Opwindend.Net
Datum: 15-04-2018
Stemmen: 136x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 23116x
Lengte: Gemiddeld
Boekhandel
Door Ben - Mijn Profiel Pagina

Dit is mijn eerste verhaal. Al eens geschreven in 2007.

Hallo, ik ben Becki, 19 jaar oud en werkzaam in een boekhandel in Nieuwegein. Dit verhaal speelt zich een jaar of drie geleden af. Ik was toen zaterdaghulp in de boekhandel waar ik nu een vaste baan heb.

Elke week kwam er een toffe knul binnen, gave kleren aan, goed verzorgd, naar later bleek 25 jaar en altijd vrolijk. Zijn vaste begroeting was "hoi schoonheid" waarbij ik dan meestal kleurde tot aan m'n tenen. Als hij dat zag zei hij altijd " rood worden is gezond, heb je een goede doorbloeding".

Zelf mocht ik er ook wel zijn; alhoewel ik dat niet vond maar de jongens in m'n omgeving vonden dat wel. Ik was toen (en nu nog) 1m65 lang, had halflang donkerblond haar tot op m'n schouders, een gewoon figuur, woog 58 kg en had niet zulke grote borsten (B-cup).

Ik kon uren fantaseren over Ronald, zoals hij heette. s'avonds in bed gingen mijn gedachten vaak naar hem. Ik zag ons dan voor me in een situatie die iedereen wel zou willen. Hand in hand wandelend langs het strand, ineen gestrengeld in de duinen of een super nacht in een bed. Ik stelde mij dan voor dat ik.......

Terwijl ik zo lag te dagdromen gleed mijn hand vaak over m'n lichaam. Ik streelde mijn borsten, gleed over m'n buik en begon dan m'n klitje te masseren. Helemaal wild werd ik dan. Mijn tepels stonden keihard vooruit, elke aanraking maakte mij gek. Ik gleed met twee vingers mijn kutje in en streelde mijn klitje. Drijfnat kwam ik meerdere malen klaar. Mmmmmmmmm, heerlijk was dat.

Zaterdagmorgen, ik had net de kranten buiten in de standaard gelegd, mijn bazin riep me voor een bak koffie. Ik liep naar achter in het kleine magazijn en nam wat te drinken. Zelf dronk ik geen koffie, maar fris. Een kleine zoemer gaf an dat er een klant binnen kwam.

"Hoi schoonheid" klonk het toen ik de winkel in kwam. "Hoe is tie?" Ik mompelde maar wat terwijl ik weer aardig verkleurde.

Zoals gewoonlijk pakte hij een krant. Verder nog wat tijdschriften waaronder vaak ook erotische bladen.

Ik raakte een beetje aan de praat, alhoewel ik meer stotterde dan praatte. Opeens zei ik " ik word altijd bloedgeil van jouw!". Het was eruit voor ik er erg in had. Shit, ik kon mezelf wel voor m'n kop slaan. Roder dan ik nu werds ko ik nooit meer worden.

"Da's mooi" antwoordde hij en legde zijn geld neer. En met een "doei" verdween hij weer.

Ik was verbaasd dat hij er verder niets van zei en haalde opgelucht adem. De dag verliep verder als elke zaterdag.

Om 5 uur s'middags liep ik de winkel aan de achterzijde uit om naar m'n fiets te lopen die tegen de winkel aan stond. Toen ik om de hoek heen liep stond hij daar! Een beetje nonchalant tegen de muur geleund. " Meende je dat vanmorgen" vroeg hij. Alsof ik al jaren met hem praatte antwoordde ik " ja, altijd als ik aan je denk".

Hij vroeg aan me of ik die avond met hem uit wilde gaan. Ik zei dat dat goed was en hij zei dat hij mij op zou halen. Omdat ik niet wilde dat mijn ouders zouden zien dat ik met een wat oudere jongen mee ging spraken we bij de winkel af.

Ik fietste naar huis en was op van de zenuwen. Wat nu? Ik at snel en ging naar m'n kamer. Ik kleedde me uit en liep naakt naar de badkamer. M'n hele lichaam was gespannen. M'n tepels stonden fier vooruit en m'n onderbuik tintelde. Eindelijk drong het to me door...ik had een afspraak met de gozer uit m'n dromen. Ik stapte onder de douche en begon mezelf in te zepen. Ik was hartstikke geil. En al gauw zaten m'n vingers in m'n natte kutje en wreef ik over m'n tepels en m'n klitje. Kreunend van genot ging ik steeds snellers, het beeld van Ronald voor ogen. Dan kwam ik zachtjes kreunend klaar. Het geil droop langs m'n benen. Al m'n spieren trilden...mmmmmm, heerlijk om zo te douchen.

