Opwindend.Net
Datum: 12-02-2018
Stemmen: 65x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 13749x
Lengte: Lang
Joke De Dochter Van De Buren - 5
Door Peter1948 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Joke De Dochter Van De Buren - 4

Voorwoord

Dit verhaal draag ik op aan mijn ex-buurmeisje Joke. Ze woonde destijds, met haar ouders, haar moeder heette Cor, jongere zus en broer, in een sociale volkswijk naast ons. Bij elkaar over de vloer komen was schering en inslag. In mijn ogen was ze knap én ik was stilletjes héél verliefd op haar, maar daar waren mijn ouders het niet mee eens, ze kende het genot van neuken al. Ik niet. Verschillende keren heeft ze me gevraagd mee te gaan naar haar kamertje om ‘te praten’. Helaas heb ik dat nooit gedaan en heb daar tot op de dag van vandaag nog spijt van. Nog steeds zou ik graag eens met jou de lakens willen delen


DEEL 5

Mijn moeder komt de keuken inlopen en blijft abrupt staan. Ze kijkt naar ons drieën. Melissa in een badjas en Joke en ik met alleen maar een handdoek om ons lichaam gewikkeld. “Wat is hier aan de hand? En Peter, waarom heb jij je uitgekleed?” vraagt ze meteen. Voordat ik haar antwoord kan geven heeft Melissa haar al bij haar arm gepakt en mee de woonkamer ingetrokken. “Laat mij het je alsjeblieft maar even uitleggen” hoor ik haar nog zeggen.

Joke en ik eten onze lunch op en wachten tot ze terug komen. Tien minuten, een kwartier, nee het duurt bijna een half uur. Ik besluit om toch maar eens een kijkje in de woonkamer te nemen. Joke komt dicht achter mij aan. Voorzichtig doe ik de deur van de woonkamer open en wat zie ik nou?

Ik kan mijn ogen niet geloven.

Melissa zit met haar rug tegen de bank, haar badjas hang helemaal op en mijn moeder? Het gezicht van mijn moeder zit tegen de kut van Melissa gedrukt.

Joke en ik kijken een paar minuten toe. Wat een onbeschrijflijk gezicht. Dan gaan we de kamer binnen. Als Melissa ons in de gaten krijgt lacht ze en tilt het hoofd van mijn moeder op. We horen Melissa zeggen “Nadat ik alles aan Karin had uitgelegd vertelde ze me hoe lang geleden het was dat zij seks had gehad” Mij moeder keek me, met een gezicht bedekt met de sappen van Melissa, aan en zei “Toen de badjas van Melissa openviel verloor ik de controle en kon mezelf niet meer stoppen”

Joke liet haar handdoek vallen en kwam met haar hoofd in mijn richting waardoor ik ook mijn handdoek snel wegwierp. Mijn moeder keek naar ons, volgens mij was het de eerste keer dat mijn moeder me met een stijve lul zag. Joke pakte hem beet en streelde hem, waarop mama een luide zucht kreunde.

“Waarom help jij je moeder niet netjes door haar uit te kleden, Peter” zei Melissa.

Ik zie mijn moeder opstaan en meteen zit mijn hand bij haar rits. Ik trek die van haar jurk naar beneden en mama kan die van haat schouders op de grond laten vallen. Nu zie ik mijn moeder in haar roze slipje en beha, ik kus haar en strek dan mijn armen achter haar rug om haar beha los te maken. Mijn moeder houdt de beha vast tegen haar tieten en zegt “Daar geniet je van, is het niet, Peter?”

IK krijg een grijns over mijn gezicht en antwoord “Mama, ik heb altijd al een fantasie gehad jou eens uit te mogen kleden!”

Mijn ogen staren naar haar borsten terwijl ze langzaam die beha laat zakken. Plagend begint ze de cups op te tillen en vraagt “Vind jet het leuk wat je ziet?” Starend naar haar grote tieten met flinke tepels blijf staren zeg ik “mama, ze zijn prachtig, ik ben er nu al verliefd op”

Ik voel dat iemand probeert mij verder van mijn moeder af te drukken. Ik kijk omlaag, ik zien Joke die met haar handjes het slipje van mijn moeder omlaag trekt. Ze stapt er uit en ik hoor Joke giechelend zeggen “Kijk mama, die heeft veel haar op haar kut!”

