Opwindend.Net
Datum: 10-03-2018
Stemmen: 19x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 5575x
Lengte: Lang
Eefje's En Quinty's Eerste Keer - 3
Door Fotograaf - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Eefje's En Quinty's Eerste Keer - 2

Ik liet de deur een stukje open staan want Quinty moest natuurlijk alles goed kunnen horen wat er zich binnen zou gaan afspelen.

“ Nou Meid, Quinty wordt al goed onderhanden genomen door Georgina en nu jij nog. Laat je maar helemaal gaan. Ik zal je wel even wat aanwijzingen geven in het begin. Weet wel dat ik geen blad voor de mond neem en alles gewoon bij naam noem.”

Ik pakte mijn camera en liep richting het bed waar Eefje naakt op mijn aanwijzingen lag te wachten.

“ Leg die kussens maar eens achter je zodat je een beetje steun in je rug krijgt,” wees ik haar terwijl ik een van de kussen achter haar hield.
Ik vroeg haar het zich lekker gemakkelijk te maken en een beetje achter uit te schuiven zodat ze in een half zittende houding kwam.

“ Zo dat ziet er al heerlijk uit zoals je erbij zit. Doe je benen maar lekker ver uit elkaar en laat dat mooie gleufje van je maar eens zien. “

Langzaam voldeed ze aan mijn verzoek en open de haar benen. Meteen ging er een hand haar kruis in met de bedoeling de rechtstreekse inkijk die ontstaan was teniet te doen en ik liet het even zo om haar niet ongemakkelijker te laten voelen.

“ Goed zo lieverd als ik begin met fotograferen mag je jouw hand langzaam weghalen en lekker met je kutje gaan spelen. “

Ik deed een stap naar achteren zodat ik een totaal plaatje kon maken van hoe ze voor me lag en maakte een foto. Op het scherm dat achter me stond kon Eefje de gemaakte foto zien verschijnen en meekijken wat ik gefotografeerd had.

“ Ziet er toch lekker uit zo, zoals je jezelf ziet liggen toch?” vroeg ik haar.

Even keek ze naar het beeld en er verscheen een voorzichtige glimlach op haar gezicht.

“ Ziet er naar uit dat je tevreden bent. Wat mij betreft mag de show beginnen.”

Zonder nog wat te zeggen keek ze me recht in de camera aan en door de zoeker zag ik hoe ze haar rechter hand die in haar kruis lag een beetje naar boven schoof zodat ze haar vinger op haar lipjes had liggen. Met haar linker hand nam ze haar linker tietje vast en begon deze zachtjes te kneden.
Ik maakte een foto en zag dat Eefje weer even naar het beeld keek om zichzelf er nogmaals van te overtuigen dat het er goed uitzag .
“ Geil!” zei ze en met haar blik in de camera begon ze met haar kutje te spelen.
Eerst liet ze haar vingers een paar keer over haar lipjes glijden zonder er echt druk op uit te oefenen. Al snel gleed haar middelvinger tussen haar lipjes door van beneden naar boven en weer terug. Dat herhaalde ze een paar keer en ik zag hoe nat haar vinger werd van het aanwezige vocht.

“ Je bent goed nat zeg dat is een goed teken. Ga maar lekker door verwen jezelf maar lekker “
Ik maakte weer een paar shots en omdat ik mijn 70-200mm op de camera had zitten kon ik gemakkelijk inzoomen op haar natte doosje. Zo kon ik van dichtbij zien hoe haar middel vinger tussen haar lipjes door naar binnen werd geschoven. Een paar keer ging ze in en uit en voegde er toen een 2de vinger aan toe. Ik hoorde hoe ze zachtjes begon te kreunen en toen ik uitzoomde zag ik dat ze haar ogen gesloten had. Ik schoot nog enkele fullbody platen en genoot van het gebeuren voor me.
Omdat ze geen aandacht meer had voor het scherm, schakelde ik de camera over van foto op filmen en vanaf dat moment werd het hele tafereel voor me op video vastgelegd

“ lekker lieverd, dat ziet er echt geil uit wat je doet” zei ik zachtjes om haar aan te moedigen.

