Wist Lisa veel wat de gedachtes van Adam waren bij het opteren dat ze Lola zou vragen. Al vanaf de eerste keer dat hij Lola had gezien wist hij dat hij ook met haar naar bed wilde. Lola was een van de weinige vriendinnen van wie Marlies het goed vond dat ze bij hun langs mocht komen, voor de rest moest Lisa vaak ergens buiten afspreken. De enkele vriendinnen van Lisa die langs mochten komen, waren nou niet bepaald de knapste. Goed het kan het leeftijdsverschil zijn geweest, maar Lola was de enige uitzondering voor Adam. Lola had alles wat Lisa niet had en dat maakte haar zo interessant voor hem. Lola was vrij klein, misschien net 1 meter 60 en in tegenstelling tot Lisa had ze lang golvend donkerbruin haar. Het stond goed bij haar bruine ogen en haar lichte tintje. Adam kon niet thuisbrengen waar ze dit tintje nou van had gekregen, want duidelijk was dat het met haar afkomst te maken had en niet met het zonnen.

Buiten haar fysieke kenmerken bleek Lola ook nog eens een stuk mondiger te zijn dan Lisa. Was Lisa verlegen en onzeker, Lola had zich vanaf dag 1 al thuis gevoeld. Ze was een stuk opener dan Lisa en ook wat alternatiever. Ze had namelijk flink wat piercings. Buiten meerdere gaatjes in haar oren, had ze ook een neuspiercing, een tongpiercing, een navelpiercing en wie weet waar ze nog meer piercings had, Adam had zo wel zijn ideeën waar hij nog een stukje staal bij haar zou kunnen aantreffen. Droeg Lisa van zichzelf wel meisjesachtige kleding, maar erg bedenkt, Lola liet graag zien wat ze in huis had. Zo had Adam al geregeld haar platte buikje mogen bewonderen of had ze een flinke inkijk gehad. Dat Adam had voorgesteld dat Lola mocht komen logeren en dat ook weinig te maken met wat Lisa leuk vond, maar meer met wat hij wilde.

Gelukkig voor Adam bleek Lola het weekend nog vrij te hebben en ’s middags stond ze dan ook al op de stoep. Adam zijn mond viel weer open van verbazing. Ze droeg een minirokje wat strak om haar heupen zat en daarboven had ze een crop top aan. Het was net alsof ze alleen ondergoed aan had, zoveel was er van haar schitterende lichaam te zien. De meiden waren al snel naar boven verdwenen en eenmaal Marlies en de kids verdwenen waren, ging Adam naar zijn werkkamer toe. Het was een rustig dagje en Adam was dan ook meer bezig met een plannetje te bedenken hoe hij Lola en Lisa in een trio kon krijgen. Was Lisa namelijk niet zo moeilijk, Lola was een stuk mondiger en hij dacht dat zij nog wel eens moeilijk kon gaan doen.

’s Avonds was het gezellig met de twee meiden en Adam had eten laten bezorgen en de hele avond zaten ze eigenlijk wel met zijn drieën beneden. Hoe graag Adam het had gewild, een opening om zijn plan in werking te zetten had hij niet. Adam was dan ook wel enigszins gefrustreerd dat hij de meiden naar boven zag vertrekken en dat zijn kans voor vanavond vergaan was. Alleen ging hij dan ook naar zijn slaapkamer en hij baalde er nu al van dat hij Lola had laten overkomen. Als alleen Lisa er was geweest, had hij haar nu waarschijnlijk liggen neuken, maar nu moest hij zonder zijn pleziertje te hebben gehad naar bed. De meiden hadden het duidelijk naar hun zin, want hij kon ze op de gang horen giechelen nadat ze klaar waren in de badkamer. Adam keek nog even TV, maar dommelde langzaam weg en viel in slaap.

Het was midden in de nacht en Adam voelde beweging onder de lakens. Een hand gleed over zijn kruis heen en verbaasd trok hij de lakens dan ook omhoog. “Lisa?”, vroeg hij zachtjes. “Nee gekkie, Lola!” Zijn pik maakte een schokje bij het horen van haar stem. Hij had veel verwacht en vele geile ideeën gehad bij dit weekend, maar dat Lola zelf bij hem in bed zou kruipen, nee dat had hij niet verwacht. “W-wat doe je hier?”, vroeg hij haar toch enigszins verbaasd. Ondanks dat hij er weinig moeite mee had, begreep hij niet waarom Lola zomaar uit zichzelf bij hem in bed was gekropen. Lola kroop omhoog en ging naast hem liggen. Ze droeg een kort slaapshirtje en Adam kon alleen maar fantaseren wat er onder dat shirtje schuilging, maar wie weet ging daar op korte termijn nog wel verandering in komen.