Ik die een stap dichter naar mijn moeder en kus haar hartstochtelijk op haar mond, mijn moeder zoent terug door haar tong in mijn mond te steken, onze tongen worstelen en ik streel en knijp in haar tepels. Ze verbreekt de kus en laat een luide kreun horen met de woorden “Oh Fuck, dat voelt lekker, dat heb ik jaren moeten missen. Het is zo lang geleden dat er met mijn tieten is gespeeld” Ik neem een tepel stevig tussen duim en wijsvinger en ze kreunt nog harder.

Kijkend naar mij en mijn moeder speelde intussen Melissa met haar eigen dochter, dan zegt ze “Peter leg jij Karin eens op de bank” Even later ligt die naast Melissa en we zien hoe ze elkaar kussen. Ze duwt de benen van mijn moeder iets uit elkaar en begint met één vinger haar kut te strelen en wat later verdwijnt die tussen de lipjes. Ik zit naast mijn moeder, pak een van die grote tieten en neem de tepel in mijn mond. Ik zuig erop als een baby die voer krijgt.

Als ik mijn mond van die borst optil zie ik dat Melissa nu ritmisch met haar vinger door de kut van mijn moeder gaat en dat Joke haar mond dicht bij die sappige grot heeft gebracht. Melissa trekt haar vinger weg en Joke neemt het over. Ze likt de kut van Karin en die schreeuwt het uit “Ik ga klaar komen. Fuck, ik krrrijg een orggggggasme. Oh fuckkkkkkk yesssssssssssssssss!!!!”

Melissa beweegt zich naast me en begint in mijn stijve pik te knijpen. Te geeft hem een paar salgen en fluistert “Ben je er klaar voor om je eigen moeder te neuken? Ik zou zo graag willen zien dat JIJ haar neukt”

Ik sta op, trek Joke van haar kut en kijk naar mijn moeder. Haar ogen zijn gesloten, ze haalt onregelmatig adem, ze probeert zich te herstellen van haar orgasme. Zodra ik met mijn pik over haar kutlippen wrijf doet ze haar ogen open, ze grijpt mijn pik en streelt ermee over haar schaamlippen.

“NEE, dat kun je niet maken, je kunt je eigen moeder niet neuken” schreeuwt ze ineens uit. Maar haar lichaam wil het tegenover gestelde, haar lippen gaan uit een en trekken mijn pik als het ware naar binnen. Met een plotseling duw zit ik erin. Mama gilt “Dat moet je niet doen, dit mag niet, dit is verboden dit is…………”

Ik hoor niet meer wat ze allemaal roept. Ik duw mijn pik zo ver ik kan in haar kut, mama blijft onder me roepen “Nee, stop, hoor je me, Peter, stop, stop!!!!!!” Al zou ik het hebben gewild, ik kon niet stoppen.

Ik trok iets terug tot mijn eikel nog net tussen haar lipjes zat en vol zelf vertrouwen duwde ik hem weer naar binnen tot mijn bekken tegen het harde knalde. Ik hoorde haar hijgen en ik herhaalde de handeling. Mijn moeder schreeuwde het uit “Ne3e, nee, niet doen, Peter, stop” Langzaam liet ze zich gaan, ze begon er van te genieten “Ja, neuk je moeder, ja, ja, ga door.” Ik pompte hem steeds op en neer. “Ik ben je slet, neuk me” hoorde ik haar krijsen, dit was voor mij het sein nog eens extra hard door te stoten.

Joke zoog onderwijl op de ene tepel terwijl Melissa met de andere speelde. Ik voelde dat mijn moeder op het punt stond een orgasme te krijgen, haar lichaam werd strakker, ze schreeuwde het uit. Ik was er ook bijna, nog een paar stoten en toen spoot ik mijn sperma in haar kut.

Terwijl ik spoot kwam moeder weer bij haar positieven en gilde “Fuck, nee, niet spuiten, ik ben godver niet aan de pil, Peter, niet in me spuiten!!!” Ik moest glimlachen dat bij het idee dat ik mijn moeder op dit moment misschien zanger ging maken. Na de laatste straal trok ik hem eruit en ging met mijn slappe lul naast Melissa en Joke op de bank zitten.

Even later vroeg Melissa aan Joke en mij om voor haar en mijn moeder een glaasje wijn in te schenken. We haalden glazen en een fles witte wijn. Ik ging in een leunstoel zitten en luisterde naar wat ze allemaal te vertellen hadden.

