Opwindend.Net
Datum: 13-02-2018
Stemmen: 64x
Cijfer: 6.7
Gelezen: 12054x
Lengte: Gemiddeld
Werkend Op Het Strand
Door Anoniempje26 - Zoek naar meer...

Vandaag was het zover, Sanne zou haar eerste dag gaan werken in de horeca. Op internet had zij een vacature gezien om in de bediening te werken van een strandtent en aangezien haar ouders arm waren en Sanne hierdoor niet op vakantie kon, besloot zij om zelf te gaan werken voor haar geld.

Sanne stond naakt voor de spiegel en bekeek zichzelf. Wat moest ze nou aantrekken? Het was een warme zomerdag dus ze bekeek de korte broekjes in haar kast. Ze was nooit echt heel erg zeker geweest over haar 16 jarige lichaam. Sommige vriendinnen hadden al borsten en voor haar gevoel wilden deze bij haar niet groeien. Ook had ze graag langer willen zijn, maar verder dan 1,56 meter was ze nog niet gegroeid. Zuchtend pakte ze een roze hipster en een witte bh. Veel ondergoed en kleding had ze niet, maar nu ze zelf zou gaan werken kon hier verandering in komen. Ook pakte ze een kort spijkerbroekje en een zwart hemdje. Dit leek haar een goede outfit voor haar eerste stranddag.

Eenmaal beneden stond er al een ontbijtje voor haar klaar. Ze zag dat haar vader naar haar zat te kijken en toen ze aan tafel kwam zitten vroeg haar vader: "Je gaat toch in een strandtent werken? Is het niet beter om een broek aan te trekken die je lichaam iets meer bedekt? Anders kan je nog beter in je bikini gaan rondlopen daar". Gelukkig kwam haar moeder voor haar op en na het eten van haar ontbijtje ging Sanne op de fiets naar de strandtent.

De eigenaar kwam meteen naar haar toe en stelde zich voor als Wesley. Wesley zag er best goed uit en ze schatte hem rond de 30 jaar. Hij droeg een mooie blauwe polo die strak om zijn gespierde lijf zat. 'Kom mee Sanne! Dan laat ik je je werkplek zien'. Er was nog niemand aanwezig op een aantal koks na. Sanne stelde zich kort voor en volgde Wesley naar zijn kantoor boven. 'Zo Sanne, dus jij wil in mijn strandtent werken? En hij legde zijn hand even kort op haar bovenbeen. Sanne kreeg het er warm van, maar zocht er niet te veel achter. Hij vroeg haar of ze al eerder had gewerkt in de horeca en zij gaf aan dat dit haar eerste baantje was. Wesley zei wacht even en kwam terug met een vol dienblad met glazen. 'Zo, laat maar eens even zien hoe jij dit bij de mensen gaat brengen, maar zorg ervoor dat je niks laat vallen. Doe maar alsof ik de de klant ben. Wesley nam plaats achter zijn bureau en onzeker kwam Sanne naar hem toe met het volle dienblad. Ineens viel er 1 wijnglas om op het dienblad en al snel viel het hele dienblad over Wesley heen. Sanne begon meteen al het glas in zijn kantoor op te raken en jammerde 'sorry sorry sorry'. Wesley, die net zo aardig had geleken, pakte haar ineens hardhandig bij haar haren. 'Wat is dit nu meisje? Je wil bij mij in mijn strandtent komen werken, maar gooit meteen een dienblad om?'

Sanne schrok van zijn reactie en zei nog een aantal keer sorry. Ze moest en zou dit baantje krijgen, want verder was er in de buurt geen enkel baantje te krijgen. Niet alleen Wesley zat onder de drank. Ook heel Sanne haar outfit was nat geworden van de omgevallen glazen. Wesley stond op en pakte iets uit de kast in zijn kantoor. Hier kijk eens een hemdje en een nieuw broekje. Kijk maar even of het past. Sanne vroeg waar ze zich om kon kleden. Nou hier natuurlijk, laat mij maar even kijken of het de goede maat is. Sanne keek om zich heen en dacht moet ik me hier omkleden, waar Wesley bij bleef zitten? Nog nooit eerder had een man haar in haar lingerie gezien. Sanne begreep dat Wesley niet weg zou gaan en de enige mogelijkheid was om haar hier om te kleden.

Snel deed ze haar shirtje hemdje uit en trok het witte strakke hemdje van de strandtent aan. Ze voelde de ogen van Wesley over haar lichaam gaan. Zachtjes hoorde ze hem een klein beetje kreunen. Nu moest ze haar broekje nog verwisselen. Snel deed ze haar broekje uit, maar nog voordat ze de ander aan had zei Wesley: 'Wat heb jij nu weer aan? Wat is dat voor een kleuterondergoed? Hier wacht maar!

Wesley stond op en liep weer naar de kast. Hij gaf haar een wit stofje. Sanne keek ernaar en vroeg zich af of hij dit meende. Wesley bleef een beetje boos naar haar kijken en snel trok ze haar hipster uit. Ze wilde snel de doorschijnende string aantrekken die ze zojuist van Wesley had gekregen toen hij haar ineens vroeg om voor hem te komen staan. Hij greep haar ineens bij haar kutje en ze schrok van zijn reactie. 'Waarom zit er haar op jou kutje'? Vroeg hij haar. Sorry zei Sanne. Nooit had een man haar kutje gezien dus waarom zou ze hem scheren. 'Ik had niet verwacht dat iemand het daaronder zou zien meneer sorry!'

Wesley's telefoon ging en het was een belangrijk gesprek zei hij. Kom morgenochtend maar terug om 11:00 uur dan gaan we samen kijken of dit werk iets voor jou is. Ik verwacht dat je een leuk stringetje en bh'tje aan hebt en zorg ervoor dat ik geen haartje meer kan vinden op je kutje. Als je er niet bent stopt je werk meteen. Vandaag heb je 20 euro verdiend dus koop daar maar iets leuks van. Hier heb je nog 50 euro voor je nieuwe ondergoed. Morgen zal ik je in de bediening laten werken en praten we op mijn kantoor verder. Nog vragen?
'Nee' antwoordde Sanne kort.

Snel liep ze weg uit het kantoor en naar haar fiets. Onderweg naar huis was zij benieuwd wat er morgen zou gaan gebeuren.

Zoek naar meer verhalen van Anoniempje26...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net