“Nou wat denk je zelf? Denk je dat Lisa niks tegen mij heeft verteld over jullie twee hihi.” Adam schrok in eerste instantie toch even. Niet dat hij iets verkeerds had gedaan, maar aangezien zijn vrouw hier niks van mocht weten, wilde hij eigenlijk niet dat Lisa zou doorvertellen wat ze met zijn tweeën aan het uitspoken waren. Maar aan de andere kant, als Lola ervan afwist en ze lag nu ineens bij hem in bed, dat betekende ook dat de trio ineens een stuk reëler was geworden. Zijn dominante instinct sloeg meteen weer in en hij begon Lola te bespelen. “Oh dus jij denkt dat je dan zomaar mijn slaapkamer binnen mag komen en wij dan maar even seks hebben met elkaar?” Het liefst had hij haar nu volledig uit elkaar getrokken in zijn bed, maar hij vond het toch wat hebben om haar eerst te bespelen. “Hihi ja duh!”

“Nou Lola ik kan je zeggen dat het niet zo werkt. Als jij wat van mij wilt, zal jij eerst wat voor mij moeten doen.” Lola was nu toch wel benieuwd en vroeg hem wat ze moest doen. “Als jij seks met mij wilt hebben, ga jij eerst maar eens zorgen dat Lisa toestemt met een trio. Eerder gaat mijn pik niet in dat kutje van je.” Lola vond het idee heerlijk en zei dat ze haar best ging doen, maar was toch wel teleurgesteld dat ze zijn pik niet in haar mocht voelen. Ze had namelijk van Lisa gehoord dat hij een flinke pik had en Lola had deze erg graag in haar gehad. Lola wilde dan bedroefd het bed ook al weer uitglijden, maar voelde plots de stevige hand van Adam om haar bovenarm. “Waar denk jij dat je naartoe gaat? Dat ik je niet ga neuken, betekend niet dat je mijn pik niet mag verwennen. Laat maar eens voelen wat je met die tongpiercing van je kan.”

Dit hoefde hij geen tweede keer tegen Lola te zeggen. Waar Lisa echt wel een duwtje in haar rug nodig had, kroop Lola meteen terug onder de dekens. Al snel voelde Adam zijn boxer omlaag getrokken worden zonder enig voorspel met haar handen, zoog Lola zijn pik naar binnen. Zijn eikel gleed langs haar tongpiercing en duidelijk was dat Lola wel raad wist met haar piercing. Uitdagend draaide ze rondjes met haar tong rondom zijn eikel, vooraleer ze zijn pik verder naar binnen zoog. “O wat was dit lekker zeg”, dacht Adam bij zichzelf. Bij Lisa was het vooral de macht die hem opwond, maar Lola wist gewoon echt wat ze moest doen en pijpte alsof ze nooit anders had gedaan. Even pijpte Lola hem zo. Lola vond het heerlijk om hem te mogen pijpen, maar mistte toch wel wat. Ze had van Lisa gehoord hoe hij dominant was en ondanks dat hij haar net duidelijk had gemaakt dat ze alleen seks met hem mocht hebben als ze een trio zou regelen, ze wilde nu ook wel wat gedomineerd worden door hem.

Lola zocht met haar handen dan ook de handen van Adam en onder het pijpen legde ze deze op haar eigen hoofd. Adam begreep wat Lola wilde en pakte haar bij haar haren beet en begon haar hoofd op en neer te bewegen. Waar dit bij Lisa al ontzettend geil was, was het bij Lola nog lekkerder. Lisa deed eigenlijk niks als hij zijn pik in haar mond had laten glijden, maar Lola deed haar best hem nog te verwennen met haar tong, waarbij hij het tempo bepaalde waarop ze op en neer ging met haar hoofd. Doordat hij had liggen slapen kon hij dit best even volhouden, voordat hij klaarkwam. Op het moment dat hij voelde dat hij het echt niet langer kon ophouden, duwde hij haar hoofd volledig over zijn pik heen. Bij Lisa was dit niet gelukt zonder te kokhalzen, maar ondanks dat hij Lola even hoorde gorgelen, kon hij haar toch volledig omlaag duwen en geil dat dit lukte, spoot hij zijn zaad vervolgens in haar mond.

“Oooo ooohhh, slikken slet!” Lola wilde dit maar al te graag en zorgde ervoor dat er geen druppel van zijn zaad via haar mondhoeken naar buiten droop en nadat ze de laatste straal in haar mond had opgevangen, slikte ze zijn zaad door. Lola kwam weer onder het dekbed vandaan gekropen en ging naast hem liggen. “Hihi dat was lekker zeg!” Ja, dat vond Adam ook wel, zo lekker was hij nog nooit in zijn leven gepijpt en wat hem betreft mocht Lola in het vervolg wel vaker blijven logeren en dan stond hem misschien nog wel een trio te wachten ook. “Ja inderdaad, maar als je meer wilt weet je wat je ervoor moet doen. Hup naar je eigen bed en zorg er maar voor dat ik morgen van jullie allebei mag genieten.” Lola had graag meer gewild, want haar kutje was drijfnat, maar gehoorzaam gleed ze weer uit zijn bed, ditmaal om terug naar boven te gaan naar de slaapkamer van Lisa. Adam lag nog even wakker door alle opwinding, maar viel voldaan weer in slaap. Wat keek hij al uit naar morgen.

