Opwindend.Net
Datum: 10-02-2018
Stemmen: 68x
Cijfer: 7.3
Gelezen: 16034x
Lengte: Gemiddeld
De Kik Groepschat - 1
Door Verhalendoortom - Mijn Profiel Pagina

Silke is 19 jaar, is net iets kleiner dan 1.70 meter en heeft lang bruin haar. Haar borsten zijn cup b. Een perfect afgetraind lichaam heeft ze niet, maar ze ziet er gewoon gezond uit. Streven naar een perfect lichaam deed ze niet, dat was immers onzin. Wie heeft er nou een perfect lichaam? Een goede instelling was dat volgens velen.

Zaterdagavond, 20:13.

Silke hoort een geluidje van haar telefoon en kijkt wie er een bericht stuurt. Het is een bericht op kik. Sinds een paar dagen zat ze in een groep waar meerdere jongens en meisjes van haar leeftijd in zaten. De gesprekken in de groepschat gingen over seks. Iedereen vertelde regelmatig hoe geil ze waren, foto’s en video’s werden dan ook regelmatig gestuurd. Ook wel sexting genoemd. Silke had er al ervaring mee, maar had nog niet eerder in zo’n groep gezeten. De afgelopen dagen had ze al meegedaan in de gesprekken; het ijs was snel gebroken want de regel was dat iedereen die toegang kreeg tot de groep gelijk een (naakt)foto van zichzelf moest sturen. Uiteraard zonder hoofd. Enkele foto’s had ze al verstuurd en iedereen wilde dan ook graag meer van haar zien. Elke avond was er wel iemand geil, dus rond een uur of 8 begon er vaak een seksueel getint gesprek. Vaak eindigde dit in een overvloed aan foto’s en filmpjes van twee of meer chatters. Silke had al een paar keer terug gescrold om allerlei filmpjes en foto’s nog eens te bekijken. Ze kon er bloedgeil van worden.

Ze had zich voorgenomen om de zaterdagavond lekker te relaxen. Ze had dan ook net de kraan van het bad aan gezet en was van plan om er die avond lekker lang in door te brengen. Terwijl ze een joggingbroek, sokken en een shirt klaar legde voor na het bad keek ze op haar mobiel. Ze opende kik en las het bericht in de groepsapp. ‘Uhhmm ik ben best wel in de stemming, ben ik de enige?’ was het bericht van Nathalie, een van de andere meisjes in de groepsapp. Silke besloot nog niks terug te sturen. Ze legde haar mobiel op een kastje naast het bad en wachtte nog even tot er genoeg water in het bad stond om lekker warm te kunnen liggen. In de tussentijd zette ze haar afspeellijst met rustige muziek aan en trok ze haar kleding uit. Al snel stond ze alleen nog in een string naast het bad. Ze draaide zich naar de spiegel en keek even naar haarzelf. Ze voelde aan haar borsten en verzonk even in een gedachte.

Eenmaal weer uit haar gedachte keek ze naar het bad. Er zat genoeg water in zag ze. Ze draaide, ondanks dat ze de hele avond alleen thuis zou zijn, de deur nog op slot en nam plaats in het bad. Met een zucht genoot ze van het warme water dat om haar lichaam stroomde. Ze sloot haar ogen en genoot een tijdje van de warmte.

Haar mobiel had ze op stil gezet. Toen ze na een tijdje weer even keek had ze dan ook al meerdere gemiste berichten. Ze ontgrendelde haar mobiel en ging wat tags op facebook en apps in whatsapp bij langs. Als laatste opende ze kik weer. Nathalie was niet de enige die geil was, dat bleek wel. Ook Daan en Mariska hadden gestuurd dat ze wel zin hadden in een geile avond. Mariska had zelfs al een eerste foto gestuurd waarop ze voor de spiegel stond op blote voeten, met een zwarte joggingbroek aan en een strak wit hemd. Een bh had ze niet aan, dat was te zien aan haar tepels die zich aftekenden in de witte stof. Daan was aan het typen stond er boven de chat. Silke had echter geen zin om er op te wachten en legde haar mobiel weer terug op de kast. Ze sloot haar ogen en kwam helemaal tot rust.

Een kwartier later.

Silke had de kraan uitgedraaid en was heerlijk tot rust gekomen. Ze besloot nog maar eens op haar mobiel te kijken. Ze scrolde wat door de berichten en kwam al snel weer uit op kik. In de groepschat was het gesprek al goed op gang gekomen. Daan en Nathalie hadden gereageerd op de foto van Mariska en raakten met z’n drieën aan de praat. ‘Wat dacht je ervan om een foto te sturen?’ had Mariska aan Daan gevraagd. Het volgende bericht in de chat was een foto van een bobbel in Daan zijn broek. Mariska en Nathalie hadden goedkeurend gereageerd waarna ook Nathalie een foto had gestuurd van haar lichaam waar haar buik ontbloot was. Deze berichten waren het opstapje naar een geile avond waarin vele foto’s en filmpjes over en weer zouden worden gestuurd.

