Opwindend.Net
Datum: 15-04-2018
Stemmen: 98x
Cijfer: 7.5
Gelezen: 31793x
Lengte: Gemiddeld
Voetbaljongens - 1
Door Slipje - Zoek naar meer...

Ik ben nieuw op deze site en dit is mijn eerste verhaal. Dus ik hoop dat het jullie bevalt.

Ik ben Emma ik heb een best mooi lichaam. Erg dikke tieten wel een cup d. Een gespierde kont en een kaalgeschoren kutje. Ik ben 18 jaar en woon nog steeds bij mijn ouders. Ik woon in een klein dorpje en daar vermaak ik me prima.

Het is zaterdag ochtend en ik zit thuis op de bank mijn broertjes zijn voetballen en mijn ouders zijn kijken. Ik verveel me al snel en besluit om ook te gaan kijken meestal lopen en nog wel leuke jongens rond op het voetbalveld.

Eenmaal aan gekomen is het spel al in volle gang. Ik zijn dat onze ploeg voor staat met 3-1. Bij de tegenpartij lopen best knappe jongens rond en sommige kijken even afgeleidt naar mij. Als de wedstrijd is afgelopen heeft de thuispartij gewonnen. Allebei de teams gingen douchen en ik stond met mijn vader te praten over hoe de wedstrijd was verlopen toen de tegenpartij de kleedkamer uitkwam. De meeste keken mijn kant op en bij sommige zag ik een bobbel in hun broek. Dat snap ik ook best met mij figuur.

De tegen partij bleef nog wat drinken dus ik besloot ook maar bij de bar te gaan staan. ´Per ongeluk´ stootte ik tegen iemand aan die toen opeens wel een erg grote bobbel in zijn broek kreeg. Mijn drankje was over hem heen gevallen en zijn hele shirt zat onder mijn cola. Ik verschuldigde me daar voor en stond er op dat hij met me mee zou gaan zodat ik het er uit kon wassen. Eerst protesteerde hij maar ging uiteindelijk toch mee. Mijn ouders bleven nog wel even hier dus hadden we alle tijd.

Als we thuis aankomen vraag ik hem zijn shirt uit te doen en het aan mij te geven. Dit doet hij wel zonder twijfel en geeft zijn shirt aan mij. Ik vraag hoelang hij de tijd heeft en hij antwoord dat hij alle tijd heeft. Dus daar hebben we geen problemen van. Als ik zijn shirt in de was heb gestopt waar ik hoe hij heet. Zijn naam is Max en hij 17 jaar dus iets jonger dan dat ik ben. Ik vraag of hij wat wil drinken waarop hij antwoord dat hij niks hooft. Ik ga naast hem zitten en we praten over alles en nog wat. Tot het op aan komt of we verkering hebben. Het blijkt dat hij geen verkering heeft waar ik verbaast over ben bij zo´n knappe jongen. Ik zeg dat ik ook geen vriendje heb hoewel dat niet zo is. Daar vrolijk hij een beetje van op. Ik merk op dat hij veel naar mijn tieten kijkt. Ik vraag aan hem of hij wel een seks heeft gehad en hij antwoord dat hij nog maagd is. Als ik vraag of hij wel eens gevrijt heeft antwoord hij wel ja. Hij blijft maar kijken naar mijn tieten en ik vraag of hij ze wil aanraken waarop hij een rood hoofd krijgt. Hij antwoordt dat hij dat graag zou willen. Ik vraag hem mee naar boven te gaan en laat hem voor naar mijn slaapkamer.

Ik doe de gordijnen dicht en ik trek mijn shirt uit. Ik vraag hem om mijn bh los te maken. Dit lukt hem met enige moeite. Hij kijkt verwonderend naar mijn tieten. Aai ze maar zeg ik en voorzichtig doet hij dat. Ondertussen trek ik zijn shirt ook uit en begin hem te masseren. Hij blijft door gaan met over mijn tieten te wrijven. Dit duurt me te lang en ik trek zijn broek omlaag. Ik zie dat er al een bobbel in zijn broek aan het vormen is.

Ik haal zijn pik uit zijn boxer en kneed hem zachtjes. Dit levert kreunen op bij Max. Zijn pik wordt erg stijf en ik gok dat hij bij 20 cm is en de dikte wel 5 cm. Ik heb al veel pikken gezien maar dit is een grote. Ik zak naar beneden en begin hem te pijpen. Ik kijk hem vanaf beneden erg geil aan en ik weet lekker jongens dat vinden. Max is erg aan het kreunen en komt al klaar in mijn mond. Gewillig slik ik alles door want ik wil niks morsen op de vloer. Dan vraag ik hem om mijn kutje te likken. Eerst kijkt hij me raar aan maar hij beweegt zich toch naar mijn kutje. Als hij daar is aangekomen duw ik hem in mijn kutje. En nu likken zeg ik en gehoorzaam begint hij te likken. Dit voelt best lekker een onervaren tong in mijn kutje. Nu likt hij alleen de buiten kant van mijn kutje maar ik beveel hem om ook in mijn kutje te likken. Als ik ben klaargekomen vraag ik hem te stoppen.

