Opwindend.Net
Datum: 13-03-2018
Stemmen: 47x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 23770x
Lengte: Gemiddeld
Lien Haar Verjaardag
Door GuiltyPleasures - Zoek naar meer...

Een verhaal geschreven voor Lien haar verjaardag (lees mijn vorige verhalen over haar)

Een weekend alleen thuis, jij die net alleen bent gaan wonen en het is jouw verjaardag. Ideaal om je bij me thuis uit te nodigen. Ik heb voor je gekookt, tafel is gedekt, het is gezellig met de kaarsjes die branden. Ik heb een goede fles wijn uit de kelder gehaald. We gaan er een gezellige avond van maken.

Als je aanbelt en ik de deur open doe, overval je mij met je schoonheid. Een strak, zwart kleedje omhult je strakke lichaam. Het komt tot halverwege je bovenbenen en heeft een perfect decollete: niet te veel, niet te weinig. Ik laat je binnen en begeleid je naar de tafel. Je gaat zitten en ik haal er meteen de fles wijn bij en de aperitiefhapjes.

De avond vlot en het wordt steeds gezelliger. De achtergrondmuziek maakt de sfeer compleet. Na het dessert nodig ik je uit voor een dansje, een slow. Daar staan we dan, in elkaars armen te dansen. “Ik heb nog een verrassing. Ogen dicht en volg mij.”, fluister ik in je oor.

Ik neem je mee naar boven. Naar de slaapkamer. "Doe je ogen maar open" Je ziet een kamer die verlicht is met kaarsen, gewone maar ook geurkaarsen... Het bed ligt open, er staat massageolie klaar. Alles in gereedheid gebracht voor een leuke avond/nacht. "Ben je bereid om je aan mij over te geven," vraag ik. Je zegt ja. En we zoenen. Rustig, maar vol passie.

Ik doe je kleedje uit en zie een mooi zwart, kanten setje verschijnen. Je bent mooi. Je bent sexy. En ik streel je rug en billen, terwijl we verder zoenen. Ik beweeg je richting bed en leg je neer. Onze zoenen worden heviger, onze handen verkennen elkaars lichaam.

Maar ik wil het rustig aan doen, ik wil hier van genieten. Ik wil jou laten genieten. Ik haak je bh los, en gooi hem op de grond bij je kleedje. Ze zijn gewoon perfect: mooi gevormd, stevig en mooie, stijve tepels. Ik lik aan je linkertepel, zachtjes, niet te gretig. Je kreunt.

En dan haal ik een blinddoek uit de schuif. Vanaf nu ben je blind, je ziet niet wat ik doe. Met zachte, zijde linten bind ik je polsen vast aan het bed. Je bent helemaal van mij nu. Maar geen zorgen. Je ademt al wat sneller, je tepels worden nog wat stijver. Ik zet beetje jazzy muziek op, zacht op de achtergrond. Zo hoor je me niet. Ik kleed mezelf uit tot in mijn boxershort. Daarin staat mijn penis reeds afgetekend, ik ben al stijf van het uitzicht alleen.

Ik neem een goede hoeveelheid massageolie in mijn handen en warm deze op. Ik begin aan je rechtervoet. Ik masseer je wreef, je zool, zo omhoog langs je been... ik masseer elk stukje huid van je rechterbeen, tot ik aan de rand van je slip kom. Dan ga ik naar je linkervoet... En begin ik opnieuw.. Ik neem mijn tijd, jij geniet. Na je benen zijn je armen aan de beurt. Nu begin ik links, met je vingers en je hand, je onderarm en bovenarm, je schouder, tot aan de aanzet van je borst. Heel langzaam, cm voor cm masseer ik je lichaam, ontdek ik je lichaam. Ook de rechterkant doe ik.

Nu begin ik met massage van je buik. Hier ga ik heel zacht te werk. Ik streel eigenlijk je buik met de toppen van mijn vingers. Ik ga van de rand van je slip, tot net aan je borsten. Ik blijf wel weg van de erogene zones, maar ik weet: je buik is gevoelig. Dus geef ik hier wat meer en wat langer aandacht aan. Ik merk aan je lichaam dat je geniet. En ik bouw de spanning verder op.

Ik neem je rechtertepel in mijn mond...Ik zuig er zachtjes op, zodat mijn lippen zich goed rond je tepel sluiten. Met mijn tanden klem ik je tepel zachtjes in mijn mond. Ik oefen lichte druk uit, zodat ik je niet te hard bijt. Net genoeg om je tepel vast te houden. Het puntje van mijn tong duw ik tegen het uiterste puntje van je tepel. Je reageert meteen, hij wordt nog harder. Met het puntje van mijn tong maak ik een cirkeltje rond je tepel, heel langzaam. Met mijn vrije hand omsluit ik op hetzelfde moment je linkerborst. En ik streel met mijn vingertoppen je volledige borst... Van boven langs de rondingen naar beneden. Je tepel neem ik tussen duim en wijsvinger, en ik knijp er zachtjes in om er dan zachtjes aan te trekken.Je kreunt en hijgt. Ik krijg een natte plek in mijn boxershort, maar ik merk dat jij een natte plek krijgt in je slip. Ik begin af te wisselen tussen je borsten. Wat ik rechts deed, doe ik nu links. Wat ik links deed, doe ik nu rechts. En ik neem mijn tijd... 5 minuten, 10 minuten... ik heb geen idee, maar ik geniet er van om met je borsten te spelen, ze aan te raken. ze te kussen...