Ik hoorde mijn moeder vertellen over de eerste keer dat ze seks had. Ze was op dezelfde leeftijd als Joke nu is en het was …… ze aarzelde even, het was haar eigen vader geweest. Melissa verbrak de stilte die even viel en nu wisten we dat het ook bij haar haar vader was geweest, maar dat ze toen nog jonger was dan Joke nu is.

Melissa vertelde verder dat, als haar vader nu nog in leven zou zijn geweest, hij het zou zijn die Joke alles over seks bij zou mogen brengen. Mijn moeder vertelde Melissa toen hoe haar moeder haar en haar vader had betrapt en dat haar ouders toen gescheiden waren en dat, sindsdien, alle contact met haar ouders verloren was gegaan, volgens har had haar moeder er ook voor gezorgd dat haar vader géén enkel contact meer met Karin had.

Het gesprek werd onderbroken toen Joke probeerde het sperma dat uit het kutje van mijn moeder liep, op te likken. “Je hebt Joke goed geleerd hoe e een kut moet likken” zei Karin. Joke glunderde. Intussen duwt Melissa het hoofd van Karin naar mijn stijve pik. “Zuig je zoon eens, ik weet zeker dat hij dat ook graag eens mee wilt maken!” zei Melissa.

“NEEEEEEEE, dat vind ik niet leuk” zei mijn moeder, maar mijn pik wrijft over mijn moeders mond terwijl Melissa het naar beneden blijft drukken. Zodra ze weer iets probeert te zeggen gaat haar mond open en mijn eikel schiet naar binnen, ik pak haar hoofd vast en dwing haar mijn pik verder in haar mond te nemen.

Het lijkt wel of ze een prop in haar keel krijgt waardoor ik haar hoofd een beetje omhoog laat komen en ze weer kan ademen, dan duw ik het weer naar beneden, dit blijf ik herhalen, Ik voel haar tong rond mijn pik zemen. Melissa streelt de rug van mama en vertelt haar dat ze het goed doet. Nu voel ik haar lippen strakker om mijn schacht en voel haar zuigen, voor iemand die niet van pikzuigen houdt, doet ze uitstekend haar best. Ze geeft me een geweldige pijpbeurt.

Ik voel dat ik klaar ga komen en spuit even later mijn lading sperma in haar mond. Hoeveel anderen hebben er niet van gedroomd eens te worden gepijpt door je moeder. Mijn fantasie is werkelijkheid geworden. Mijn pik barst uit en stoot een lading zaad in haar mond, waarbij ik haar hoofd stevig vasthou over mijn pik. Ik blaas nog een lading in haar keel en voel dat mijn moeder worstelt om genoeg door te slikken. Wanhopig probeert ze haar hoofd omhoog te tillen en zo mijn pik los te laten.

Ik laat de greep verslappen en ze tilt haar hoofd op en ik spuit op dat moment nog een straal midden in haar gezicht. Ik keek naar haar, mijn moeder, ze zag er zo sexy uit, dat beeld zal me voor altijd bij blijven.

Melissa raapt het slipje van mijn moeder op en veegt daarmee haar gezicht schoon.

“Mama, mag ik het gezicht van Karin schoonmaken?” gilt Joke. Melissa geeft haar het slipje, maar die legty het terzijde, ze wil het met haar tongetje doen. Ze likt gretig het sperma van haar gezicht. Binnen een paar minuten is het brandschoon. Karin opent met een zucht haar ogen en zegt “Peter, dat deed je expres, is het niet, op mijn gezicht spuiten” Ik moet erom lachen en antwoord “Mama, dat heb ik echt niet expres gedaan, jij wilde met alle geweld van de wereld je hoofd optillen terwijl ik aan het spuiten was”

“Karin, waarom blij je vanavond niet bij ons eten, dan bestel ik pizza” vraagt Melissa. Even zien we haar nadenken en zegt dan “Ja, lijkt me een strak plan, anders zou ik voor Peter en mij moeten koken” Ze ziet hoe Joke bij haar moeder op schoot kruipt en hoe Melissa daarna haar vingers in het kale kutje van haar dochter steekt.

Ik ga met mijn vingers door de schaamharen van mijn moeder en vraag “Mam, kun je je, net als Melissa en Joke, ook niet kaal scheren? “ Ik kijk nog eens verlekkerd naar de kale kutten van Melissa en haar dochter Joke. “Misschien wel, maar eh …. Bij dat scheren heb ik wel hulp nodig, dus eh…… wie wil mij een handje helpen?”

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Joke De Dochter Van De Buren - 6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net