Ze schroefde het tempo op een bewoog de twee vingers steeds sneller en dieper in en uit haar doosje. Ook haalde ze haar linker hand van haar tietje af en schoof deze naar beneden. Terwijl ze haar rechter hand steeds wilder in en uit begon te stoten nam ze met haar middelvinger van haar linker hand haar klitje onderhanden.
Van dat moment af ging ze helemaal los. Om haar vanuit verschillende hoeken in beeld te kunnen brengen, verplaatste ik mezelf een paar keer. Het zag er allemaal heel geil uit en het liet me natuurlijk niet onberoerd. Mijn lul spande zich dan ook behoorlijk in mijn broek.

Dat haar vocht rijkelijk begon te stromen was wel duidelijk getuige de soppende geluiden die haar vingers in haar kruis veroorzaakte.
Steeds heftiger werden haar bewegingen en steeds meer begon ze met haar lichaam te kronkelen. Ook haar volume ging een tandje harder en langzaam zou er in de visagieruimte wel iets te horen moeten zijn van wat er zich op het bed afspeelde.

Ze hijgde en kreunde dat het een lieve lust was. Inmiddels had ze al een derde vinger in haar kutje erbij geschoven en was ze met 2 vingers tegelijk bezig haar knopje te bewerken. Lang kon het nu niet meer duren voordat haar orgasme zich zou aankondigen. Nog even zoomde ik in zodat ik haar handwerk nog even goed in beeld kon brengen. Van zo dicht bij zag het er ongelofelijk lekker uit wat ze deed. Haar hele kruis was nat en ook glommen haar vingers en de rest van haar hand van haar vocht.
Net op tijd zoomde ik weer uit want opeens spande ze haar hele lichaam duwde ze haar bekken helemaal omhoog zodat ze alleen nog op haar voeten en schouders steunde. Ineens was het stil en met een verwrongen gezicht beet ze op haar onderlip terwijl ze de 3 vingers uit haar kutje trok. De vingers op haar klitje voerden de druk en het tempo nog iets op tot dat het moment van klaarkomen bereikt was.
Met een langgerekt “ ohja” onderging ze haar orgasme. Haar lichaam schokte en rilde en snikkend en bijna huilend bleef ze zachtjes met haar vingers haar klitje wrijven om het gelukzalige gevoel zolang mogelijk aan te laten houden.
Nadat de ergste krampjes waren weggeeft. Liet ze zich langzaam terugzakken op het bed en met haar hand op haar kutje bleef ze uit te hijgen van de inspanning. Nog steeds had ze haar ogen gesloten en had daardoor niet in de gaten dat het aantal toeschouwers aan de rand van het bed gestegen was met 2 extra.

Terwijl ik mijn camera nog steeds gericht hield op Eefje, keek ik naar Quinty die vol verbijstering stond te kijken naar haar uithijgende vriendin, die net wild schokkend en hard kreunend was klaargekomen. Ik legde mijn wijsvinger op mijn lippen om aan te geven dat ze nog niets moest zeggen en maakte haar duidelijk dat ze op de bedrand moest gaan zitten.

Op het moment dat Eefje weer bij haar positieven kwam, opende ze haar ogen en keek recht in het gezicht van een heel verliefd kijkende Quinty.
Een beetje geschrokken omdat ze niet verwacht had dat Quinty en Georgina er ook waren ging ze recht opzitten.

“ Ik heb helemaal niet gemerkt dat jullie er ook waren,” lachte ze met blosjes op haar wangen, waarop Quinty haar duidelijk maakte dat haar gekreun en gehijg tot in de visaruimte te horen was en dat ze daarom waren komen kijken wat er gaande was.

“ Wow Quin, wat is dit geil om te doen zo voor een camera zeg. Ik zeg je dit is klaarkomen twee punt nul hoor, geloof me ” Zei ze met een glimlach op haar gezicht.

“ Nou dat was ook wel te horen Eef” giechelde Quinty terwijl ze de handen van Eefje vastpakte

Georgina vroeg meteen of de foto’s gelukt waren want die wilde ze eens zien.
Ik liep naar de computer en draaide de monitor weg van het bed, zodat niemand nog wat kon zien. Met een grote glimlach op mijn gezicht startte ik de opname die ik gemaakt had en meteen kwam hoorde Eefje zichzelf zeggen “ geil” gevolgd door wat zacht gekreun.

“ Uh ….. Foto’s maken geen geluid Rene, waar komt dit vandaan ?” vroeg ze terwijl ze naast Quinty op de rand van het bed ging zitten.

