Opwindend.Net
Datum: 14-04-2018
Stemmen: 68x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 15244x
Lengte: Lang
De Valentijn Academie - 3
Door NickSchrijvers - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Valentijn Academie - 2

Waar Julia en Vicky achterbleven op de gang namen Anne en de vijf andere tweedejaars de andere tien meiden mee naar beneden. Via het trappenhuis gingen ze omlaag naar de kelder. Normaal kwamen ze hier niet en in de gang beneden leek het ook niet alsof hier normaal niemand kwam. Het mooie van de kelder was dat je hier kon komen direct via het trappenhuis en dat niemand het dan ook opviel dat de groep meiden hier naartoe ging. De meiden wisten echter nog steeds niet wat er de bedoeling was, maar dit veranderde meteen toen zij een kamer werden binnengeleid en hier een aantal bedden zagen staan en enkele toestellen, waarvan zij het nut wel konden raden. Anne zag hoe enkele van de meiden even moesten slikken, maar niemand wilde nu een spelbreker zijn en zich zwak te tonen en alsnog te vertrekken.

Ondanks dat het wel duidelijk was wat er in deze kamer normaal gesproken gebeurde, lieten de tweedejaars de meiden nog even in het onzekere en waar Julia en Vicky haarfijn was uitgelegd wat er zich binnen de schoolmuren afspeelde, werd deze groep meiden niet verteld dat het normaal was om als studente hier seks te hebben met je leraar. “Zo meiden. Zie hier onze kamer. Als wij eens lekker willen genieten van een pik, dan kunnen wij ons hier vermaken met wat lekkere jongens. Voor jullie komt zo de beproeving. Jullie moeten je onderwerpen aan een groep jongens. Wie dit toelaat en netjes meewerkt staat toetreding tot ons verbond te wachten en dan mag je hier zo vaak met jongens naartoe gaan als je wilt. Wie afhaakt staat een jaar zonder seks te wachten en is er zeker geen tweede kans om alsnog toegelaten te worden.”

Anne was erg streng en daarom was ook juist zij naar beneden gestuurd met de groep. Ondanks dat ze waarschijnlijk de kleinste was van de heel de Valentijn Academie, was ze wel een type die een groep meiden naar haar hand kon zetten. Ze had mooi zwart haar, meestal in een staart, haar ogen vaak iets donkerder gemaakt waardoor ze vaak heel streng en doordringend kon kijken. Met gym waren haar borsten ook altijd goed te zien. Dan droeg ze vaak strakke topjes waarin haar borsten heerlijk op en neer deinsden tijdens het sporten. Nu stond ze als een ware commando de meiden duidelijk te maken wat ze te wachten stond en wat ze moesten doen. “Trek om te beginnen allemaal jullie kleding uit.”

De wat stoerdere meiden begonnen meteen hun pyjama uit te trekken, zij vonden dit wel spannend. De rest volgde schoorvoetend, want ondanks dat zij gewend waren naakt te zijn tijdens het douchen en omkleden, dit was toch wel even iets anders. Uiteindelijk stond de gehele groep meiden naakt voor de tweedejaars. “En nu een voor een voor het witte bord gaan staan, zodat we foto’s van jullie kunnen maken en aan de muur erbij kunnen!” Pas nu zagen de meiden dat aan een van de muren een kleine collectie met foto’s hing van naakte lichamen. De foto’s waren zo afgesneden dat gezichten niet zichtbaar waren, maar van het douchen werden toch enkele tweedejaars meteen herkend door de groep eerstejaars.

Ook nu waren er weer enkele stoerdere meiden die wel gingen staan en zich lieten fotograferen. Enkele meiden twijfelden toch, maar gingen overstag en lieten zich gespannen ook vastleggen op de gevoelige plaat. “Oké en nu allemaal een rokje en blouseje in jullie maat aantrekken.” Anne trok een kast open en hierin lagen netjes opgevouwen rokjes en hing een rek vol met blousejes. Het waren precies dezelfde kleur kledingstukken als het schooluniform, alleen tijdens het aantrekken bleek dat de lengte niet hetzelfde was. Waar de blouse normaal in het rokje kon, kwamen deze blousejes tot net aan de rand van het rokje, waardoor deze net niet in het rokje gestopt kon worden en er een bloot randje van hun middel zichtbaar was.

