Opwindend.Net
Datum: 11-03-2018
Stemmen: 121x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 21643x
Lengte: Lang
Het Volleybalteam - 18
Door Badjas - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Het Volleybalteam - 17

Vooraf: Dit verhaal is mede geinspireerd door artep, als ode aan L, de spelverdeelster die op haar 19e in 1 seizoen het hele eerste mannenteam + trainer afwerkte.

Het mixtoernooi

Deze zaterdag ben ik niet bij de wedstrijd, maar van Simone ontvang ik via een appje de uitslag, wederom een 3-2 overwinning. Dat betekent dat de meiden al hun 3e overwinning op rij te pakken hebben sinds het dramatische verlies tegen de koploper. Hoewel de verschillen met de andere teams nog steeds klein zijn geeft dat wel echt een boost aan zowel de meiden als mij en Simone. Ik reageer uiteraard enthousiast dat de meiden op de goede weg lijken en krijg een flirterig appje terug dat het met zo'n trainer ook niet anders kan. Weer bekruipt me het gevoel dat Simone me wel ziet zitten. Even later ontvang ik nog een appje, dit keer van Sjaak met het verzoek of ik die dinsdag de training van dames 1 wil overnemen. Ik bevestig dat dit geen probleem is en in mijn hoofd ben ik al bezig een training samen te stellen, want een beetje bang om af te gaan voor Simone en haar teamgenotes ben ik wel.

Die dinsdag train ik eerst mijn eigen meiden. Ze zijn de komende 3 weekenden vrij, dit in verband met de voorjaarsvakantie en carnaval waardoor de bond 3 speelrondes op rij niet heeft ingepland. Deze week en volgende week trainen we nog wel gewoon, in de week daarna, tijdens carnaval vervalt de dinsdagtraining en trainen we dus maar een keer. Ondanks dat er momenteel weinig op het spel staat maken de meiden er een fanatieke training van en stiekem test ik onderdelen van de training die ik later bij dames 1 ga geven alvast op ze uit. Voor mijn meiden kan het geen kwaad, al zijn sommige oefeningen technisch nog iets te lastig voor ze. Zeker voor de meiden die nog niet zo lang meetrainen als Lara en Sacha.

Uiteindelijk besluiten we de training weer met een volledige wedstrijd waarbij ik dit keer als aandachtspunt het blok meegeef. Elke blokkade levert 2 punten op. Hierdoor heeft het team met Inge er in een zwaar voordeel, want die heeft echt een extreem goede timing wanneer ze een blok kan maken. Dat blijkt ook tijdens het wedstrijdje want het team van Inge wint met een ruimte voorsprong geholpen door de nodige blokkades van de knappe midden. Bij het zien hoe goed ze speelt, krijg ik weer een warm gevoel van binnen en gaan mijn gedachtes even terug naar de heerlijke sex die ik met Inge heb gehad. Gelukkig weet ik me op tijd weer te herstellen voordat ik te ver doordenk en mijn broek begint te knellen.

Met een yell sluiten we de training af en meteen ga ik richting mijn auto om door te rijden naar de andere sporthal. Vanwege de overlap tussen beide trainingen hebben we afgesproken dat Inge dit keer afsluit. Dat betekend dat ik nog steeds een gedeelte van de training van dames 1 ga missen, maar dat zal alleen de warming up zijn. Snel stap ik in mijn auto en de snelheidsregels negerend ga ik op weg naar de andere kant van het dorp. Enigszins gespannen stap ik uit en loopt de sporthal binnen. De meiden zijn al druk aan het stretchen en voornamelijk aan het kletsen. Terwijl ik mijn trainingsjasje neerleg heb ik het gevoel dat ze nauwelijks opkijken, wat me niet bepaald vertrouwen geeft.