Om kwart voor acht stapte ik weer op m'n fiets. Ik droeg een vrij strake spijkerbroek, string eronder en een leuk shirt er boven met een hesje. Eerst stond ik voor de spiegel te kijken en dacht "trut, doe iets spannends aan" maar toch koos ik dit. Opmaken hoefde niet, want ik gebruik nooit mascara of zo.

Klokslag acht was ik bij de winkel. Ronald stond al op me te wachten. Zoals gewoonlijk begroette hij mij met " hoi schoonheid". Dan gaf hij mij een kus op m'n wang. Boing...ik kleurde alweer. Hij zei " ik zal me eerst eens aan je voorstellen, want volgens mij weet je nog niet eens hoe ik heet". Hij noemde zijn naam en ik kwam weer tot leven. "Ik heet Becki zei ik. "Mooie naam" zei Ronald "ga je mee" Hij hield de deur van z'n auto open en ik stapte in. Toen Ronald zat vroeg hij waar ik zin in had. "Maakt me niet uit" antwoordde ik" als ik maar bij je ben". "Oke" zei Ronald en reed de stad in. Ik dacht dat hij naar een restaurantje zou gaan en wachtte gespannen af. Ondertussen keek ik naar hem van opzij. Het was echt een toffe gozer!

Hij draaide de garage van een flatgebouw in, parkeerde en liet mij uitstappen. Ik keek hem vragend aan. "wacht maar af" zei hij en nam me mee naar de lift. We gingen naar de 9e verdieping.

Hij opende de deur van een flat en liet me binnen. Ik wist niet wat ik zag. Een compleet gedekte tafel met romantisch kaarslicht stond op ons te wachten.

Na het eten vroeg Ronald of ik wat wilde drinken. Ik zei ja en liep naar het raam dat een fantastisch uitzicht gaf over een groot deel van Nieuwegein en het buitengebied. Opeens stond hij achter me, sloeg een arm om me heen en gaf me een knuffel. Ik kreeg het er warm van. Hij legde zijn arm om m'n middel en kuste me zachtjes in m'n nek en zei zachtjes " je bent echt een schoonheid, ik meen het". Hij draaide me langzaam om en nam me in zijn armen. Ronald kuste me nu vol op m'n mond en ik begon hem ook te kussen. Zijn tong gleed m'n mond in en we begonnen elkaar wild te tongen, ik voelde zijn armen over m'n hele lichaam en drukte me stevig tegen hem aan.

Hij streelde mij rug, billen en gleed toen langzaam met een hand tussen ons in een streelde m'n borsten. M'n tepels staken hard door m'n shirt heen. Hij lachtte en zei " die hebben er zin in". Hij begon me zachtjes uit te kleden. M'n shirtje viel op de grond, ik droeg geen BH en hij floot zachtjes tussen zijn tanden. Mmmmmm, die zij mooi en hij boog zich voorover en likte aan m'n tepels. Opeens beet hij er zachtjes in. er ging een schok door me heen van schrik die al gauw plaats maakte voor genot. Mmmmm, dat is een geil gevoel zei ik.

Hij nam me mee naar de slaapkamer, legde me op bed en begon me uit te kleden. Toen ik naakt op bed lag begon hij me te strelen en te kussen. Zijn handen gleden over m'n hele lichaam heen. Ik tintelde helemaal. "als er iets is of gebeurt wat je niet wil moet je het zeggen zei hij. Ik antwoordde niet eens en mompelde maar wat. Ronald begon met een hand zachtjes over m'n kutje te strelen. Ik deed mijn benen wat uit elkaar en voelde dat hij een vinger langs m'n inmiddels kletsnatte spleet liet glijden. Hij liet een vinger naar binnen glijden en masseerde tegelijkertijd m'n klitje. Ik werd helemaal gek.

Dan trok hij opeens stevig aan een van m'n tepels...alsof ik explodeerde... ik kwam ineens klaar, m'n lijf schokte en bleef maar schokken bij elke aanraking met hem.