Niet alleen de blousejes, maar ook de rokjes bleken korter te zijn. Veel korter zelfs en ze zaten ook nog eens wat strakker om hun benen, maar nog niet zo strak als een kokerrok. “Zo”, zei Anne. “Jullie zien er nu echt uit als sletjes en dat is ook hoe jullie je vanavond gaan gedragen. Wij hebben voor jullie een groep jongens geregeld en deze gaan jullie inwijden, daar hebben wij niks mee te maken, wij kijken alleen toe en laten de jongens hun gang gaan. Wel filmen wij dit uiteraard.” Nu werden er toch wel enkele meiden wat nerveuzer, maar nog steeds zorgde de groepsdruk ervoor dat er niemand echt met het idee kwam om weg te gaan. Want als ze met zovelen waren, kon er toch niks misgaan?

Maar Anne was nog niet klaar met de meiden op de proef te stellen. “Wij gaan jullie nu blinddoeken en daarna vastbinden op het bed, op een stoel of staand op de vloer, dan laten we de jongens binnen en mogen ze hun gang gaan.” De meiden begonnen nu toch wat te smoezen onderling, maar Anne zorgde ervoor dat ze zich niet konden groeperen en eventueel met een klein groepje dwars konden gaan liggen. “Stilte! De eerstvolgende die wat zegt mag meteen vertrekken”, zei Anne gemeend boos. Meteen was het stil in de kamer en om de meiden niet de kans te geven zich te bedenken, pakte Anne en de andere tweedejaars meteen de blinddoeken en begonnen deze bij de meiden om te doen.

Eenmaal geblinddoekt werden de meiden meegenomen naar de plek waar zij moesten komen. Lindy werd midden in de kamer gezet en met banden om haar polsen met hieraan ringen werd zij vastgezet. Door de ringen ging een koord en dit werd door een oog in het plafond getrokken en eenmaal strakgetrokken stond zij rechtop in de kamer met haar armen wijzend naar het plafond. Lindy vond het spannend en ademde al zwaar, maar kon buiten de geluiden om haar heen niks anders waarnemen en moest gespannen afwachten wat er straks voor haar te wachten stond.

Kyra werd meegenomen naar een van de stoelen. Het waren geen normale stoelen. Kyra moest er met haar buik tegen de rugleuning aan gaan zitten. De rugleuning was erg laag en haar borsten staken er dan ook bovenuit, zodat ook deze goed onder handen genomen konden worden. Doordat de rugleuning iets naar achteren was gekanteld en het zitvlak vrij klein was, staken de kontjes van de meiden over de rand heen en konden ze ook op de stoel genomen worden. Met bandjes werden hun enkels vastgemaakt aan de stoelpoten, net als hun polsen, zodat ze voorover gebogen op de stoelen zaten. Doordat de stoel vast zat in de vloer, hoefde ze niet bang zijn om voorover te vallen. De andere acht meiden werden ook vastgezet op hun plek. Op de stoelen, staande of op de bedden.

Doordat de meiden geblinddoekt waren, zagen zij niet dat Anne de deur opende en er vervolgens een groep mannen binnenkwam. De jongens waar Anne het over had gehad, waren niet jongens van hun leeftijd, zoals de meiden dachten. Het waren volwassen mannen. En niet zomaar mannen, maar leraren van hun. De eerstejaars wisten het niet, maar Anne en de rest van de tweedejaars van het verbond hadden de afsprak dat de inwijding door de leraren werd gedaan. Zo konden zij de nieuwe lichting meteen keuren. Leraren van wie zij normaal les kregen begonnen zich nu uit te kleden en al snel stonden er meer dan tien naakte leraren in de kamer. Er waren meer leraren dan meiden, maar dit was uiteraard geen probleem, dan konden de meiden er meteen aan wennen om seks te hebben met meerdere mannen tegelijkertijd voor het geval zij dit nog nooit hadden gedaan.

De leraar aardrijkskunde, meneer Evertse, liep als eerste op Lindy af. Lindy had een mooi slank lichaam en doordat haar handen omhoog getrokken waren, was het blouseje nog wat verder omhoog getrokken en was haar platte buik en navel goed zichtbaar. Zodra hij zijn warme hand op haar blote buik legde veerde Lindy van schrik even op en wilde in een reflex een stap naar voren zetten, maar kon dit niet doen doordat ze vastgebonden stond op de vloer. Meneer Evertse stond strak tegen haar aan en veel bewegen kon ze nu ook niet meer. Ze voelde zijn hand uitdagend over haar buik glijden en met zijn vingertoppen gleed hij even over de huid die nog onder haar blouseje verscholen zat. Lindy vond het heel spannend, maar kon desalniettemin ontkennen dat het niet opwindend was.