Dan besluit ik gewoon de sprong in het diepe te wagen en op mijn eigen manier te gaan trainen. De meiden hebben dat maar te accepteren en anders is dit de eerste en laatste keer dat ik ze train. Met een iets te luide stem roep ik de dames bij elkaar en leg ik de eerste oefening uit. De meiden moeten van de ene kant van het veld de bal opgooien, 1 keer laten stuiten en deze dan feilloos in of tegen een korf spelen. Even kijken ze me aan alsof ik gek ben, maar uiteindelijk beginnen ze met de oefening. Het begin is wat aarzelend, maar zodra ik een 2e korf plaats en het een wedstrijdje wordt wie het vaakst de korf raakt, gaan de meiden los. Het tempo gaat flink omhoog en met nu en dan een aanpassing weet ik de oefening interessant te houden. Als ik ze een half uur later weer om me heen verzamel zie ik de rode hoofden van inspanning en de zweetdruppels al op de voorhoofden parelen.

Met flink toegenomen zelfvertrouwen laat ik de dames starten met een aanvalsoefening die met een stuk meer enthousiasme wordt ontvangen. Na deze doen we nog een service/servicepass-oefening en we sluiten af met een spelvariant. De hele training valt er geen onvertogen woord en voor mijn gevoel hebben de meiden het uitstekend naar hun zin. Bewust heb ik niet gekozen voor tactische of technische oefeningen om geen onduidelijkheid te creeren met de afspraken die Sjaak met het team heeft gemaakt. ten slotte sluiten we de training af met een yell. Daarna neemt Simone het woord. "Dank voor de raining, Bart. Ik kan denk ik wel namens het hele team spreken als ik zeg dat we het erg leuk vonden. Je mag zeker nog eens terugkomen." Glunderend van trots neem ik de complimenten van de blonde schone in ontvangst. Dan breekt haar teamgenote in waar ik de naam nog niet van ken. "Zeg Bart, doen jij en je meiden ook mee aan het mixtoernooi dit weekend?" Ik heb geen idee waar ze het over heeft, maar dat willen de dames maar al te graag uitleggen.

Het komt er op neer dat vanwege het competitieloze weekend, dames 1 een mixtoernooi organiseert voor alle seniorenteams en de hoogste jeugdteams. Iedereen die zich aanmeld wordt in teams gemixt dus je weet van tevoren niet met wie je gaat samenspelen. Ik beloof de meiden dat als het enigszins kan, ik er bij ben en dat ik de meiden ook zal vragen. Hierop geeft dezelfde dame aan dat ik ook een introducee mee mag nemen. Deze hoeft niet perse te kunnen volleyballen, dat maakt het alleen maar gezelliger. Lachend neem ik afscheid van de dames en van Simone krijg ik een vette knipoog toegeworpen. Nu weet ik zeker dat ik naar het mixtoernooi ga!

Dezelfde avond app ik Tim nog en de volgende ochtend zie ik een berichtje dat hij meegaat. De laatste twee ervaringen met volleybal zijn hem goed bevallen en hij hoopt natuurlijk om weer een jong meisje aan zijn pik te rijgen. Op de donderdagtraining licht ik ook de meiden in, waarvan de meesten al op de hoogte zijn van het toernooi. Sommigen reageren enthousiast en ik verwacht zeker dat een aantal van ze ook mee gaan doen. Terloops laat ik nog vallen dat ik zelf meedoe en een introducee meeneem. Bij die woorden zie ik de ogen van Nicky oplichten want die heeft meteen door wat en wie ik bedoel. De rest van de training verloopt soepel, maar weinig spectaculair. Het feit dat er dat weekend geen wedstrijd is, helpt daar natuurlijk niet bij. Zoals gebruikelijk yellen we af, waarna Yvonne en Nicky nog even blijven hangen. "Wie is je introducee?" Vraagt de oudste van de twee me recht op de man af. "Dat weet je best, dus ik ga er van uit dat jullie twee ook aanwezig zijn." antwoord ik adrem. De meiden bevestigen dit en terwijl ze naar de kleedkamer lopen, tilt Yvonne nog even snel haar shirtje omhoog om haar heerlijke borsten, weliswaar in sportBH, aan me te tonen als opwarmertje voor zaterdag.