Ik pak zijn pik vast en zet hem voor mijn kutje. Neuk me maar als je wil zeg ik tegen hem. Hij begint in me te stoten best wel hard maar daar houd ik wel van. Ik merk wel dat hij een goede conditie heeft want hij blijft lang door gaan tot hij in mij klaarkomt. Als hij klaar is met spuiten haalt hij zijn pik uit mijn kutje en ik begin zijn pik schoon te likken. Hij geniet hier duidelijk van want zijn wordt bijna meteen weer stijf. Ik mag dit geile mannetje wel. Mijn vriend zou dit niet zo hebben aangepakt als hij hier op mijn kamer was. Max zegt dat hij dit heerlijk vond en graag nog een keer zou willen. Dus hij gaf me zijn nummer en ik sloeg het op in mijn telefoon. Met dit jochie kon ik nog wel een lekker genieten.

Zijn shirt was schoon dus hij ging weer terug naar de voetbalclub waar zijn team nog steeds aan de bar stond en hij liep daar weer naar toe. Toen hij weg liep gaf hij me een knipoog. Ik had hem nog gezegd dat hij dit tegen niemand mocht vertellen. Hij had belooft het niet te vertellen als hij me nog even mocht zoenen. Na een lange tongzoen had hij het beloofd en was ik gerustgesteld.

Bij de voetbalclub kwam ik nog jongens tegen van mijn basisschool. Die staarde me verlekkerd aan. Ik draaide nog een keer en zwaaide met mijn tieten naar hun. Ik liep weer naar huis en ik werd achtervolgt door Joris een van mijn vriendjes van de basisschool. Aangezien ik met hem had ik groep acht wist hij dat ik geweldig kon zoenen. Ik deed als of ik niks in de gaten had en liep verder naar huis. Toen ik thuis aan kwam draaide ik me super snel om en keek hem strak in de ogen. Zo Joris wat doe jij nou hier. Joris zegt dat hij me graag nog een keer zou willen neuken. Verbaast omdat hij dit zo maar zegt laat ik hem toch binnen.

Ik zeg tegen hem dat dit eigenlijk helemaal niet kan omdat ik een vriendje heb. Dat weet jij donders goed Joris. Hij is van slot wel jou vriend. Oh ,aar ik het aan Tijs gevraagd of ik je mocht neuken Emma. Wat antwoordde hij dan vraag ik verbaasd. Dat het mocht als ik maar wel voorzichtig met je deed. Terwijl hij dit zij begon hij te lachen. Ik herinner me nog uit de tijd dat we verkering dat hij me altijd dicht tegen hem aan wilde hebben. En dat hij graag liep te pronken met mij omdat ik het knapste meisje uit de was. Echt voorzichtig was hij niet hij vocht vaak met jongens omdat ze zeiden dat ze mij leuk vonden. Dat vond ik vooral erg leuk aan hem. Eigenlijk vind ik het helemaal niet erg om met hem te neuken.

Einde van het eerste deel ik hoop dat jullie erg van genoten hebben. Graag tips in de reacties.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Voetbaljongens - 2

Zoek naar meer verhalen van Slipje...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Hoe Lynn, Steeds...Door: Angela
Gelezen: 5625x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Over Gebruiken
19-07
8.1
:: Avondwinkel - 2Door: Beowulf
Gelezen: 10803x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Broer
16-07
7.5
:: Ffe Weddenschap - 2Door: Xavier
Gelezen: 12375x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daphne
13-07
7.5
:: Emma's Nieuwe HuisartsDoor: Jonl
Gelezen: 39367x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Buurmeisje - 4Door: Jessica
Gelezen: 17193x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Tiener, Meisje
13-07
8.3
:: De Bikerclub - 17Door: Muis
Gelezen: 4681x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Hoertjes, Prostitutie, Zaad, Creampie
12-07
8.6
:: Mijn Geile Engels DocenteDoor: Daan
Gelezen: 17590x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Docente, School, Tiener, Docent, Leerling, Taboe, Geheim, Pijpen, Kussen, Doggystyle
12-07
8.2
:: Genietend Van Het ZonnetjeDoor: DennisZwolle
Gelezen: 18766x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf, Vakantie, Buurjongen, Pijpen
12-07
8.1
:: Op Neefje PassenDoor: JohnD
Gelezen: 27769x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-07
9.0
:: Emma Gaat Op De FotoDoor: Jonl
Gelezen: 20760x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Foto
11-07
8.7
:: ServicebalieDoor: Robin
Gelezen: 11010x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk, Pijpen, Titjob, Zaadslet
11-07
8.1
:: Bo & Thomas - 2Door: NerdThomas
Gelezen: 6483x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Doggy, Cowgirl, Delen
11-07
8.9
:: Kampvuur In FrankrijkDoor: MBrinx
Gelezen: 18367x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Kampvuur, Frankrijk, Strand, Zee, Zomer, Vakantie, Vrienden
10-07
8.5
:: Verboden Te WerkenDoor: MBrinx
Gelezen: 15910x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Albert Heijn, Teamleider, Kassa, Caissiere, Werken, Supermarkt, Baas, Leidinggevende, Floor
10-07
8.6
:: Buurmeisje - 3Door: Jessica
Gelezen: 14539x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Tieners, Buurmeisje, Beffen, Vingeren
09-07
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 583