Uitvoerig liet Lindy zich betasten en zonder haar intieme lichaamsdelen aan te raken daagde hij haar uit. Doordat Lindy tegen zijn naakte lichaam aangedrukt stond, kon ze zijn stijve pik voelen drukken tegen haar rokje aan. Even zakte hij door zijn knieën en liet zijn stijve pik onder het rokje door glijden. Hij ging weer rechtop staan en nu drukte zijn pik tegen haar kontje aan en ze voelde zijn vochtige eikel tegen haar billen aandrukken. Dit was slechts het begin van het beroeren van haar intieme delen, want met zijn handen gleed hij over de blouse heen. Het blouseje was vrij strak om haar lichaam geperst en haar stijve tepels waren dan ook duidelijk waarneembaar voor zijn vingers. Met zijn vingertoppen draaide hij rondjes over haar tepels en zachtjes begon Lindy te kreunen en aan het verdere gekreun in de kamer te horen, was zij niet de enige die aan het genieten was.

Kyra zat op de stoel en werd op haar beurt ook onder handen genomen. De leraar wiskunde, meneer Matthews was namelijk bij haar gekomen en streelde haar lichaam. Waar meneer Evertse wat meer teasde, begon meneer Matthews al snel met het losmaken van de knoopjes van de blouse van Kyra. Spannend vond ze het, maar gewillig liet ze het toe en liet het over zich heenkomen. Ruw pakte hij na het openen van haar blouse haar borsten beet en kneedde deze uitgebreid in zijn handen. Kyra kreunde zachtjes, want ondanks dat hij was ruw was, wisten zijn handen haar gevoelens toch wel op de juiste manieren te triggeren. Schrikken deed ze echter wel zodra ze een eikel tegen haar lippen aan voelde drukken.

Het was de leraar economie, meneer Francks die in alle stilte voor haar was gaan staan. Doordat ze te veel gefocust was geweest op de handen van meneer Matthews die met haar borsten bezig waren, had ze de voetstappen niet gehoord en zijn aanwezigheid niet gevoeld. Nu duwde hij met zijn pik tegen haar lippen aan. In de onderdanige situatie waar zij zat deed zij zonder er veel bij na te denken onbewust haar mond open en ze voelde zijn eikel over haar lippen haar mond in glijden. Met een hand op haar blonde haren maakte hij haar duidelijk dat ze hem moest pijpen. Zonder een woord te hoeven zeggen luisterde Kyra naar hem en begon haar hoofd onrustig op en neer te bewegen. De eikel gleed over haar tong heen en ze merkte op dat het toch wel een vrij forse pik was, forser dan van de jongens met wie ze wel eens seks had gehad.

Zachtjes bewoog zij haar hoofd op en neer en pijpte zo onbewust een van haar leraren, terwijl een andere leraar nog met haar borsten aan het spelen was. Maar zijn handen wisten niet alleen haar borsten te verkennen. Onder het pijpen gleden zijn handen omlaag en verdwenen onder haar rokje. Kyra sportte niet heel veel, maar had wel een flinke kont. Hij kneep dan ook zachtjes in haar lekkere billen en gleed hierna door naar haar kutje. Doordat ze iets voorover gebogen zat, kon hij goed bij haar kutje door zijn hand van achteren tussen haar benen te steken. Zijn vingers waren bij de eerste aanraking van haar schaamlipjes al flink nat en dat Kyra het toch wel heel opwindend vond allemaal, stond buiten kijf. Zachtjes kreunde ze dan ook terwijl hij zijn vingers door haar schaamlippen liet glijden.