Die zaterdag rijd ik met Tim samen naar de sporthal. We hebben afgesproken dat ik zal bobben aangezien ik toch graag nuchter blijf met zoveel verleidingen om me heen. Tim wil na afloop nog wel een biertje drinken. In de sporthal aangekomen gaan we naar de kleedkamers waar het al aardig druk is. In de kleedkamer van de mannen zie ik ook Andre staan van heren 2 die ik natuurlijk vaker heb gezien tijdens zijn avontuurtjes met Lies. Dat wil zeggen ik heb hem wel gezien, hij mij niet. Andre staat te praten met een paar andere mannen uit heren 1 en 2 en keurt mij geen blik waardig. Tim en ik kleden ons om en lopen dan de zaal in om ons aan te melden.

De teams zijn willekeurig ingedeeld, maar per team van 6 zijn er zoveel mogelijk verschillende teams vertegenwoordigd. Zo speel ik in 1 team met iemand uit dames 1, Esther, iemand uit heren 2, een zekere Frank, Jasper uit jongens B, die ik herken als 1 van de neukers van Maaike, Yvonne uit mijn eigen team en ten slotte Tim en ik. 2 senioren, 2 jeugdspelers en 2 niet-volleyballers. Normaal gesproken een eerlijke verdeling, ware het niet dat ik natuurlijk wel een aardig potje kan volleyballen. Als ik om me heen kijk zie ik een heleboel bekende gezichten. Simone bij de organisatietafel, andere meiden van dames 1 die ofwel meehelpen ofwel meespelen in de diverse teams. Van mijn eigen team doen Yvonne, Nicky, Lies, Maaike, Yvette en Inge mee. Ook herken ik natuurlijk Andre en iets verderop ook Dennis, de andere neuker van Lies.

Als het toernooi van start gaat, kom ik er achter dat we het goed getroffen hebben. Het voordeel van 5 volleyballers t.o.v. de andere teams is merkbaar en Tim is, hoewel geen volleyballer, wel een atleet en weet zich aardig te weren. We winnen dan ook onze eerste 2 wedstrijden en hebben dan een wedstrijdje rust waarin we mogen toekijken en kunnen bijpraten. Tim vermaakt zich uitstekend en is nu ook gebrand op de eindoverwinning. Daarvoor zullen we nog 2 wedstrijden moeten winnen. De eerste is tegen het team van Inge en hoewel we deze makkelijk winnen, krijgt mijn voormalig schatje het voor elkaar mij tot twee keer af te blokken. Wat niet alleen tot vreugde leidt in haar eigen team, maar ook tot hilareit bij mijn team en de toeschouwers.

De laatste en beslissende wedstrijd is tegen het team van Yvette en zij hebben net als ons 5 mensen die kunnen volleyballen aangezien de trainer van heren 2 bij hun meedoet. Het verschil is klein, maar uiteindelijk winnen ze verdiend en moeten wij genoegen nemen met een tweede plaats na een spannende wedstrijd. Na afloop gaat iederen naar de kantine voor een hapje en een drankje en natuurlijk voor de prijsuitreiking. Als team staan we daarna aan een tafel nog even bij te kletsen en het duurt niet lang voordat Nicky zich bij haar oudere zus voegt. Tim voert, ondanks dat hij het spel nog steeds niet helemaal begrijpt, het hoogste woord aan onze tafel en verteld in geuren en kleuren over alle acties die hij heeft gemaakt tijdens de wedstrijden. Lachend wordt hij gecorrigeerd door mij en de andere teamgenoten wanneer hij weer eens aan het overdrijven is.

Terwijl de meeste spelers en speelsters nog staan te kletsen en wat aan het drinken zijn, gaan er hier en daar al enkelingen of groepjes douchen. Terwijl ik aan de bar sta om drinken te halen voor mijn team, valt me een wel heel opvallend groepje op. Lies, Andre, Dennis en nog een andere speler uit heren 2 lopen gezamenlijk naar de tassen toe om zich te gaan douchen. Normaliter zou zoiets toeval kunnen zijn, maar wetende dat Lies zich al door twee van de drie heeft laten neuken verwacht ik dat niet. Snel reken ik de drankjes af en zodra ik ze op de tafel neerzet, excuseer ik me en loop in de richting van de toiletten. Nog net zie ik ze met zijn drieŽn de verste kleedkamer inschieten en rap ga ik er achter aan. Tot mijn frustratie blijkt de deur niet alleen dicht te zijn, maar ook op slot dus geen enkele kans om iets mee te krijgen.