De volgende dag was het weer een schitterende dag. Duidelijk was dat de zomer begonnen was, want het kwik zou bijna de dertig graden gaan aantikken vandaag. Lisa en Lola wilden dan ook graag wat gaan doen vandaag en het was Lola die brutaal Adam uitnodigde. “Adam, wij gaan naar het zwembad, ga je met ons mee?” Hier hoefde Adam uiteraard niet lang over na te denken, al zag hij Lisa toch wel even schrikken door de uitnodiging van haar vriendin. “Natuurlijk meiden, gezellig! Hier in mijn eentje zitten lijkt mij ook niks.” Na gegeten te hebben zocht Adam een zwembroek op. Hij koos maar voor een ruim zwemshort, want met die twee knappe meiden zou alles wat strak zat weinig verbergen als hij opgewonden zou raken van de twee. Adam zag de touwtjes van de bikini’s van de meiden al boven hun topjes uitsteken en was benieuwd hoe de meiden er in bikini uitzagen.

Het was vrij druk in het zwembad en nadat Adam zich had omgekleed, stopte hij zijn spullen in een locker. De meiden was hij in het begin kwijt, maar ineens was het Lola die om zijn nek hing. “Ah daar ben je Adam! Kom je mee met ons zonnen buiten?” Adam had gedacht dat hij de hele dag in het water zou moeten dobberen, maar nu bleek het dat de meiden liever buiten wilde bakken. Of ten minste Lola dan, want het was duidelijk dat Lisa zich nog niet helemaal op haar gemak voelde bij Adam zo in het openbaar in slechts een bikini. Adam vond het uitzicht in ieder geval niet verkeerd. Zowel Lisa als Lola zagen er in bikini ontzettend lekker uit. Zijn pik groeide al bij het idee dat hij hun misschien vanavond alle twee wel tot zijn beschikking zou hebben, hij hoopte maar dat Lola het voor elkaar zou krijgen.

Buiten was het vrij druk, maar gelukkig was er nog een plekje waar de drie naast elkaar konden liggen. Het leek wel alsof Lisa expres aan de buitenkant ging liggen en Adam naast Lola kwam te liggen. Maar Lola was er om te zorgen dat Lisa niet aan Adam kon ontkomen. “Hé Adam, kan jij ons even insmeren, we komen zelf niet bij onze rug?” Lola gaf de flacon zonnebrandolie aan Adam en voelde hoe Adam op haar bovenbenen kwam liggen, net onder haar kont. Hij spoot een klodder op haar schouderbladen en begon met deze in te smeren. Al snel raakte hij het touwtje aan van haar bikinitopje aan, iets wat Lola maar in de weg zat. “Maak mijn topje maar los hoor, ik hou niet zo van die witte strepen op mijn rug!” Adam pakte het strikje op haar rug beet en maakte het los, waarna hij de touwtjes naast haar op het badlaken neerlegde. Hij begon haar ontblote rug in te smeren en zag hoe Lisa in haar ooghoeken stiekem een blik probeerde op te vangen van de borsten van haar vriendin, maar doordat ze plat op haar buik lag, kon Lisa weinig zien.

Nadat Adam Lola had ingesmeerd, ging hij ongevraagd bij Lisa op haar bovenbenen zitten en begon haar in te smeren. Waar Lola had gevraagd of Adam haar bikinitopje kon losmaken, deed hij dit bij Lisa zonder het te vragen. Hij zag dat Lisa schrok, maar besteedde er geen aandacht aan en ging gewoon door met haar in te smeren. Waar hij bij Lola nog netjes was gebleven, begon hij Lisa verder uit te dagen. Na haar rug te hebben gehad, begon hij namelijk ook haar billen in te smeren. Zachtjes streelde hij haar billen, die door de zonnebrandolie lekker glad waren geworden. Zijn duimen liet hij uitdagend door haar bilspleet glijden, waarbij hij de stof van haar bikinibroekje telkens verder tussen haar billen schoof. Zijn vingers gleden dieper en dieper tussen haar bilspleet en op het einde raakte hij haar kutje aan. Ondanks dat ze zich duidelijk geneerde voor wat er gebeurde, voelde hij toch dat ze een vochtig kutje had. Gezwommen hadden de meiden niet, dus daar kwam het zeker niet van... Adam wist ook wel dat hij haar niet ter plekke kon laten klaarkomen en stopte dan ook maar hierna, want betrapt worden wilde hij ook weer niet, hoe lekker het spelen was. Hij ging maar op zijn buik liggen, want het was anders wel opgevallen dat hij al een flinke bobbel in zijn broek had.