Wie ook het kreunen was, was Lindy. Meneer Evertse was na lang teasen begonnen haar knoopjes los te maken. Eén voor één maakte hij tergend langzaam haar blouseje open. Hierna had hij een schaar gepakt en haar blouse van onder tot boven opengeknipt en de restanten van haar lichaam getrokken. Lindy wist dondersgoed dat ze nu met blote borsten in de kamer vol met meiden en jongens stond, ten minste ze dacht dat het jongens waren, met haar borsten volledig ontbloot. Zodra zijn handen echter weer naar haar borsten grepen en zij in reactie begon te kreunen, vergat ze deze gedachte echter langzaam en begon weer te genieten van zijn aanrakingen. Nu haar blouseje niet meer in de weg zat, voelde zijn handen veel intiemer aan en zachtjes kneep hij in haar tepels, wat voor hoorbaar gekreun van Lindy zorgde in de kamer.

Even speelde meneer Evertse zo met haar borsten en tepels, maar Lindy voelde zijn handen hierna omlaag over haar lichaam glijden. Hij kwam bij haar rokje uit en liet zijn duimen achter de band verdwijnen en trok haar rokje langzaam omlaag. Zijn pik zat nog onder haar rokje verstopt tegen haar billen aan en nadat het rokje zijn pik omlaag duwde tijdens het uittrekken, floepte zijn pik hierna op tegen haar billen aan. Lindy stond nu als eerste van de tien meiden naakt in de kamer, ook al kon zij dit uiteraard niet zien. Zijn handen deden zich weer tegoed aan haar lichaam en even streelde hij haar platte buik weer, maar in plaats van terug te gaan naar borsten, gleden zijn handen verder af naar beneden.

Lindy voelde hoe zijn handen richting haar kutje gleden. De spanning was om te snijden toen zij zijn hand over haar venusheuvel voelde glijden en kort hierna voelde zijn vingertoppen over haar kutje glijden. Met zijn andere hand trok haar het kapje over haar clitje omhoog en streelde met de wijsvinger van zijn hand haar clitje, met diep gekreun tot gevolg. Even stond ze te beven op haar benen van genot, maar verliet haar clitje weer even om de rest van haar kutje te verkennen. Met zijn andere hand pakte hij een van haar billen beet en kneedde deze, terwijl hij een vinger in kutje liet glijden. Net als Kyra was zij flink nat en de vinger gleed dan ook vrij moeiteloos naar binnen. Doordat ze allebei stonden kwam zijn hand tijdens het vingeren steeds tegen haar clitje aan en dit zorgde voor een extra lekker effect.

Kyra werd ondertussen ook gevingerd en het was voor allemaal nog iets heviger, want zij was tegelijkertijd ook nog eens aan het pijpen. Met ondertussen zelfs twee vingers gleed meneer Matthews op en neer in haar kutje. Ze probeerde meneer Francks nog zo goed mogelijk te pijpen, maar begon telkens heviger te kreunen. De spanning en haar eigen onervarenheid zorgde ervoor dat Kyra langzaam naar een orgasme werd gebracht door toedoen van de twee leraren. Meneer Matthews had het door, maar minderde zeker niet in het tempo waarin hij haar aan het vingeren was. Kyra begon dan ook zwaarder en zwaarder te kreunen en uiteindelijk was daar het moment waarop ze haar gevoelens niet meer kon onderdrukken en klaarkwam.

“Oo-o-ooo ooo-ooooo!” Door de pik in haar mond was haar gekreun niet goed hoorbaar, maar haar lichaam reageerde wel voluit. Schokkend schoof ze met haar benen over de stoel heen, maar kon doordat ze vastgezet was geen kant op en haar handen trokken dan ook aan de banden om haar polsen. Langzaam kwam ze weer tot haar zinnen en merkte op dat ondanks dat ze even van de wereld weg was, ze nog steeds de pik in haar mond had en onbewust door was gegaan en zachtjes aan zijn pik aan het sabbelen was. Opgewonden dat ze nu was ging ze hiermee door, terwijl meneer Matthews haar kutje zachtjes bleef strelen, maar nu niet zo hevig dat ze weer gek werd van verlangen.

Lindy had gehoord hoe Kyra was klaargekomen en stond zelf ook te soppen op de vingers van meneer Evertse. Maar waar Kyra twee mannen had die met haar bezig waren, had zij slechts één man die haar aan het verwennen was. Hij moest dan ook wel wat meer tijd met haar bezig zijn, voordat zij zou klaarkomen. Alleen dit was geen probleem voor hem, want doordat hij alleen was ging hij ook wat sneller. Waar Kyra nog steeds alleen maar gevingerd werd en aan het pijpen was, maakte meneer Evertse zich op om Lindy te neuken. Lindy merkte op hoe hij haar benen wat uiteen duwde met zijn been en liet hierna haar kutje even voor wat het was. Hij pakte haar heupen beet en nu kreeg Lindy door wat hij van plan was.