“ Verrassing “ lachte ik en meteen daarop hoorde uit de speaker mij zeggen” lekker lieverd, dat ziet er echt geil uit wat je doet”.

Toen drong het ook tot haar door, dat ze naar een opname luisterde.
Met een hele dikke glimlach op mijn gezicht draaide ik de monitor om naar de 3 meiden en op full screen keken ze samen recht ik de ingezoomde doos van Eefje die druk bezig was haar vingers in en uit te bewegen.

Met open mond zat Quinty vol ongeloof naar het scherm te kijken hoe haar vriendin daar bezig was met zich te vingeren.

Gefascineerd keken de dames naar de beelden zonder dat er ook nog een woord werd gesproken. Ik zag dat Eefje haar ogen glinsterden van plezier. Quinty begon een beetje zenuwachtig heen en weer te schuiven op haar plekje. Georgina zei niets maar de blikken die ze met mij wisselden zeiden genoeg en ik wist dat het hier niet bij zou blijven.

Het orgasme moment vulde wederom de ruimte met het langgerekte “ Ohja” en nadat de video gestopt was duurde het even voordat Quinty zich omdraaide naar Eefje.

“ Wat ben jij een geil wijf zeg. “ zei ze enthousiast. “ Georgina had me al een beetje voorbereid op wat Rene zou gaan fotograferen, maar dit slaat echt alles hoor.
en ik me maar inhouden bij Georgina in de stoel “

Georgina haakte snel in.

” Rene en ik hadden afgesproken dat we jullie allebei zouden proberen te over te halen tot iets wat jullie niet zouden verwachten. We hoorden jullie in de visagieruimte praten over het naakt gaan van Quinty. Voor Rene en mij was het al snel duidelijk dat er meer speelde tussen jullie twee. Dus spraken we af jullie een beetje te op weg te helpen”

“uhh lag dat er zo dik op dan ?” vroeg Eefje

“Nou Eefje, voor ons was het in ieder geval duidelijk. “ ging Georgina verder
“Ik ben benieuwd wat Rene heeft gedaan om je zover te krijgen want wat jij hebt laten zien had ik zelfs niet verwacht. Echt super geil zeg.
En terwijl jullie hier bezig waren, heb ik deze mooie dame van make-up voorzien” zei ze
“En omdat zee r zo sexy bij zat in haar opengevallen badjas, kon ik niet van haar afblijven en heb ik een paar keer met haar tietjes gespeeld. Later, toen we de eerste geluiden van jou uit de studio ruimte hoorden, ben ik een stapje verder gegaan en heb Quinty gevraagd of ik haar kutje mocht voelen.

“ En dan zeggen dat ik een geil wijf ben!” lachte ze Eefje naar Quinty “ je gewoon laten vingeren door de visagiste. En dat is niet geil dan ?

Lachend vielen beide dames in elkaars armen en een vluchtige kus op de lippen volgde.

Georgina stond op en liep naar mij toe. Zachtjes fluisterde ze me in mijn oor dat ze het wel een erg geil filmpje vond en dat ze er ook graag wel eens zo een zou willen maken.

“ Lieverd dat weet ik” fluisterde ik terug. “Dat zal voor een andere keer moeten zijn, al durf ik ervoor te wedden dat je nu met een heel nat broekje rondloopt.

“ Even pauze, of willen de dames meteen al met elkaar gaan rollebollen ?” vroeg ik terwijl ik Georgina op mijn schoot trok. “ Deze dame hier is heel benieuwd wat jullie allemaal gaan laten zien.”

Georgina voelde mijn keiharde lul toen ze ging zitten. En met een grote glimlach op haar gezicht verkondigde ze aan Eefje, dat haar spel van daarnet ook de fotograaf niet geheel onberoerd had gelaten. “Ik voel hier namelijk iets behoorlijks hards onder mijn billen”

“ Om over jou natte gleufje maar te zwijgen zeker?” bitste ik terug en greep Georgina tussen haar benen. Haar spijkerrokje was kort genoeg om me alle toegang te verschaffen tot haar natte broekje. En als ik nat zeg, dan bedoel ik nat. Triomfantelijk keek ze me aan toen ik met mijn vingers over haar kletsnatte slipje heen wreef.
Terwijl ze haar benen een beetje spreidde zodat ik er nog makkelijk bij kon, probeerde ze Eefje en Quinty zover te krijgen om samen van het bed gebruik te gaan maken.