Silke besloot in te haken op het gesprek met een foto. Ze maakte een foto van haar benen in het bad, waarbij haar intieme plek net buiten de foto viel. Ze verstuurde de foto en wachtte af. Bijna meteen reageerde Mariska met ‘ook hallo Silke, ook al aan het relaxen zie ik?’

Silke besloot te reageren met een grap. ‘Ja ik ben ook al kletsnat zoals jullie zien ;-)’

Enkele lachende smileys volgden, waarna het gesprek verder ging over hoe geil iedereen was. Mariska was duidelijk het geilst van allen. Ze vertelde gelijk uitgebreid hoe ze op dat moment graag een lul tussen haar benen wilde voelen. Daan ging er natuurlijk op in met een foto van zijn stijve lul in zijn boxer en Nathalie vertelde dat ze ook nat was.

Silke zei niet veel in de chat, maar bleef meelezen hoe iedereen in geur en kleur vertelde waar ze zin in hadden. Ze had al gestuurd dat ze nat was en dat werd tijdens het meelezen werkelijkheid. Haar ene hand gebruikte ze om haar mobiel vast te houden terwijl haar andere hand over haar lichaam streelde. Na haar borsten en buik gepasseerd te zijn kwam haar hand uit tussen haar benen. Een vinger streelde over haar natte schaamlippen. Ze was inmiddels zo geil geworden dat ze wel zin had om met haarzelf te spelen. Ze wilde het de rest ook laten weten en richtte haar camera op haar borsten en buik. Ze maakte de foto en stuurde die in de groepschat. Gelijk kreeg ze geile reacties van de rest.

Daan begon te vertellen wat hij zou doen als hij bij haar in bad zat. Hoe zijn handen over haar lichaam zouden glijden en uit zouden komen bij haar kutje. Hoe hij haar voor het zover was zou teasen door telkens net niet aan haar kutje te komen. En wat hij allemaal met haar zou doen als ze samen uit bad kwamen en naar het bed verhuisden. Silke lag vingerend zijn berichten te lezen en wilde meer. Ze was geil en wilde hem zien. Ze richtte haar camera op haar hand en filmde hoe ze zich vingerde. Na een minuut stopte ze met filmen en werd het filmpje verstuurd naar iedereen in de groep.

Daan reageerde met een filmpje waarin hij zich van zijn boxershort ontdeed en zijn lul in beeld kwam. Een grote eikel vulde het scherm. Hij zoomde uit en filmde hoe zijn hand om zijn paal op en neer ging.

Het korte filmpje maakte de meisjes nog geiler. Er verschenen ook filmpjes van Mariska en Nathalie in de chat. Iedereen was met zichzelf aan het spelen. In de filmpjes werd hoorbaar gekreund. Gelukkig was Silke alleen thuis want ze wilde het gekreun van Daan, Mariska en Nathalie graag horen. Telkens als ze een paar filmpjes had gekeken stuurde ze er zelf weer een. Ze zag hoe Mariska zich daarna met een speeltje begon te verwennen. Ze was de enige in de groep met een speeltje. Een dildo van best een aardig formaat gleed met gemak in en uit het natte kutje. Dat het lekker was was te horen, de kreunen galmden door de badkamer toen Silke naar het filmpje van haar keek.

Mariska was dan ook de eerste die stuurde dat ze een heerlijk orgasme had bereikt. Omdat het zo intens was, was ze niet in staat geweest het tafereel te filmen. Dat hield de rest nog tegoed zei ze.

Daan was de volgende die klaar kwam. Hij wist wel te filmen hoe klodders sperma uit zijn lul spoten. Van alle drie de meisjes kreeg hij goedkeurende berichten. Nathalie stuurde zelfs een filmpje waarin ze al vingerend vertelde dat Daan haar vol moest spuiten. Aan het eind van het filmpje was te zien hoe Nathalie bevend klaar kwam.

Silke kon zich na het zien van al die filmpjes ook niet meer inhouden en verhoogde het tempo waarop ze vingerde. Toen ze voelde dat ze haar orgasme naderde begon ze te filmen. Door het intense genot ging het richten van de camera niet helemaal goed, maar in het filmpje was duidelijk te merken dat Silke intens klaarkwam. Met harde kreunen liet ze zich klaarkomen.

De vier praatten nog wat na waarna iedereen een voor een ging slapen. Zo ook Silke. Wat was ze blij dat ze zich voor de groep had aangemeld.

Dit was het einde van het verhaal. Heb je ervan genoten? Ik vind het leuk om te horen wat je van het verhaal vond, wat het met je deed en sta ook open voor ander geil contact! Laat je een reactie achter, stuur je een mail of voeg je me toe op snapchat of kik? Op zowel snapchat als kik is mijn gebruikersnaam daantjuhse

Meer over mij te weten komen? Kijk op mijn profiel of voeg me toe op snapchat/kik!

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Kik Groepschat - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net