Gespannen stond ze zwaar te ademen en voelde hij met zijn eikel over haar schaamlippen gleed. Na enkele keren over haar kutje gegleden te zijn vond hij met zijn eikel de ingang van haar kutje en drong met zijn pik bij haar naar binnen. Niet te snel, maar snel genoeg voor Lindy om te voelen hoe hij haar oprekte met zijn pik. Ook voor Lindy was het nu wel voelbaar dat deze pik niet zo klein was als die van haar ex-vriendje. Gelukkig duwde hij zijn pik dan ook niet meteen helemaal naar binnen, maar bleef haar eerst rustig neuken, waarbij hij zijn pik voor de helft in haar kutje stootte. Zijn handen gleden van haar heupen weer omhoog en pakten haar borsten beet. Ruw begon hij erin te knijpen en trok soms even gemeen aan haar tepels.

Zo werd echter wel duidelijk dat Lindy botergeil was en aan het genieten was, want ondanks dat ze wat pijn voelde als hij aan haar tepels trok, kreunde ze toch door het genot van de pik in haar kutje. Hij greep dit aan als gelegenheid om zijn pik weer wat dieper in haar te stoten en ondanks dat ze even de pijn moest verbeten, bleef ze kreunen en bleef hij haar grenzen oprekken en daarmee ook haar kutje. Dieper en dieper stootte hij zijn pik bij haar naar binnen, tot hij merkte dat hij echt niet verder kon. Als Lindy zichzelf zo had zien staan terwijl ze genomen werd in het bijzijn van meer dan twintig andere aanwezigen had ze zich waarschijnlijk kapot geschaamd, maar ze was nu zo geil dat ze niet meer het gekreun om haar heen hoorde en in haar eigen wereldje was. Gewillig liet ze zich dan ook neuken, waarbij haar borsten ruw onder handen genomen werden.

Meer en meer ging Lindy nu naar haar orgasme toe en meer en meer begon ze te kreunen en hijgen. Waar Kyra nog geremd werd door de pik in haar mond, kreunde Lindy volop en zonder dat zij het wist waren er dan ook wat leraren om haar heen gaan staan en keken toe hoe zij geneukt werd. “Ooo ooo!”, hoorden de leraren haar voluit kreunen. Ondanks dat ze niet veel meer nadacht liet ze zich nog niet helemaal gaan, want het liefst had ze gesmeekt hoe hij haar harder zou neuken. Lindy genoot er zo van dat ze nu in korte tijd klaarkwam. “Oooo oooooo oooooooooo!” Het was dat ze vast hing aan het plafond, zijn pik in haar kutje zat en zijn handen haar borsten beet hielden, want zichzelf staande houden lukte nu echt niet meer. Hevig kreunend en bijna gillend kwam ze klaar en voelde hoe hij ondanks dat klaarkwam zijn pik maar in haar kutje bleef stoten, wat haar alleen maar harder liet gillen.

Kyra kreeg hier maar weinig van mee, want zij was ondertussen wel bijgekomen van haar eerste orgasme, maar de mannen hadden haar zeker hierna niet met rust gelaten. Meneer Francks voor haar had haar bij haar haren beetgepakt en was zijn pik nu zelf in haar mond aan het stoten. Hij was al wat ouder, vrijgezel en niet bijzonder aantrekkelijk en buiten de seks met de meiden van de Valentijn Academie had hij dan ook geen seks. Met net de zomervakantie gehad te hebben stond hij dan ook al enkele maanden droog. Opgewonden en meer denkend aan zijn eigen genot, dan aan wat Kyra lekker zou vinden, stootte hij zijn pik dan ook in haar keeltje. Ze kon het soms maar amper hebben en moest zelfs een keer even kokhalzen, maar hij ging gewoon door maar zorgde er wel voor dat dit niet nog een keer gebeurde.