“ Niks pauze, die badjas kan nu wel uit Quinty en laat verras ons met je mooie lijf “ zei ze met een hees stemmetje. Deels omdat ze die twee heel erg interessant vond en deels omdat ik met mijn vingers haar kutje streelde over haar natte broekje heen.

Het was overigens de eerste keer dat Georgina en ik op deze manier met elkaar bezig waren, ondanks dat we elkaar al een paar jaartjes kennen hadden we nog nooit eerder iets dergelijks met elkaar gedaan.
Georgina is zelf ook een prachtig mooie meid. Niet al te groot met haar 1.62 maar wel gezegend met een heerlijk lijfje. Alles mooi in proportie en,, eerlijk gezegd, precies naar mijn persoonlijke smaak. Een paar kleine b-cupjes die parmantig naar voren wijzen en een strak buikje en een lekker bol kontje.
Mij hoorde je dus niet klagen, integendeel. Ik zat hier in mijn studio met 3 super geile meiden met de wetenschap dat er nog wel het een en ander zou gaan gebeuren. En nu Georgina zich spontaan aan mij overgaf was ook voor mij het hek van de dam.
Ik verplaatste mijn vingers naar de bovenkant van haar string en trok hem langzaam naar beneden. Terwijl ik met mijn ene hand haar slipje verder naar beneden werkte gleed ik met mijn andere over haar heerlijk gladde venusheuvel langzaam naar haar gleufje.

Een hees “ Ja lieve Rene, doe maar lekker” gevolgd zacht gekreun was voor mij bevestiging genoeg dat ook Georgina toe was aan wat aandacht.

Ik schoof mijn vingers naar beneden en voelde de warmte van haar spleetje.
Mijn vingers waren binnen notime voorzien van een laagje van haar vocht.
Even stokte haar adem toen ik haar klitje raakte en wipte ze een beetje op.
Daardoor kwam voor mij de weg vrij om 1 vinger bij haar naar binnen te laten glibberen.
Direct schoot haar hand ook haar kruis in en schoof ze zelf ook een vinger naar binnen.

“ OEHJA heerlijk zo “ kreunde ze. En terwijl we samen haar kutje vingerden keken we naar wat de meiden op het bed van plan waren.

Quinty had inmiddels haar badjas van zich af laten glijden en stond met haar rug naar ons toe aan de rand van het bed waar Eefje al met haar benen lag te wachten.
Zachtjes kroop Quinty op het bed en boog langzaam naar het kruis van Eefje.
Daardoor stak ze met haar kontje in de hoogte en konden wij haar heerlijk pruimpje zien glimmen tussen haar benen

“ Wat een lekker kontje heeft die meid” zei ik terwijl Georgina hijgde op het ritme van onze vingers in haar kutje.

“ Daar wil ik straks wel eens van proeven “ kreunde ze “ maar eerst even wat anders” en resoluut stond ze op, verwijderde haar rokje en schopte haar schoenen uit.

“ Ga eens staan” gebood ze een ging meteen op haar knieën zitten.

Mijn broek lag enkele seconden later al op mijn enkels en voordat ik het wist zoog ze mijn eikel tussen haar lippen. Niet normaal zoals ze me afzoog. Zonder ook maar een hand te gebruiken schoof ze mijn paal in een keer diep tot in haar keeltje zodat ze met het puntje van haar neus mijn schaambeen raakte. Overweldigend kan ik je zeggen want het zonder het te kunnen tegenhouden verschoot ik mijn zaad. De escapades van Eefje voor de camera en de geile toestand waarin we verkeerde maakte me dusdanig gevoelig dat klaarkomen onvermijdelijk was.
Niettemin liet Georgina zich van haar beste kant zien en nam mijn cadeautje in ontvangst.
Nadat ze de grootste hoeveelheid had weggeslikt, stond ze op en duwde met terug op mijn kruk. Meteen kwam ze face to face op me zitten en zonder pardon duwde ze mijn eikel tussen haar lipjes en liet zich zakken. Wonder boven wonder bleef mijn jongeheer op volle sterkte en liet toe dat ze zich over de volle lengte kon beschikken.
Even vergaten we dat Eefje en Quinty e rook waren en gingen we helemaal in elkaar op.
Georgina neukte zich binnen notime naar een orgasme en liet dat ook duidelijk horen.
Hadden de twee meiden op het bed nog niets in de gaten gehad wat er zich naast hun afspeelden, dan was dat nu wel heel duidelijk.
Zachtjes bleef Georgina met mijn pik in haar kutje roeren totdat haar orgasme helemaal was weggevloeid.