Dan stond hij naakt naast me. Ik had geeneens gezien dat hij zich uitkleedde. Zijn pik stond fier overeind en hij kwam op bed naast me. Ik kuste hem en begon hem zachtjes te strelen. Zachtjes gleed mijn hand over zijn harde pik. Oeh, veel groter dan ik gedroomd had. Ik streelde zijn ballen en begon aan zijn pik te trekken. Ik schoof zijn velletje wat terug en streelde zijn eikel die nog harder werd. Dan draaide ik mij om en begon zijn borst te kussen. Zachtjes gleed ik met mijn mond naar beneden. Ineens nam ik zijn pik vast en liet hem in mijn mond glijden. Ronald kreunde. Ik begon hem lekker te pijpen, steeds sneller en kneedde zijn ballen. Ik voelde een hand tussen mijn benen glijden die mijn natte kut zocht. Beregeil was ik. Ik zoog aan zijn stijve lul en voelde dan dat hij met zijn tong aan mijn kut begon te zuigen. Ik zoog zijn pik nu helemaal naar binnen. Mmmmm, opeens kwam hij klaar en spoot zijn lading geil bij me naar binnen.Ik kon het niet allemaal houden en zijn sperma liep langs m'n mondhoeken naar buiten over m'n kin en wangen.

Ik draaide mij om en kroop tegen hem aan. Na een poosje voelde ik zijn pik weer groeien. Algauw lagen we elkaar weer te kussen en ik lag zachtjes tegen Ronald aan te rijen. Ik voelde zijn pik weer groeien. Hij legde me op mijn rug en begon me te strelen en te kussen. "ik wil je in me" smeekte ik hem. Hij knikte slechts en ging door me strelen en kussen. Ik was geen maagd meer, mijn eerste keer was een jaartje geleden maar daar heb ik weinig lol aan gehad.

Ronald spreidde mijn benen en liet zijn hand door mijn natte kut glijden. Ineens draaide hij zich boven mij een drukte zijn inmiddels harde lul bij me naar binnen. Mmmmmmmmm, ik kreunde, en begon met m'n onderlijf mee te bewegen. Steeds harder en dieper duwde hij zijn paal bij me naar binnen. Keihard neukte hij me "lekker geil ding" riep hij. Dan boog hij zijn hoofd naar beneden en trok met zijn tanden hard aan m'n tepels. ik gilde het uit van genot. Zijn lul ging harder en dieper en steeds sneller. Dan kwam klaar en spoot zijn geil in 'n wijd openstaande kut. Hij trok zijn lul eruit en draaide zich 90 graden om zijn pik druipend boven mijn tieten. Hij liet zich zakken en begon m'n kutje te likken terwijl hij zijn pik tussen mijn tieten liet zakken. Ik drukte mijn borsten tegen zijn paal aan en de laatste resten sperma vloeiden over me heen. Hij likt aan mij kutje en trok zachtjes met zijn lippen aan m'n schaamplipjes. ik werd helemaal gek en kwam voor de 2e keer klaar.

Moe maar voldaan vielen we tegen elkaar aan in slaap.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Hoe Lynn, Steeds...Door: Angela
Gelezen: 5535x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Over Gebruiken
19-07
8.2
:: Avondwinkel - 2Door: Beowulf
Gelezen: 10797x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Broer
16-07
7.5
:: Ffe Weddenschap - 2Door: Xavier
Gelezen: 12371x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daphne
13-07
7.5
:: Emma's Nieuwe HuisartsDoor: Jonl
Gelezen: 39349x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Buurmeisje - 4Door: Jessica
Gelezen: 17184x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Tiener, Meisje
13-07
8.3
:: De Bikerclub - 17Door: Muis
Gelezen: 4681x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Hoertjes, Prostitutie, Zaad, Creampie
12-07
8.6
:: Mijn Geile Engels DocenteDoor: Daan
Gelezen: 17587x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Docente, School, Tiener, Docent, Leerling, Taboe, Geheim, Pijpen, Kussen, Doggystyle
12-07
8.2
:: Genietend Van Het ZonnetjeDoor: DennisZwolle
Gelezen: 18765x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf, Vakantie, Buurjongen, Pijpen
12-07
8.1
:: Op Neefje PassenDoor: JohnD
Gelezen: 27762x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-07
9.0
:: Emma Gaat Op De FotoDoor: Jonl
Gelezen: 20758x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Foto
11-07
8.7
:: ServicebalieDoor: Robin
Gelezen: 11006x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk, Pijpen, Titjob, Zaadslet
11-07
8.1
:: Bo & Thomas - 2Door: NerdThomas
Gelezen: 6481x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Doggy, Cowgirl, Delen
11-07
8.9
:: Kampvuur In FrankrijkDoor: MBrinx
Gelezen: 18364x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Kampvuur, Frankrijk, Strand, Zee, Zomer, Vakantie, Vrienden
10-07
8.5
:: Verboden Te WerkenDoor: MBrinx
Gelezen: 15908x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Albert Heijn, Teamleider, Kassa, Caissiere, Werken, Supermarkt, Baas, Leidinggevende, Floor
10-07
8.6
:: Buurmeisje - 3Door: Jessica
Gelezen: 14533x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Tieners, Buurmeisje, Beffen, Vingeren
09-07
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 547