Het zicht op haar lekkere lichaam en de geile geluiden om hem heen maakte dat meneer Francks zijn zaadlozing niet langer kon uitstellen. Grommend kwam hij klaar en spoot zijn zaad in haar mond. Kyra had dit niet aan zien komen en schrok van de eerste straal zaad in haar mond en verslikte zich dan ook meteen. In plaats van dat ze het zaad binnenhield droop het dan ook proestend via haar mondhoeken langs zijn pik over haar kin omlaag. Kyra schrok nu toch even, maar kreeg de tijd niet om bij te komen, want ze voelde hoe meneer Matthews zijn vingers uit haar kutje trok en terwijl het zaad nog langs haar mondhoeken omlaag droop, stootte hij zijn pik haar kutje in.

Meneer Francks trok zijn pik terug en het was een heerlijk gezicht voor de leraren die om haar heen stonden. Hoe ze nu werd geneukt en het zaad nog over haar kin omlaag droop. Nu de pik uit haar mond was, was haar gekreun echter duidelijk hoorbaar en ondanks de schrik kon ze niet ontkennen dat dit toch wel heel erg lekker was. Niet dat ze zo vastgebonden enige keuze had, maar gewillig liet ze zich neuken. Meneer Matthews had haar kutje met zijn vingers al wat opgerekt en doordat ze zo zat kon hij dan ook zonder moeite zijn pik meteen diep in haar kutje stoten. Hij pakte haar blonde haren beet en trok haar hoofd achterover in haar nek en zo opende haar mond zich iets en konden de leraren voor haar zien hoe er nog wat restjes zaad vermengd met haar eigen speeksel in haar mond aanwezig waren. Blijkbaar had ze niet alles weten op te proesten.

Lindy werd gekker en gekker gemaakt door meneer Evertse en hij bleef zijn pik nu op stevig tempo in haar kutje stoten en tegelijkertijd zich tegoed doen aan haar borsten. Het orgasme van Lindy had ervoor gezorgd dat haar kutje strak om zijn pik getrokken was en tijdens haar orgasme had hij het gevoel gehad hoe zij bijna zijn pik samengeknepen had en zo haast een orgasme bij hem opgewekt had. Haar orgasme had de tijd dat hij haar dan ook kon neuken flink ingekort, want hij voelde nu wel dat hij dit niet lang meer ging volhouden. Wetende dat hij vanavond echter nog wel meer meiden kon neuken, mocht zijn pik nog in zijn voor een tweede keer, hield hij dan ook echter niet in en bleef zijn pik hard en diep in haar kutje stoten.

Hevig kreunde Lindy, want ondanks haar recente orgasme was ze zeker niet minder aan het genieten. Ze vond het heerlijk hoe ze gebruikt werd aan hem en overgeleverd was aan zijn lusten. De spanning en onzekerheid waren nog steeds bij haar aanwezig, maar meer en meer begon ze hiervan te genieten. Had zij een jaar zonder seks verwacht, nu leek het er toch wel op dat het een heel geil jaar zou worden. Dat vond meneer Evertse ook en nu kon hij het echt niet meer volhouden en spoot zijn zaad in haar kutje. Enkele krachtige stralen zaad spoten uit zijn pik en spoten tegen haar baarmoedermond aan. Ze voelde hoe ook hij even verstijfde tijdens zijn orgasme en hoe zijn handen ongecontroleerd haar borsten samen knepen in zijn handen.

Wat voelde dit lekker aan en zodra zijn pik uit haar gleed, voelde ze wat zaad uit haar kutje stromen en langs haar benen plakken. Even gaf ze een gilletje, want kort nadat zijn pik uit haar kutje was gegleden en hij haar borsten had losgelaten, gaf hij een speelse klap op haar tong. “Bedankt hè”, fluisterde hij zachtjes in haar oren. Was ze niet zo geil geweest had het haar vast opgevallen dat de stem bekend had geklonken, nu was ze te opgewonden om te realiseren dat het haar leraar aardrijkskunde was die haar zojuist had geneukt en in haar oor fluisterde. Nog nagenietend stond ze daar in de kamer. Alleen gelaten nu, maar niet voor lang want de volgende leraar met een stijve pik stond alweer klaar om de plek van meneer Evertse in te nemen.