Toen stond ze op. “ Zo en nu even tot de orde van de dag, we hebben werk aan de winkel weet je nog Rene “ zei ze met een rode kleur van de inspanning. Ze liep in haar blote kontje richting het bed en trok meteen haar shirtje en bh uit. Naakt ging ze aan de andere kant van het bed zitten zodat ze mooi kon zien waar de 2 meiden mee bezig waren, maar zonder mij het zicht op hun weg te nemen.

Ondertussen kleedde ik me ook maar uit en nam daarna meteen mijn camera ter hand.

Eefje lag inmiddels te genieten van de tong van Quinty die haar best deed om het haar vriendin naar de zin te maken. Het was immers de eerste keer voor haar dat ze met een meisje vrijde dus ook de eerste keer dat ze met een kutje speelde.

Ik begon foto’s te maken en wisselde steeds weer af met het maken van stukjes video.
Blijkbaar deed Quinty goed werk want Eefje kreunde en steunde dat het een live lust was en regelmatig zag je haar handen het hoofd van Quinty steviger haar kruis in duwen.
Omdat Eefje al een keer heftig was klaargekomen duurde het even voordat ze te kennen gaf zover te zijn. Snel schakelde ik over naar video en zoomde in op de likkende tong van Quinty. Met het puntje tikte ze steeds het paarse knopje aan dat uitstak tussen Eefjes lipjes. Rondom de mond van Quinty was nat van het speeksel en vocht. Toen kwam er weer een langgerekt “ OH JAaaaa” en schokkend raasde het orgasme weer door Eefjes lijf. Misschien omdat het Quinty was die haar dat orgasme bezorgd had, leek het wel alsof ze nog heftiger klaarkwam als daarstraks. Het verschil met daarnet was dat er nu straaltjes vocht uit haar kutjes spoten recht in het gezicht van Quinty die in eerste instantie even schrok maar daarna haar tong weer aan het werk zette om Eefje zo lang als mogelijk te laten genieten.
Ik had alles prachtig in beeld. Nog even een paar all over shots van beide lichamen die glommen van het zweet. Toen schakelde ik weer over naar de foto modus en maakte nog wat foto’s toen Quinty naast Eefje ging liggen en ze elkaar kusten. Je zag gewoon dat de liefde ervan af spatte en eigenlijk voelde ik me een beetje schuldig dat ik er zo dicht met mijn neus en camera opzat.
Ik wenkte Georgina dan ook met me mee te gaan zodat de dames even tijd voor elkaar hadden.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Eefje's En Quinty's Eerste Keer - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 2917x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.6
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 923x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
9.0
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 10469x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Nachtelijk AvontuurDoor: Anonieme Schrijver
Gelezen: 4110x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Tieners, Blond
16-06
6.5
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 4416x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
:: Anne & MennoDoor: CarolM
Gelezen: 4737x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Anne, Film Kijken, Pijpen, Beffen, Neuken, Sex, Seks
16-06
8.8
:: Gescheiden En Gefrustreerd - 2Door: Dam
Gelezen: 21162x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Cougar, Creampie
15-06
9.4
:: Twee Onder één Kap - 4Door: Jonl
Gelezen: 10660x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-06
9.1
:: Het Volleybalteam - 24Door: Badjas
Gelezen: 12686x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.9
:: Pleegouders - 11Door: Indigo
Gelezen: 10264x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.7
:: Twee Onder één Kap - 3Door: Jonl
Gelezen: 14250x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.8
:: Date Met Een... - 2Door: Geile Tiener
Gelezen: 5325x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
13-06
8.2
:: Een Jaar Voorbij - 2Door: Baksteen
Gelezen: 5638x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.8
:: Twee Onder één Kap - 2Door: Jonl
Gelezen: 21080x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.9
:: Fotoserie Na Volleybalwedstrijd...Door: Hunter
Gelezen: 20811x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
11-06
7.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net