Aangezien ik hier geen stap verder kom, besluit ik me weer aan de teamtafel aan te sluiten, maar terwijl de gesprekken rustig verder gaan, ben ik met mijn aandacht alleen maar bij de deur richting de kleedkamers. Het duurt iets meer dan een half uur, maar dan zie ik Lies de deur doorlopen en bij de tafel gaan staan waar ook Yvette en Inge aan staan. Doordat het al wat later aan het worden is, kan ik Lies niet goed zien en ik besluit de stoute schoenen aan te trekken en ook gewoon bij dezelfde tafel aan te sluiten. Onopvallend wissel ik van tafel en als ik plaatsneem aan de andere zie ik Lies en Yvette druk smoezen. " Het zit nog in je haar en ook op je gezicht" fluistert Yvette iets te hard. " Ik haal wel even iets om het af te vegen. Als Yvette wegloopt krijg ik mijn eerste goede blik op Lies en ik snap meteen wat Yvette bedoeld. Lies ziet er niet alleen verwilderd en bezweet uit, maar op haar gezichtje en in haar krullen zitten duidelijk resten van wat maar 1 ding kan zijn. Sperma. Lies heeft zich door de drie mannen laten neuken en er heeft er minimaal 1 haar gezicht ondergespoten.

Yvette is ondertussen terug en geeft Lies haar shirt om haar gezicht en haar te fatsoeneren. Lies maakt er dankbaar gebruik van, maar als Yvette een stoel naar haar toeschuift, slaat ze deze af. "Ze hebben alledrie mijn gaatjes gepakt" bekent de jonge krullenbol "Mijn kontje doet nog een beetje pijn" Yvette slaat haar hand voor haar mond en onbedoeld voel ik me geil worden van de gedachte hoe Lies alledrie haar gaatjes heeft laten nemen door drie volwassen mannen. Verder geeft Lies geen commentaar meer en blijft stilletjes naast de tafel staan.

Tien minuutjes later komen ook de drie mannen, fris gedoucht de kantine in en nemen met zijn drieŽn een tafel in. Ik besluit niet te opvallend aan de bar naast ze te gaan staan, benieuwd of ze nog iets laten merken. Terwijl ik net doe of ik iets opzoek op mijn telefoon hoor ik de mannen lachen en geintjes maken over hun stiekeme avontuur. "Die zal haar haar nog wel een paar keer moeten wassen", "Dat kontje was echt megastrak", "Ik heb haar zo hard geneukt, dat haar gleuf open bleef staan". Een combinatie van opschepperij en seksgrappen over het meisje dat ze net met zijn drieŽn hebben genomen. Als ik net wil weglopen, hoor ik zelfs nog een terechte grap. "Zien jullie dat ze is blijven staan, blijkbaar heeft haar kontje het zwaar gehad" Ondanks dat het opschepperij is, klopt het wel.

Geil van wat ik allemaal heb meegekregen, loop ik terug naar de tafel waar alleen nog Tim en de twee zusjes staan. Zodra ik er bij kom, doe ik maar meteen het voorstel. "Zin om te gaan douchen?" Ik vertel ze het plan om met zijn vieren in de achterste kleedkamer te gaan en zonder dat iemand ons opvalt, pakken we onze spullen en duiken de kleedkamer in. De deur sluiten we achter ons en razendsnel gaan de bezwete sportkleren uit en gezamenlijk gaan we het douchegedeelte in. Tim pakt Nicky bij zich onder de douche en ik trek Yvonne tegen me aan terwijl de waterstralen ons schoon spoelen. Yvonne's grote voorgevel duwt tegen mijn gespierde borstkas terwijl mijn handen afzakken naar haar billen. Mijn mond vindt de hare en al snel zijn onze tongen in een spel verwikkeld. Wanneer Yvonne de kus verbreekt en ik mijn ogen opendoe zie ik naast ons dat Nicky al tegen de muur geleund staat en Tim zich achter haar positioneerd. Yvonne en ik doen het iets rustiger aan en ik laat mijn vingers afglijden naar haar kutje dat op een streepje na helemaal glad geschoren is.