Bij Kyra was het precies eender. Ook zij lag ondertussen meer te genieten dan dat ze stilstond bij dat er gebruik van haar werd gemaakt. Zodra de volgende eikel dan ook tegen haar lippen aandrukte, opende ze haar mond wijd en begon nu met volle overtuiging te pijpen. De pik van meneer Matthews stootte diep in haar kutje en net als bij Lindy spoot ook meneer Matthews zijn zaad zonder terughouding diep in Kyra’s kutje. Nadat hij zijn pik teruggetrokken had droop het zaad uit haar kutje en kwam op de grond terecht. Een plasje zaad op de grond was het bewijs van dat zij zojuist geneukt was. Doordat meneer Matthews nu klaar met haar was, kon zij zich vol storten op de nieuwe pik in haar mondje.

Al pijpende bracht zij die avond nog meerdere leraren tot een hoogtepunt in haar mond, waarbij het haar soms zelfs wist te lukken om het zaad door te slikken tot geilheid van de leraren. Ook haar kutje werd nog meerdere malen gevuld door een volwassen pik. De tien eerstejaars werden die avond dan ook ieder door de nodige leraren geneukt. Lindy terwijl zij stond vastgebonden, Kyra zittend op de stoel en Esmee op het bed. Een voor een dropen de leraren uiteindelijk af, veelal nadat ze twee keer waren klaargekomen. Nadat de laatste leraar was klaargekomen en niet meer een volgende keer kon, werden de meiden losgemaakt door de tweedejaars. Rustig maakte de meiden de blinddoeken los en begeleidde de ingewijde eerstejaars hierna naar de douches, waarvoor ook een vertrek was in de kelder.

Hier spoelden de meiden zich schoon, sommigen moesten hierbij wel wat geholpen worden zo uitgewoond waren zij door de volwassen mannen. Wat dat betreft konden het zich maar amper voorstellen dat zij zojuist waren geneukt door leeftijdsgenootjes. Na afgedroogd te zijn, trokken ze hun pyjama’s weer aan en uitgeput gingen ze terug naar boven. Ze waren zo moe dat ze vergeten waren dat Julia en Vicky boven in de gang in eerste instantie achtergebleven waren en hadden dan ook niet door dat de twee meiden en Jillian en Frederique er niet waren. Het gekreun in de kelder was hun in hun vermoeidheid ook compleet ontgaan en zij wisten niet wat zich in de kamer naast hun had afgespeeld.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Valentijn Academie - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Hoe Lynn, Steeds...Door: Angela
Gelezen: 5505x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Over Gebruiken
19-07
8.2
:: Avondwinkel - 2Door: Beowulf
Gelezen: 10793x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Broer
16-07
7.5
:: Ffe Weddenschap - 2Door: Xavier
Gelezen: 12367x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daphne
13-07
7.5
:: Emma's Nieuwe HuisartsDoor: Jonl
Gelezen: 39346x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Buurmeisje - 4Door: Jessica
Gelezen: 17184x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Tiener, Meisje
13-07
8.3
:: De Bikerclub - 17Door: Muis
Gelezen: 4681x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Hoertjes, Prostitutie, Zaad, Creampie
12-07
8.6
:: Mijn Geile Engels DocenteDoor: Daan
Gelezen: 17586x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Docente, School, Tiener, Docent, Leerling, Taboe, Geheim, Pijpen, Kussen, Doggystyle
12-07
8.2
:: Genietend Van Het ZonnetjeDoor: DennisZwolle
Gelezen: 18764x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf, Vakantie, Buurjongen, Pijpen
12-07
8.1
:: Op Neefje PassenDoor: JohnD
Gelezen: 27758x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-07
9.0
:: Emma Gaat Op De FotoDoor: Jonl
Gelezen: 20755x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Foto
11-07
8.7
:: ServicebalieDoor: Robin
Gelezen: 11006x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk, Pijpen, Titjob, Zaadslet
11-07
8.1
:: Bo & Thomas - 2Door: NerdThomas
Gelezen: 6478x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Doggy, Cowgirl, Delen
11-07
8.9
:: Kampvuur In FrankrijkDoor: MBrinx
Gelezen: 18363x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Kampvuur, Frankrijk, Strand, Zee, Zomer, Vakantie, Vrienden
10-07
8.5
:: Verboden Te WerkenDoor: MBrinx
Gelezen: 15906x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Albert Heijn, Teamleider, Kassa, Caissiere, Werken, Supermarkt, Baas, Leidinggevende, Floor
10-07
8.6
:: Buurmeisje - 3Door: Jessica
Gelezen: 14532x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Tieners, Buurmeisje, Beffen, Vingeren
09-07
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 575