Ik plant nog een kus op je lippen, onze monden gaan open en onze tongen zoeken elkaar... Ik lig ondertussen tussen je benen en je voelt mijn stijve tegen je kruis drukken... ik voel hoe je jouw kruis tegen het mijne drukt... Jij hebt je volledig ontspannen, je wilt dit ook... Alle twijfels zijn weg. Ik lik me een weg naar onder, richting je navel... En ik zoen vlak aan de rand van je slip... Van je linkerzij naar je rechter, om dan je slip een beetje te laten zakken... En dan van rechts naar links te zoenen... Zo daal ik verder af richting je genotszone...en trek ik beetje bij beetje je slip uit. Eenmaal ik aan de rand van je venusheuvel kom, vlak boven de aanzet van je schaamlippen stop ik met zoenen... Ik trek je slip volledig uit.

Voor ik verder ga bind ik nu ook je voeten aan je enkels vast, zo aan de bedrand... Als beide voeten vastgemaakt zijn, kruip ik weer tussen je benen... En ik zoen terug vlak boven je clitoris... Ik merk aan alles dat je opgewonden bent, en ik wil je proeven.. Maar het plagen gaat verder. Ik geef een kusje net naast je clitoris, en daal zo langs je schaamlip rverder af...Eenmaal beneden, bij je natte gaatje, ga ik terug naar boven... Om dan verder te gaan aan de andere kant.. Als ik daar beneden ben aangekomen is het de moment om je orgasme te gaan opbouwen. Ik laat een vinger héél langzaam in je glijden. Je ontvangt hem heel gewillig. En op hetzelfde moment maak ik een kleine likbeweging met het puntje van mijn tong aan je clitoris. Een schok gaat door je lichaam... Met mijn tong, mijn volledige tong lik ik vervolgens over je clitoris en schaamlippen aan het tempo dat mijn vinger in je ging... Om dan een tweede vinger bij te steken...Als die volledig in je zit, lik ik opnieuw over je clitoris. Weer een schok.

Mijn vingers glijden nu in en uit jou lichaam... mijn tong gaat over je schaamlippen en clitoris aan hetzelfde tempo... Een tempo dat langzaam verhoogd wordt...

Langzaam gaan mijn vingers sneller in je...

sneller uit je...

weer er in... er uit...

Mijn tong gaat op en neer, maar draait ook cirkels rond je clitje... soms bijt ik er zachtjes in...De eerste genotsgolf komt er bijna aan... Je kronkelt en spartelt, gelukkig hang je vast... Je kreunt en hijgt...Je bent aan de rand... En dan stop ik...ik kruip zelfs van bed. En je weet even niet meer waar ik ben, maar je bent gefrustreerd. Je wilt klaarkomen.

En dan voel je mij terug op bed kruipen en voel je hoe mijn kloppende eikel langzaam je schaamlippen uit elkaar duwt, zich een weg zoekt in je lichaam... Langzaam zak ik op jou, en glijd mijn stijve penis in je lichaam. Je kreunt. Als ik helemaal in je zit, kus ik jou, en maak ik je armen los. Dan kom ik langzaam terug uit je, om ook je voeten te kunnen losmaken.Eenmaal helemaal los, kruip ik weer bovenop je, om mijn penis weer helemaal in je te laten glijden. Je omklemt me met je benen, zodat ik nog iets dieper in je glij. Je omhelst me met je armen.En ik begin te bewegen, ik begin met je te vrijen... En bij elke stoot geef jij wat tegen, zodat ik steeds dieper ga. Al onze verlangens van al die jaren komen uit in deze passionele vrijpartij...

Jij begint weer op te bouwen naar een orgasme, en als je voelt dat je niet lang meer nodig hebt en ook niet meer terug wilt, duw je mij op mijn rug. Nu neem jij de touwtjes in handen en kruip je boven op mij. Ik geniet van het zicht en neem onmiddellijk je borsten in mijn handen... Je begint te bewegen, steeds sneller en sneller... Je gaat nog sneller als je een tik op je billen voelt... En nu weer een aan de andere kant... Mijn hand komt bij elke beweging neer op je billen... Telkens iets harder... En dan schreeuw je het uit... Daar is het dan, je orgasme... Het komt en het blijft komen... Ik leg je op je rug en leg je benen op mijn schouders... En ik stoot diep, heel diep in jou... Je orgasme blijft duren en ik hou het ook niet vol... Straal na straal komt uit mijn penis en vult je lichaam met warm sperma.

Uitgeput val ik naast je op bed... "Nog een gelukkige verjaardag", zeg ik, waarna we in slaap vallen...

Zoek naar meer verhalen van GuiltyPleasures...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Het BubbelbadDoor: Demi
Gelezen: 5806x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwembad, Crush
21-06
8.4
:: Dochter Wil Graag...Door: Angela
Gelezen: 6730x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rustige Opbouw
21-06
7.9
:: Het Volleybalteam - 25Door: Badjas
Gelezen: 3529x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
9.2
:: Stage KineDoor: Nina
Gelezen: 7035x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.2
:: Anne & Menno 3: De Vakantie Door: CarolM
Gelezen: 4134x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Anne, Menno, Sex, Zwembad, Hotel, Pijpen, Beffen, Negenenzestig, Sex, Cowgirl
20-06
9.0
:: Stiefbroertje Van HuisgenootDoor: JasmijnH
Gelezen: 8124x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Chantage
20-06
8.6
:: Date In Het BosDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 3487x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Tinder, Bos, Beffen, Pijpen
20-06
8.0
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 19815x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.1
:: Twee Onder één Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 8658x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.1
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 12958x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 7973x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 12036x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3657x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.8
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 18636x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 7771x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net