Terwijl naast ons de eerste kreuntjes van Nicky al hoorbaar zijn, laat ik een vinger door Yvonne's schaamlippen glijden. Hoewel ik merk dat ze al nat is, kies ik er voor om haar nog even verder op te warmen. Eerst door met mijn wijsvinger over haar klit te gaan en dit bouw ik verder op door deze in haar te laten glijden en met mijn duim haar klitje verder te bewerken. Een goedkeurende grom tegen mijn hals is het teken dat Yvonne geniet en hoewel naast ons haar zusje al duidelijk hoorbaar geneukt wordt, ga ik langzaam door met het verwennen van de oudere van de twee tieners. Als ik iets verder het tempo van mijn liefkozingen opvoer begint Yvonne te kreunen en niet veel later geeft ze aan dat ze verder wil gaan."Neuk me maar, ik ben bloedjegeil" Mijn pik stond de hele tijd al kaarsrecht overeind dus dit laat ik me geen tweede keer zeggen. Yvonne zet haar handen tegen de muur en ik plaats mijn harde penis voor haar ingang. Goed voorverwarmd als Yvonne is, schuif ik zonder moeite in haar gladde kutje.

Terwijl naast ons Tim al tegen zijn orgasme aan zit, ik zie hoe hij zijn pik uit Nicky haalt en haar op haar knieŽn positioneerd, begin ik Yvonne met lange halen te neuken. Ik heb haar heupen vastgepakt en beweeg haar lichaam naar me toe met elke stoot die ik in haar geef. De kreun naast me geeft aan dat Tim klaarkomt en als ik mijn hoofd draai zie ik nog net een paar stralen zaad op Nicky's gezichtje landen. Het kleine opgeilertje likt haar mondje schoon en neemt daarna Tim's pik in haar mond om deze ook helemaal schoon te maken. Nog steeds haal ik bij elke stoot mijn pik er tot aan de eikel uit om dan weer volledig in Yvonne te gaan, iets wat steeds met een kreun begroet wordt. Langzaam maar zeker merk ik dat het tempo omhoog gaat, zowel van mijn kant als van haar kant en terwijl haar zusje nog braaf een pik aan het schoonlikken is, beuk ik inmiddels hard op Yvonne's geschore kutje in. Mijn ballen kletsen met elke stoot tegen haar heuveltje aan en het duurt niet lang voor ik een harde kreun hoor als teken dat Yvonne een orgasme krijgt.

Nog even houd ik het hoge tempo aan, maar dan trek ik haar heupen tegen mijn schaambeen aan en laat ik met een grom mijn zaad in haar natte gleufje los. Naast ons kijken Tim en Nicky, zich inmiddels schoondouchend, toe hoe ik Yvonne volspuit. Daarna wassen we ons beiden schoon, waarbij ik Yvonne met alle plezier inzeep, en kleden ons aan. Tegen de tijd dat we de kleedkamer verlaten zijn de meeste spelers en speelsters vertrokken, waardoor we geen onnodige aandacht trekken. Ik zie dat ook Lies en haar drie neukers weg zijn, die zal ongetwijfeld ook moeten bijkomen van een zwaar toernooi.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Het Volleybalteam - 19

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Het BubbelbadDoor: Demi
Gelezen: 16386x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwembad, Crush
21-06
8.1
:: Dochter Wil Graag...Door: Angela
Gelezen: 17147x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rustige Opbouw
21-06
7.9
:: Het Volleybalteam - 25Door: Badjas
Gelezen: 8790x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
9.1
:: Stage KineDoor: Nina
Gelezen: 10255x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.0
:: Anne & Menno 3: De Vakantie Door: CarolM
Gelezen: 6128x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Anne, Menno, Sex, Zwembad, Hotel, Pijpen, Beffen, Negenenzestig, Sex, Cowgirl
20-06
9.0
:: Stiefbroertje Van HuisgenootDoor: JasmijnH
Gelezen: 11503x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Chantage
20-06
8.6
:: Date In Het BosDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 5199x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Tinder, Bos, Beffen, Pijpen
20-06
8.0
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 21789x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.1
:: Twee Onder ťťn Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 9589x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.1
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 14054x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 8335x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 12554x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3854x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.8
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 19074x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 7993x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net