Het zonnen leek voor Adam wel uren te duren. Als hij ergens niet van hield was het wel stil liggen en niks doen. Gelukkig wilden de meiden niet alleen maar van de zon genieten, dat hadden ze anders ook wel in zijn grote tuin kunnen doen namelijk, maar wilden ze ook nog het water opzoeken. In het zwembad was er voor Adam weinig kans om te flirten met de dames, daar was het te druk voor en zou het snel opvallen als hij aan ze zou zitten. De kans dat hij hier iemand tegen het lijf zou lopen die hij kende was te groot, dus in het zwembad bleef hij dan ook maar van de meiden af. Er was echter ook nog een bubbelbad in het zwembad. Het was een flink rond bad met lekker warm water en de meiden gingen er als eerste in en Adam ging expres tussen de meiden zitten. Hij wist dat als de bubbels kwamen, er dusdanig veel schuim op het water kwam dat je niet kon zien wat er onder water gebeurde voor een tijd.

Zijn handen hield hij expres onder water, zodat het niet zou opvallen als hij ze pas onder water zou stoppen als de bubbels begonnen. Eenmaal de bubbels begonnen gleed zijn hand naar Lisa toe. Ze gaf een gilletje van schrik zodra hij haar bikinibroekje ingleed, maar niemand leek het op te merken. Aangezien het schuim niet eeuwig op het water bleef, gleed hij meteen op zijn doel af en begon haar clitje onder water te strelen. Hij voelde hoe ze schoof met haar benen en kneep met haar ogen om gekreun te onderdrukken. Hij plaagde haar heel erg door snel met zijn vinger over haar clitje heen te strelen. Plots voelde hij ook echter een hand zijn broek in glijden. Het was de hand van Lola die zijn zwembroek in gleed. Zijn pik was alweer stijf geworden en ze begon hem dan ook onder water af te trekken, zonder dat ze wist dat hij haar vriendin aan het verwennen was. Klaargekomen werd er uiteraard niet, daarvoor duurde de bubbels te kort en dat zou uiteraard ook te veel opvallen in het drukke zwembad.

Het was ondertussen wel tijd geworden om naar huis te gaan en alle drie liepen ze dan ook terug naar de kleedhokjes. Het was ’s ochtends al druk geweest, maar nu leek het wel alsof iedereen tegelijkertijd naar huis leek te gaan. Ze stonden dan ook alle drie met hun kleding op hun armen te wachten tot er een hokje vrij zou komen. Lisa vond als eerst een leeg hokje en zo bleven Lola en Adam met zijn tweeën achter. Lola was de volgende die een hokje vond. Het hokje was op de hoek van de gang en in een split second keek Adam of er niemand zijn kant op keek en glipte vervolgens het hokje van Lola binnen, voordat ze deze op slot kon doen. Lola keek hem al meteen geil aan, wetende dat hij niet bij haar in het hokje was gekomen om samen om te kleden.

Adam tilde haar ene been op en zette haar voet op het bakje die de deuren dichthield. Zijn zwembroek trok hij omlaag, schoof haar bikinibroekje opzij en schoof zijn pik bij haar natte kutje naar binnen. Om te voorkomen dat Lola heel te boel bij elkaar zou kreunen of gillen, legde hij zijn hand op haar mond en wild begon hij in haar kutje te stootten. Adam was de hele dag al zo opgewonden geraakt dat hij niet lang nodig had om klaar te komen. Hij moest zijn kaken stevig op elkaar klemmen om zijn gekreun binnensmonds te houden, want wat was Lola lekker strak. Eenmaal klaargekomen trok hij zijn pik uit haar kutje terug en toch wel boos keek Lola hem aan. “En ik dan?”, siste ze zachtjes. Adam lachte. “Als jij doet wat ik je gevraagd heb, ga jij vanavond nog meer dan genoeg genieten, maar niet voordat ik mijn trio heb.”

Voor de zekerheid liet Adam Lola als eerste uit het hokje gaan en zorgde dat zij met Lisa alvast naar de auto ging, waarna hij er snel uit glipte. Niemand keek hem gek aan, dus zijn avontuurtje in het zwembad was ongezien gebleven. Hij was maar al te blij dat hij zijn zaad had kunnen lozen, want zijn ballen leken wel op knappen te staan, zo opgewonden was hij alweer geweest vandaag. Nu was het hopen dat Lola haar deel van de afspraak zou volbrengen en dan zou het vanavond een heerlijk avondje worden, Adam keek er al naar uit.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Eerste Baan Als Nanny - 6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net